تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 309 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

خوب هر گوشی ای نسبت به قیمتش یه سری معایبی هم داره. ولی با توجه به تحقیقاتی که من روی این گوشی انجام دادم کمترین معایب رو توی این رنج داره! فقط یه چیزی رو نتونستم بفهمم: با بازی های HD که جدیدا اومدن مشکل نداره؟ یعنی میتونه اکثرشون رو بدون مشکل اجرا کنه(مثل دزایر) یا نه؟ در مورد نرم افزارای مختلف چه طور؟ خواهشا دوستانی که تجربه کار با این گوشی رو دارن توضیح بدن!!!

2. 2 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض چرا؟

بیشتر از 450 رو دیگه نمی ارزه خداییش.
    میشه بگید به چه دلیل نمی ارزه؟ خداییش تو رنج 400 الی 500 بهترینه به نظر من.

4. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب هر گوشی ای نسبت به قیمتش یه سری معایبی هم داره. ولی با توجه به تحقیقاتی که من روی این گوشی انجام دادم کمترین معایب رو توی این رنج داره! فقط یه چیزی رو نتونستم بفهمم: با بازی های HD که جدیدا اومدن مشکل نداره؟ یعنی میتونه اکثرشون رو بدون مشکل اجرا کنه(مثل دزایر) یا نه؟ در مورد نرم افزارای مختلف چه طور؟ خواهشا دوستانی که تجربه کار با این گوشی رو دارن توضیح بدن!!!
    سخت افزارش مطمئن باش اگه از دیزایر قوی تر نباشه ضعیف تر هم نیست !

6. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

میشه بگید به چه دلیل نمی ارزه؟ خداییش تو رنج 400 الی 500 بهترینه به نظر من.
    درسته گوشی محکمی هستش اما وقتی من این گوشی رو میخرم لزوما هر روز توی آب و گل و پرتاب دیسک باهاش انجام نمیدم. همیشه توی کیف یا روی میز هستش.
    دلیل نمیشه سایر گوشیها اصلا کیفیت نداشته باشند و ممکنه یا مطمئنا از این کیفیتش پایینتره.
    الان ایکس 10 با قیمت مشابه دوربین 8 خوب و کیفیت اچ دی فیلمبرداری میکنه سی پی یو 1 گیگ و .... مسلما خیلی روزها برای ما اتفاق میفته که عکس بگیریم و یا از جایی فیلم داشته باشیم. در ثانی صفحه نمایش بزرگتری داره. ناگفته نماند که دفای هم واسه خودش گوشی بسیار خوبیه و فروش خوبی هم تا به حال داشته.
    مطمئن باش اگه قیمت این گوشی به 500 برسه یا همون حدودا باشه ممکنه یه عده ی خاص این گوشی رو بخره اما در صورتی که قیمتش حدود 400 باشه میتونه با سایر گوشیها رقابت داشته باشه.
    من خیلی دوست دارم گوشی بهتری با مشخصات بهتری داشته باشیم اما وقتی نتونم بودجه ی خودم رو بیشتر ارتقا بدم و ایکس تی 720 بخرم یا مایلستون 2 فقط چند گزینه ی محدود میمونه مثل ایکس 10 و ایکس تی 5 و دفای و سامسونگ ایس- که در بین اینها از لحاظ مالتی مدیایی ایکس 10 خداییش سرتره

