مردن؟؟؟هر دوش دانته هست ولی اون پسر پایینی هه دانته قبل از مردنه اون بالایی بعد از مردنه که شیطانی شده![]()
کی گفته دانته بعد از مردن شیطانی میشه؟
مردن؟؟؟هر دوش دانته هست ولی اون پسر پایینی هه دانته قبل از مردنه اون بالایی بعد از مردنه که شیطانی شده![]()
کی گفته دانته بعد از مردن شیطانی میشه؟
من که نمی فهمم چرا میخواین بین سری 1-2-3-4 و این رابطه ای ایجاد کنید
مثل این که نمیدونید
بازی یه ریبوت هست یعنی همه ی اونایی که بازی کرده بودید رفت به هیچ
طبق آخرین اطلاعاتی که من دارم فعلا کار روی این بازی متوقف شده (البته خبر 2 ماه پیش)
بازی برای هر 3 کنسول میاد نگران نباشین سودی که از 4 رو PC کردن بیشتر از XBOX بود پس میاد
این یارو الان انسانه ولی اون دانته مو سفیده نمیمرد و یه رگ از شیاطین داشت
This!
دلیلش شایعاتی بود که سر زبونا افتاد(میگفتن این شماره میخاد چگونگی دانته شدن دانته رو به تصویر بکشه !!! حافظا)من که نمی فهمم چرا میخواین بین سری 1-2-3-4 و این رابطه ای ایجاد کنید
اهان از اون نظراین یارو الان انسانه ولی اون دانته مو سفیده نمیمرد و یه رگ از شیاطین داشت![]()
![]()
Devil May Cry screenshots splash some colour
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
محتوای مخفی: مشاهده تصاویر با سایز اصلی
اگه گرافیکش همینی باشه که تو عکس هاست باید بگم که افتضاحه . منو یاد شاهزاده ایرانی 1 میاندازه
ددوستان تریلری جدید اومده بیرون من یه کمشو دیدم و لینک دانلودی ازش گیر نیاوردم .
اگه کسی لینک دانلود داره بزار
Devil May Cry: DMC - Extended Gameplay Revealفرمت 720 با حجم 66.1 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرمت 480 با حجم 26.5 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه. به نظر من گرافیکش بالاتره. ولی خب سبک بازیش فک کنم دیگه تکراری شده باشه
این شمشیرش چرا با شمشیر دانته سفید فرق داره؟ دیگه ادمش تغییر میکنه شمشیرش که عوض نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)