تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 62 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 616

نام تاپيک: Portal 2

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من اینجا رو نمیدونم چیکار باید کرد!

؟

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من اینجا رو نمیدونم چیکار باید کرد!

؟

بگیر یک پورتال زیر پات بساز ، یکی دیگه رو زیر لوله ی سفید بذار. اون ژله های سفید می چسبن به سقف. حالا یک پرتال بساز زیر لوله ی آبی ، یکی روی سقف تا زمین آبی شه. عقب ترش هم آبی هست دیگه. حالا برو پایین ، پایین رو نارنجی کن. بعدش دور خیز کن برو تو آبی تا بپیری جلو، هر جا خوردی یک پورتال نارنجی بساز اونجا ، یکی آبی هم بالاش اونجایی که کجه بساز تا پرتاب شی . بعدش می خوری به آبیه ، دوباره می خوری به این آبی که الان ساختی و پرت میشی اونور. همین

3. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

چی گفتی مبین؟؟؟؟؟

5. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سلام دوستان
    من دنبال Portal 1 بودم که صفحه زیر رو پیدا کردم
    یک لینک 800 مگابایتی داره
    همین رو دانلود کنم درسته یا اینکه چیز دیگه ای هم باید دانلود کنم .....؟؟؟؟؟؟؟
    اگه لینک دیگه ای سراغ دارید چه بهتر.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون میشم زودتر جواب بدید
    کسی نبود به ما بگه Portal: Prelude چیه ...؟؟؟

می خوام امشب دانلود کنم.

---------------------------------------------
    پ.ن :
    حالا چرا این Free هست ناقصه یا کامله ... ؟؟؟
    --------------------------------------------------
    پ.ن 2 :
    DLC بود
    کسی لینک دانلود نداره>؟
    Last edited by virus2009; 30-04-2011 at 08:47.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نقد بازی Portal 2
    بعد از چیزی حدود 5 ساعت بازی تمام شد!شاید این تایم واسه این بازی کمی زیاد به نظر برسه ولی به جرآت یکی از پازل محور ترین بازیهایی بود که تا بحال تجربه کردم!بازی کاملآ با یک نوآوری و وجه خاص نسبت به سایر شوترها شروع میشه طوری که به نوع روایت داستانیش می خندین و احساس می کنید مناسب واسه وقت گذاشتن نیست اما همه ی بازی همین داستان فان و معما گونش هست و سازنده و مغز متفکر این بازی Valve تمام جوانب یک گیم به معنای واقعی رو تو بازی به نمایش گذاشته.واقعآ جای آفرین داره با کمترین ابتکار تو طراحی محیط بهترین نتیجه رو از یک بازی گرفت.

گرفیک:احتمالآ شاید خیلی از منتقدان باید به گرفیک بازی نمره پایینی میدادن ولی کاملآ اشتباهه که البته اینچنین هم نشد و نمره ی عالی از این لحاظ از سوی منتقدان گرفت که دلایل خودش رو داره.محیط بازی کاملآ ساده و با کمترین افکت گذاری طراحی شده و نمیشه ایرادی به گرافیک گرفت شاید نوع روایت داستانی و محیطی که قرار بوده بازی درش جریان داشته باشه اینگونه بوده که ساده و بی آلایش باشه.هر چند در بعضی از لول های بازی(محیطهای تاریک)نور پردازی به شکلی چشم نواز دیده میشد.به نظرم تنها ایرادی که تو گرافیک بازی دیدم هر چند زیاد مهم نبود,فیزیک ضعیش بود که حرکت و همه ی اجسام غیر قابل دسترس بود و محدود به مواردی خاص بود.9/10

گیم پلی:در مورد گیم پلی بازی میشه گفت دقت زیادی شده بود تا به نوعی جبران کمبود تنوع تغییر پذیری سلاح احساس نشه.نوع سلاحی که باهاش پرتال ایجاد می کردید فقط قادر به 3 کار مختصر و مفید بود که باز میشه گفت تمام روال گیم پلی بازی به همین 3 حالت خلاصه میشد.باز از نظر من این یک کار در عین حال جالب و عالی به حساب میاد که با کمترین امکانات شما یک بازی رو با تمام جوانب فکریش میتونستین انجام بدین.شما در حین اینکه به حل پازلهای بازی فکر می کنید باید کنترل بازی رو به بهترین و سریعترین شکل ممکن کنترل کنید.هماهنگ کردن هوش و سرعت عمل تو بازی حرف اول رو میزد طوری که در بعضی لول ها در زمین و هوا باید تصمیم گیری واسه ایجاد مسیر پرتال می کردید!9/10

