کسی از دوستان که این ماشین رو داره میشه بگه مصرفش داخل شهر و بیرون شهر چه قدر هست ؟ و ماشینش چه قدر کارکرده ؟
کسی از دوستان که این ماشین رو داره میشه بگه مصرفش داخل شهر و بیرون شهر چه قدر هست ؟ و ماشینش چه قدر کارکرده ؟
موتورش همون موتورهای قدیمی XU7 هست.
1800 CC
سلام
در مورد مصرف
داخله شهر بین 8 تا 8.5
بیرون از شهر زیر 7 لیتر
کارکرد 7000 تا![]()
جناب مجرم اولا کپسول گاز خیلی بزرگتر از این فضای کم اشغال شدس که میگی کپسول گازه
دوما ما slx دوگانه سوز نداریم!!
سوما slx بنزینی حجم صندوق عقبش 470 لیتره ولی glx510 لیتر
کسی میدونه دلیل اختلاف حجم صندوق عقباشون چیه؟؟؟؟؟؟
هر 2تا هم بنزینی هستن.
Last edited by majid_98; 13-01-2012 at 00:48.
لازم دونستم این نکته رو به حرفای دوستم اضافه کنم که با کمی مدیریت مصرف اگر درست حساب کنی مصرف بنزین tu5 با مصرف گاز با این قیمتی که میزنی فرقی نداره فقط چند اتفاق میافته
1:از شتاب ماشینت کم میکنی
2:به مرور زمان موتور ماشینتو خراب میکنی که اگه هزینه ی اونم الان بنزین بزنی خیلی کمتر در میاد
3:با صندوقت خداحافظی کن
پس اگه درست فکر کنی هیچوقت دنبال ماشین گازی نمیری دوست عزیز![]()
دوست من حجم صندوق هر دو تا یکیه ولی اختلافی که در مشخصات دو خودرو ذکر شده به خاطر احتساب فضای زاپاسه ! با احتساب فضای زاپاس 510 درسته بدون اون 470 درسته
دوست عزیز ef7 طراحی موتورش به صورتی هست که اولا با گاز خوب کار میکنه و دوما گاز به موتور ماشین صدمه نمیزنه
من خودم ef7 گرفتم که سر 5000 تا موتور ماشین سوخت الانم 2 هفته ای میشه که توی تعمیرگاهه و هنوز خبری نیست.مکانیک ماشین این طور میگفت :این ماشین فقط سری اولش خوب بود الان به درد نمیخوره قطعاتش بد گیر میاد و یه بار مصرفه
من به شخصه به همه پیشنهاد میکنم قبل از خرید هر ماشینی یه سر به نمایندگی بزنن و از مکانیک سوال کنن
اون مکانیکه 2 تا ماشین رو توصیه کرد یکی 206
و یکی pars L4 یا همون موتور زانتیا
در کل tu5چون همون موتور 206 هست احتمالا خوب باشه و یکیم قیمت پژو405 tu5خیلی خوبه به نسبت موتوری که روشه و مصرفش
موفق باشید.....![]()
درودبرداداشای گلم.واسه داداشای گلم بگم که.کلا من با گازواسه ماشین مخالفم.به چنددلیل.این سیستم کپسولی که الان مبینیدمربوط به30پیش ایتالیاهست.که الان دیگه فقط توترکیه ساخته میشه.همتون میدونین که سی انجی چه بلای سر موتورمیاره پس لازم نیست دوباره تکراربشه.ولی ال پیجی.یکم داستانش فرق میکنه.بخاطرچکالی بیشترش حتی بهترازبنزین کارای داره ولی بازیه مشکل داره.اونم مربوط به ذات گازمیشه که کلا خطرناکه وبایدسیستم موتور وماشین کاملا ازنوطراحی بشه.ولی چون کشوردرتنگناقرارداشت مجبوربودن اینکاروبکنن.شایدبعضی بگن خوب بنزینم هم خطرناکه.که درسته ولی بیش از1قرن.سابقه وتجربه پشت سرش قرارداره وهمین تجربه باعث شده که خطراتش کنترل شده باشه.توتصادفات شدید درصدانفجار باک خیلی پائین اومده ولی درگازاینطورنیست داداشای گل.اما405باموتورتی یو5.من خودم میخاستم بخرم ولی یه حرف باعث شدمنصرف بشم.یکی ازدوستان تومحل کارم خریده وخیلی ازش راضی بود.طبق حرف ایشون.داخل شهرباکولرنهایته نهایتش8تا8.5میسوزونه.بیرون شهرهم حدودا6تا6.5که البته یعنی کمتراز206.من پیگیرشدم ودیدم حدودا206صندوقدارکه خودم خریدم30کیلوسنگینتراز405است که شایددلیله کمترمصرف کردن405باشه.ولی همکارم خیلی راضی بودالان8ماه که ماشینوخریده.وکوچکترین ایرادی پیدانکرده.البته چیزی که باعث شدمن نخرم این بودکه میگفتن گیربکسه405باموتور206نمیخونه. بعدمدتی دچارمشکل میشه.منم ترسیدم ونخریدم.ولی بشماتوصیه میکنم به حرف دوست من نریدوبیشترپرسوجوکنین بهتره.موتورملی چون طراحیش واسه گازه کمترمشکل پیدامیکنه.چون حداقل کیفیت گازهمیشه یطوره ومثل بنزین کیفیتش بالاپائین نمیره.پس کمتربه موتورصدمه میزنه.البته اگه ایرانخودروبتونه موتوروخوب مونتاژکنه.که البته میبینیم اینکارودرست انجام نمیدن.وازطرفی بنزین هم هرروزبدترازدیروزمیشه.تازگ هاهم گفتن.بنزین باکیفیت یورو4میادتوبازار.امیدوارم. لی اینوبدونین توهمه ماشینهای ایرانخودروهیچکدوم هندلینگه405رونداره.مطمئنن405 ااین موتوردوباره به روزهای اوج خودش برمیگرده.همینطورپرشیاکه بانام ال ایکس اوده توبازار.دوستان میدونم قراره بنزین بشه1300تومن.ولی سعی کنیدماشینتونوگازسوزنکنین. اورکنین به خطرش نمیرزه.ماداریم توماشین بنزین سوپرمیریزیم بازم ماشین دورموتورش بازی داره ولی بازم بهترازگازه.خطرش خسارتش وتوصف موندنهای زیادساعتیش.همه وهمه میگن اینکار نمیرزه به حواشیش.سرتونودرداوردم.ببخش ید.شرمنده.اگه پروف کامل این ماشینوخواستین بگین با تست واستون میزارم.البته بشرطی که پیام بزارین تامطمئن بشم.قول میدم تست این روزنامهاروواستوننزارم.وهم ن تستی که بادوستان مجله گرفتیمو واسه داداشای گلم بزارم تا راحترتصمیم بگیرن.بدرود.
عزیزم به نظرم شما منظورت کپسول های فایبرگلاسه که هم بیشتر گاز میگیره هم سبکه و هم گارانتی داره که خیلی وقته اومده و این که یکم گرونه اما میارزه
اما اگه درست حساب کنی قیمت گاز الان با بنزین فرقی نداره زیاد فقط موتور ماشینو خراب میکنه اگر درست مصرف کنیم و درست خرید کنیم همه چیز درست میشه و جور در میاد
اخه بعضی ادما واسه رفتن سر کوچه سوپری و.... ماشین برمیدارن یا تو یه چراغ قرمز500 ثانیه ای ماشینو روشن میزارن میدونی متاسفانه تو ایران هیچ مدیریت مصرفی واسه سوخت ندارن نمیدونم چرا
میدونی مثل چی میمونه؟
ادما تو ایران همیشه حرف از تمیزی و .... اروپا میزنن و همون موقع شیشه ماشینو میدن پایین اشغالاشونو میریزن بیرون
درود بر شما دوست عزیز مرسی که وقت میزارین و مرسی که اطلاعاتتون رو واسه عموم میزارید دوست عزیزم این رو قبول دارم که ال پی جی میتونه خطر ساز باشه اما سی ان جی اونقدر خطر نداره
اما قبول دارم که به درد نمیخوره
و این که این 405 جدید به نظرم خرید معقول و با صرفه ای باشه چون قیمت مناسب و خدمات خوبی داره
و این که الان ef7اصلا موتور درستی نداره مال من 5000 تا رفت موتورش ترکید
خرابش کردن و این که الان چون سری اول405tu5هست 100% ماشینای خوبیه اما بعدا خراب میشه حتما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)