8. 3 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

1

درسته گوشی محکمی هستش اما وقتی من این گوشی رو میخرم لزوما هر روز توی آب و گل و پرتاب دیسک باهاش انجام نمیدم. همیشه توی کیف یا روی میز هستش.
    دلیل نمیشه سایر گوشیها اصلا کیفیت نداشته باشند و ممکنه یا مطمئنا از این کیفیتش پایینتره.
    الان ایکس 10 با قیمت مشابه دوربین 8 خوب و کیفیت اچ دی فیلمبرداری میکنه سی پی یو 1 گیگ و .... مسلما خیلی روزها برای ما اتفاق میفته که عکس بگیریم و یا از جایی فیلم داشته باشیم. در ثانی صفحه نمایش بزرگتری داره. ناگفته نماند که دفای هم واسه خودش گوشی بسیار خوبیه و فروش خوبی هم تا به حال داشته.
    مطمئن باش اگه قیمت این گوشی به 500 برسه یا همون حدودا باشه ممکنه یه عده ی خاص این گوشی رو بخره اما در صورتی که قیمتش حدود 400 باشه میتونه با سایر گوشیها رقابت داشته باشه.
    من خیلی دوست دارم گوشی بهتری با مشخصات بهتری داشته باشیم اما وقتی نتونم بودجه ی خودم رو بیشتر ارتقا بدم و ایکس تی 720 بخرم یا مایلستون 2 فقط چند گزینه ی محدود میمونه مثل ایکس 10 و ایکس تی 5 و دفای و سامسونگ ایس- که در بین اینها از لحاظ مالتی مدیایی ایکس 10 خداییش سرتره
    پردازنده دیفای رو میشه تا 1 گیگاهرتز(حتی تا 1.2 هم) اورکلاک کرد.
    اندازه گوشی نسبت صفحه نمایش اون خیلی عالیه، به نظر من خیلی مهمه که گوشی راحت تو جیب جا بشه و از جیب در بیاد و یه دستی راحت بشه باهاش کار کرد! با آپدیت گوشی به 2.2 کیفیت فیلم برداریش هم بهتر میشه(720p) و عکاسیش هم برای اکثر افراد قابل قبوله(مگه اینکه عکاس حرفه ای باشین!) در ضمن کسی اسمارت فون ها رو برای کیفیت فیلم برداری و عکاسی نمیخره! خیلی از افراد گوشی قیمت بالا نمیخرند فقط به خاطر اینکه میترسند از دستشون بیوفته یا یه بلایی سرش بیاد و پولشون هدر بره! اما با داشتن دیفای این ترس وجود نداره و خیال آدم از این بابت راحته!
    از نظر فارسی ساپورت کردن هم حتی اگه فارسی براش نیاد احتمال خیلی زیاد عربی رو ساپورت خواهد کرد.

10. 4 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممکنه ربطی هم نداشته باشه ولی من بین این و atrix و تبلت xoom گیر کردم
    میگن xoom سیم کارت نمی خوره !!!! تو ایران ..... خیلی حال گیریه
    atrix هم چیپ دو هسته ایش منو کشته ولی از اونور امکاناتی باعث افزایش قیمتش میشه که نیازی بهش ندارم مثل تشخیص اثر انگشت و ....
    ولی اگه واقع بین باشیم xoom که سیم کارت خور نیست تو ایران atrix هم به این رودی نمیاد و اگه هم بیاد گرونه .... در مجموع اگه خرید یه گوشی هوشمند رو مد نظر دارید تو خرید دفای شک نکنید .

12. 3 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ksksks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    avare am

پيش فرض

منظورتون رو دقیق نفهمیدم
    اما گوشی 2 گیگ حافظه داخلی داره که برای نصب نر افزارهاست
    والا تو جی اس ام اریا داشتم بررسی تخصصی شو می خوندم نوشته"حافظه محدود برای نصب نرم افزار"
    اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این که می گید به 2.2 اپدیت میشه(در اینده)خودمون از اینترنت می تونیم اپدیتش کنیم یا بابد منتظر بمونیم تا 2.2 بیاد؟؟؟
    Last edited by ksksks; 07-02-2011 at 15:41. دليل: اضافه کردن

14. 2 کاربر از ksksks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

گوشی شاپ اورد باخدمات پارسه 525000تومان
    وای از دست این گوشی شاپ / البته برای شرع بالا میپرونه .

چه به نظرتون ارزش داره توو این وضعیت بی پولی، گوشیمو (nokia 5800) بفروشم یه پولی بزارم روش، این موتورولارو بخرم؟
    من از گوشیم راضیم ولی قیمت و کارائی این گوشی هم خیلی برام جالبه!!

+ من هر گوشی خریدم، از منوی انگلیسی استفاده کردم. از منوی فارسی بدم میاد! بخاطر اینکه درست ترجمه نمیکنند.
    دوران 5800 به سر اومده اما هنوز هم بهتون کار میده . به نظرم اگر باهاش مشکلی نداری عوض نکن /
    هر جند خودمم هم با دیدن دیفای دلم یخواد همین فردا برم بخرمش

در مورد فارسی هم به نظر من منوی فارسی فقط برای آدمای بیسواد بدرد میخوره . همه دنیا الان زبان دومشون انگلیسیه . از ما میخواد عربی بشه
    به نظرم فارسی فقط برای اس ام اس بدرد میخوره که با یک نرم افزار ساده قابل حله . و برای باز کردن سایتها که اون هم فارسی ساز میشه .

16. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

ممکنه ربطی هم نداشته باشه ولی من بین این و atrix و تبلت xoom گیر کردم
    میگن xoom سیم کارت نمی خوره !!!! تو ایران ..... خیلی حال گیریه
    atrix هم چیپ دو هسته ایش منو کشته ولی از اونور امکاناتی باعث افزایش قیمتش میشه که نیازی بهش ندارم مثل تشخیص اثر انگشت و ....
    ولی اگه واقع بین باشیم xoom که سیم کارت خور نیست تو ایران atrix هم به این رودی نمیاد و اگه هم بیاد گرونه .... در مجموع اگه خرید یه گوشی هوشمند رو مد نظر دارید تو خرید دفای شک نکنید .
    حساب آتریکس و زووم با این دیفیا کاملا" جداست
    من خودم با دیدن فیلمهایی که اتریکس رو نشون میداد با لپ تاپ داکش واقعا" حال کردم . خیلی خفن بود واقعا" این کار موتورولا و این ایده رو باید تحسین کرد .
    . اما زووم هم فعلا" بهترین تبلت آندرویدی هست

18. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

وای از دست این گوشی شاپ / البته برای شرع بالا میپرونه .

دوران 5800 به سر اومده اما هنوز هم بهتون کار میده . به نظرم اگر باهاش مشکلی نداری عوض نکن /
    هر جند خودمم هم با دیدن دیفای دلم یخواد همین فردا برم بخرمش

در مورد فارسی هم به نظر من منوی فارسی فقط برای آدمای بیسواد بدرد میخوره . همه دنیا الان زبان دومشون انگلیسیه . از ما میخواد عربی بشه
    به نظرم فارسی فقط برای اس ام اس بدرد میخوره که با یک نرم افزار ساده قابل حله . و برای باز کردن سایتها که اون هم فارسی ساز میشه .
    من مخالفم.ممکنه برای کسی ها فارسی بودن مهم باشه البته خودم همیشه گوشیم انگلیسی هست اما بعضی ها دوست دارند فارسی باشه . و البته برای من مهمه که فارسی توی نت مشکل نداشته باشه یا پیام ها هم مشکل نداشته باشه.
    اما با اون قسمت که فارسی برای آدمای بیسواده کاملا مخالفم.فارسی زبان هستیم چه بهتر که گوشیمون فارسی هم بشه.انگلیسی هم جای خودش خیلی مهمه.
    فارسی قشنگتری و بهترین زبان دنیا هستش

پردازنده دیفای رو میشه تا 1 گیگاهرتز(حتی تا 1.2 هم) اورکلاک کرد.
    اندازه گوشی نسبت صفحه نمایش اون خیلی عالیه، به نظر من خیلی مهمه که گوشی راحت تو جیب جا بشه و از جیب در بیاد و یه دستی راحت بشه باهاش کار کرد! با آپدیت گوشی به 2.2 کیفیت فیلم برداریش هم بهتر میشه(720p) و عکاسیش هم برای اکثر افراد قابل قبوله(مگه اینکه عکاس حرفه ای باشین!) در ضمن کسی اسمارت فون ها رو برای کیفیت فیلم برداری و عکاسی نمیخره! خیلی از افراد گوشی قیمت بالا نمیخرند فقط به خاطر اینکه میترسند از دستشون بیوفته یا یه بلایی سرش بیاد و پولشون هدر بره! اما با داشتن دیفای این ترس وجود نداره و خیال آدم از این بابت راحته!
    از نظر فارسی ساپورت کردن هم حتی اگه فارسی براش نیاد احتمال خیلی زیاد عربی رو ساپورت خواهد کرد.
    اورکلاک رو من کاری ندارم البته همون 800 هم برای کارکردن کافی هستش . کلا بحث در مورد این بود که اگر قیمتش بالا باشه ارزش خرید داره یا نه.وقتی خود موتورولا این گوشی رو 290 یورو قیمت میذاره چه دلیلی داره ما 500 بخریم در صورتیکه سایرگوشیهای نوکیا و سونی اریکسون به قیمت جهانی تقریبا عرضه میشه.همچنین سامسونگ.
    در مورد اینکه فیلمبرداریش به اچ دی تبدیل میشه من جایی نشنیدم و ندیدم اگه اینطور بشه واقعا خوبه. به شرطیکه افت فریم نداشته باشیم که ضدحال هست.
    در مورد اینکه خیلی از افراد به خاطر خراب شدن گوشی گرون نمیخرند باز هم من مخالفم.البته با کلمه ی خیلی .
    مطمئنا خیلی از کسانی که گوشی گرون قیمت میخرند زودتر از کسانی که گوشی زیر 100 تومان میخرند گوشیهاشون رو عوض میکنن.
    واسه من کیفیت مهمه و میدونم که دفای بهترین کیفیت رو داره اما سایر گوشیها مثل دیزایر و یا گالاکسی ایس یا ایکس 10 و سایر گوشیهای موتورولا کیفیت بدی ندارند و عالی هستش. اما دفای استثنا هست.
    یعنی تا زمانی که دفای نیومده بود به بازار خیلی ها گوشی گرون نمی خریدند؟

20. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •