تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 16 از 386 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینم یه نظر دیگه از یکی از دوستان از سایت پی هالس
    سلام به همه دوستان عزيز وخوبم...
    بايد بگم كه من 36 سال سنمه و حدود 17 ساله كه رانندگي ميكنم / از پيكان و فيات 131 و132 و پاساد و آ ائودي گرفته تا 206 و ريو 405 و سمند و گل چزئي از خاطرات وتجربيات من در رانندگي محسوب ميشن.
    اما:
    اينكه اكثر لوگان سوار ها آهسته رانندگي ميكنن دليل عمدش جديد بودن اين خودرو و ترس از تصادف كه همه شما ميدونيد كه به دليل كمبود قطعات پيامدش صرف هزينه هاي سنگين و الافي چندين ماهست.
    -
    حدود يك سالي ميشه كه من لوگان دارم و بدون هيچ گونه تعصبي بايد بگم كه اكثر خواسته هاي من رو اجابت كرده و اگر قرار باشه بعد از لوگان خودروي ذيگري داشته باشم بدون شك مگان خواهد بود.
    -
    بنده طي سفري كه به تازگي به مشهد داشتم ( جاي همه دوستان خالي ) با 4 سر نشين و صندوق پر و كولر روشن در كل مسير رفت و بر گشت زير 140 تا نرفتم و سه چهار باري هم خيلي راحت به سرعت 185 تا ( تو كفي) رسيدم و اگر كمي بيشتر به پدال فشار مياوردم صد در صد 200 تا رو پر ميكرد ( البته دوبار هم جريمه شدم ) جالب اينه كه وقتي 185 تا ميرفتم برادرم فكر ميكرد دارم 100 تا ميرم ( ازم پرسيد اين كيلومترش واقعيه ؟) ، بنابر اين لوگان با (شيشه هاي بسته) به هيچ وجه حس سرعت رو به راننده و سر نشين در سرعتهاي بالا منتقل نميكنه.
    ( يادمه به يكي از دوستان در همين تاپيك توصيه كرده بودم كه با سرعت بالا رانندگي نكنه ، باز هم اين توصيه رو ميكنم )
    -
    باورتون نميشه اگر بگم : با اين تفاسير ، سر بالايي (گردنه آهوان ) رو بدون اينكه به موتور فشار بياد با دنده 5 بالا رفتم و هرچه ماشين بود گرفتم ( خدا شاهده جدي ميگم).
    اگر باد لاستيكها رو هم روي 32 تنظيم كنيد هم ماشين نرم تر ميشه و هم سر پيچها بسيار پايدار و قابل اطمينان ( لا اقل زير پاي من اينطوريه).
    -
    به هر حال بايد بگم اگر مشكل قطعات اين خودرو حل بشه ( بدون شك حرف نداره )
    چند توصيه:
    1- موتور ماشينتون رو تنبل بار نياريد / گاهي اوقات دنده هاي 1 و 2 و 3 رو كامل پر كنيد و گاهي هم نرمال ، به تناوب اين كار رو بكنبد و اصلا نترسيد.
    2- ----- هوا ، شمعها و روغن موتور نقش اساسي در كيفيت كار كرد موتور خودرو دارند سعي كنيد به موقع ----- هوا و شمعها رو تعويض كنيد و از روغن موتور مناسب موتور خودروتون اسفاده كنيد.
    3-به هيچ وجه دنده مرده به ماشينتون ندين.
    ( اينها رو 17 سال تجربه به من آموخته ).
    ببخشيد زياده گويي كردم / در پناه حق باشيد.

