پ زیر back space
د ردیف پایین n
ذ سمت چپ د
ز c انگلیسی
ط ظ سمت چپ ز
گ دکمه جلوی اینتر
حرف های مشکل اینها هستند که با یه کم تمرین جا میفته تو ذهنت و اصلا نیازی به برنامه جانبی نداری
پ زیر back space
د ردیف پایین n
ذ سمت چپ د
ز c انگلیسی
ط ظ سمت چپ ز
گ دکمه جلوی اینتر
حرف های مشکل اینها هستند که با یه کم تمرین جا میفته تو ذهنت و اصلا نیازی به برنامه جانبی نداری
امروز ویندوز عوض کردم 64 بیتی ریختم رو 5741 که بتونم از رم به صورت کامل استفاده کنم ولی باز هم از 4 گیگ کامل استفاده نمی کنه و 3.87 گیگ استفاده میکنه چرا اینجوره کسی از دوستان راه حلی نداره...؟×××؟!
===========
یه مشکل هم هست اینم اینه که ویندوز دیر بالا می اد من یادمه تو نسخه ی 32 بیتی که نصب کرده بودم درندوز خیلی زودتر بالا می اومد ولی الان مخصوصا توی صفحه ای که مینویسه ولکام خیلی میمونه مشکل از چی چی کار کنم؟
Last edited by starn; 08-12-2010 at 09:01.
3.87 مشکل بعضی از مدلهای سی پی یو اینتل دارای گرافیک است که حتی با دیسیبل کردن گرافیک سی پی یو بازم 128 تا رو برمیدارن تو بعضی از مدلهای جدید 32 مگ برمیداره که ویندوز تو پراپرتیز نشون نمیده(64 مگ هم برداره نشون نمیده)
تاثیر آنچنانی نداره
فقط اگر 32 مگ برداره امتیاز ویندوز 7 64 بیتی به رم میره بالای 7
و اگر 64 مگ و بیشتر برداره میزنه 5.9
در کل جدی نگیر خوش باش
در تمام تست های ویندوز 7 هم که با 4 گیگ بیشتر از 7 رمشون نمره گرفته نسخه 32 بیتی بوده که قابلیت 64 بیتی توشون فعال بوده(البته امتیاز رم با فرکانس بیشتر تصاعدی بالا میره) و جالبیش اینه که در 32 بیتی نمره سی پی یو کمتر هست از حالت 64 بیتی و اونم دلیلش واضحه سی پی یو 64 بیتی در ویندوز 64 بیتی با تمام قدرتش کار میکنه
کسی میتونه ویندوز 32 بیتی با قابلیت 64 بیت پیدا کنه
1- مارو خبر کنه از کجا گیر آورده
2- تست کنه خودش صحت حرفهای منو تایید کنه
در آخر در سی پی یو ها نسل جدید دسکتاپ هم این مشکل هست که خوشبختانه در بعضی مادربردها میتونن در بایوس
مقدار رم اینتل رو کنترل کنن
و در آخر آخر هم! شنیدم پچ هایی هست که میشه گرافیک اینتل رو از ویندوز روی 1 مگ محدود کرد (عکس های اعمال شده رو دیدم) و مشکل کل رم حل بشه که متاسفانه من پیدا نکردم گویا برای هر شرکت و محصول فرق میکنه و هنوز نسخه گلوبالش نیومده زیاد هم مهم نیست ها!
مهم چگونگی راه اندازی استفاده از اپتیموس و سوییچ بین گرافیک اینتل و گرافیک جداگانه هست که اگه بشه مصرف باتری لپ تاپ
فوق العاده میاد پایین که متاسفانه وارد کنندگان احمق (هوشمند مکار پول پرست به هر قیمتی حتی خر کردن مردم چه نزد خودشون و چه نزد چینی های کمونیست کافر!(واقعا چی شده دوست های ما شدن کافران نه این که میگن هر کسی رو از دوستهاش بشناس)) به خاطر پول کمتر پرداختی و سود بیشتر اپتیموس رو برداشتن(بیخود دنبال فعال شدنش نباشین کنترلر دیسپلی نذاشتن و اصلا نمیشه)
برای نمونه
5742 سری 460 ش در امریکا با ویندوز و اپتیموس 750 دلار هست حمل و نقل به اونجا چقدر هزینه بر هست بماند
شیرین 250 دلار دارن گرونتر میفروشن و مای مشتری معمولی هم خوشحالیم که داریم به قیمت جهانی میخریم
و این همونه!!!
