ویندوز 7 من الان اکتو و هیچ مشکلی هم نداره میخوام بدونم امکانش هست بعد از آپدیت ویندوز غیرفعال بشه و از کار بیفته یا با خیال راحت آپدیتش کنم؟!
ویندوز 7 من الان اکتو و هیچ مشکلی هم نداره میخوام بدونم امکانش هست بعد از آپدیت ویندوز غیرفعال بشه و از کار بیفته یا با خیال راحت آپدیتش کنم؟!
سلام وستان
لطفا به من بگید چطور میتونم ویندوز سون رو رجیستر کنم.چون هر چی این کد های توی دی وی دی رو می زنم میگه اشتباهه.
ممنون
سلام
جواب به این چند پست پست شماره 1 همین تاپیک داده شده
سلام دوستان
من سون سرویس پک 1 را امروز خریدم و نصب کردم
اما مشکوکم (چون زده 2009)
شما این عکسو ببینید
آیا این نسخه قدیمی هست ؟
یا خودشه ؟
البته رفتم قسمت اپدیتها نوشته که ویندوز شما اپدیت هست
لینک عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و عرض ادب
ايا ويندوز اورجينال هم بايد اكتيو بشه؟
اگر جواب مثبته ميشه بگين چطوري؟
براي من از دوبي يك پك اوريجينال ويندوز 7 اوردن كه موقع نصب از من
سريال نامبر حك شده در پكش رو نخواست
و ايا در نصب تعداد دفعات اين ويندوز قانوني محدوديتي هست؟
ممنونم از راهنمايي شما
Last edited by hassanminai; 07-02-2011 at 16:12.
SP1 ویندوز رو از کرک خارج نمیکنه که کرک بخواد.کرکی برای Sp1 نیومد ؟
همونطور که ویندوز XP سرویس پک 3 رو هم هنوز میزنه 2003؛ ویندوز 7 هم تاریخ عرضش عوض نمیشه. فایلهاش به روز میشن.سلام دوستان
من سون سرویس پک 1 را امروز خریدم و نصب کردم
اما مشکوکم (چون زده 2009)
شما این عکسو ببینید
آیا این نسخه قدیمی هست ؟
یا خودشه ؟
البته رفتم قسمت اپدیتها نوشته که ویندوز شما اپدیت هست
ویندوز شما SP1 هستش و اکتیوه. مشکلی نداره.
احتمالا ویندوزتون به صورت 30 روزه هستش که در Properties بخش Computer باید برید و سریال اصلی رو درحالیکه به اینترنت متصل هستید وارد کنید تا ویندوز رجیستر بشه.با سلام و عرض ادب
ايا ويندوز قانوي هم بايد اكتيو بشه؟
اگر جواب مثبته ميشه بگين چطوري؟
براي من از دوبي يك پك اوريجينال ويندوز 7 اوردن كه موقع نصب از من
سريال نامبر حك شده در پكش رو نخواست
و ايا در نصب تعداد دفعات اين ويندوز قانوني محدوديتي هست؟
ممنونم از راهنمايي شما
شما هر چند بار که بخواین میتونید این ویندوز رو برای یک سیستم ثبت کنید. ولی فقط همزمان یک سیستم.
اين پك اوريجينال بوده و داراي دو دي وي دي 32 و 64 بيتي است.البته من 32 بيتي رو نصب كردم و نشد
سلام
آقا من اول کرک ویندوز سون رو Uninstall کردم بعد SP1 نصبیدم روش بعد دوباره با Windows.Loader.v1.9.6 کرکش کردم. تا اینجا که فکر می کنم درست انجام دادم. رو Computer هم راست کلیک کردم دیدم میگه ویندوز اکتیو شده و علامت آبی جنیون هم هستش.
اما...
هنوزم زیر دسک تاپ بالای ساعت اینو نوشته.
چرا ؟ یعنی ویندوزم اکتیو نیست ؟ اگه نیست چرا تو properties مای کامپیوتر میگه اکتیو شده و علامت جنیون هم هست ؟
اگه شده ، پس چرا اونو بالای ساعت مینویسه ؟
(لازم به توضیحه که : تا زمانی که sp1 رو نصب نکرده بودم این مشکل وجود نداشت بعد از نصب sp1 اینجوری شده.
از اساتید می خوام لطفا توضیح کامل بدن پلیز...
![]()
ویندوزها در هر شرایطی با هم برابرند. یعنی پک های اورجینال فقط بسته بندی خاصی دارند و مهم اون سریال هست که شما دارید. اگر ویندوزتون همون سریال رو خودش ثبت کرده پس این قابلیت رو توی DVDها قرار دادند ولی اگر نکرده شما خودتون باید این کار رو بکنید.اين پك اوريجينال بوده و داراي دو دي وي دي 32 و 64 بيتي است.البته من 32 بيتي رو نصب كردم و نشد
موفق باشید.
سرویس پک RTM که نهایی هست Water Mark نداره. الان سیستم شما Water mark زده یا سرویس پکتون نسخه ی Beta و یا RC هستش و یا به خاطر حذف کرک و این مسائله.سلام
آقا من اول کرک ویندوز سون رو Uninstall کردم بعد SP1 نصبیدم روش بعد دوباره با Windows.Loader.v1.9.6 کرکش کردم. تا اینجا که فکر می کنم درست انجام دادم. رو Computer هم راست کلیک کردم دیدم میگه ویندوز اکتیو شده و علامت آبی جنیون هم هستش.
اما...
هنوزم زیر دسک تاپ بالای ساعت اینو نوشته.
چرا ؟ یعنی ویندوزم اکتیو نیست ؟ اگه نیست چرا تو properties مای کامپیوتر میگه اکتیو شده و علامت جنیون هم هست ؟
اگه شده ، پس چرا اونو بالای ساعت مینویسه ؟
(لازم به توضیحه که : تا زمانی که sp1 رو نصب نکرده بودم این مشکل وجود نداشت بعد از نصب sp1 اینجوری شده.
از اساتید می خوام لطفا توضیح کامل بدن پلیز...
اگر مطمئن هستید Build سرویس پک 7601.17514.101119.1850 هستش از ابزار زیر استفاده کنید:
یک نکته بگم دوستان برای نصب SP1 کرک رو حذف نکنید. SP1 اصلا به کرک کاری نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینکه Windows 7 Loader درسته که کرک خوبیه ولی فایلهای مهمی رو دستکاری میکنه برای این کار.
Last edited by ebicross; 09-02-2011 at 14:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)