تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 51 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 506

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی کوچک فوتسال (گرند پریکس) در برزیل | چهارمی ایران و قهرمانی اسپانیا

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من از همون شروع بازي ها يه ايميل به شبكه ورزش راديو زدم. البته همين كار رو با شبكه 3 هم كردم ولي اونا جواب ندادن

مضمون ايميل من :

سلام.
    از لیست برنامه هاتون چیزی در مورد جام جهانی کوچک که امروز شروع میشه و در مهمترین بازی روز اول ایران با روسیه بازی داره ندیدم.
    همونطور که میدونین در این جام تمام چهره های مطرح فوتسال جهان حضور دارن و احتمال حضور ایران در فینال نسبت به دوره های قبل کمتره ولی به الشخصه اعتقاد دارم این مسابقات واقعاً چیزی در حد جام جهانیه.
    آیا واقعاً ارزش پخش این مسابقه اینقدر پائینه که نه تلویزیون و نه حتی رادیو اقدام به پخشش نمیکنه؟ من معتقدم که فوتسال بسیار بازی مهیج تر و زیباتر و آینده دارتری از فوتباله. بی خودی دور و بر فوتبال رو نگیرید. کمی هم به فوتسال توجه کنید. اونا چیزی نمونده بود که در نیمه نهایی جام جهانی 2008 برزیل حضور داشته باشن ولی فوتبال چی؟ نهایت افتخارش پیروزی مقابل آمریکا در جام جهانی 98 (عهد بوق) بوده. من نمیگم فوتبال رو ول کنیم و بچسبیم به فوتسال - هرچند این کار رو هم بکنیم به نظرم بسیار معقوله - اما باید به فوتسال هم توجه بشه. اونا الآن در اوج هستن باید حمایت بشن.

اما جواب راديو ورزش :
    > salam
    az tavajohe shoma sepasgozarim.
    kheyli talash kardim az tarighe mahvare tasvire mosabeghate futsal ro
    daryaft m pakhsh konim amma motasefane emkan pazir nashod. in mosabeghat
    ra sportv bersil pakhsh mikard ke dar iran be hich vajh ghabele daryaft
    nist. az soye digar motasefane komite futsal fedrasion ham talashi bayare
    pakhsh an nadare va hich tamas ya hmahangi ba shabke nakarde ta in kar
    anjam shavad.
    anche az ma bar miayad pakhsh natayej in mosabeghat hast ke talash darim
    avalin resabe bashim ta rezayat shoma hasel shavad.
    reshte haye nopa bayad sarmaye gozarie bishtari konan ta resaneha
    barayeshan sahmi ghayel shavand amma futsal dar in zamihe tamayoli nadarad
    ta takonon ma harekati nadideim . ona bishtar donbale tv hastan ta az
    tarighe jazbe agahi pool bedast biyavaran be feke futsal va alaghemandane
    aan nistan motasefane.
    baz az kotahi khod pozesh mitalabim va saay mikonim dar ayande behtar
    aamal konim.
    radio varzesh

حالا موندوم چي جوابشو بدم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این برا اون دوستی که سالاد می خواست البته ویرایش ویرایش شده هست چیزی نگفتم

جدول پخش شبکه 3 برا امروز رو دیدم...چی حدس می زدین؟ ساعت 19 تا 21 سینما گلخانه!!!!!
    ماهواره هم نمی دونم شبکه ورزشی برزیل کدوم ماهوارست ولی برای بازی امروز شبکه های کشور آرژانتین هم ببینید پیدا می کنید؟تازه معلوم نیست اینا رایگان پخش کنن؟....

مساله این نیست که بازی رو با هر روشی شده از ماهواره یا اینترنت یا و ... ببینیم مساله اینه که صدا و سیما باید این مسابقات رو پخش کنه!!!هیچ مساله مالی و حق پخش در میان نیست (هرچند اگه بود هم باید می دادن!!!) همون بحث همیشگی ورزش فقط فوتباله باقی رشته ها برن بوق بزنن به جاش فیلمهای مسخره یا برنامه های آموزنده مزخرف پخش میشه!وگرنه بازی های فوتبال لیگ قهرمانان اروپا هم قشنگ مشخص هست که چطوری پخش می کنن!!!!

همه مطبوعات ورزشی برنامه های ورزشی تلوزیونی رادیویی و .. و ... به اسم ورزش کار می کنن اما فقط یا اکثر از فوتبال میگن! بابا رشته های دیگه هم هستند که می تونن افتخار آفرینی کنن باید بهشون توجه بشه جذاب هم هستند واقعا فوتسال ایران آرژانتین جذاب تر هست یا فوتبال ایران لاتزیو یا ایران امید کویت!؟!

اونوقت بودجه و هزینه صدا و سیما چقدر هست ؟؟کجا میره؟؟صرف تولید خرید و پخش چه برنامه هایی میشه؟؟بعد اون آقا رو 5 سال 5 سال تمدیدش می کنن!!!

شبکه ورزش کو چی شد؟!بعد از 30 سال دو تا کانال باید بشه 8 تا کانال اینه پیشرفت و توسعه!؟رسانه اینه!؟

الان من چی می خوام اینجا بیخودی ؟ اسکناس 10 هزار تومنی میدی دو تا نون سنگک می خری 4 تا تخم مرغ پخش مستقیم فوتسالم می خوای؟
    (نقل قول ممنوع )
    ....

مرسی از اینکه شما پیگیری کردی دوست عزیز

پاسخ فینگلیش و این همه غلط و توضیح و ... نه به رادیو نه به تلوزیون

من فکر نمی کنم فوتسال خیلی هم نوپا باشه!!!

اینکه تصاویر دریافت نمیشه که شوخی هست جام جهانی و گرند پریکس قبلی یادتون هست دیگه؟شاید شبکه انحصاری شده و ....
    والا مصاحبه ترابیان هست که شبکه و ...معرفی کرده به سیما برای پخش دیگه باید دست می کرده تو جیب؟ هر موقع شد فدراسیون فوتسال شاید...
    باز حداقل اگه این جواب رو رادیو ورزش داده دستش درد نکنه که جواب داده ...
    Last edited by Kianoosh; 21-10-2010 at 13:00.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من از همون شروع بازي ها يه ايميل به شبكه ورزش راديو زدم. البته همين كار رو با شبكه 3 هم كردم ولي اونا جواب ندادن

مضمون ايميل من :

سلام.
    از لیست برنامه هاتون چیزی در مورد جام جهانی کوچک که امروز شروع میشه و در مهمترین بازی روز اول ایران با روسیه بازی داره ندیدم.
    همونطور که میدونین در این جام تمام چهره های مطرح فوتسال جهان حضور دارن و احتمال حضور ایران در فینال نسبت به دوره های قبل کمتره ولی به الشخصه اعتقاد دارم این مسابقات واقعاً چیزی در حد جام جهانیه.
    آیا واقعاً ارزش پخش این مسابقه اینقدر پائینه که نه تلویزیون و نه حتی رادیو اقدام به پخشش نمیکنه؟ من معتقدم که فوتسال بسیار بازی مهیج تر و زیباتر و آینده دارتری از فوتباله. بی خودی دور و بر فوتبال رو نگیرید. کمی هم به فوتسال توجه کنید. اونا چیزی نمونده بود که در نیمه نهایی جام جهانی 2008 برزیل حضور داشته باشن ولی فوتبال چی؟ نهایت افتخارش پیروزی مقابل آمریکا در جام جهانی 98 (عهد بوق) بوده. من نمیگم فوتبال رو ول کنیم و بچسبیم به فوتسال - هرچند این کار رو هم بکنیم به نظرم بسیار معقوله - اما باید به فوتسال هم توجه بشه. اونا الآن در اوج هستن باید حمایت بشن.

اما جواب راديو ورزش :
    > salam
    az tavajohe shoma sepasgozarim.
    kheyli talash kardim az tarighe mahvare tasvire mosabeghate futsal ro
    daryaft m pakhsh konim amma motasefane emkan pazir nashod. in mosabeghat
    ra sportv bersil pakhsh mikard ke dar iran be hich vajh ghabele daryaft
    nist. az soye digar motasefane komite futsal fedrasion ham talashi bayare
    pakhsh an nadare va hich tamas ya hmahangi ba shabke nakarde ta in kar
    anjam shavad.
    anche az ma bar miayad pakhsh natayej in mosabeghat hast ke talash darim
    avalin resabe bashim ta rezayat shoma hasel shavad.
    reshte haye nopa bayad sarmaye gozarie bishtari konan ta resaneha
    barayeshan sahmi ghayel shavand amma futsal dar in zamihe tamayoli nadarad
    ta takonon ma harekati nadideim . ona bishtar donbale tv hastan ta az
    tarighe jazbe agahi pool bedast biyavaran be feke futsal va alaghemandane
    aan nistan motasefane.
    baz az kotahi khod pozesh mitalabim va saay mikonim dar ayande behtar
    aamal konim.
    radio varzesh

حالا موندوم چي جوابشو بدم؟
    اينو در جواب براشون نوشتم :

سلام

از پاسخ و توجه شما سپاسگزارم.

در پاسخ شما چند نكته نهفته است كه بايد بنويسم. البته من فقط موفق شدم پاسخ شما را از ايميلها و پيغام هاي ارسالي ام دريافت كنم به همين دليل اين ها را به شما ميگويم اميدوارم سعه صدر داشته باشيد و زياد ناراحت نشويد.

و اما نكات :

1- شبكه SPORTV وب سايت دارد و پخش زنده مسابقه را از طريق اينترنت هم ميشود مشاهده كرد. همانطور كه ما جسته و گريخته بازي ها را ديديم.

2- آقاي عباس ترابيان در خبرها حدود 2 ماه پيش گفته بود كه مسابقات از همين شبكه SPORTV پخش زنده ميشود و ما هم به صدا و سيما همين موضوع را انعكاس داديم تا بهانه اي نداشته باشند كه بازي ها را پخش نكنند.

3- اصلاً پخش مسابقات به همكاري كميته‌ي فوتسال چه ربطي دارد؟ ديشب هم كه بازي ذوب آهن و الهلال پخش ميشد آقاي مزدك ميرزايي (اگر اشتباه نكنم) فرمودند كه ما خيلي دوست داشتيم تا يك گزارشگر بفرستيم به محل بازي و از آنجا بازي را گزارش كنيم و تمام همآهنگي ها هم انجام شده بود و حتي فدراسيون فوتبال عربستان و مسئولان ورزشگاه هم با ما همآهنگ بودند اما باشگاه ذوب آهن همكاري نكرد!!!!!!!!!!! مگر بايد از چه طريقي گزارشگر به بازي فرستاده شود؟ به باشگاه ذوب آهن چه ربطي دارد؟ اگر واقعاً تصميم به فرستادن گزارشگر داشتند مي بايست مستقلاً كسي را آنجا بفرستند به فرض ذوب آهني ها مغلطه كردند آيا صدا و سيما يا صدا نبايد خودش مستقلاً عمل كند؟ البته شايد مشكل بودجه داشته باشند كه اين ديگر بحث ديگري است.

خيلي عذر ميخواهم كه اين حرف را ميزنم ولي ما يك مدير داريم كه به فرض اگر او مدير شما بود با اين بهانه ها شما بايد پشت در شركت ميمانديد. مهم پخش اين مسابقات است حالا از هر طريقي. شما مي توانستيد يك گزارشگر به همراه تيم بفرستيد تا بازي ها را حداقل با صدا گزارش كند.

متأسفانه عادت كرده ايد توجيه كنيد و اگر ميخواستيد مي بايست از زير سنگ هم شده پخش زنده را ترتيب ميداديد. هم شما و هم سيما.

باز هم از شما به خاطر تندي مزاج عذرخواهي ميكنم ولي من عاشق فوتسال ملي هستم و از سال 92 كه ايران چهارم جهان شد به اينطرف تمامي رخداد هاي فوتسال ملي را دنبال ميكنم و براي من سخت است اينگونه بهانه ها را بپذيرم. مطمئن باشيد اگر در ايران تلويزيون كابلي وجود داشت و ميتوانستم هزينه تماشاي بازي را پرداخت كنم تا بازي با كيفيت را تماشا كنم اين كار را ميكردم.

خدانگهدار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب از لینک اینترنتی بازی ها که میتونند بازی روگرفته ظبط و مثلاً با یه چند دقیقه تاخیر (واسه بافرینگ و عدم قطعی در حین پخش و سانسور و ...)و پخش کنند فکر نکنم که کپی رایت و اجازه پخش هم بخواهد بخصوص اگه روی ماهواره پخش نکنند و فقط از ایستگاه های زمینی و در محدوده ایران پخش کنند کسی هم نمی فهمه اینهم راهش باز بهونشون چیه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب از لینک اینترنتی بازی ها که میتونند بازی روگرفته ظبط و مثلاً با یه چند دقیقه تاخیر (واسه بافرینگ و عدم قطعی در حین پخش و سانسور و ...)و پخش کنند فکر نکنم که کپی رایت و اجازه پخش هم بخواهد بخصوص اگه روی ماهواره پخش نکنند و فقط از ایستگاه های زمینی و در محدوده ایران پخش کنند کسی هم نمی فهمه اینهم راهش باز بهونشون چیه؟
    کیفیت پخش اینترنتی خیلی پایین نیست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

پائينه و خيلي هم پائينه ولي براي اينايي كه ادعا دارن ما بازي رو نميتونيم ببينيم تا گزارشش كنيم جواب خوبيه ولي در هر صورت با فرستادن يك گزارشگر كه نهايتاً 4 تا 5 ميليون تومن خرجشه مسائل حل ميشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

3- اصلاً پخش مسابقات به همكاري كميته‌ي فوتسال چه ربطي دارد؟ ديشب هم كه بازي ذوب آهن و الهلال پخش ميشد آقاي مزدك ميرزايي (اگر اشتباه نكنم) فرمودند كه ما خيلي دوست داشتيم تا يك گزارشگر بفرستيم به محل بازي و از آنجا بازي را گزارش كنيم و تمام همآهنگي ها هم انجام شده بود و حتي فدراسيون فوتبال عربستان و مسئولان ورزشگاه هم با ما همآهنگ بودند اما باشگاه ذوب آهن همكاري نكرد!!!!!!!!!!! مگر بايد از چه طريقي گزارشگر به بازي فرستاده شود؟ به باشگاه ذوب آهن چه ربطي دارد؟ اگر واقعاً تصميم به فرستادن گزارشگر داشتند مي بايست مستقلاً كسي را آنجا بفرستند به فرض ذوب آهني ها مغلطه كردند آيا صدا و سيما يا صدا نبايد خودش مستقلاً عمل كند؟ البته شايد مشكل بودجه داشته باشند كه اين ديگر بحث ديگري است.
    فکر کنم صدا و سیما می خواست گزارشگر رو با هواپیمای که ذوب آهن می خواست بره و تیم ذوب آهن بفرسته و در یک هتل باشند و که اونا قبول نکردند و مثلا گفتند ما به تعداد بلیط گرفتیم و کارها انجام شده و نفر اضافه نمی تونیم با خودمون ببریم.

همیشه کارها رو دقیقه 90 انجام می دند خوب اگر یک ماه زودتر کارها رو انجام می دادید حتما گزارشگر داشتیم ! یک هفته قبل از بازی یادشون می افته که اگر گزارشگر داشته باشیم بد نیست !
    در کل اگه واقعا از ته دل می خواستند گزارشگر بفرستند خیلی راحت از این حرف ها می فرستادند ، هزینه اش هم یک بلیط دو طرفه به عربستان و هماهنگی با مسئولان ورزشگاه و باشگاه الهلال بود. اینا می خواند یکی گزارشگر رو مفت و مجانی با خودش ببره و بیاره تحویلشون بده !
    برید دعا کنید بازی فینال حداقل یک نفر رو بفرستند ! البته اون هم معلوم نیست بفرستند ، یک دفعه دیدی گفتند به خاطر مسافت زیاد و عدم همکاری مسئولان ورزشگاه گزارشگر نداشتیم.

برای تیم مقتدر فوتسال کشورمون هم برای بازی امشب برابر آرژانتین آرزوی موفقیت می کنم.
    بازی ساعت 19:30 هستش؟
    اون سایت برزیلی که بازی های قبلی رو نشون داد این بازی رو هم نشون میده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    الان هیچ کس نمی دونه که از روی کدوم کانال ماهواره قراره پخش بشه؟
    اگه کسی می دونه فرکانسش رو هم بذاره .
    ممنون

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    اگه بازم کسی لینک آنلاین پیدا کرد بذاره
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[/COLOR]
    این برا اون دوستی که سالاد می خواست البته ویرایش ویرایش شده هست چیزی نگفتم

جدول پخش شبکه 3 برا امروز رو دیدم...چی حدس می زدین؟ ساعت 19 تا 21 سینما گلخانه!!!!!
    ماهواره هم نمی دونم شبکه ورزشی برزیل کدوم ماهوارست ولی برای بازی امروز شبکه های کشور آرژانتین هم ببینید پیدا می کنید؟تازه معلوم نیست اینا رایگان پخش کنن؟....

مساله این نیست که بازی رو با هر روشی شده از ماهواره یا اینترنت یا و ... ببینیم مساله اینه که صدا و سیما باید این مسابقات رو پخش کنه!!!هیچ مساله مالی و حق پخش در میان نیست (هرچند اگه بود هم باید می دادن!!!) همون بحث همیشگی ورزش فقط فوتباله باقی رشته ها برن بوق بزنن به جاش فیلمهای مسخره یا برنامه های آموزنده مزخرف پخش میشه!وگرنه بازی های فوتبال لیگ قهرمانان اروپا هم قشنگ مشخص هست که چطوری پخش می کنن!!!!

همه مطبوعات ورزشی برنامه های ورزشی تلوزیونی رادیویی و .. و ... به اسم ورزش کار می کنن اما فقط یا اکثر از فوتبال میگن! بابا رشته های دیگه هم هستند که می تونن افتخار آفرینی کنن باید بهشون توجه بشه جذاب هم هستند واقعا فوتسال ایران آرژانتین جذاب تر هست یا فوتبال ایران لاتزیو یا ایران امید کویت!؟!

اونوقت بودجه و هزینه صدا و سیما چقدر هست ؟؟کجا میره؟؟صرف تولید خرید و پخش چه برنامه هایی میشه؟؟بعد اون آقا رو 5 سال 5 سال تمدیدش می کنن!!!

شبکه ورزش کو چی شد؟!بعد از 30 سال دو تا کانال باید بشه 8 تا کانال اینه پیشرفت و توسعه!؟رسانه اینه!؟

الان من چی می خوام اینجا بیخودی ؟ اسکناس 10 هزار تومنی میدی دو تا نون سنگک می خری 4 تا تخم مرغ پخش مستقیم فوتسالم می خوای؟
    (نقل قول ممنوع )
    ....

مرسی از اینکه شما پیگیری کردی دوست عزیز

پاسخ فینگلیش و این همه غلط و توضیح و ... نه به رادیو نه به تلوزیون

من فکر نمی کنم فوتسال خیلی هم نوپا باشه!!!

اینکه تصاویر دریافت نمیشه که شوخی هست جام جهانی و گرند پریکس قبلی یادتون هست دیگه؟شاید شبکه انحصاری شده و ....
    والا مصاحبه ترابیان هست که شبکه و ...معرفی کرده به سیما برای پخش دیگه باید دست می کرده تو جیب؟ هر موقع شد فدراسیون فوتسال شاید...
    باز حداقل اگه این جواب رو رادیو ورزش داده دستش درد نکنه که جواب داده ...
    خوب از اول اینارو می نوشتی که هم شما بی خیال نشی هم ما..........

به هر حال دمت گرم بابت پیگیری و بی خیال نشدنت ولی کلا هیچ وقت بی خیال نباش خوب نیست
    Last edited by mehrradg23; 21-10-2010 at 17:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •