البته این رفیقمون قرار بودش که یه سری مطالب رو از اینده که معتقده در مورد ایران هستن رو اینجا بذاره....
وضع کنونی دنیا وحشتناکه!!
سیل ها،زلزله ها...تحدید های به جنگ و 3+3=6 و 5+1=6 و 4+2=6 ها دنیا رو دارن میگیرن...
البته این رفیقمون قرار بودش که یه سری مطالب رو از اینده که معتقده در مورد ایران هستن رو اینجا بذاره....
وضع کنونی دنیا وحشتناکه!!
سیل ها،زلزله ها...تحدید های به جنگ و 3+3=6 و 5+1=6 و 4+2=6 ها دنیا رو دارن میگیرن...
پیشگویی های مربوط به گذشته ایران
باران، قحطی و جنگ بی وقفه در ایران،
اعتماد بیش از حد باعث شکست شاه میشود.
نتیجه در فرانسه شروع شده و در همانجا نیز پایان می یابد،
پیمان برای شخصی که باید سخت گیر نباشد.
مرد شرقی از جایگاهش حرکت میکند!
و از Apennines به فرانسه میرود!
او از آسمان حرکت میکند و از دریاها و از برفها!
و او با چوبش به همه ضربه میزند!
پیشگویی های مربوط به آینده ایران
مشعلی فروزان و شعله ور در شب دیده میشود،
در نزدیکی منبع Rhone،
قحطی و اسلحه،
کمک ها دیر هنگام میرسند،
ایران به مقذونیه حمله کرده و آن را سرنگون میکند.
با آتش و سلاح، نه چندان دور از دریای سیاه،
او از ایران خواهد آمد تاTrezibond را اشغال کند،
Pharos و Mytileneها میلرزند.
خورشید درخشان است و دریای آدریاتیک از خون عربها پوشیده شده.
والا مطالب رو کامل خوندم یه سریاش درست در میومد یه سریاش اشتباه
خوب اینکه پیشگویی درسته یا نه هستش همچین چیزی ولی نه به اون اب و تاب
هستند کسایی تو همین ایران خودمون که شفا میدن
کمک مبکنن بهت با علمشون در مورد اینده
درمورد جبرم بگم که انسان مختاره ولی سرنوشت هم وجود داره
به طور مثال تو واقعه کربلا سرنوست این بود که امام حسین کشته بشه ولی یزید به اختیار خودش این کار رو انجام داد نه جبر
یه کتابی داشتم میخوندم به اسم حیله متقین که تو یه سری جاهاش یه سری چیزا رو توضیح داده البته کتاب فسیله واسه خودش 15 سال پیش از یکی از دوستام گرفتم که اون از تو کتاب خونه بابا بزرگش در اورده بود
قیمتش 4 ریاله
البته یه سری موارد هم در مورد امام زمان و اخر زمان داره که اگه دوستا دوست دارم عینن براتون بذارم تا شما هم بخونیین
شما میدونی تناقض چیه؟
اون کتاب رو من توصیه میکنم همه بخونن منتها برداشتی که دیگران خواهند داشت قطعا با برداشت شما متفاوت خواهد بود ایضا نهج الفصاحه.
خورشید درخشان است و دریای آدریاتیک از خون عربها پوشیده شده.
خوب،پس در اینده ما یه تکونی به خودمون میدیم طبق گفته های برادر نوستراداموس....ایران به مقذونیه حمله کرده و آن را سرنگون میکند.
امیدوارم که در روزی که این دو واقعه که علامت زدم،اتفاق میافته،من زنده باشم...حتی پیر و از کار افتاده...قبل از این وقایع و در این دوران مردن،فقط ننگه و بس!!
از این تیکه خوشم نیومد!!البته قسمت اولش....باران، قحطی و جنگ بی وقفه در ایران،
اعتماد بیش از حد باعث شکست شاه میشود.
ببخشید،رفیق اسم کتاب چیه؟ پی دی افش موجوده؟
پیشگویی های نوستراداموس.
PDF اش نیست.
من این کتاب و خیلی وقته پیش از یه دستفروش خریده بودم.
چند سال پیش،یه معتادی توی تهران یه کارتون گذاشت زمین و یه کاغذ گذاشت روش که کتاب به قیمت روی جلد!من این کتاب و خیلی وقته پیش از یه دستفروش خریده بودم.
کتابه هاش رو که نیگا کردم دیدم همه کتاب های قدیمی هستن!!
کتابی مثل تاریخ معاصر ایران که یه کتاب جیبی بود و 500 صفحه،و چاپش برا سال 11،میداد 50 تک تومن!!!اون لحظه پول همراهم نبود که همه ی کتاب هاش رو بخرم...7-8 تا کتاب خریدم و اومدم!!!
خیلی حیف شد....
حالا این کتاب شما برا چه سالی هست؟! توش تغییر مغییر نداده باشن؟
منم یک پیش بینی میکنم
ایران قهرمان جام ملتها میشه
جسارته ولی یه سوال برام پیش اومده که: پیشگویی و انجمن نجوم و اخترشناسی؟!!! لا اقل یکی تاپیک منتقل کنه به شاخهی اصلی موضوعات علمی!!
چاپ بهار 77.
به خاطر ارتباط تنگاتنگ پیشگویی و موقعیت ستارگان و سیارات ه. یعنی از دوران باستان پیشگویی ها بر اساس موقعیت ستارگان آسمان انجام میگرفته. یعنی اکثریت پیشگوها اول منجم بودند بعد پیشگو شدند.
در آینده یه تعدادی از اونها رو ذکر میکنم.
ممنون از توجه تون.
فعلا بریم سراغ نحوه تاریخ نگاری منجمین سرخپوست مطالب رو کامل تر کنیم. بعضی از دوستان منتظرند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)