این برا اون دوستی که سالاد می خواست البته ویرایش ویرایش شده هست چیزی نگفتم
جدول پخش شبکه 3 برا امروز رو دیدم...چی حدس می زدین؟
.gif)
ساعت 19 تا 21 سینما گلخانه!!!!!
.gif)
ماهواره هم نمی دونم شبکه ورزشی برزیل کدوم ماهوارست ولی برای بازی امروز شبکه های کشور آرژانتین هم ببینید پیدا می کنید؟تازه معلوم نیست اینا رایگان پخش کنن؟....
مساله این نیست که بازی رو با هر روشی شده از ماهواره یا اینترنت یا و ... ببینیم مساله اینه که صدا و سیما باید این مسابقات رو پخش کنه!!!هیچ مساله مالی و حق پخش در میان نیست (هرچند اگه بود هم باید می دادن!!!) همون بحث همیشگی ورزش فقط فوتباله باقی رشته ها برن بوق بزنن به جاش فیلمهای مسخره یا برنامه های آموزنده مزخرف پخش میشه!وگرنه بازی های فوتبال لیگ قهرمانان اروپا هم قشنگ مشخص هست که چطوری پخش می کنن!!!!
همه مطبوعات ورزشی برنامه های ورزشی تلوزیونی رادیویی و .. و ... به اسم ورزش کار می کنن اما فقط یا اکثر از فوتبال میگن! بابا رشته های دیگه هم هستند که می تونن افتخار آفرینی کنن باید بهشون توجه بشه جذاب هم هستند واقعا فوتسال ایران آرژانتین جذاب تر هست یا فوتبال ایران لاتزیو یا ایران امید کویت!؟!
اونوقت بودجه و هزینه صدا و سیما چقدر هست ؟؟کجا میره؟؟صرف تولید خرید و پخش چه برنامه هایی میشه؟؟بعد اون آقا رو 5 سال 5 سال تمدیدش می کنن!!!
شبکه ورزش کو چی شد؟!بعد از 30 سال دو تا کانال باید بشه 8 تا کانال اینه پیشرفت و توسعه!؟رسانه اینه!؟
الان من چی می خوام اینجا بیخودی ؟
.gif)
اسکناس 10 هزار تومنی میدی دو تا نون سنگک می خری 4 تا تخم مرغ پخش مستقیم فوتسالم می خوای؟
.gif)
(نقل قول ممنوع
.gif)
)
....
مرسی از اینکه شما پیگیری کردی دوست عزیز
پاسخ فینگلیش و این همه غلط و توضیح و ... نه به رادیو نه به تلوزیون
من فکر نمی کنم فوتسال خیلی هم نوپا باشه!!!
اینکه تصاویر دریافت نمیشه که شوخی هست جام جهانی و گرند پریکس قبلی یادتون هست دیگه؟شاید شبکه انحصاری شده و ....
والا مصاحبه ترابیان هست که شبکه و ...معرفی کرده به سیما برای پخش دیگه باید دست می کرده تو جیب؟
.gif)
هر موقع شد فدراسیون فوتسال شاید...
باز حداقل اگه این جواب رو رادیو ورزش داده دستش درد نکنه که جواب داده ...