gmd عزيز يادم رفت بپرسم كي از امريكا خريديد ميخوام ببينم از توليدات قديم يا جديد است شماره و مدل يادتون نره
چون من تو يه سايتي تعريف مدلهاي جديد رو ديدم .
gmd عزيز يادم رفت بپرسم كي از امريكا خريديد ميخوام ببينم از توليدات قديم يا جديد است شماره و مدل يادتون نره
چون من تو يه سايتي تعريف مدلهاي جديد رو ديدم .
سلام
متاسفانه مدل یادم نیست . حدود 2 سال پیش خریدم . در یک محدوده 5 ساله مارکهای مختلف را داشته ام ( پاناسونیک ، فیلیپس ، براون ، رمینگتون ) به نظرم فیلیپس از همه مناسب تر است . رمینگتون حتی در آمریکا هم به اندازه فیلیپس و براون طرفدار ندارد .
سلام
كسي ديگه اي به غير از gmd عزيز تجربه ريش تراشهاي روتاري ( چرخشي ) رمينگتون داره ؟
سلام
من هم از فیلیپس استفاده می کنم ولی صورت رو اذیت می کنه وقرمز می کنه
به نظرم براوون خوب باشه
سلام
كسي تجربه استفاده از ريش تراشهاي سري 8200 فيليپس مدل HQ8240 و ... رو داره ؟ اين سري داراي 9 تيغه است كه 50 درصد پوشش بيشتر سطح پوست نسبت به 3 تيغه هاي معمولي داره ؛ اين مدل تو رنج قيمت متوسط فكر كنم گزينه خوبي باشه
كساني كه استفاده كردن لطفا نظرشون بگن .
دوستان من پوستم بسیار ضعیف و حساسه به خاطر این اصلا نمیتونم تیغ بزنم اگه بزنم التهاب و خارش و جوش و قرمزی و ... حتی یه براون هم گرفتم بهتر از تیغ بود اما بازم اذیت می شدم الان آرزو به دل موندم یه صورت شش تیغ بدون دردسر داشته باشم
پیشنهاد شما چیه؟
جه ماشینی جه مارکی و چه مدلی بگیرم؟
شما چه مدت و از چه مدلي از ريش تراش براون استفاده كردي ؟
من هم تقريبا پوست حساسي دارم ولي صورتم به ريش تراش براون عادت كرده البته حدود 2 يا 3 ماه طول كشيد بعد از اصلاح حتما بايستي از افتر شيو استفاده كني من نيوا مصرف ميكنم كه چند نوع داره .
چند ماهی شد عادت نکرد افتر شیو فقط شدتش رو کم میکنه مشکل پا بر جاس
راستش بعضی ها هستن خشک خشک تیغ میزنن به صورت و هیچیشونم نمیشه! اما واسه من...!
من که اخر گیج شدم نمیدونم چی بگیرم هر کی یه چیزی میگه اخه ! ...
یه مدلی معرفی بکنید که پوست رو اذیت نکنه !و خیلی روون و راحت اصلاح کنه ... و بعد بشه باهاش به ریش مدل داد و ... چون من نمیخوام سفید کنم همیشه ریش دارم و ممکنه مدل ریشم هارو عوض کنم و ... و کلا یه چیزی میخوام که پک کاملی داشته باشه !
بودجه هم حدود 110 دارم حالا کمی گرون ترم بود مشکلی نیست !
ممنون ...
خب اینکه هر کس یک چیز میگه طبیعیه. هرکس تجربشو از ریش تراش خودش میگه. معمولا هم سالها عوض نمیشه.
من بروان series 3 370 دارم. خیلی خوبه. مشکلش با گردنه که نمیتونه تمیز بزنه. در نتیجه با تیغ کار را تمام می کنم. پوست رو اذیت نمیکنه . ضد اب هم است. 116 تومن
برای مدل دادن به ریش فکر نکنم مناسب باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)