تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 124 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سرویس اولیه شده 4500 کیلومتر که من باید 1 سال صبر کنم تا اینمقدار بشه و ببرم برای سرویس اولیه من بعد از 1 ماه 600 تا باهاش رفتم . یکی از دوستان گفته قبل از 3 ماه ببر .درست گفته ؟ و بنظرتون ببرم روغن گیربکس و روغن موتور را همین الان قبل از سرویس اولیه عوض کنم راستش از براده ها خیلی میترسم . بنظرتون فیلتر هوای سرکان خوب جواب داده چون توی سربالایی ها شتاب کم میشه ؟
    Last edited by ehsan_jan3; 24-09-2011 at 12:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سرویس اولیه تا قبل از 9 ماه اعتبار داره.
    همه اینکه شرایط رو عوض کردن تاکیدشون بر شستشوی بهتر در شرکت و استفاده از روانکار بهتر بوده. ولی در عوض کردن روغن مختارید روی 1000 تا عوضش کنید.
    فیلتر هوای سرکان خوبه. کم شدن شتاب لزوما از فیلتر هوا نیست.

3. این کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad_dj96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=mehdi_08;6489644]
    [B]من الان 2450 تا باهاش کار کردم.هنوز سرویس اولیه نبردم.توشهر 7.5 8 میسوزونه9.
    خوب می سوزونه
    برای من روزای اول که تحول گرفته بودم توی شهر صدی 9.5 می سوزوند که با کولر گرفتن می شد صدی 10.4 لیتر!!!!!
    یه مسافرت 3000 کیلومتری هم باهاش رفتم توی جاده صدی 6.4 می سوزوند
    الان که کلا 5700 کیلومتر باهاش رفتم مصرفش بهتر شده

---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------

برای منم صدای سوت میاداز لنت ولی موقعی که ترمز می گیرم صدا قطع می شه
    که عامل اصلیش کیفیت لنت ترمزه اگه زیاد اذیتت نمی کنه لنت رو عوض نکن چون لنت های موجود توی بازار 95 درصد تقلبی هستن!!!!!
    برای همین صدای لنت هم نمایندگی بهم گفت می تونیم لنت رو برات عوض کنیم ولی دوباره صدای سوتش در میاد چون جنس لنت هامون همینه
    دقیقا برای من هم روزای اول مصرفش خیلی بالاتر بود.تقریبا همین 9 میسوزوند مثل ماشین شما
    صدای سوت ترمز برای من هم بود لنت ترمزو عوض کردم درست شد
    Last edited by mohammad_dj96; 24-09-2011 at 18:28.

5. این کاربر از mohammad_dj96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezafo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

1 چند سئوال در مورد 131 SX

درود بر همه دوستان . من سئوالاتم رو شماره بندی می کنم.

131 SX رو تازه گرفتم. تا حالا باهاش 600 تا رفتم.

1- هنوز بیشتر از 70 تا باهاش نرفتم. بعضی ها میگن موتورهای جدید ماشین ها دیگه نیازی به فرمت آب بندی کردن قدیم نداره. گازش بده بره و الا تنبل میشه. لطفا نظر فنی بدید. متشکرم.

2- رفتم نمایندگی ( شلنگ آب قطع شده بود، و قفل عقب رو زده بودن خراب کرده بودن، و می خواستم ببینم میتونم کلاچ رو طوری رگلاژ کنم که کمی پائین تر ول کنه). که بر گشت شلنگ آب پاش جلو رو درست کرد، قفل رو گفت باس بری قفل سازی و راستی .. بعد از اینکه 4500 تا کارکردی بیا واسه سرویس اولیه. گفتم معمولا بین 1500 تا 2000 میگن! گفت نه بخشنامه جدیده خود سایپا هست. آیا 4500 تا مسئله ای نداره؟ نیازی نیست زودتر به مکانیکی خوب نشون بدیم (آچار کشی، بالانس ، چک-آپ اولیه...) ؟

3- من نمایندگی میدان شهدا بردم. محلش مشکوک به نظر نمیومد. ولی خیلی ها میگن آقا اصلا نمایندگی نبر که نبر. لوازم رو با دست دوم تعویض می کنند. آیا واقعا اینطوریه؟ بهتر نیست روزه شک دار نگیریم و ببریم مکانیکی بیرون؟ لطفا راهنمائی بفرمائید یا اگه نمایندگی معتبر و صد در صد قابل اطمینان می شناسید توصیه کنید. اگه مکانیکی درجه یک و حرفه ای واسه پراید 131 SX تو تهران می شناسید لطفا معرفی کنید. کلا در مورد این سئوال شماره سه هر نظر و تجربه ای که دارید بهم بگید. ممنون.

4- کتاب و لوح های فشرده مکانیک خود باشید که برای پراید تهیه شده خوبه بگیریم؟ منظورم بهتر از هیچیه نه؟ من اصلا تا حالا دست نزدم ولی دید فنی ام خوبه و میتونم زود یاد بگیرم. لطفا نظر بدید.

5- آیا 131 SX واقعا همون صبای قدیم خودمونه منتهی یه ABS ، ایموبلایزر و هیدورلیک بهش اضافه شده؟

6- شخصی میگفت واسه چی بیخودی پول دزدگیر دادی. ایموبلایزر دار ها رو نمی تونن یه سره کنن ببرن. فقط وسائل و رینگ و لاستیک باز می کنند. آیا درسته. واقعا ماشین هایی که ایموبلایزر دارن رو سارقین نمی تونن یه سره کنن و بلند کنن؟

خیلی ممنون از جواب های مشروح و کامل شما که وقت می زارید و برام می نویسید.
    Last edited by rezafo; 25-10-2011 at 09:16.

7. 2 کاربر از rezafo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rahmani1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

ماشین نو مبارک.
    منم اسفند ماه یه 131 تحویل گرفتم اولین چزی که به ذهنم میاد بهتون بگم اینکه اگه لاستیک هاش اگه گلدستون هستش تا بیشتر باهش کارنکردی برو سریع عوض کن که آشغال هستش من ندونسته با این لاستیکها کارکردم( 13000تا ) الان کل اتاق تو دست اندازها صدا میده.ازمن گفتن بود.
    در مورد سوال اولت فقط رانندگی خودت رو بکن تعویض دنده رو 2500 تا 3000- سرنشین حداکثر 3 نفر
    4500 تا اصلا مشکلی نداره خیالت راحت فقط اگه خیلی ناراحت میشی روغن موتورت رو 1000 تا عوض کن
    در مورد سوال سوم هم بهت بگم این کار رو نمیکنند آخه این وسایلی که روش بستند چه آش دهنسوزیه که بخوان بدزدنش.
    کتاب و لوح من ندارم نمیذونم چیه
    131 از نظر خودشون ایمن تر از صبا است منم خودم این رو حس کردم با صبا رو 120 تا احساس نزدیکی به خدا میکردم ولی با این 130 تا هم احساس امنیت میکنی
    به این ایمبلایزر نمیشه امتحان کرد پس الان این همه ماشینرو چه طوری می دزند یه دزدگیر 60 تومنی ببند با سه قفل فرمون تا خیالت کمی راحت باشه.
    درضمن اینهایی که گفتم تجربیات خودم بود.

9. 3 کاربر از Rahmani1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezafo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ماشین نو مبارک. منم اسفند ماه یه 131 تحویل گرفتم
    خیلی ممنون. به همچنین ماله شما هم مبارک. ایشا ا.. که چرخاش مرتب برات بچرخه!

اولین چزی که به ذهنم میاد بهتون بگم اینکه اگه لاستیک هاش اگه گلدستون هستش تا بیشتر باهش کارنکردی برو سریع عوض کن که آشغال هستش من ندونسته با این لاستیکها کارکردم( 13000تا ) الان کل اتاق تو دست اندازها صدا میده.ازمن گفتن بود.
    اینکار رو قبلا کردم. روش کویر بود با Goodyear عوض کردم.

در مورد سوال اولت فقط رانندگی خودت رو بکن تعویض دنده رو 2500 تا 3000- سرنشین حداکثر 3 نفر
    منظورم این بود که آیا نباید یه مدت بیشتر از سرعت خاصی حرکت کنیم و بعد از مدتی تا فلان سرعت و بعدش کم کم سرعت رو زیاد کردن؟
    4500 تا اصلا مشکلی نداره خیالت راحت فقط اگه خیلی ناراحت میشی روغن موتورت رو 1000 تا عوض کن
    بحث ناراحت شدن من نیست. بحث رعایت مسائل فنی است.

در مورد سوال سوم هم بهت بگم این کار رو نمیکنند آخه این وسایلی که روش بستند چه آش دهنسوزیه که بخوان بدزدنش.
    آخه این چیزیه که همش از این و اون می شنویم. میگن بردیمش نمایندگی فلان چیزیش رو تعمیر کنه بعدها متوجه شدیم فلان چیزش عوض شده!

کتاب و لوح من ندارم نمیذونم چیه
    کتاب یعنی کتاب راهنمای تعمیرکار خود باشیم. لوح فشرده معادل فارسی CD است.

131
    از نظر خودشون ایمن تر از صبا است منم خودم این رو حس کردم با صبا رو 120 تا احساس نزدیکی به خدا میکردم ولی با این 130 تا هم احساس امنیت میکنی
    جالبه نمیدونستم. من که تا امروز بالای 80 تا نرفتم . یعنی شرایطش پیش نیومده ولی آخر هفته که یه سفر بیرون شهری و بزرگراهی دارم یه امتحانی می کنم ببینم اون احساسی که میگی به آدم دست میده چطوره.

این تعریف رو خوشم اومد. اینکه میگی احساس امنیت می کنی. چون این عبارتی بود که من خودم ازش استفاده می کنم. من وقتی با موتور هوندای (چینی) (قیمت 780 هزار چوب) بالای هشتاد تا میرم احساس امنیت نمی کنم و انگاری موتور میخواد از هم بپاشه .. ولی با آپاچی (قیمت 2.000.000 و کمی هم بیشتر ) وقتی این سرعت رو میری انگاری داری با هوندا 30 یا 40 تا میری. این احساس امنیت کردن و نلرزیدن وسیله نقلیه خیلی مهمه!

به این ایمبلایزر نمیشه امتحان کرد پس الان این همه ماشینرو چه طوری می دزند یه دزدگیر 60 تومنی ببند با سه قفل فرمون تا خیالت کمی راحت باشه.
    دزدگیر نصب کردم منتهی این نصاب ها بزن برویی کار می کنن و همه وسیله ها هم که چینی شده. دزدگیره اذیت می کنه. حساسیتش رو با اینکه میاریم پائین بازم هی سر و صدا می کنه. تا حدی که من مجبورم شدم شماره تلفن بنویسم بذارم شیشه جلو که اهالی حداقل بهم زنگ بزنن و نزنن شیشه ماشین رو از عصبانیت بکشنن.

درضمن اینهایی که گفتم تجربیات خودم بود.
    خیلی ممنون. امیدوارم در آینده بتونم از دیگر تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا در صورت امکان توصیه های جاده ای بهم بکنید. توصیه هائی از این قبیل که برای کسی که برای اولین بار میخواد با پراید / یا کلا برای اولین بار جاده رو تجربه کنه رعایت چه نکاتی مهم هستش؟
    Last edited by rezafo; 25-10-2011 at 09:50.

11. این کاربر از rezafo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rahmani1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من برای آبندی دو سه بار تو اتوبان با دنده4 سرعت 90 تا رفتم موقعی ایکه 200 تا یا 300 تا کارکرده بود.

البته من سرنشین5 نفر هم سوارکردم انداختم تو جاده کوهستانی برا سیزده بدر .

تا الان که مشکل فنی به خصوصی نداشته الان هم تا دور 4 هم گاز میدم راحت دور موتور میاد بالا.البته به خاطر کاهش مصرف

سوخت دنده رو 3000 تا عوض میکنم و سرعت هم 110 تا بیشتر نمیرم.راستی ماشین تا زمان آبندی مصرفش بالاست نگران نباش.

من که بردم نمایندگی هیچ مشکلی باهاشون نداشتم.یه بار برا سرویس اولیه بردم-یک بار هم لنتهاش صدا میداد گفتم یکسره

صوت میکشه گفتند باشه عوض میکنیم ولی لنتهای ما همشون اینطوریند اگه عوض کنیم ممکنه خوبشه ممکنه هم نه.برای

همین رفتم خودم ازبیرون لنت گرفتم برام عوض کردند و خوب شد.در کل من بهشون از 20 17 میدم(نمایندگی زینلی قاهانی کرج 45 متری گلشهر)

این سی دی ها هم خوبه من هم وقت کنم میخرم حالا که ماشین دار شدی حتی یک چیز رو به صورت تئوری هم بدونی خیلی خوبه چون وقتی ماشین رو میبری تعمیر حداقل نمیتونند سرمون کلاه بزارن.حتما هم لازم نیست عملی بلد باشی

دزدگیر من این طوری نیست فقط میدونم ماجیکار هستش 60 تومن- مدلش رو هم نمیدونم.درضمن میتونی رو حالت بیصدا در رو قفل کنی اینطوری بیخودی ازش صدا نمیاد مگر اینکه درهاش باز شه اونوقت صدا میده.من بیشتر رواین حالت استفاده میکنم.

جاده بهتون پیشنهاد میکنم اول در یک جاده ای باز سرعت بالا رو با ماشین تجربه کنید(من اولین بار تو اتوبان قزوین زنجان رانندگی

کردم) و اگه اولین بار تون هستش تو جاده میرید 100 تا بیشتر نرید داخل اتوبانها بین خطوط حرکت کنید بهتون پیشنهاد نمیکنم به

لاین 3 (سرعت برید) چون اونجا با سرعت های 130 و 140 میرند مخصوصا اتوبانهای قزوین کرج وکرج وتهران که تا میری لاین 3

میبینی یه 405 رینگ اسپرت مشکی با ماشینت سپر به سپر کرده و مدام نور بالا میده که حسابی تمرکز رو از آدم میگره.همن

لاین 1 و 2 رو برو و برای تغییر مسیر ازیک لاین به لاین دیگه حتما از راهنما استفاده کن و با آینه های بغل سعی کن حسابی

کارکنی و ازشون استفاده کنی چون کوچکترین اشتباه در داخل اتوبانها میتواند مرگبار باشد.

13. 2 کاربر از Rahmani1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من 131 دوگان برای تحویل مرداد 90 ثبت نام کرده بودم الان که ابانه هنوز خبری نیست کسی هست که گرفته باشه ؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام من 131 دوگان برای تحویل مرداد 90 ثبت نام کرده بودم الان که ابانه هنوز خبری نیست کسی هست که گرفته باشه ؟

حتما پیگیری کنید چون مشکل پلاک دارن 131 های دوگانه سوز
    شاید بهتون بگن باید ماشینتون رو عوض کنید
    یا صبر کنید

داره خودمونی میشه golbarg73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو اينترنت

پيش فرض

داداش 131 دوکانه رو چقد گرفتی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •