عکس اول از سایت بانک ملی
عکس دوم از جی میل
![]()
عکس اول از سایت بانک ملی
عکس دوم از جی میل
![]()
Last edited by brilliant1; 25-10-2010 at 11:34.
این پیغام ssl برای منم میاد. همیشه اوکی می کنم و میرم توی جیمیل چون توی جیمیلم چیزی نیست حتی اگر بخوان مانیتورینگش کنند
اگر با شبکه ای خارج از شبکه دولتی ایران به اینترنت وصل شوید و یا دورش بزنین،این مشکل وجود نخواهد داشت،اما در موقعی که این اتفاق می افتد در تمام سایتهایی که گواهی SSL دارند این گواهی جعل می شود و امکان افشای اطلاعات خصوصی بالا می رود.من به همین دلیل دو عکس گذاشتم که نشان دهد این اتفاق در سایتهای دولتی داخل ایران و سایتهای خارجی معتبر می افتد و کاری است غیر قانونی و ناقض حریم خصوصی اشخاص.این اتفاق در روز جمعه نیز برای من افتاد که عکسهای آن روز را هم دارم.اون روز اومدم پیام بذارم که بیخیالش شدم و گفتم رفع میشه،اما امروز اومدم اعلام عمومی کردم تا دوستان حواسشان باشد.
دوست عزیز این عکسا رو که گذاشتی فکر کنم ایراد از مرورگر فارسی فایر فاکستون باشه که اطلاعات رو درست نشون نمیده
من با نسخه انگلیسی اصلاعات درستی میبینم
دیگه این https فناوریی که ایران فقط میتونه سرعت کار باهاش رو پایین بیاره یا کلا جلوشو ببنده
فکر نکنم انقدر هردنبیل باشه![]()
من با مرورگر آی ای 8 هم چک کردم می نویسه گواهی شما غیر معتبره،با چیز پی ان این اخطار نمیاد.همیشه هم اینطوری نیست.در بعضی ساعات چنین اخطاری میاد که احتماله سرقت اطلاعاتتون بالاست.کاربر عادی متوجه اینکار نمیشه،اون به یه صفحه ای هدایت میشه گواهیش را چک نمی کنه،اطلاعاتش را وارد می کنه،یه کپی از اطلاعاتش برای صاحب صفحه میره و یه کپی برای جی میل،موزیلا اخطار می دهد گواهی غیر معتبره.جی میل بعد از چند لحظه شما را از ایمیلتان خارج می کند و مانع دسترسی به ایمیل می شود.اما بقیه چنین سایتهایی فقط به ورود اطلاعات تحته SSL حساس هستند و راحت شما را وارد حساب کاربریتان می کنند.
کار هردنبیل نیست،هر کسی هم نمی تونه چنین کاری را انجام بده.
برای منم امروز وصل شد ولی سرعت که افتضاح هست ! مثلا یک مگ دارم به زور 40 کیلوبیت دانلود میکنه ! پینگش هم مرتب تایم اوت میده :(
تازه من به امید اینکه نامحدوده گرفتم ولی گویا اصلا نامحدود نیست و این یعنی افتضاح واقعی ! دوستان مطمئنید که برای شما نامحدود هست ؟ یه عکس از پنلتون بذارید از قسمت اعتبار و میزان مصرف ببینیم برای همه همینطوره ، من سه ماهه گرفتم زده 30 گیگ و داره کم میکنه از حجم :(
![]()
نگران اون حجم نوشته شده در پنل نباشید چون بصورت پیش فرض و دمو نوشته شده و اگر شما بیشتر از اون مصرف کنید نه اینترنت تون قطع میشه و نه پولی از شما می خواهند من ماه پیش حدود 40 گیگ بیشتر از پیش فرض مصرف کردم و این ماه هم 3 گیگ بیشتر مصرف کردم .
این پنل دو ماهه من هست
مطلب بعدی اینکه شما با چیز پی ان! امتحان کنید ببینید سرعتتون درست میشه یا نه!
همچنین تنظیمات دانلود منیجرتون رو (مخصوصا اگر IDM دارید) بذارید روی 16
این هم حجم دانلود شبانه (دیشب) من هست . من از IDM و همچنین اکانت پرمیوم رپیدشیر استفاده می کنم و توی 10 ساعت از ساعت 11 شب تا 9 صبح حدود 4.5 گیگ دانلود می کنه
![]()
Last edited by ziarratt; 27-10-2010 at 12:46.
سلام دوستان من با مخرات دو تا مشكل دارم
اول اين كه سرعتم بسيار متغيره(يعني اين كه تو 5 ثانيه سرعتم از 60 مياد روي 15 بعد ميره روي 5 بعد ميره روي 80 )
كه دوتا سوال پيش مياد
اول اين كه اين مشكل طبيعي هست؟
دوم اين مشكل تو بازي هاي آنلان تاثير منفي ميگذاره؟
مشكل بعدي (كه از شنبه به وجود اومده)اين هست كه از سايت هايي مثل asandownloadيا ----------.com يا هر سايت دانلود نرم افزار ديگه اي با idm نمي تونم دانلود كنم وتوي حالت conection باقي مي مونه و بدون اين نرم افزار سرعت دانلودم 10 كيلو بيت ويا كمتر هستش ولي mediafire مشكل ندارم
الان حدود سه هفته ست که در بعضی مناطق قم اینترنت اختلال داره من از دوستانم که صبانت و شاتل هم دارند پرسیدم این اختلال رو تایید کردند برای مثال در بعضی مناطق دیروز صبح و شب صبا نت قطع بود
بالتبع شرکت مخابرات هم در اون مناطق اختلال داره که باعث میشه سرعت اینترنت نوسان زیادی داشته باشه و چراغ مودم بعضی مواقع خاموش بشه و یا چراغ مودم روشن باشه اما سند و ریسیو نداشته باشه.
اما در کل شما یه اسکرین شات از Statistics -- ADSL مودم تون بذارید اون موقع با دیدن مقدار SNR Margin و Attenuation و Rate راحت میشه قضاوت کرد که مشکل شما از چیه . از ISP هست یا از خط خونگی
سلام-
باید بگم پشتیبانی ADSL مخابرات، واقعا واقعا واقعا ضعیف هست! زنگ زدم 1 آقا گوشیرو برداشته مشکلمو گفتم صدا زد 1 خانم اومد با این حال نتونست مشکلمو حل کنه ! ( پس از یک روز و نیم انتظار) به یکی از شرکت های فروش ADSL در قم زنگ زدم ( اسمش رو نمیگم نگید تبلیغ کردم) راهنماییم کرد ، و بعد خودم مشکلو حل کردم. اگرچه مخابرات سرویس های خوب و ارزونی رو ارائه میده، اما اگر با این وضع پشتیبانی پیش بره، خیلی زود یقینا و 100% استقبال از اون کم میشه و تبلیغات هم دیگه نمیتونه اون رو به جایی برسونه. بنظرم باید تیم پشتیبانی کلا تغییر کنند. با تشکر ندا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)