داستان پردازی و صدا گذاری:به نظرم یکی از عواملی که باعث شد این بازی به یکی از محبوبترینهای هفته های اخیر در بیاد همین آیتم بود:داستان پردازی قوی و فان: دی!نوع دیالوگها و صداگذاری شخصیتها بسیار متناسب با این سبک و باعث ایجاد شدن محیط جوک مانند خودش یکی از ویژگیهای جذب گیمر به ادامه بازی هست.بازی از اتاقی ساده شروع و به محیطی که حتی فکرشم نمی کنید خاتمه پیدا می کنه و به نوعی لول آخر بازی نوعی شوک وارد می کنه که چی بود و چی شد!(نظر شخصی:موزیک آخر بازی خنده دار ترین و جوک ترین چیزی بود که تا حالا تو تمام بازیهای کامپیوتری شنیده بودم: دی) 10/10

محتوای مخفی: اینو کسانی که بازی رو تموم نکردن نخونن بهتره! 
    شما از آسانسوری که معلوم نیست چند هزار کیلومتر زیر زمینه!: دی سوار میشین و یکی یکی با رد کردن مراحل به بالاترین نقطه کره زمین میرسید و تازه میفهمین نصف روز رو سر کار بودین و 2 ساعتی به خودتون می خندین که کجا بودین و چی کار داشتین انجام میدادین!: دی

نتیجه: گیم بسیار سر گرم کننده و همراه با معماها و پازلهای زیبا و جذاب که می تونه حسابی مختون رو بکار بگیره!البته در کنار این شما گیمی به مراتب متفاوت رو تجربه می کنید که شاید تا بحال حتی به این سبک فکر هم نکردید.امیدوارم همه از این بازی نهایت لذت رو ببرن.موفق باشید

امتیاز نهایی: 9.5/10
    Last edited by B.3.S.T; 30-04-2011 at 13:22.

8. 11 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون میشم زودتر جواب بدید
    کسی نبود به ما بگه Portal: Prelude چیه ...؟؟؟

می خوام امشب دانلود کنم.

---------------------------------------------
    ممنون دوستان خودم فهمیدم
    حالا چرا این Free هست ناقصه یا کامله ... ؟؟؟
    قبل داستان Portal رو به تصویر میکشه که شامل 19 اتاق تسته. البته عنوانیه غیر رسمی ... فقط فریه. مشکلی نیست.

10. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

قبل داستان Portal رو به تصویر میکشه که شامل 19 اتاق تسته. البته عنوانیه غیر رسمی ... فقط فریه. مشکلی نیست.
    ممنون
    نصبش کردم فایل exe برای اجرا کردن نداشت انگار که DLC بود

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول اینو بگم تا حد زیادی با نظر شایان موافقم
    گیم خوبیه اما برخلاف نظر بعضیا نمیتونه goty باشه
    شخصا حتی یه لحظه تجربه ناب skyrim رو با این پرتال عوض نمیکنم
    اون که آره بازی های بزرگ دیگه ای هم توی راهن
    ما میگیم مدعی goty هست نمیگیم که حتما میشه!
    اکثر منتقد ها هم همینو میگن و چیز عجیبی نیست که یه بازی با این امتیاز ها مدعی بهترین بازی سال باشه

سلام دوستان
    شما صفحه دوم همین تاپیک رو برو یه لینک دانلود گذاشته شده که کاملا سالمه و همه از اون گرفتن....

وحید حوصله ای داشتی ها!!
    بگیم یه بار واسه آشنایی با بازی. یه بار هم واسه خواندن Developer Commentary و توجه بیشتر به جزئیات ولی سه بار اراده آهنینی می طلبیده. باید بهت یه خسته نباشید بگم با این تلاش شبانه روزی ...
    از یه عاشق توقع دیگه ای نمی تونی داشته باشی
    من حتی تازگی ها دوباره half life که برای 13 سال پیشه رو دارم میرم با اینکه خیلی قدیمیه ولی خیلی حال میده
    کلا روحیاتم خیلی کلاسیکه و بر خلاف شایانم که به چیزای فان خیلی علاقه داره و حتی روی آواتار و امضاش هم این تاثیر گذار بوده! ....
    به نظرم برای شوتر ها مهم گیم پلیه که توی بازی های Valve این قسمت به بهترین شکلش طراحی میشه

+

نقد وحید هم خیلی عالی بود

+

بازی همچنان در هر سه پلتفرم میانگین امتیازش 9.5 هست و هیچ تکونی نخورده و به نظر می رسه که دیگه از این پایینتر نیاد
    این دو نکته داره یکی اینکه برای یه شوتر همچین امتیازی خیلی بالائه و حتی توی کل تاریخ کمتر شوتری تونسته تا این امتیاز برسه! نکته دوم هم اینکه توی پی سی بازی از این نظر ششمین باز برتر تاریخه و توی چند سال اخیر کمترین بازیی توی پی سی تونسته به همچین میانگین امتیازی نزدیک بشه!

13. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به نظر من هم با این امتیاز های فوق العاده و فروش خوب بعید نیست GOTY هم بشه ...

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نصب کردم 11.4 گیگ شده!
    زیاد نیست واسه این بازی؟
    این بازی زبان قوی میخواد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •