تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 17 اولاول ... 6121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 161

نام تاپيک: ماجراهاي رانندگي

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منهم يه خاطره تعريف كنم البته براي زماني بود كه بچه بودم و بابام رانندگي ميكرد . بابام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشت (مستقيم از ايتاليا خريده بود) ، مسافرت شمال بوديم و نصف شب و جاده هاي قديمي و تاريك كنار جنگل (حس ديدن فيلمهاي ترسناك رو بگيريد) خب 20 يا 25 سال پيش اينجور جاده ها كه كم تردد بود روشنايي نداشتند و شبها در تاريكي مطلق فرو ميرفت و بابام هم با سرعت بالا رانندگي ميكرد نميدونم چي شد يه يهو با يه گاو تصادف كرديم و پرتش كرديم اونور خيابون ....

اگر ماشينمون پژو يا پرايد يا... بود مطمئناً بخاطر اين تصادف داغون ميشد ولي اين فيات فقط كاپوتش كمي خم شده بود كه ميتونم بگم چيزيش نشده بود .

يه بار بعد از ظهر با همين فيات ميخواستيم بريم پيك نيك ، بابام تا استارت ماشين رو زد يهو موتورش آتيش گرفت اونهم تو پاركينگ خونه (نشتي بنزين داشت مثل اينكه) ، شانس آورديم زود آتيش رو خاموش كرديم ، خلاصه حسابي گرخيدم ....

عجب خاطره هايي با اين ماشين داشتيم ....

2. 10 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من اتفاقا این حرک رو تو بازی سری gta یاد گرفته بودم و تو خیابون ها انجام میدادم...
    مثلا پشتم ماشین با چراغ گردون با آژیر میدیدم تا 50 متریم که میرسید میزدم سمت راست و لاین رو براش باز
    می کردم...

حالا برای اینکه اسپم نباشه این پستم یه ماجرا تعریف کنم...

یک شب که ساعت 1 شب رفتم بنزین بزنم..از خونه حرکت کردم بعد دیدم پشتم یه 206 sd داره فلاش میزنه ..فکر کردم عروسیه اصلا نمیدونم حواسم کجا بود منم صدای ظبط رو تا ته بردم بالا و شیشه هارو کشیدم پایین تا د رشادیشون شریک بشم...پشت چراغ قرمز بودیم

یهویی دیدم از تو ماشین 206 1 نفر پیاده شد و در ماشین من رو باز..گفت برو گمشو جلو....بعد که درو بست 2-3 تا کوبید تو شیشه عقب محکم ...بعد 1 متوری پولسار ا زجلو اومد وایساد جلوم گفت برو انور بدو عوضی..
    بعد من بهت زده و تو شوک بودم..که تازه فهمیدم چی بوده داستان..206 سرنشین سیاسی داشته ...
    می خواستن خیابونهارو با 200 تا سرعت با زکنن براش با 2 تا پولسار تا برسن به مقصد...

خلاصه گرخیده بودم ..وقتی در ماشین رو باز کرد گفتم خدایا کارم تمومه..فکر کردم م یخواد ماشینو ازم بگیرن..
    شما خودت خواستی چاشنی ماجرا رو زیاد کنی یا واقعا اون گفت برو گمشو اون یکی هم گفت بدو عوضی؟

4. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من تو کل عمرم با همه ی ماشینایی که رانندگی کردم و تو خیابونها و جاده هایی که رفتم هیچگاه ندیدم یه فرد سیاسی با 206 حمل بشه و تازه تهدید هم کنه
    داداش شمارو سیاه کردن بدنت گرم بوده نفهمیدی

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام ، خیلی با این تاپیک حال کردم

یه خاطره یا یه جورایی تجربه میخوام واستون بگم ، زیاده ولی این اولیش :

وقتی دارین با سرعت رانندگی میکنید اگه دید قبل از چراغ قرمز از این موانع عریض و پل مانند هست هیچوقت نذارید نزدیک بهش یا روی اون ترمز بگیرید و حتما از عقبتر سرعت ماشین رو شدید بگیرد ، چون تفاوت واقعا فاحش هست و غیر از کمک نکردن به شما تازه باعث میشه ماشین بپره و نتونه ترمز گیری روی سطح انجام بده و در طوله بیشتر وایسه

و مثلا مثل من مجبور بشید بجای محکم به پشت ماشین جلویی زدن ، کج کردن و زدن تایر به جدول رو انتخاب کنید و در نتیچه تایر و پلوس و ...
    Last edited by ravani_13; 12-11-2012 at 23:49.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من رفتم برای چشمم برای خدمت سربازی معافیت بگیرم و بعد از یکی دو ماه نوبتم شد ورفتم برای هر چشمم سه قطره انداختن که تقریبا 70%بینایم از دست دام وبه سختی می دیدم و با همون چشم ضعیف 85 کیلومتر رانندگی کردم که خیلی سخت بود پس اگه کسی می ره همچین جاها یی ماشین باخودش نبره.

8. 3 کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

5شنبه هفته پیش تو خیابون کارگز بالاتر از ولیعصر ، لاین مخالف من یه 206 اومد سبقت بگیره که احمق سرعتشو زیاد نکرد ، با همون سرعت اومد از اتوبوس رد بشه ، شاخ به شاخ خورد به یه مزدا 3 .
    مزدا حدودا 60 تا بود و 206 هم حدودا 50 تا .
    سه تا ماشین جلوتر از من این اتفاق افتاد ، وقتی زدیم کنار برای کمک ، راننده هردو ماشین سالم بودند ، 206 تا وسط کاپوتش جم و شیشش خورد شده بود ، باورتون نمیشه مزدا سالم سالم بود . کوچکترین خشی هم نداشت ، حتی شیشه چراغش هم خط برنداشته بود ، فقط ایربگاش باز شده بود . من از تعجب چندبار کامل بررسی کردم ، اصلا نمیتونستم باور کنم ، آخه حتی یذره از رنگش هم نرفته بود مزدا که خسارتی ندیده بود اما 206 نابود شده بود ، تازه مقصر هم 206 بود .

10. 8 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من نمیدونم چه مشکلی هست که همه ی رفقای عزیز تهرانی فکر میکنن این تالار کلا واسه خودشونه و هر وقت میان آدرس بدن مینویسن مثلا ولیعصر نه تهرون-ولیعصر.اگه یکم بیشتر به این موضوع توجه کنیم به بی ادبی که توش هست متوجه تر میشیم.

12. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان لاین سرعت باید خالی باشه... اگه خیابون خلوت بود سرعت شمام زیاد بود بازم این لاینو خالی بذارین
    خیلی اعصابم خورد میشه میبینم یکی رعایت نمیکنه... تو اتوبان رعایت میشه ها تو شهر ...

دقیقا این اتفاق هم واسه من افتاده و تو یه کوچه با سرپایینی خیلی زیاد گفتم با پای چپ یه نیش ترمش بزنم ببینم چطوریه که یهو دیدم وسط شیشه ام و کمربند هم نبسته بودم و حسابی شوکه شدم

توصیه میکنم هیچ وقت این کارو تست نکنید مخصوصا اینکه سرعت زیاد داشته باشید مطمئن باشید بد بلایی سرتون میاد
    : ))))))))))
    من جوابتونو الان دیدم
    آره واقن آدم حواسشم باشه بازم محکم ترمزو میزنه: دی
    اما من دیگه حرفه ای شدم ... چون ماشینمون تو سرما تا یه ربع (شایدم بیشتر) همین پارو از رو گاز برداری خاموش میشه :| برا همین مجبورم با یه پا گاز بدم با یه پا ترمز
    اما توصیم اینه که تستش نکنین

یه سوتی دیگم سر همین دارم که بعدا تعریف میکنم

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    موقع امتحان برای گواهینامه یادتونه سرهنگ ها چقدر به راهنما زدن حتی برای پارک کردن یا دور دو فرمون گیر میدادند ؟ و ما همیشه میگفتین چقدر سخت گیره یا نمیخواد قبول کنه یا .....
    این قضیه رو دوستم تعریف کرد :
    " ساعت حدودا 1 بعدازظهر روز یکشنبه ، تو ("تهران") بزرگراه جلا آل احمد - پل گیشا ، یه پراید داشت میرفت به بالای پل ، یهو تصمیمش عوض میشه میخواد از زیر پل دوربرگردون بره یا بندازه تو چمران ، خلاصه نزدیک پل از لاین 3 میخواد بره تو لاین 1 که یهو فرمونو کج میکنه بدون راهنما یا دست گرفتن هرچند دیر هم بوده اما میزان خسارتو کم میکرده ، میره تو لاین یک که اول یه پرو پارس میزنه بهش بعد یه تاکسی سمند میزنه به هردوشون .
    اون دوتا که فقط ماشین آسیب دیده بودن و خداروشکر سرنشینا سالم بودند ، اما پرایده چپ کرده بود و هم راننده مرده بود و هم بچه کوچیکشون ، فقط خانومش زنده مونده بود البته تا اون لحظه چون شاید تو بیمارستان مشکلی پیش بیاد براش ، بچه های دانشگاه مدیریت هم( شاید هم اقتصاد یا یکی دیگه ) بعد 5 دقیقه ریخته بودن وسط خیابون که ماشینو با کمک اونا صاف کردن و سرنشینا رو دراوردن و ... . "
    از راهنما استفاده کنید حتما فقط برای راه گرفتن و کارای امثال این راهنما رو نزنید ، بیشتر از 20 بار شده که رو موتور بودم یارو بدون راهنما دور زده نزدیک بوده منو له کنه .

15. 3 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت s1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خیلی باحال بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •