من اینجا رو نمیدونم چیکار باید کرد!
؟
بگیر یک پورتال زیر پات بساز ، یکی دیگه رو زیر لوله ی سفید بذار. اون ژله های سفید می چسبن به سقف. حالا یک پرتال بساز زیر لوله ی آبی ، یکی روی سقف تا زمین آبی شه. عقب ترش هم آبی هست دیگه. حالا برو پایین ، پایین رو نارنجی کن. بعدش دور خیز کن برو تو آبی تا بپیری جلو، هر جا خوردی یک پورتال نارنجی بساز اونجا ، یکی آبی هم بالاش اونجایی که کجه بساز تا پرتاب شی . بعدش می خوری به آبیه ، دوباره می خوری به این آبی که الان ساختی و پرت میشی اونور. همین
چی گفتی مبین؟؟؟؟؟![]()
کسی نبود به ما بگه Portal: Prelude چیه ...؟؟؟
می خوام امشب دانلود کنم.
---------------------------------------------
پ.ن :
حالا چرا این Free هست ناقصه یا کامله ... ؟؟؟
--------------------------------------------------
پ.ن 2 :
DLC بود
کسی لینک دانلود نداره>؟
Last edited by virus2009; 30-04-2011 at 08:47.
نقد بازی Portal 2
بعد از چیزی حدود 5 ساعت بازی تمام شد!شاید این تایم واسه این بازی کمی زیاد به نظر برسه ولی به جرآت یکی از پازل محور ترین بازیهایی بود که تا بحال تجربه کردم!بازی کاملآ با یک نوآوری و وجه خاص نسبت به سایر شوترها شروع میشه طوری که به نوع روایت داستانیش می خندین و احساس می کنید مناسب واسه وقت گذاشتن نیست اما همه ی بازی همین داستان فان و معما گونش هست و سازنده و مغز متفکر این بازی Valve تمام جوانب یک گیم به معنای واقعی رو تو بازی به نمایش گذاشته.واقعآ جای آفرین داره با کمترین ابتکار تو طراحی محیط بهترین نتیجه رو از یک بازی گرفت.
گرفیک:احتمالآ شاید خیلی از منتقدان باید به گرفیک بازی نمره پایینی میدادن ولی کاملآ اشتباهه که البته اینچنین هم نشد و نمره ی عالی از این لحاظ از سوی منتقدان گرفت که دلایل خودش رو داره.محیط بازی کاملآ ساده و با کمترین افکت گذاری طراحی شده و نمیشه ایرادی به گرافیک گرفت شاید نوع روایت داستانی و محیطی که قرار بوده بازی درش جریان داشته باشه اینگونه بوده که ساده و بی آلایش باشه.هر چند در بعضی از لول های بازی(محیطهای تاریک)نور پردازی به شکلی چشم نواز دیده میشد.به نظرم تنها ایرادی که تو گرافیک بازی دیدم هر چند زیاد مهم نبود,فیزیک ضعیش بود که حرکت و همه ی اجسام غیر قابل دسترس بود و محدود به مواردی خاص بود.9/10
گیم پلی:در مورد گیم پلی بازی میشه گفت دقت زیادی شده بود تا به نوعی جبران کمبود تنوع تغییر پذیری سلاح احساس نشه.نوع سلاحی که باهاش پرتال ایجاد می کردید فقط قادر به 3 کار مختصر و مفید بود که باز میشه گفت تمام روال گیم پلی بازی به همین 3 حالت خلاصه میشد.باز از نظر من این یک کار در عین حال جالب و عالی به حساب میاد که با کمترین امکانات شما یک بازی رو با تمام جوانب فکریش میتونستین انجام بدین.شما در حین اینکه به حل پازلهای بازی فکر می کنید باید کنترل بازی رو به بهترین و سریعترین شکل ممکن کنترل کنید.هماهنگ کردن هوش و سرعت عمل تو بازی حرف اول رو میزد طوری که در بعضی لول ها در زمین و هوا باید تصمیم گیری واسه ایجاد مسیر پرتال می کردید!9/10
داستان پردازی و صدا گذاری:به نظرم یکی از عواملی که باعث شد این بازی به یکی از محبوبترینهای هفته های اخیر در بیاد همین آیتم بود:داستان پردازی قوی و فان: دی!نوع دیالوگها و صداگذاری شخصیتها بسیار متناسب با این سبک و باعث ایجاد شدن محیط جوک مانند خودش یکی از ویژگیهای جذب گیمر به ادامه بازی هست.بازی از اتاقی ساده شروع و به محیطی که حتی فکرشم نمی کنید خاتمه پیدا می کنه و به نوعی لول آخر بازی نوعی شوک وارد می کنه که چی بود و چی شد!(نظر شخصی:موزیک آخر بازی خنده دار ترین و جوک ترین چیزی بود که تا حالا تو تمام بازیهای کامپیوتری شنیده بودم: دی) 10/10
محتوای مخفی: اینو کسانی که بازی رو تموم نکردن نخونن بهتره!
نتیجه: گیم بسیار سر گرم کننده و همراه با معماها و پازلهای زیبا و جذاب که می تونه حسابی مختون رو بکار بگیره!البته در کنار این شما گیمی به مراتب متفاوت رو تجربه می کنید که شاید تا بحال حتی به این سبک فکر هم نکردید.امیدوارم همه از این بازی نهایت لذت رو ببرن.موفق باشید
امتیاز نهایی: 9.5/10
Last edited by B.3.S.T; 30-04-2011 at 13:22.
قبل داستان Portal رو به تصویر میکشه که شامل 19 اتاق تسته. البته عنوانیه غیر رسمی ... فقط فریه. مشکلی نیست.
ممنون
نصبش کردم فایل exe برای اجرا کردن نداشت انگار که DLC بود
اون که آره بازی های بزرگ دیگه ای هم توی راهناول اینو بگم تا حد زیادی با نظر شایان موافقم
گیم خوبیه اما برخلاف نظر بعضیا نمیتونه goty باشه
شخصا حتی یه لحظه تجربه ناب skyrim رو با این پرتال عوض نمیکنم
ما میگیم مدعی goty هست نمیگیم که حتما میشه!
اکثر منتقد ها هم همینو میگن و چیز عجیبی نیست که یه بازی با این امتیاز ها مدعی بهترین بازی سال باشه
شما صفحه دوم همین تاپیک رو برو یه لینک دانلود گذاشته شده که کاملا سالمه و همه از اون گرفتن....سلام دوستان
من دنبال Portal 1 بودم که صفحه زیر رو پیدا کردم
یک لینک 800 مگابایتی داره
همین رو دانلود کنم درسته یا اینکه چیز دیگه ای هم باید دانلود کنم .....؟؟؟؟؟؟؟
اگه لینک دیگه ای سراغ دارید چه بهتر.
از یه عاشق توقع دیگه ای نمی تونی داشته باشیوحید حوصله ای داشتی ها!!
بگیم یه بار واسه آشنایی با بازی. یه بار هم واسه خواندن Developer Commentary و توجه بیشتر به جزئیات ولی سه بار اراده آهنینی می طلبیده. باید بهت یه خسته نباشید بگم با این تلاش شبانه روزی ...
من حتی تازگی ها دوباره half life که برای 13 سال پیشه رو دارم میرم با اینکه خیلی قدیمیه ولی خیلی حال میده
کلا روحیاتم خیلی کلاسیکه و بر خلاف شایانم که به چیزای فان خیلی علاقه داره و حتی روی آواتار و امضاش هم این تاثیر گذار بوده!....
به نظرم برای شوتر ها مهم گیم پلیه که توی بازی های Valve این قسمت به بهترین شکلش طراحی میشه
+
نقد وحید هم خیلی عالی بود
+
بازی همچنان در هر سه پلتفرم میانگین امتیازش 9.5 هست و هیچ تکونی نخورده و به نظر می رسه که دیگه از این پایینتر نیاد
این دو نکته داره یکی اینکه برای یه شوتر همچین امتیازی خیلی بالائه و حتی توی کل تاریخ کمتر شوتری تونسته تا این امتیاز برسه! نکته دوم هم اینکه توی پی سی بازی از این نظر ششمین باز برتر تاریخه و توی چند سال اخیر کمترین بازیی توی پی سی تونسته به همچین میانگین امتیازی نزدیک بشه!
به نظر من هم با این امتیاز های فوق العاده و فروش خوب بعید نیست GOTY هم بشه ...
نصب کردم 11.4 گیگ شده!
زیاد نیست واسه این بازی؟
این بازی زبان قوی میخواد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)