دوستان کسی در مورد تحصیل تو کشور مالزی اطلاعی داره ؟ و این دانشگاه های 2+2 ؟ 2 سال کشور مبدا 2 سال کشور مقصد ؟
دوستان کسی در مورد تحصیل تو کشور مالزی اطلاعی داره ؟ و این دانشگاه های 2+2 ؟ 2 سال کشور مبدا 2 سال کشور مقصد ؟
سلام
اگر یکی دانشجوی ترم دوم دانشگاه علوم پزشکی(روزانه) باشه (معافیت نداشته باشه)و بخواد از کشور خارج شه(سفر تفریحی و مجردی) باید چه کار کنه؟ایا محدودیت داره؟
یه اعلامیه توی دانشگاه زده بودن که در دو صورت میتونه از کشور خارج شه :1- سفر زیارتی و ....تحت نظر دانشگاه یا موسسات معتبر 2- سفر علمی تحقیقاتی
قبل از اینکه همچین اعلامیه ای رو ببینیم رفتیم دنبال اطلاعات که واسه خروج چه باید کرد.
بهمون گفتن قبلا اینجوری بوده یک ضامن میومده یک چک با مبلغی مشخص میذاشته به عنوان ضمانت برگشت،بعدا شده یک وثیقه با مبلغ معین(فرضا 60 میلیون )؛بعدا دوباره شده پول نقد (در دو مبلغ 5 میلیون یا 15 میلیون).نوبت ما که شد گفتن دانشجو به جز دو حالت تحت نظر دانشگاه نمیتونه خارج بشه.
از طرفی همین چند وقت پیش یکی از بچه ها رفته بود مالزی و برگشته بود.(بدون مشمولیت دو حالت فوق)حالا ما گیج شدیم که اوضاع چطوریه.
حالا کدوم درسته؟
سلامدرود
اینجا کسی هست در باره مهاجرت به گرجستان چیزی بدونه؟
یا جای معتبری را در همین زمینه مهاجرت به من معرفی کند؟
سپاس از یاریتان![]()
در مورد گرجستان، این سایته اطلاعات خوبی داره. یه نگاه بهش بنداز شاید بدردت بخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام ممنون میشم درباره ی مهاجرت به نیوزلند یا برزیل اگه چیزی میدونید بگید؟
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم در مورد اقامت در هند اگه اطلاعات و یا تجربه ای دارید در اختیار بنده قرار بدید. ادامه تحصیل در رشته متالورژی و یا کار در همین بخش.
از لطف و محبت دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
آخه هند دیگه چیه؟
مملکت داغونه قبول دارم آزادی نیست قبول دارم فلان و بیسار قبول دارم. آخه هند برای یه ایرانی چی داره؟ کدوم شهر هند از تهران بهتره؟ ارزش هیچی رو نداره![]()
برای اقامت دائم میخوام به ویتنام سفر کنم . هیچ اطلاعی از روند این کار ندارم . تا حالا هم خارج نرفتم . لطفا از ابتدا بگین چه کارهایی باید بکنم .
سلام دوست خوبم
دوست من گردن ما از مو هم نازک تره چرا میزنی؟
کاملا حق با شماست . راستش رو عرض کنم دنبال راهی می گردم واسه اقامت در امریکا یا کانادا .دوست من چند سال قبل در یک شرکت امریکایی در دوبی مشغول به کار شد و بعد از یکسال تونست وارد شعبه اون شرکت در امریکا بشه و یا افرادی رو میشناسم که در دوران حضور شرکت های نفتی خارجی در عسلویه تونستند به انگلستان مهاجرت کنن . خواستم این راه رو امتحان کرده باشم به هر صورت در هند،تایوان و ... شرکت های خارجی کم نیستند . اگه راه بهتری سراغ دارید خوشحال میشم راهنمایی بفرمائید.
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
کسی نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)