سلام دوستان خسته نباشید
چطور میشه یه صفحه رو به طور خودمار به یه صفحه دیگه فرستاد؟
مثلا میخوام هرکی اومد به آدرس pourya-ict.com خودکار به آدرس بره pourya-ict.com/blog
از چه کدی باید استفاده کنم؟
سلام دوستان خسته نباشید
چطور میشه یه صفحه رو به طور خودمار به یه صفحه دیگه فرستاد؟
مثلا میخوام هرکی اومد به آدرس pourya-ict.com خودکار به آدرس بره pourya-ict.com/blog
از چه کدی باید استفاده کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد ویژگی voice-family تو css میشه یکی توضیح بده که چه کاری انجام میده؟
تا اونجایی که من می دونم این خصوصیت برای تعیین صدا به کار میره. مثل ایندر مورد ویژگی voice-family تو css میشه یکی توضیح بده که چه کاری انجام میده؟
مرورگر هایی که متن رو برای شما می خونن از این دستور متوجه میشن که با کدوم صدای نصب شده روی سیستم متن رو بخوننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیزان
اگه میشه اون پی دی اف صفحه اول رو یه جای دیگه آپ کنید ممنون
با سلام خدمت دوستان راجب سوالی که دوستمون پرسید اگه میخواهی سایت مورد نظر خود را در سایت خود بزاری
باید به سایت مورد نظر بری کلیک راست کنی ویو سورس سایت را کپی و در اخر کد های قالب سایت خود کپی کنی
من این کار را کردم جواب میده اگه مشکل داشتی بگو![]()
بچه ها بازم سلام
من می خواستم بپرسم اگه بخواهیم یه صفحه درست کنیم که اگه کسی خواست توش عضو بشه چه چوری باید ساختش یعنی یکی تو اون صفحه ثبت نام کنه
امکاناتش هم مانند فرم فروشگاه های اینترنتی باشه
سلام
برای لینک دادن به قسمتی از عکس چی کار باید کرد
یعنی فقط روی قسمتی از عکس بشه کلیک کرد
Last edited by پسر نقره ای; 17-08-2007 at 15:44.
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز آنطور كه من از نوشته هاي شما متوجه شدم: شما بايد css را بلد باشيد (بايد به css مربوط باشد) تا شما يك عكسي را پشت زمينه يك قسمتي از قالبتان بكنيد و بعد از آن يك عكسي بايد بسازيد و روي همان عكس قبلي بگذاريد و بايد رنگ بندي عكس دومي با قبلي يكسان باشد تا تفاوتي ديده نشود و بعد به عكس دومي لينك بدهيد.
اينگونه بايد باشد / امكان اينكه شما بتوانيد به قسمتي از عكس لينك بدهيد وجود ندارد.
موفق باشيد.
مرسی
این رو می دونم ولی می خوام بدونم چه جوری می شه اینکار رو کرد
عکس رو پشت زمینه قرار می دم ولی نمی دونم چه جوری اون تکه عکس رو دقیقا در محل خودش قرار بدم
مثلا یک عکس 10 در 10 رو وسط 600 در 600 چه جوری میشه گذاشت
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)