کاملا مشخصه که کیفیتش بالاتره!!!!!! من نمیدونم چرا همیشه طرفدارای برند آشغالی به اسم نوکیا همیشه میخوان به جای بحث فنی و تخصصی با چرت و پرت گفتن از گوشیشون طرفداری کنن , دلیل نمیشه که چون یه گوشی رو کاغذ قدرتش بیشتره در عمل هم این جوری باشه
کاملا مشخصه که کیفیتش بالاتره!!!!!! من نمیدونم چرا همیشه طرفدارای برند آشغالی به اسم نوکیا همیشه میخوان به جای بحث فنی و تخصصی با چرت و پرت گفتن از گوشیشون طرفداری کنن , دلیل نمیشه که چون یه گوشی رو کاغذ قدرتش بیشتره در عمل هم این جوری باشه
روی کاغذ دیگه چه صیغه ای هستش؟کاملا مشخصه که کیفیتش بالاتره!!!!!! من نمیدونم چرا همیشه طرفدارای برند آشغالی به اسم نوکیا همیشه میخوان به جای بحث فنی و تخصصی با چرت و پرت گفتن از گوشیشون طرفداری کنن , دلیل نمیشه که چون یه گوشی رو کاغذ قدرتش بیشتره در عمل هم این جوری باشه
حالا که دیگه N8 دست کاربرا افتاده بر همه روشن شده N8 بهترین کمرافون حال حاضره بازار هستش.در ضمن شما اگه ادعایی داری به قول خودت فنی بیانش کن نه با توهین به دیگران.
یعنی مشخصاتی که تو سایت هایی مثل gsmarena مینویسهروی کاغذ دیگه چه صیغه ای هستش؟
شما هم چسبیدی به n8ـتت ولش نمیکنیا!![]()
از کجا میدونی من به N8ام چسبیدم؟
اما فکر کنم منظور اون دوستمون بررسی ها و ریووهایی بود که به برتر بودن N8 اعتراف کرده بودن... نه اون جداول مشخصات
پستای شما رو زیاد میبینماز کجا میدونی من به N8ام چسبیدم؟
اطلاعات شخص یا از جایی بدست میاد یا خود شخص تجربه میکنه!اما فکر کنم منظور اون دوستمون بررسی ها و ریووهایی بود که به برتر بودن N8 اعتراف کرده بودن... نه اون جداول مشخصا
ایشون هم منظورش کلاً چیزی بود که میشنوی یا میخونی...
آقا بیخودی چرا بحث میکنین؟!
من خودم الان n8 دارم وقبلا هم با دوربینهای 12 مگاپیکسلی عکس انداختم
اصلا به عکسهایی که توی سایتهای مختلف میندازن توجه نکنین(باید خودتون عکس بگیرین)
من با n8 عکس انداختم واصلا تار نشده
شک نکنید که در حال حاضر بهترین دوربین موبایل متعلق به این گوشیه
در مورد فیلمبرداری که دیگه قابل مقایسه نیست با گوشیهای دیگه...
سلام
من از طرفدار های سرسخت نوکیا هستم و تعصب شدیدی دارم ان73 و ان 82 و n86 و n95 وn96 داشتم الان سه ماهه ان 8 دارم قبول کنید که دوربینش حتی یک درصد هم راضیم نکرد حتی به شفافیت ان 73 هم نیست من 10 ساله تو کار کامپیوتر و موبایلم غیر حرفه ای هم نیستم با تمام تنظیماتش ور رفتم کاور روش رو برداشتم ولی اصلا راضیم نکرد هرکی میگه خلاف اینه یه سری به همه فروم ها بزنه همه حرف منو تائید می کنند فیلم برداریش بی سابقه است حتی دی وی کم هارد دار من هم به پاش نمی رسه اما دوربینش نا امیدم کرد هر دفه بعد از عکس گرفتم مجبورم با نرم افزار های خودش میزان کنتراست و رنگ رو دستکاری کنم تا شادابتر به نظر بیاد ضمناً هر دفعه رو حالت ویوید که رنگ شادابیه می زارم در مرحله بعدی عکس برداری میره رو پیشفرض .من 4 تا دوربین دیجیتال سونی و کانن 6 -8-10-14 مگا پیکسلی دارم باز خدا پدر اون 6 مگا رو بیامرزه ضمناً عکسای موبایل رو با ال سی دی Amoled خودش نگاه نکنید که خوش رنگه ببرید تو کامپیوتر ببینید متوجه می شید هرکی میگه دروغ میگم هنوز تو مکانیسم انکاره نمی خواد واقیعیت رو قبول کنه تعصب بی جا داره یا اصلا ان 8 نداره یا داره ولی اصلا موبایل 5 مگا پیکسلی نوکیا اصلا نداشته تا مقایسه کنه شما فقط دو تا عکس ان 82 رو ببینید یک سرو گردن بالاتر اینه فقط و فقط ، فقط و فقط حححححححححححححجمش 12 مگا هست نه کیفیتش هرکی قبول نداره من ثابت می کنم
ضمناً باید اینو بگم انصافاً در تمامی موارد دیگه بسیار عالی عمل کرده ولی ای کاش می شد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)