.
اینم AQVAی خودم
3 روز پیش خریدم فکر کنم 20میلش استفاده شده تا حالا![]()
.
اینم AQVAی خودم
3 روز پیش خریدم فکر کنم 20میلش استفاده شده تا حالا![]()
این کلینیکه باید جالب باشه
یادمه یکی دیگه هم می گفت خوبه با این که قدیمی شده
باید به فکرش باشم: دی
نمیدونم کدوما رو میگی ولی اونایی که من میگم موندگاری وحشتناک بالا هست.بشوریشون هم بوش نمیره.
هپی کلینیک بوی شیرین و خوشمزه ای داره.باحاله.
آکوا بولکاری هم نهایت 42 تومنه تا 48.اون جنسه درجه یکی هم که بهتون داده تسترش بود.
ادکلن تو مایه های جوپ قرمز چیزی نیست ولی به نظرم دانهیل دیزایر قرمز هم کسی که از اون خوشش بیاد
خوشش میاد.قیمتش هم 30-32 تومنه 100 میل.به نظرم واقعا میارزه!
اگه بودجتون میرسه شانل آلور و آلور اسپرت هم یه تستی بزنید.خوبه.نداشته باشید هم احتمال داره جور کنید و
بخریدش.البته اگه اصلش گیرتون بیاد.
آلور معمولی مجلسی هست و بوی تلخه خاصی داره. و آلور اسپرت یه رایحه ملایم و مدرنی داره که آدمو میبره
فضا!
حالا در کل به نظرتون بهنرینه بهترین ها چیه؟
میدونم میگین سلیقه ها فرق داره ولی خوب هرکی سلیقشو بگه
بنظرم فارنهایت میتونه بهترین باشه توی گرم ها
توی سرد ها نمی گم آکوا چون خیلیی ها رو هنوز بو نکرد![]()
من چند ماهه از ژاگلر استفاده میکنم.(هم قرمز هم خاکستری).ماندگاریش هم خیلی زیاده.برای هدیه دادن هم پکش مناسبه.
![]()
سلام
من عصریه زد سرم رفتم یه بولگاری 50میل خریدم!!!!
اینم عسکش :
میگما مطمئنید مال شما اصله ؟؟؟ آخه کارتون مال من ، ... مال شما رو ...
در ضمن من 45 خریدم ...!
مال شما 100میله اونوقت 39ت ؟؟؟؟
: دی
شوخی نکن قلب من ضعیفه
.
این عکس ها رو ببین
![]()
دوستم سال پیش از استانبول 100 میلش رو 65 لیره (45 تومن) خریده بود.قوطیش دقیقا مثل عکسی هست که Al.Dambeldore گذاشتن.یعنی وسطش برجستس و کادر نداره.
به جعبه و کادر نیست.باید ببینید چقدر موندگاری داره.اگه بوش تلخه و بویه الکلش اصلا معلوم نیست و موندگاریش هم خوبه
بدونید اصله.ولی رنگه جعبه اولی مشکوکه ها!!شماره سریالش رو چک کن ببین خودش با روی جعبش یکیه یا نه!؟
هیچ وفت نمیشه بگی فلان عطر یا ادکلن بهترینه.حتی از لحاظ سلیقه ی یک نفر.این ها اینقدر دنیاشون وسیعه که ته نداره!
من خودم هیچ وقت ادکلن تکراری نمیگیرم.ولی شاید بازم فارنهایت بگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)