سلام !! منم 2تا سوال داشتم
1. باید کارت دانشجوییم رو چجوری بگیرم؟
2. سی پی یو من میاد روی 99-100 درصد !! چی کارش کنم؟
سلام !! منم 2تا سوال داشتم
1. باید کارت دانشجوییم رو چجوری بگیرم؟
2. سی پی یو من میاد روی 99-100 درصد !! چی کارش کنم؟
داداش تو بازار کار اصلا به این چیزها کاری ندارن فقط میپرسن کار بلدی یا نه اینکه تو کدوم دانشگاه درس خوندی یا اینکه معدلت چنده اصلا اهمیتی نداره
سلام
ببخشید کسی میدونه صفحات خورشیدی چنده قیمتش؟
1: به اموزش دانشکده تون مراجعه کنید
نه خیلی هم این جوری نیست ! بستگی به جایی که می خوای کار کنی داره !! خیلی از شرکت های بزرگ از بین فارغ التحصیلان دانشگاه سزاسزی فقط نیرو میگیرن
یه سری کارها شاید بیشتر واسشون بلد بودن و رزومه کاری مهم باشه اما خیلی جاها رزومه تحصیلی هم براشون مهم میشه
برو توی Task Manager ببین چی باعث این شده!2. سی پی یو من میاد روی 99-100 درصد !! چی کارش کنم؟
سلام دوستان
چند سال پیش یه کلیپ دیدم که یه نفر با کیک میزنه تو صورت بیل گیتس.کسی میدونه دلیلش چی بود ؟
با تشکر.
سلام دوستان
کسی می دونه این پمپ هایی که تو اپارتمانها می زارن برای تقویت فشاراب چطوری کار می کنه ؟
داداش وقتی یه نفر پمپ اب میزاره اون پمپ اب که تولید نمیکنه ای که تو لوله اصلی هست رو میکشه و باعث میشه همسایه ها ی کناری ابشون ضعیف میشه.
من یادمه قبلاها وقتی برق میرفت اب هم ضعیف میشد ولی از اون موقع که این پمپ ها اومدن وقتی برق محل قطع میشه فشار اب کسایی که پمپ ندارن بیشتر میشه
سلام
من امروز یه ماشینِ پلاک سیاسی دیدم
که جلوش پرچم فرانسه رو داشت.
می خواستم بدونم که اینا، راننده شون ایرانیه یا غیر ایرانی؟!
مرسی !![]()
بسته به شرکت های سازنده قیمتها متفاوته ، تقریبا به ازای هر وات درخواستی 5 هزار تومان /
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)