دوست عزیز
تمامی کنترولهای سامسونگ با هم سازگار هستند و مدل کنترول معمولی شما TM1360C است
و وقتی وارد منوی مخفی بشوید در منوی اول آن مشخصات اصلی تلویزیونتان را خواهید دیدUA46F6400
دوست عزیز
تمامی کنترولهای سامسونگ با هم سازگار هستند و مدل کنترول معمولی شما TM1360C است
و وقتی وارد منوی مخفی بشوید در منوی اول آن مشخصات اصلی تلویزیونتان را خواهید دیدUA46F6400
دوست عزیزتمامی کنترولهای سامسونگ با هم سازگار هستند و مدل کنترول معمولی شماTM1360C است
و تا وقتی که نیاز به آبدیت ندارید آبدیت نکنید
با تشکر سوال من این بود که آیا فایل درستیو واسه آپدیت انتخاب کردم؟آیا مشکلم با آپدیت حل میشه؟
ممنون
دوست عزیز
بله فایل درست است.
همه اینکارهارو میکنم ولی باز هیچی پیدا نمی کنه،وقتی روی Update میزنم میگه check your network و این چیزا.
بیخود 800 مگ دانلود کردم انگار![]()
دوست عزیز
در سری 6
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید
سلام
منم متاسفانه نتونستم از طریق USB آپدیت کنم . فایل رو از سایت سامسونگ مالزی گرفتم ، چون مدل تلوزیون بنده UA46F6450AM است .
فایل موجود در USB در این مسیر کپی شده :
USB DISK:\T-MST12UABC\image\upgrade.msd
اول ارتباط اینترنت رو قطع کردم ، تلوزیون رو خاموش می کنم بعدش فلش رو بهش وصل می کنم ، تلوزیون رو روشن کردم بعد 5 دقیقه به قسمت بروزرسانی رفتم اما متاسفانه میگه ارتباط شبکه خود را چک کنید .
موندم کجای کار میلنگه !!! با خود اینترنت هم میزنم آپدیت کنه میزنه 7 ساعتو 38 دقیقه !!!!![]()
فریمور جدید تر برای تلویزیون من نیامده این که مال2012
اگر هست لینکش رو بزارین
ua40d5000pr ساخت مالزی
سلام دوستان.واسه کالیبره کردن تصویر تی وی سامسونگ ua46f6450am واسه دیدن شبکه دیجیتال راهنمایی میخوام ممنون میشم کمکم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)