با سلام من ال سی دی سامسونگ سری 6 دارم. وقتی کابل لن رو به پشتت وصل میکنم اصلا به اینترنت وصل نمیشه اگه تنطیمات خاصی داره لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
با سلام من ال سی دی سامسونگ سری 6 دارم. وقتی کابل لن رو به پشتت وصل میکنم اصلا به اینترنت وصل نمیشه اگه تنطیمات خاصی داره لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
تشکر میکنم از شما دوست عزیز بابت راهنمایی
دوست عزیز
اگر بطورخودکار شبکه را جستجو کنید و شبکه اتصال را برقرار نکرد بطور دستی وارد کنید.
راهنمای تنظیمات شبکه سیمی
اگر شبکه نیاز به آدرس آی پی استاتیک، آی پی آدرس، ماسک زیر شبکه، دروازه و مقادیر DNS را دارد وارد کنید
برای اتصال به شبکه به صورت دستی. برای به دست آوردن آی پی آدرس، ماسک زیر شبکه، دروازه و مقادیر DNS،
با ارائه دهنده سرویس(ISP) اینترنت تان تماس بگیرید.
1- تنظیم نوع شبکه سیمی و سپس اتصال را انتخاب کنید.
2- زمانی که تلویزیون تلاش برای اتصال به شبکه توقف را انتخاب کنید. پس از آن اتصال به شبکه قطع می شود، تنظیمات IP را انتخاب کنید
3- از صفحه تنظیمات IP، تنظیم تنظیمات IP به صورت دستی وارد کنید، وارد کنید آدرس آی پی، ماسک زیر شبکه،
دروازه، و ارزش DNS سرور، و سپس OK را بزنید.
4- تلویزیون تلاش برای اتصال به شبکه با استفاده از تنظیمات مشخص شده می کند .تایید پیام و سپس نشان داده میشود یک بار اتصال برقرار شد .OK را به ادامه انتخاب می کنید .
اتصال سیمی ناموفق
کابل شبکه پیدا نیست
اطمینان حاصل کنید که کابل شبکه وصل شده. اگر آن متصل است، مطمئن شوید که روتر روشن است. ، سعی کنید روتر را دوباره روشن و خاموش کنید.
تنظیمات خودکار IP ناموفق
موارد زیر را انجام یا تنظیم دستی آدرس IP از تنظیمات IP.
1- اطمینان حاصل کنید که DHCP سرور بر روی روتر فعال و روتر را تنظیم مجدد کنید.
2- اگر کار نمی کند، برای اطلاعات بیشتر با ارائه دهنده سرویس اینترنت تان تماس بگیرید.
ناتوان در اتصال به شبکه
موارد زیر را بررسی کنید:
1- بررسی تنظیمات IP.
2- اطمینان حاصل کنید که DHCP سرور بر روی روتر فعال است و آن وقت روترتان را جدا و سپس به برق وصل کنید.
3- اگر کار نکرد، برای اطلاعات بیشتر با ارائه دهنده سرویس اینترنت تان تماس بگیرید.
اتصال به یک شبکه محلی، اما نه به اینترنت
1- اطمینان حاصل کنید که کابل های شبکه اینترنت به پورت های خارجی شبکه روتر متصل شده است.
2- بررسی تنظیمات DNS در تنظیمات IP.
3- اگر مشکل همچنان ادامه دارد، با ارائه دهنده سرویس اینترنت تان تماس بگیرید.
تنظیمات شبکه کامل است، اما قادر به اتصال به اینترنت نیست
اگر مشکل ادامه یابد، با ارائه دهنده سرویس اینترنت تان تماس بگیرید.
Last edited by matinpour; 24-07-2013 at 11:22.
سلام
من 46es6950 دارم
از اینجا لینک فیرم ویر اش رو پیدا کردم
46es6200
ولی آخرش یسری حروف اضافه داره - چطور میتونم بفهمم کدوم مال منه ؟ r w m
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UA46ES6950MSHD
دوست عزیز
لطفا اطلاعات type و front color خود را برایم بگذارید برای دیدن آن با کنترول این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.:
کد:
info > menu > mute > power
بعد در قسمت option اطلاعات راهم برای خودتان و هم برای من ارسال کنید
مدل فریمور شما این است چون مطابق با استاندارهای ایران M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 27-07-2013 at 14:51.
بله تایپ اش m بود - پشت خود دستگاه هم نوشته بود ولی ادامه ش با این لینک فرق میکرد -
البته ریختم و مشکلی پیش نیومد
مرسی
دوست عزیز
کاش جای تشکر اطلاعات type و front color خود را برایم بگذارید برای دیدن آن با کنترول این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.:
کد:
info > menu > mute > power
بعد در قسمت option اطلاعات راهم برای خودتان و هم برای من ارسال کنید
type
46R1AF6E
Front Color پیدا نکردم
ممکنه به یه اسم دیگه باشه ؟
فرمت اش باید چجوری باشه ؟
front color
u-t-cg-m61
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)