سلام به همه دوستان عزيز وخوبم...
بايد بگم كه من 36 سال سنمه و حدود 17 ساله كه رانندگي ميكنم / از پيكان و فيات 131 و132 و پاساد و آ ائودي گرفته تا 206 و ريو 405 و سمند و گل چزئي از خاطرات وتجربيات من در رانندگي محسوب ميشن.
اما:
اينكه اكثر لوگان سوار ها آهسته رانندگي ميكنن دليل عمدش جديد بودن اين خودرو و ترس از تصادف كه همه شما ميدونيد كه به دليل كمبود قطعات پيامدش صرف هزينه هاي سنگين و الافي چندين ماهست.
-
حدود يك سالي ميشه كه من لوگان دارم و بدون هيچ گونه تعصبي بايد بگم كه اكثر خواسته هاي من رو اجابت كرده و اگر قرار باشه بعد از لوگان خودروي ذيگري داشته باشم بدون شك مگان خواهد بود.
-
بنده طي سفري كه به تازگي به مشهد داشتم ( جاي همه دوستان خالي ) با 4 سر نشين و صندوق پر و كولر روشن در كل مسير رفت و بر گشت زير 140 تا نرفتم و سه چهار باري هم خيلي راحت به سرعت 185 تا ( تو كفي) رسيدم و اگر كمي بيشتر به پدال فشار مياوردم صد در صد 200 تا رو پر ميكرد ( البته دوبار هم جريمه شدم ) جالب اينه كه وقتي 185 تا ميرفتم برادرم فكر ميكرد دارم 100 تا ميرم ( ازم پرسيد اين كيلومترش واقعيه ؟) ، بنابر اين لوگان با (شيشه هاي بسته) به هيچ وجه حس سرعت رو به راننده و سر نشين در سرعتهاي بالا منتقل نميكنه.
( يادمه به يكي از دوستان در همين تاپيك توصيه كرده بودم كه با سرعت بالا رانندگي نكنه ، باز هم اين توصيه رو ميكنم )
-
باورتون نميشه اگر بگم : با اين تفاسير ، سر بالايي (گردنه آهوان ) رو بدون اينكه به موتور فشار بياد با دنده 5 بالا رفتم و هرچه ماشين بود گرفتم ( خدا شاهده جدي ميگم).
اگر باد لاستيكها رو هم روي 32 تنظيم كنيد هم ماشين نرم تر ميشه و هم سر پيچها بسيار پايدار و قابل اطمينان ( لا اقل زير پاي من اينطوريه).
-
به هر حال بايد بگم اگر مشكل قطعات اين خودرو حل بشه ( بدون شك حرف نداره )
چند توصيه:
1- موتور ماشينتون رو تنبل بار نياريد / گاهي اوقات دنده هاي 1 و 2 و 3 رو كامل پر كنيد و گاهي هم نرمال ، به تناوب اين كار رو بكنبد و اصلا نترسيد.
2- ----- هوا ، شمعها و روغن موتور نقش اساسي در كيفيت كار كرد موتور خودرو دارند سعي كنيد به موقع ----- هوا و شمعها رو تعويض كنيد و از روغن موتور مناسب موتور خودروتون اسفاده كنيد.
3-به هيچ وجه دنده مرده به ماشينتون ندين.
( اينها رو 17 سال تجربه به من آموخته ).
ببخشيد زياده گويي كردم / در پناه حق باشيد.