2. 4 کاربر از لوگان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من که تا حالا از لوگان خوشم نمییامده ولی دارم جذبش میشم ( البته عاشق مگان هستم )
    دوستان عکس اسپرت از لوگان دارید.؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینم باز یه نظر دیگه از سایت پی هالس
    در مورد شتاب یک توضیح هم بنده بدم
    من عادت ندارم زیاد پر گاز با ماشین رفتار کنم شاید به خاطر ماشین قبلیم (رنو 5) باشه چون توی اون ماشین هر چی گاز میدادم فرقی نمیکرد و ماشین دیگه ای رو نمیتونستم باش بگیرم بنابراین معمولا خیلی خونسرد رانندگی میکردم ولی با این ماشین وقتی لازم باشه و مجبور به گاز دادن میشم واقعا به صندلی میچسبم و لحظه ای که آدم فکر میکنه این دیگه نهایت قدرت ماشینه وقتی بیشتر گاز میدم واقعا بیشتر شتاب میگیره و کم نمیاره.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه چند تا نظر از وبلاگ تندر 90
    با سلام:مصرف از 6.1 تا 6.5 بستگي به جاده ونوع رانندگي .كشش بسيار عالي .وسرعت عالي .از ماشيناي كه نتونستم جلو بزنم زانتيا -كمري .از سمندو پرشيا وسيلو وبقيه چه عرض كنم .وخلاصه از ماشيناي قبليم -206 -405-خيلي بهتر بود-مسيرم از اصفهان به بوشهر و شيراز و اصفهان بوده با تشكر
    ماشین توی جاده خیلی عالی بود راستش من حوصله محاسبه میزان مصرف سوخت رو ندارم !
    از کولرش هم استفاده کردم،قدرت و میزان سرمادهی عالی بود ولی به نسبت سیلو کار کردن کمپرسور تاثیر بیشتری بر روی دور موتور دارد
    نداشتن شاسی باز کردن صندوق عقب از داخل هم که پیر ما رو درآورد!
    به نظر من دوستانی که ادعا میکنند این ماشین از نظر شتاب اولیه با 206 تیپ 5 برابری میکنه اشتباه میکنن
    البته من کورس ننداختم ولی فکر نمیکنم تندر بتونه قد علم کنه
    کارکرد ماشین من هم از 3000 گذشته
    باسلام به همگی
    تندر من تا کنون 5200تا کارکرد دارد که حدود 3000کیلومتر آن در مسافرت عید صورت گرفت. مزایای با نظر شخصی عبارتند از: شتاب خیلی خوب خصوصا در سرعتهای بالای 110که براحتی در سبقتها از سمند وپارس جلو می افتد - نرمی قابل قبول اتومبیل یا به عبارت بنگاه دارها زیر پای عالی ( هم از نظر موتور هم سیستم تعلیق)- مصرف خوب زیر 7-جاداری مناسب - عدم خستگی در رانندگی بعلت صندلیهای مناسب و دید خوب- کلاج نرم وتویض دندهها براحتی- فرمان پذیری قابل قبول - در سرعتهای بالا احساس نگرانی به راننده دست نمی دهد و من این عمل را در اتوبان تهران ساوه تست کردم با سرعت 190-ترمزها خوب و مطمئن هستند وقابل مقیاس با پارس وسمند نیست- کلیدهای شیشه و کولر در جای مناسبی قراردارند -
    معایب: داخل اتومبیل خیلی ساده است که البته این سادگی خسته کننده نیست-جنس سپرها وجلو داشبورد مناسب نیست ضعیفتر از سمند و پارس- دید عقب نامناسب است - آینه شاگرد دید ایده عالی ندارد -
    در اتوبان دلیجان-اصفهان کامپیوتر سفری میزان مصرف سوخت را 5.8 لیتر در هر صد کیلومتر نشان میداد که برای من یک رکورد محسوب میشود و سرعت 120 و دنده 5 بود. و حتی مواقعی که سرعت به 110 میرسید عدد 5.7 هم نمایان میشد.
    تا این لحظه تندر من 9200 کیلومتر کارکرد داشته و حدودآ 5 هزار کیلومترش را در جاده و ازاد راه و اتوبان(بزرگراه) رانندگی کردم بدون اینکه عیبی پیش بیاد و بر خلاف سمند و پرشیا و 206 و405 هنوز درها به سرو صدا نیافتند و ماشین کاملا بی صدا هست.
    در ضمن در خارج از شهر میتوان با باک پر تا 980 کیلومتر رانندگی کرد(تجربه شخصی بنده)
    در پیچ ها هم تعادل به مراتب بهتری از 206 دارد و این تفاوت محسوس میباشد
    در کل چون من ماشین باز هستم هر سال ماشینها رو تغییر میدهم و تابحال پارس -405وریو و206تیپ 3و سمند داشتم که در به مراتب علارغم سادگی تندر سواری خوبی دارد وهم برای شهر مناسب است هم برای جاده . اگر سوار بشید قطعا این رو تایید میکنید
    ما در عید 1571 کیلومتر روندیم بدون هیچ مشکلی . مصرف با کولر 7.2 تقریبا بدون کولر 6.2. تا رامسر رفتیم و رشت و ماسوله و ... .
    کولر عالی بود طوری که دستم رو به درد میاورد و مجبور میشدم جهتش رو تغییر بدم
    من مسافرت خیلی دور نرفتم ولی توی همین مقداری که استفاده کردم مصرفش در حدود 5.8---6 (دنده 5 و سرعت 110-120) بوده.شتابش خیلی عالیه و سر و صداش کمه.فقط چیزی که پدر مارو در آورده دید خیلی بد در موقع دنده عقبه که ماشین ما رو پر خط و خش کرده.
    من با تندر یه مسافرت به تبریز رفتم و حدودا 4000هزار تا کار کرده اما مصرف سوخت من بر خلاف دوستان زیاد هستش 7/8 هستش با سرعت 140تا160 این رو نشون میده نمیدونم چرا مال من لین همه بالاست ؟
    از نظر شتاب واقعا حرف نداره
    با پرشیا کورس گذاشتیم تندر زد جلو البته ماله پرشیا صندوق عقبش خالی بود
    ماله من پر
    فرمان پذیری عالی تو سرعت حفظ تعادل ماشین خوبه هستش
    ترمز هاش واقعا عالی هستش در مقابل پرشیا سمند حرف نداره
    موتور کاملا بی صدا هستش
    کولر سرما دهی خیلی خوبی داره
    دیروز یه سفر به قم داشتم با سه سرنشین . کسانی که رفتن میدونن این اتوبان سربالای های خفنی داره که با سمند قبلیم حد اکثر 110 میرفت اونم با تعویض به دنده چهار ولی با تندر تو دنده 5 با سرعت 150 این سربالایها رو رد میکردم . رفتنه با یک پرشیا کورس گذاشتم که کاملا احساس کردم صاحبش از داشتن ماشین 18 میلیونی حسابی شرمنده شد و دست از ادامه کشید .
    برگشتنی با چهار سرنشین بزرگ بودم که باز تو همین سر بالایها با یک 405 بدون سرنشین کورس گذاشتم و به راحتی ردش میکردم . باورم نمیشد اینقدر قوی باشه برای همین چندین بار سرعتم کم میکردم تا رد بشه بعد گازشو میگرفتم به یک دقیقه نمیرسید که از کنارش رد میشودم حدود 40 کیلومتر این بازی موش گربه رو باهاش داشتم .
    اصلا فکر نمی کردم این موتور فسقلی اینقدر قدرت داشته باشه .
    ماشین من تا حالا 6000تا کار کرده به نظرم یکم صدای موتور در سرعت بالا زیاده قبلا سمند داشتم اصلا قابل مقایسه با این نیست شتاب و ترمزو فرمون این خیلی باحاله اتاقشم خیلی جفت و جور تره ول آینه های خوبی نداره که تو سایتش دیدم یه مدل دیگه هم واسش طراحی شده که اگه تو بازار باشه حتما عوض میکنم ،لاستیکاشم آجاش خیلی بلنده که باعث صدای بدی میشه البته جدیدا دارن رو همه ماشینا همین بارز رو میندازن که فکر کنم واصه تحریماس .کلا از سمند ،206تیپ2و3 ، 405،پرشیاکه من با همشون رانندکی طولانی کردم از نظر فنی بهتره ولی قیافه و رکاب افتضاه

7. این کاربر از لوگان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از لحاظ ظاهری که بنده تندر رو نمیپسندم ولی از لحاظ امکانات و سواری تندر بهتر از پرشیاست

9. این کاربر از مجید فینا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه torpedo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Last edited by torpedo; 04-08-2008 at 14:30.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه با پارس معمولی مقایسه کنی تندر بهتره
    ولی پارس elx از لوگان بهتره
    مشخصات elx مشخصات لوگان
    قدرت پارس 110 اسب در 5500 قدرت لوگان 105 اسب در5750
    ماکزیمم سرعت 192 km 183
    حجم موتور 1761 1598
    حد آلایندگی یورو 3 یورو 2
    مصرف 107.8ودر سرعت 120 =108 درشهر 109.7 خارج شهر 107.1
    سوپاپ 16 16
    وزن ماشین 1190 1100
    شاید قدرت موتورش بهتر باشه ولی شتابش کمتره. مصرفش هم بیشتره. قمتش هم که...و بیشتر هم به خاطر قیمتش زیاد خوب نیست.شاید اگه13 میلیون بود خوب بود ولی ای نقیمتی که الان داره خیلی کاذبه.

داره خودمونی میشه torpedo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شتاب elx=11 sec
    تندر= 10.2 sec

13. این کاربر از torpedo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

شاید قدرت موتورش بهتر باشه ولی شتابش کمتره. مصرفش هم بیشتره. قمتش هم که...و بیشتر هم به خاطر قیمتش زیاد خوب نیست.شاید اگه13 میلیون بود خوب بود ولی ای نقیمتی که الان داره خیلی کاذبه.
    آهااااااااااا

بچه ها نيست خيلي قيمت تندر صادقه ؟

باز پارس جادار . شيك هست .4 3 مليون هم قيمتش كاذبه

ولي l90 تا ميبينمش احساس افسردگي بهم دست ميده . قيمتش هم كه بيش از 6 مليون كاذبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •