باس بگم این جملتو بزنن بالا سایت گیمزپات دورشم تزیین کنن: دی
خوشی زده زیره دلتون هر سال یه cod میاد میزنین تو رگ...
خداییش یه شوتر میتونی مثال بزنی که لذتش به اندازه ی لذت فقط یه مرحله ی cod باشه؟
باس بگم این جملتو بزنن بالا سایت گیمزپات دورشم تزیین کنن: دی
خوشی زده زیره دلتون هر سال یه cod میاد میزنین تو رگ...
خداییش یه شوتر میتونی مثال بزنی که لذتش به اندازه ی لذت فقط یه مرحله ی cod باشه؟
حالا هی برا خودتون تعریف کنین ما که pc داریم تو کف بمونیم .
باشه اشکال نداره .فردا پسفردا که بازی برای pc اومد بهتون میگیم. چون ما این بازی رو با گرافیک بهتر و هوش مصنوعی بالاتربازی خواهیم کرد . دلتون از الان بسوزه
![]()
حتما بده دورشم تزیین کنن....
فقط کافیه تو مرحله ویتنام دیرتر بری سر موقعیت و ماموریت نشون داده شده بری...تا وقتی که نری سر ماموریت همینجوری آدم میریزه سرت....یعنی کلا توهین شدید به شعور بازیکن...... .
کل جبهه دشمن فقط دارن تو رو میزنن..همرزماتم که کلا وظیفه دارن در و دیوارو بزنن(به غیر از بعضی شون).....رو درجه سختی بالاتر این موارد خیلی بیشتر به رخ کشیده میشه.
مطمینا این شماره cod هم نمرات بالایی خواهد گرفت و فروش نجومی هم خواهد داشت.......ولی چیزی که باید قبول کرد اینه که این سری بعد از شماره 4 در زمینه گیم پلی متوقف شده و فقط داره زورشو در زمینه داستان سرایی و سینماتیک کردن بازی میزنه که به نظرم مهارت iw خیلی بیشتر در این زمینه...... .
بهرحال من که کارشناس نیستم یه بازیکن عادیم و این نظرمه......... .
کلا وحید جان ما ایرانی ها بعضی بازیها رو خیلی خیلی دوس داریم.....خیلی بیشتر از اندازه ای که باید دوس داشته باشیم(خودمم اینجوری هستم)بازیهایی مثه cod.....crysis.......nfs.........pes ...و ..... .
Last edited by halflife g; 08-11-2010 at 18:50.
به نظرم خیلی عالیه از موسیقی های بازیcod5وvetnamهم استفاده کرده بود که منو به گزشته برد خیلی عالیعه
شدیدا تکذیب می شه.توی درجه سختی های بالا یار ها مثل یک پلیر متوسط واقعی بازی می کردن
.فقط تو recurit بود دشمنا و یارا جمیعا منگ می زدن
.ولی توی veteran غیر از اینکه دشمنا اصلا یار های ما رو سوسک هم حساب نمی کردن مشکل دیگه ای نبود.و برای او نایی که می گن بازی پیشرفت نداشته یه سر به مولتیش بزنین میرین تو کف.انقدر قشنگ بود که من نمی تونم تا بعد بن ویو صبر کنم می خوام تو psn مولتی بزنم
.
کی اصلا با مولتی این بازیه؟؟؟؟همه حرف ما سر سینگله......... .
الله اکبر.......... .آگاهی ندارین لااقل اسپم ندین........ناظران عزیز کجان پس؟
تو codهای قبلی هم مشابه چنین مرحله ای وجود داشته که تا یه کاریو انجام ندی یا یه جایی نری دشمنا مثه مور و ملخ میریزن سرت... برعکس تو من اونجاش خیلی حال کردم بسکه لاشه رو لاشه مینداختم: دیفقط کافیه تو مرحله ویتنام دیرتر بری سر موقعیت و ماموریت نشون داده شده بری...تا وقتی که نری سر ماموریت همینجوری آدم میریزه سرت....یعنی کلا توهین شدید به شعور بازیکن...... .
اصلا قبول ندارم خیلی پیش اومد یکیو خواستم بکشم رفقا زودتر از خجالتش درومدن...همرزماتم که کلا وظیفه دارن در و دیوارو بزنن
جملتو دوباره خودت بخون... تکلیفتو اول با خودت مشخص کنمطمینا این شماره cod هم نمرات بالایی خواهد گرفت و فروش نجومی هم خواهد داشت.......ولی چیزی که باید قبول کرد اینه که این سری بعد از شماره 4 در زمینه گیم پلی متوقف شده
اگه نمرات بالا بیاره یعنی منتقدا پسندیدنش و اگر فروش زیادی بکنه هم یعنی گیمرا پسندیدنش بد میتونه بد باشه؟: دی
چرا روزه شک دار میگیری قشنگ نظرتو بگو... اصلا تاپیک ها زده میشن که هر کس راحت نظرشو بگه...
حالا نه به اندازه اینفینیتیا ولی تریاچیا هم کارشونو خوب بلدن...بلد نبودن CoD 3 از گیمزپات 8.8 نمیگرفتبه نظرم مهارت iw خیلی بیشتر در این زمینه
بابا بی خیال زیاد شما داغ نکن ما یه چیزی از روی بی آگاهی گفتیم. شما که آگاه تری ببخش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)