در مورد سایر محصولات پر فروش شرکت های عمده وارد کننده هم این قضیه صدق میکنه
چی بشه که نمونه مشابه خارجی گیرمون بیاد( یا مثل اپل سفارشی کار نکنن و همه جا یکی باشه
یا شرکت تولید کننده برندش رو خراب نکنه (بعضی محصولات حرفه ای ایسوز و لنوو وسونی) یا محصول درخواستی از ایران اینقدر کم باشه که نصرفه خط تولید رو عوض کنن)
Last edited by ieeeman; 08-12-2010 at 14:37.
ایشالا وقتی یارانه ها رو عملی کنن optimUs هم میارن...! بعدشم مگه اپتیموس فعال نیست؟
توی مشخصات خورده که داره ... شما مطمئنی؟
کسی از دوستان تستی نکرده ببینه چرا اینجوره یا راه حلی نداره؟
سلام من 5742 دارم. میخواستم بدونم میشه بدون اینکه باتری رو در بیارم ازش استفاده نکنم و فقط از برق شهر که به لپ تاپ وصله استفاده بکنم؟ این سوال رو پرسیدم چون من ساعت های زیادی رو با لپ تاپ کار میکنم و اگه بخوام باتری رو در بیارم ممکنه برق بره و ... . راستی نمیدونم چرا با اینکه ویندوز 64بیت نصبیدم ولی بازم میزنه 3.87 usable آیا راه حلی هست؟
وقتی باتری فول باشه تقریبا از مدار خارج میشه..
برا باتری لایفش هم خوبه!
البته باید مطمین شد باتری پروتکتور داره یا نه که یا باید تو مشخصات باتری بگردیم یا از شرکت سازنده(گارانتی کننده) پرسید
یکی میگفت من دایم 24 ساعته شارژر رو وصل نگه میدارم و چون باتری خاصیت محافظت داره تا وقتی زیر 95 درصد نشه
شارژ نمیشه و چراغ شار خاموشه و بعد از 20 روز به خاطر نشتی باتری های یون تازه به 95 درصد میرسه
البته باید دید باتری و لپ تاپ این خاصیت رو داره یا نه
دوستان یه مشکلی دارم من وقتی به لپ تاپ 5741 i5 اسپیکر وصل می کنم صدای که از اسپیکر پحش می شه بم هست و اون کیفیتی رو که می خوام نداره مشکل از چی؟؟؟ می شه راهنمایی کنید
اون برنامه ی realtek رو هم نصب کردم ولی تغییری نکرده !!!!
هیچکس تستی نزده ببینه اینجوره عادی یا نه؟یه مشکل هم هست اینم اینه که ویندوز دیر بالا می اد من یادمه تو نسخه ی 32 بیتی که نصب کرده بودم درندوز خیلی زودتر بالا می اومد ولی الان مخصوصا توی صفحه ای که مینویسه ولکام خیلی میمونه مشکل از چی چی کار کنم؟
شما به جای خاموش کردن دستگاهت رو هایبرنیت کنیه مشکل هم هست اینم اینه که ویندوز دیر بالا می اد من یادمه تو نسخه ی 32 بیتی که نصب کرده بودم درندوز خیلی زودتر بالا می اومد ولی الان مخصوصا توی صفحه ای که مینویسه ولکام خیلی میمونه مشکل از چی چی کار کنم؟
سرعت بالا اومدنش بهتر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)