تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 137 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

عزیز من Tanatos جان Key-1 همین کسیه که جوابشو دادی!! (پست بالایی رو ببین)

البته خوب درسته K800 رو نباید با HD مقایسه کرد ... ولی واقعا جای هیچ حرف و بحتی نیستش که رفتن گوشی به حالت hibernate خیلی مزیت بزرگی هستش...و چیز مسخره ای که خیلی خنده داره اینه که دوستان اشاره کردن در صورتی باتری رو در بیاریم دیگه 3 ثانیه بوت نمیشه و 35 ثانیه طول میکشه! آخه کدوم آدم عاقلی هر دفعه باتریشو در میاره اونم باتری به این گرونی و حساسی که یه لحظه با یه وسیله ی فلزی اتصال کوتاه بشه دیگه کار باتری تمومه!! بهتر بود اشاره میکرد به ریست کردن گوشی که منطقی تر بود ....چون از شما برای خیلی کارها مثل نصب نرم افزار و تغییر تنظیمات خواسته میشه که گوشی رو restrat کنین پس این restart هستش که باعث میشه شما بوت 3 ثانیه ای رو از دست بدین چون در ریست فایل های سیستمی دیگه تو رم ذخیره نمیشه و به دلیل انجام تغییرات از اول بار گذاری میشه

2. 2 کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

مرسی از راهنماییت حق با شماست من دقت نکردم پست اصلاح شد.
    البته شما درست میگی هایبرنت ویژگی فوق العاده ای. ولی بد نبود اگه میدونستیم بعد ریست کردن چه زمانی طول میکشه تا بوت بشه

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

k800 جاوا رو با آندروید از نظر زمان بوت می سنجی ؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!
    هر چی فکر می کنم نمی دونم چی بگم
    قضاوت با دوستان !!!!!

من مقایسه کردم؟!!!
    من دارم میگم وقتی یه پیکان 0تا 100 ش تو 5 دقیقش، یه لمبورگینی رو کی قبول میکنه که 0-100ش تو 20 دقیقه باشه؟!!!
    داداش من،در صورت ریست شدن گوشی،که صد ها بار تو رویویی که من گذاشتم انجام میگره، گوشی تو سه ثانیه بوته!!!

این کار برا وقتی که رام و اینا عوض میکنی به درد نمیخوره،ولی گاهی بعضی ها برای شارژ خاموش میکنن یا یه همچین کارایی که باعث میشه گوشیشون تو سه ثانیه بوت بشه....!!!

اقا این یه امکانه که تو این گوشی هست!!! بحث رو به حاشیه نکشید لطفا!!! این حتی اگه یه شعار تبلیغاتی هم باشه،برا دیزایر وجود دراه و برا بقیه نیست!!!

5. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من مقایسه کردم؟!!!
    من دارم میگم وقتی یه پیکان 0تا 100 ش تو 5 دقیقش، یه لمبورگینی رو کی قبول میکنه که 0-100ش تو 20 دقیقه باشه؟!!!
    داداش من،در صورت ریست شدن گوشی،که صد ها بار تو رویویی که من گذاشتم انجام میگره، گوشی تو سه ثانیه بوته!!!

این کار برا وقتی که رام و اینا عوض میکنی به درد نمیخوره،ولی گاهی بعضی ها برای شارژ خاموش میکنن یا یه همچین کارایی که باعث میشه گوشیشون تو سه ثانیه بوت بشه....!!!

اقا این یه امکانه که تو این گوشی هست!!! بحث رو به حاشیه نکشید لطفا!!! این حتی اگه یه شعار تبلیغاتی هم باشه،برا دیزایر وجود دراه و برا بقیه نیست!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این رو ببین دوست عزیز
    Reboot و در آوردن باطری به هر دلیلی مثل (هنگ کدرن یا تعویض رام ) boot اصلی که 35 ثانیه طول می کشه انجام می شه ......
    به این میگن Hot reboot اگه اشتباه نکنم که در Froyo 2.2 در گالاکسی هم هست که فقط رام و برنامه های در حال اجرا رو rest می کنه نه کل گوشی رو
    در گالاکسی موقع تعویض فونت و یه widget هم داره که 5 ثانیه ای گوشی ریست و از 2 باره بارگذاری میشه ....
    حالا Htc یکم رو این قضیه بیشتر مانور داده و یه حالت stand by یا heybernate به وجود آورده
    ولی عملا باید از باطری در اون وضعیت استفاده بشه اما فوق العاده ناچیز !!
    Last edited by key_1; 24-10-2010 at 15:23.

7. این کاربر از key_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

وقتی ویدجت و فونت عوض میکنیم که ریست نمیشه فقط یه چیزی تو مایه هایه ریفرش اتفاق میوفته که بحث اون جداس!...به هر حال بهتره تا اومدن گوشی بحث رو در این مورد بزاریم کنار

9. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

خوب شما همش میگی که بعد هایبرنت سه ثانیه بوت طول میکشه!
    این زمان در مورد ریست گوشی هم همون سه ثانیه است؟
    داداش شما چرا هی کلید کردی که باطری این بنده خدا رو دربیاری آخه چه کاریه؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

نه وقتی ریست میشه تمام فایل های os از اول بارگذاری میشه پس قطعا دیگه بیشتر از 20 ثانیه طول میکشه تا Android بالا بیاد

12. 2 کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

وقتی که به این فکر میکنم که دیزایر معمولی هنوز بعد از زمان طولانی که از زمان عرضش میگذره هنوز حدود 640 قیمت داره فکر نمیکنم قیمت دیزایر اچ دی توی مدت کوتاه خیلی افت داشته باشه اونم با وجود سیاستهای قیمت گذاری خفنی که اچ تی سی ارائه میکنه.
    البته در این شکی نیست که اگه دیزایر اچ دی بیاد مدل قبلی دیزایر افت قیمت زیادی پیدا میکنه پس باید منتظر بود و دید که عرضه ی گوشیهای دیگه ی این برند مثل گوشیهای مبتنی بر ویندوز7 چه تاثیری بر کاهش قیمت این گوشی میگذارند.

14. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اصلا همچین فکری نکن چون WP7 هیچ ربطی به آندروید نداره و تاثیری روی قیمتش نداره ...و البته سیاست HTC تو قیمت گذاری اشتباه نیست عزیز جان بلکه دلار گرون شده ... دیزایر تا 580 هم پایین اومد و تو جهانی فقط 20 دلار گرون شد ام تو ایران حدود 60 دلار گرون شد اگه دقت کنی I9000 هم گرون شده زیره 600 اومده بود ولی الان 660

16. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

یعنی واقعا فکر میکنی که دیزایر اچ دی تو همین مدتی که مثلا از عرضه ی دیزایر میگذره قیمتش بیشتر از اون نزول کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •