به نظرم همین تعداد ماهی بسه، همین ها رو بزرگ کُن خوشکل میشن ، جلب توجه می کنن خصوصاً لوچ دلقک ها
به نظرم همین تعداد ماهی بسه، همین ها رو بزرگ کُن خوشکل میشن ، جلب توجه می کنن خصوصاً لوچ دلقک ها
خوشلنـ
فقط مواظب آب تانکتـ باش ( سلامتش ، دماش ، سختیش و ... ) این ماهی ها به آب و بخصوص دما حساس هستند و اگر به ایک دچار بشن برات دردسر ساز میشن . ایک بین لوچ ها و ورم چشم تو اسکات ها کمی خطرناکه .
بلا به دور ! حال کن با ماهیاتـ![]()
مبارکه .. خیلی قشنگن
اگه تونستی یا خوشت اومد یه نوع ماهی درازم توش بندازی قشنگ میشه مثل پولی پتروس یا سرسوسماری...
Last edited by Steps-Rap; 14-03-2011 at 21:20.
سلام
چه جالب اتفاقا من هم دنبال يه همچين چيزي بودم
ببينيد دوستان الان كلي صفحه بحث شد و اگر بخوام تك تك بخونم واقعا ديوانه كننده هست پس من اين پست رو مي دم
ببينيد من مي خوام يه آكواريوم كوچيك روميزي بگيرم بعد مي خوام ماهي ها ريز و ظريف باشن و خيلي پر جنب و جوش باشن و توش گياه هم سبز بدم و يه موتور كوچيك واسه هوا بزارم
الان شما چه نوع ماهي پيشنهاد مي كنيد و چه نوع گياهي و هزينه چقدر مي شه و مي خوام كه شرايط نگهداريش هم سخت نباشه
خلاصه مطلب يه چيز ظريف و خوشگل مي خوام
بي صبرانه منتظر پاسخ قاطع و محكم كارشناس ها هستم
با تشكر
يه آكواريوم بالن هبابي بگير همه چي تمومه
پست های دو صفحه قبل من رو بخون ، خیلی چیزا دستگیر ــت میشه!نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوندم
ولي مي بينم خيلي دردسر داره
گفتيم خودمون رو سرگرم يه چيزي كنيم گفتيم بريم سراغ حيوانات مثل سنجاب و ميمون و اين چيزا گفتم كثافت كاري داره يه خرده فكر كردم گفتم برم سراغ ماهي
تا اين ماهي هم باز دردسر داره
بدجور ضد حال خوردم
چه دردسری داره!؟
نه دوست من،هیچ دردسری هم نداره!
یه آک آماده کوچیک بگیر و شروع کن!روزی 2 بار غذا بهشون بده و تموم!![]()
جدي؟
خب ببينيد دوستان من مي خوام يه آكواريوم كوچيك بگيرم واسه رو ميزم خواهش مي كنم لطفا پاس نديد من رو به اين صفحه و اون صفحه چون 100 تا نظر هست و منم تخصصي ندارم
لطفا خلاصه و مفيد بگيد من كه مبتدي هستم چه ماهي هاي خوشگل و ارزوني بگيرم و قيمتش؟؟آكواريوم چند در چند باشه واسه رو ميز؟؟؟ چه چيزي واسه تجهيزات اضافي مي خواد ؟؟؟ نحوه غذا دادن و چه چيزي ماهي ها كوفت مي كنن؟؟؟
با تشكر
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره ماهی های ناناسـ درست صحبتـ کن داداششششـــ
ببین من واسه مغازه دوستم همین چیزی که مد نظر داری رو ساختم . ( حالا نمیدونم این چقدر شبیه اونی که شما مد نظر داری هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام به نظر دوستای گلم ، باید بگم اصلا آماده نگیر که فقط پول اضافی خرج کردنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما شیشه میگیری ( با توجه به سایز کوچیکش شیشه میل پایین هم حله ) ابعادش رو خودت رو میزت در نظر بگیر .
مثلا مال این دوستم 20*30*30 بود . یه چیز مکعب مانند .
تجهیزات هم فقط یه فیلتر اینترنال که رو به شیشه میزاری و حبابهای قشنگ هم تولید میکنه کافیه ! در واقع پمپ هوا دیگه نیاز نیست . ( البته چون قیمتی نداره میتونی بزاری )
بخاری میخوای که اونم هزینه بالایی نداره .
و گیاهان طبیعی که دم گربه ای و کریپتون و گندمی بهترین انتخاب هستند.
ماهی ها هم به نظرم با گپی های نر و ماده شروع کن تا بعد خودت بتونی ماهی های فانتزی کوچیک زیبا نگه داری .
این سایز تا 10 تا گپی ظرفیت داره ( خوشبینانه ) . میتونی واسه اینکه زیاد نشن ماده نگیری
بازم انتخاب برای ماهی زیاد هست . ماهی های کم دردسر ی که نه تو غذا خوردن سخت گیر هستند نه به شرایط آب حساس .
Last edited by lahij_web; 16-03-2011 at 00:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)