تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 60 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 595

نام تاپيک: FIFA Manager 11

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

خیلی ببخشید.ولی چه بحث مسخره ایه این فیفا منیجر و فوتبال مینجر.مثله اینه که یکی بگه من پیتزا دوست دارم.یکی دیگه بگه پیتزا هم شد غذا.من چلو کباب کوبیده دوست دارم!!!!فقط فرسایشیه!هر کس بنا به سلیقه و نظراتش یه بازی رو انتخاب میکنه که 100% ایده آل نخواهد بود.به قول شاعر شاید که آینده از آنه ما!من فیفا رو ترجیح میدم
    در ضمن دوستان فوتبال منیجر ماله شرکت سگا ، ساکر ماله شرکت کونامی ،فیفا منیجر و فیفا ماله ea که البته با هم خیلی فرق دارن.دوستانی که میگن موتور پایه ی هردو یکی هست کاملن در اشتباهن.اصلن این دو بازی هیچ ربطی بهم ندارن.اگه بود که 3d خیلی بهتر میشد.
    یه چیز دیگه اینکه بابا اینجور کوبیدن فیفا منیجر درست نیست منم میگم که امسال پیشرفتش کم بوده ولی اینکه یکی از دوستان گفت مثله پچ بوده دیگه خیلی زیاده روی کرده.امسال تاکتیک ها خیلی کاربردی تر و موثرتر شده.کاملن میشه اثر هر حرکتی که میکنی رو حس کنی بر خلاف پارسال.در ضمن قسمت آنلاین بازی بسیار پیشرفت کرده وگسترده تر شده.3dبازی بهتر شده ولی نه خیلی خوب.در ضمن تعداد تیمها با اسامی واقعی باز هم اضافه شده.ولی این ورژن جزو بدترینها نبوده!!!!

بچه ها این قسمت cooperation agreements چیه؟؟چرا واسه من کار نمیکنه؟؟باید کی و چطوری باهاش کار کرد؟؟
    این قسمت همونطور که گفته شد واسه همکاری با یه باشگاه دیگه ست.از جمله بازی دوستانه بازیکن قرضی فروشی ...
    فقط قبل از شروع فصل و یا نیم فصل فعاله.میتونی پیشنهاد قرارداد کنی یه مبلغی رو پیشنهاد کنی تا اون باشگاه بپذیره.البته اگه باشگاه بزرگی باشی که بهت پیشنهاد میشه.در ضمن اگه تیمت خیلی درپیته به تیمهای یه دسته بالاتر حداکثر پیشنهاد بده و نه بیشتر!!!

داره نیم فصل میشه ولی این بازیکنان ما اصلا پیشنهاد تمدید رو قبول نمیکنن!یعنی وقتی دکمه پیشنهاد رو میزنم اصلا اون صفحه مفاد قرارداد نمیاد و اینا هم قبول نمیکنن..چکار کنم؟؟
    ببین پیش میاد که گاهی تیمت خوب نیست یا اون فصل خوب نتیجه نمیگیره اون وقت بازیکنهای خوب اون فصل قرارداد نمیبندند .باید مخشونو بزنی.تو قسمت player talk (وقتی رو بازیکن کلیک راست میکنی)یه گزینه داری که به بازیکن پیشنهاد تمدید قرارداد یا بستن قرارداد جدید میکنی.اگه بزنی بهت میگه باید فکر کنم.اگه از نظر ذهنی هم وضعش خوب باشه یعنی شرایطش تو باشگاه خوب باشه بدن خودش قبول میکنه.

2. 2 کاربر از danial86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این قسمت همونطور که گفته شد واسه همکاری با یه باشگاه دیگه ست.از جمله بازی دوستانه بازیکن قرضی فروشی ...
    فقط قبل از شروع فصل و یا نیم فصل فعاله.میتونی پیشنهاد قرارداد کنی یه مبلغی رو پیشنهاد کنی تا اون باشگاه بپذیره.البته اگه باشگاه بزرگی باشی که بهت پیشنهاد میشه.در ضمن اگه تیمت خیلی درپیته به تیمهای یه دسته بالاتر حداکثر پیشنهاد بده و نه بیشتر!!!

ببین پیش میاد که گاهی تیمت خوب نیست یا اون فصل خوب نتیجه نمیگیره اون وقت بازیکنهای خوب اون فصل قرارداد نمیبندند .باید مخشونو بزنی.تو قسمت player talk (وقتی رو بازیکن کلیک راست میکنی)یه گزینه داری که به بازیکن پیشنهاد تمدید قرارداد یا بستن قرارداد جدید میکنی.اگه بزنی بهت میگه باید فکر کنم.اگه از نظر ذهنی هم وضعش خوب باشه یعنی شرایطش تو باشگاه خوب باشه بدن خودش قبول میکنه.
    من الان در لیگ جزیره هستم و یه تیم اونجا ساختم!
    نیم فصل هرچی تلاش کردم هیچ باشگاه کوچک یا بزرگی نبود که با من قرارداد ببنده.تیمم هم اکنون در رده دوم پس از لیورپوله.نتایجم هم قابل قبول بوده ولی این بازیکنا قرارداد نمیبستن ولی همین که نیم فصل شد همشون راضی شدن.فقط مشکل ما خرید بازیکن خوبه که فکر کنم از اونجایی که تیم ما گمنامه کسی نمیاد توش.درسته؟؟قهرمانی بگیرم و برم لیگ قهرمانان این قضیه درست میشه؟؟

4. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

قهرمانی بگیرم و برم لیگ قهرمانان این قضیه درست میشه؟؟
    اره.ولی توی shortlist قرار بده بازیکنت رو.و بهش از طریق رسانه ها ابزار علاقه نشون بده.
    کسی به مشکل تاکتیک من نرسید؟ِکی یک اموزش تاکتیک باحال بده.
    Last edited by rz21; 10-11-2010 at 18:10.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

اره.ولی توی shortlist قرار بده بازیکنت رو.
    کسی به مشکل تاکتیک من نرسید؟ِکی یک اموزش تاکتیک باحال بده.
    مشکلت چی بود؟؟

من الان در لیگ جزیره هستم و یه تیم اونجا ساختم!
    نیم فصل هرچی تلاش کردم هیچ باشگاه کوچک یا بزرگی نبود که با من قرارداد ببنده.تیمم هم اکنون در رده دوم پس از لیورپوله.نتایجم هم قابل قبول بوده ولی این بازیکنا قرارداد نمیبستن ولی همین که نیم فصل شد همشون راضی شدن.فقط مشکل ما خرید بازیکن خوبه که فکر کنم از اونجایی که تیم ما گمنامه کسی نمیاد توش.درسته؟؟قهرمانی بگیرم و برم لیگ قهرمانان این قضیه درست میشه؟؟
    بستگی به بازیکن داره.بعضیها با یه بار قهرمانی اوکی میشن بعضیها بیشتر.بعضیها واسه شون بازی روبرو مهمه.اگه ببری اوکی میشن.بعضیها لول مربی روشون تاثیر داره.چیزی که هست معمولن تو چند فصل اول خرید کردن سخته.یکم که جلو میری راحتتر بازیکنها به تیمت میان

7. این کاربر از danial86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

مشکل من اینه که درست نمیفهمم و بلد نیستم که چه مواقعی باید مثلا پاس بلند یا کوتاه و .....
    صفحه قبل توضیح دادم .خلاصه بگم چه طوری باید تاکتیک بچینیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درباره کمپ جوانان مهمتر از محل کمپت مربی ایه که براش میزاری. من یادمه یه کمپ توی قطر زده بودم با یه مربی جوانان با قدرت 95. بعد از 5 سال 3 تا بازیکن با کیفیت قطری داشتم. البته بی ریط به محلشم نیست. مثلا اگه توی فرانسه بزنی تعداد استعدادهایی که توی سه ماه پیدا میشه خیلی بیشتر از همون قطره.

درباره کمپ تمرینی هم بهترین موردی که توی نقشش پیدا کردم دبی بود که البته گرونتر از بقیه هم هست ولی مفیدترینه. کمپهای توی آمریکا هم بد نیستن.

من هنوزم سر حرفم هستم، به نظرم موتور پایه ی فیفا و فیفا منیجر یکیه ولی مال فیفا جلوتره. انگار که توی قسمت 3d منیجر 11 از گرافیک، فیس و سیستم پیاده سازی فیفا 09 استفاده میشه. یادمه توی منیجر 07 که هنوز 3d بازی میکردم هم همچین حسی داشتم که قیافه هاشون و اشتباهات بازیکنا هموناییه که تو فیفا 2005 یا 2004 بوده.
    Last edited by mss_195; 10-11-2010 at 19:52.

10. 3 کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

درباره کمپ جوانان مهمتر از محل کمپت مربی ایه که براش میزاری. من یادمه یه کمپ توی قطر زده بودم با یه مربی جوانان با قدرت 95. بعد از 5 سال 3 تا بازیکن با کیفیت قطری داشتم. البته بی ریط به محلشم نیست. مثلا اگه توی فرانسه بزنی تعداد استعدادهایی که توی سه ماه پیدا میشه خیلی بیشتر از همون قطره.
    البته به کشور خیلی ربط داره.تو هر کمپ جوانانی فقط از همون کشور بازیکن میاد.یعنی اگه مثلن برزیل باشه فقط بازیکنان برزیلی میان.و چون در فیفا منیجر یه تعریفی وجود داره که بازیکن های جدید که در بازی بوجود میان بسته به نوع کشور یک رنج لول دارن یعنی مثلن اگه برزیل باشه (اعداد فقط مثال هستش)لول از ۴۰ تا ۹۰ هستش.ولی اگه ایرانی باشه از مثلن ۲۰ تا ۷۰ هستش.پس نتیجه اینه که برزیلی حتمن پیشرفتش میتونه بیشتر باشه.پس خیلی مهمه که کجا کمپ بزنی!

من هنوزم سر حرفم هستم، به نظرم موتور پایه ی فیفا و فیفا منیجر یکیه ولی مال فیفا جلوتره. انگار که توی قسمت 3d منیجر 11 از گرافیک، فیس و سیستم پیاده سازی فیفا 09 استفاده میشه. یادمه توی منیجر 07 که هنوز 3d بازی میکردم هم همچین حسی داشتم که قیافه هاشون و اشتباهات بازیکنا هموناییه که تو فیفا 2005 یا 2004 بوده.
    اینکه میگی شبیهند باهت موافقم ولی ادعای شرکت اینه که فیفا منیجر چه از نظر موتورپایه و چه از نظر گروه سازنده مستقل از ea هستش.یه سرچ بکنی همه چی دستت میاد.

مشکل من اینه که درست نمیفهمم و بلد نیستم که چه مواقعی باید مثلا پاس بلند یا کوتاه و .....
    صفحه قبل توضیح دادم .خلاصه بگم چه طوری باید تاکتیک بچینیم؟
    ببین عزیز داستان اینه که خیلی نمیشه قطعی گفت.بعضی قسمتها هم واضحه.مثلن این خیلی واضحه که دفاع deep واسه ی سیستم دفاعی خیلی شدید استفاده میشه یا مثلن اگه بگی پیستونها دایم استارت بزنن یا از کناره ها حرکت کنند یعنی هجومی.اینکه تو بیای تو قسمتی که بچه ها چند تا پست قبل تر توضیح دادن یعنی دفاع من تو من استفاده کنی یعنی میخوای دفاع کنی و ...
    ولی مثلن در مورد پاس و نحوه کرنل به سیستم وابسته ست.مثلن اگه 442 نرمال بازی کنی.بعد گزینه یه پاس کوتاه رو هم بزنی یک سیستم نه هجومی و نه دفاعیه ولی اگه پاس بلند بزنی هجومی میشه.بازم بستگی داره.اگه تو تک مهاجم دار و دفاعی بازی میکنی و گزینه ی ضد حمله رو هم زدی حتمن یک مهاجم هدف یا target manتعریف کن...
    همین دیگه.انقدر جزییات زیاده آدمه نمیتونه همه رو بگه.

12. 2 کاربر از danial86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته به کشور خیلی ربط داره.تو هر کمپ جوانانی فقط از همون کشور بازیکن میاد.یعنی اگه مثلن برزیل باشه فقط بازیکنان برزیلی میان.و چون در فیفا منیجر یه تعریفی وجود داره که بازیکن های جدید که در بازی بوجود میان بسته به نوع کشور یک رنج لول دارن یعنی مثلن اگه برزیل باشه (اعداد فقط مثال هستش)لول از ۴۰ تا ۹۰ هستش.ولی اگه ایرانی باشه از مثلن ۲۰ تا ۷۰ هستش.پس نتیجه اینه که برزیلی حتمن پیشرفتش میتونه بیشتر باشه.پس خیلی مهمه که کجا کمپ بزنی!
    کاملا موافقم فقط استثنا هم پیش میاد دیگه، من توی منیجر 10 یه قطری 17 ساله توی جوانانم داشتم که لولش 75 بود ولی تعداد این اتفاقات توی برزیل خب خیلی بیشتر از این استثنای قطریه.

برای تاکتیک چیدن، به همه چیزایی که دوستان گفتن، سیستم بازی حریفت هم حتما در نظر بگیر. تو نمیتونی با سیستمی که بارسا رو بردی لزوما منچستر رو هم ببری. این یه مثال عینی بود که من با رئال توی رفت و برگشت بارسا رو پر گل زدم ولی توی دو تا بازی با منچستر بدون حتی یک گل زده حذف شدم که ناشی از تکرار سیستم متمرکز بارسا برای تیمی باز مثل منچستر بود.

14. 2 کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

و تا بازی با منچستر بدون حتی یک گل زده حذف شدم که ناشی از تکرار سیستم متمرکز بارسا برای تیمی باز مثل منچستر بود.
    کی تا حالا تونسته منچستر را ببره؟
    بین عزیز داستان اینه که خیلی نمیشه قطعی گفت.بعضی قسمتها هم واضحه.مثلن این خیلی واضحه که دفاع deep واسه ی سیستم دفاعی خیلی شدید استفاده میشه یا مثلن اگه بگی پیستونها دایم استارت بزنن یا از کناره ها حرکت کنند یعنی هجومی.اینکه تو بیای تو قسمتی که بچه ها چند تا پست قبل تر توضیح دادن یعنی دفاع من تو من استفاده کنی یعنی میخوای دفاع کنی و ...
    ولی مثلن در مورد پاس و نحوه کرنل به سیستم وابسته ست.مثلن اگه 442 نرمال بازی کنی.بعد گزینه یه پاس کوتاه رو هم بزنی یک سیستم نه هجومی و نه دفاعیه ولی اگه پاس بلند بزنی هجومی میشه.بازم بستگی داره.اگه تو تک مهاجم دار و دفاعی بازی میکنی و گزینه ی ضد حمله رو هم زدی حتمن یک مهاجم هدف یا target manتعریف کن...
    همین دیگه.انقدر جزییات زیاده آدمه نمیتونه همه رو بگه. __________________
    بابا این حرف هایی که شما زدید من فهمیدم که از فیفا منیجر هیچی بلد نیستم!یک جایی چه انگلیسی یا فارسی برای یادگیری سراغ ندارید؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

کی تا حالا تونسته منچستر را ببره؟

بابا این حرف هایی که شما زدید من فهمیدم که از فیفا منیجر هیچی بلد نیستم!یک جایی چه انگلیسی یا فارسی برای یادگیری سراغ ندارید؟
    بهترین راهش تجربه ست.سیستمها رو تغییر بده.سعی کنی بفهمی چه بازیکنی چه ویژگی داره.و بر حسب اون سیستم بچین.۳تا یا بیشتر.هجومی و دفاعی و پایه.کسی این بازی رو خوب انجام میده که بتونه هر یک ساعت یه روز تو بازی بره جلو.البته یک روز مفید.نه یک روز تو هالیدی.من خودم شاید هر ۵دقیقه یه روز میرم جلو.یعنی دیگه آخراش سمبل میکنم.در ضمن سایت ایرانی که نیست.ولی فروم چه ایرانی چه خارجی خیلی زیاده.خارجی خیلی عالیه به شذطی که زبان بلد باشی!

17. این کاربر از danial86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •