ممنون كه جواب دادين مثل اينكه سيتمم گير كرده بود با دو سه با ريست كردن مشكلش حل شد![]()
ممنون كه جواب دادين مثل اينكه سيتمم گير كرده بود با دو سه با ريست كردن مشكلش حل شد![]()
Last edited by P!nk; 30-12-2010 at 01:00.
سلام به همه . بالاخره بعد از 5 ماه on شدم . دوستان من 3 ماه پیش 1 y560 core i7 خریدم باور کنین تا حالا دو بار بردمش گارنتی . قبلا یه fz sony داشتم واقعاً سگ جوون بود و عالی . به صراحت میگم که ضخامت بدنه y560 شاید یک سوم sony نباشه . اسپیکرهاشم خش خش میکنه فقط بعضی از آهنگهای HD رو خوب پخش میکنه مثلاً آهنگ آرمین 2afm رو با صدای بلند گوش دادم خش خش اسپیکرهاشو احساس کردم .در ضمن زاویه دیدش هم که اصلاً خوب نیست . یه بار دیگه هم داشتم باهاش کار میکردم که یهو LED لپ تاپ خاموش شد و دیگه اصلاً روشن نشد بردمش گارنتی درست شد ولی بعضی وقتها Led روشن نمیشه و باید ریسیت کرد. کاش از اول 150 هزار میذاشتم روش و یه سونی میخریدم که اینقدی اعصابم خورد نشه . من اول خیلی از این لپتاپ خوشم میومد و به همه پیشنهاد میکردم که اینو بخرن ولی حالا میفهمم که هرچه قدر بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری
راستی یه مشکل دیگه هم دارم من بازی GTA Episods from liberity city رو روی y560 نصب کردم بازی در حالت normal خوب اجرا میشد یکی دوبار که آداپتور به لپ تاپ وصل نبود من بازی رو اجرا کردم بازی خیلی سرعتش کند شد و بعد از اون دیگه اصلاً بالا نیومد تا صفحه اول بازی میومد ولی قسمت start یا load نمیومد هر چند بار هم که بازی رو ریسیت کردم اصلاً بالا نیومد و همون مشکل قدیمیو داشت حتی GTA IV رو هم نصب کردم ولی بالا نیومد . بازی های دیگه مثل NEED FOR SPEED رو نصب کردم خوب بالا میاد ولی GTA نه . میشه کمک کنید که بدونم مشکل از چیه
دوست عزیز مشکل با سونی هم کم نیست . من خودم Y560 دارم و واقعا ازش راضی هستم . اسپیکرش به هیچ وجه نویز یا به قول شما خش خش نداره . برند JBL کاملا شناخته شده هستش. این لپتاپ قابلیت SWITCHABLE داره پس شما اول ببین حالت High performance هست با نه؟ اون مورد هم که گفتید در لپتاپ های سونی هم وجود داره که وقتی با باتری کار میکنید افت فریم داره . شما کلید تاچ بالای کیبورد که مربوط به باتری هست رو بزنید و حالت High performance رو فعال کنید و درایور ها هم اپدیت کنید.
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options اینجا هم میتونید تنظیم کنید
برای تست خودم GTA IV رو نصب میکنم و تا شب اگه مشکلی داشت همینجا میگم .
دوست عزیزتر من نگفتم سونی مشکل نداره ولی واقعاً یه سوال اینجا مطرح میشه که چرا سونی لپ تاپی با این کانفیگ رو به 1800 و بالاتر از اون میفروشه و لنوو اینو به 1329000 میده ؟؟؟؟؟ در ضمن من گارانتی رو مجبور کردم که چند تا y560 دیگه هم بیاره که من اسپیکر اون رو با اونا مقایسه کنم که همشون این مشکلو داشتن و گفتن چون این اسپیکر HD هست و آهنگهای شما hd نیست پس به این دلیل خش خش میکنه . شما یه آهنگ رو با صدای بلند بذار که بیس خوبی داشته باشه یا یه آهنگ معمولی از معین بذار و گوشتو ببر نزدیک اسپیکر سمت چپ اونوقت ببین یه خش خش احساس میکنی یا نه ؟
و یه چیزه دیگه من نگفتم نصب IV مشکل داره یا مشکل از لپ تاپه، من فقط این مشکل و پیدا کردم و میخوام که حلش کنم فقط همین . راستی یه سوال دیگه .اگه من دایورا رو آپدیت کنم هارد که پاک نمیشه؟؟ . فکر کنم پاک نمیشه ولی مطمئن نیستم
نه مشکلی پیش نمیاد .
با سلام چرا کسی جواب مارو نمیده در ضمن یک سوال این gadget رو که از سایت ماکروسافت دانلود میکنم و نصب میکنم فقط یه چیز سیاه میاد که فقط قسمت بستن یا همون ضربدر رو داره ممنون میشم راهنمایی کنید
کدوم gadget?
راستی من GTA IV نصب کردم مشکلی نداشت ولی اینطور که متوجه شدم کرک برای خیلی ها مشکل دارهکرک هم زیاد هست ولی بازم مشکل دارن
![]()
FIFA 11 / GTA IV / NFS HOTPURSUIT / MAFIA 2 / COD 7 / MEDAL با اخرین گرافیک تست کردم و واقعا روی این لپ تات عالی جواب داد. y560 LENOVO وافعا ترکونده
Last edited by medl; 01-01-2011 at 22:58.
اپدیت کنید بد نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته من درایور کارد صدا رواپدیت کردم در حالتی که کارد صدا مورد استفاده قرار نمیگرفت صدای نویز از هدست ( اسپیکر های خود لپتاپ مشکلی نداشت ) شنیده میشد که منم درایور قبلی رو نصب کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)