تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 16 از 157 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

کسایی که فکر می کنن مایا ها یه قوم در حد اون زمان خودشون بودن بهتره برن از یک منبع معتبر مثلا ویکی تحقیق کنن بعد گن مایا ها فلان هست فلان نیست.
    همه خوب میدونیم که بلاخره یه روزی زمین نابود میشه ((اینو هم تو قران هم تو انجیل و تقریبا هر کسی که به خدا اعتقاد داره به روز قیامت هم اعتقاد داره)) پس چرا با این وجود شما میگین نه 2012 نمیتونه باشو و اینا مگه چشه ؟ حتی همین الان هم ممکنه قیامت شه.
    من تقریبا اعتقاد دارم که یه اتفاق خاصی در دسامبر سال 2012 برای ما میوفته حالا حتما نباید مرگ باشه ممکنه اصلا جنگ جهانی سوم باشه ممکنه کشور ها شروع به استفاده ازبمب های اتمیشون کنن که نتیجش رو خودتون میدونید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از arashbi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

در مورد آقاي دجال شايعات زيادي هست مثلا ميگن در اصفهان به دنيا مياد !! ( البته اين شايعه هست )
    مشخصه كه الان خيلي وقته زنده هست و نميتونه اون نوزاد باشه ...

بعدش گفته ميشه اول نيروهاي خوب قيام ميكنن و بعد دجال خودشو نشون ميده ...

اگه 2012 پايان دنياست ، پس همه مردم نگران بشن و برن براي مرگ آماده شن !
    ديگه شايعه از اين ظايعتر ؟!
    اين از آب گل آلود ماهي گرفتنه بريم فلان محصول رو بخريم تا فلان كشور از ورشكستگي نجات پيدا كنه

من تقریبا اعتقاد دارم که یه اتفاق خاصی در دسامبر سال 2012 برای ما میوفته حالا حتما نباید مرگ باشه ممکنه اصلا جنگ جهانی سوم باشه ممکنه کشور ها شروع به استفاده از بمب های اتمیشون کنن که نتیجش رو خودتون میدونید
    اتفاق مهم شايد ولي اتمي نه ! ديگه اونقد احمق نيستن ... !!!

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

من معتقدم همه چیز از پیش نعیین شده هست و به پایان دنیا اعتقادی ندارم که سال 2012 باشه فقط یه مشت چرتول پرتول هست
    از نظر من آینده تعیین شده هست حتی تو اون مثالی که دوستمون زدن

من بازم میگم هیچ اینده ای وجود نداره......
    هیچکس و هیچ چیز اینده رو نمیدونه و نمی تونه پیش بینی کنه....
    دنیا 6میلیارد ادم دراه و میلیارها حییون و میلیون ها متر مکعب اب،خاک،جنگل و....
    هر کدوم از اینها،با یه حرکت کوچیکشون میتونن اینده رو تغییر بدن!!!

ممکنه اینده ی من این باشه که وقتی از خونه میرم بیرون،یه بابایی مست با ماشینم زیرم بگیره....
    ولی وقتی میرم بیرون مامان جولوم رو بگیره که اشغالا رو بذارم دم در و تا من این کارو میکنم طرف رد بشه!!!به همین سادگی اینده ی من تغییر کرد.....

من معتقدم که هیچ "حال"ی هم وجود نداره......
    حال فقط یک لحظه ی کوتاه است که به سرعت تمام میشود و میرود...خیلی سریع به یک ثانیه ی پیش یا یک دقیقه ی پیش تبدیل میشود!!!
    هم یک ایرادی داره اونم اینه که اونی که میگی مادرم آشغال بده دستم که من تصادف نکنم خب همون آشغال دادن به دستت هم از پیش تعیین شده هست دیگه من میگم همه چیز از پیش تعیین شده هست نه اینکه فقط اون مرد مستی که از اون خیابون رد میشه

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

وقتی شبه علم و 2012 با دانش خودش رو قاطی میکنه یه نتیجه اش میشه این. که لالکل پیش بینی رد میشه.

پیش بینی بر مبنای قوانین علمی مثل فیزیک و نجوم ممکنه. مثل پیش بینی کسوف و خسوف. مثل هواشناسی و یا زلزله ( الان نمیشه ولی قطعا یه زمانی دانش به درک زمان این رخداد میرسه)
    اما پیش بینی بر مبنای تاثیر شکل و شمایل ستارگان بر فرضا مناسب بودن خرید و فروش یا ازدواج ( طالع بینی و ستاره بینی) که بعضی ها هنوز بهش باور دارن داستان دیگه ایه .

6. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

خب منم بر مبنای نجوم میگم که همه چیز از پیش تعیین شده هست
    اگه شما با یک تکنولوژی (فرق نمیکنه حالا هر چی میخواد باشه) مثلا از وسط یک سیاه چاله رد بشید و یه دیدی از زمین داشته باشی که آینده ی زمینه با یک تلسکوپ خیلی قوی خودتو روی زمین پیدا کنی مثلا ببینی تو سال 2014 چیکار میکنی دیگه راهی نداره که از اون سرنوشت فرار کنی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من تقریبا اعتقاد دارم که یه اتفاق خاصی در دسامبر سال 2012 برای ما میوفته حالا حتما نباید مرگ باشه ممکنه اصلا جنگ جهانی سوم باشه ممکنه کشور ها شروع به استفاده ازبمب های اتمیشون کنن که نتیجش رو خودتون میدونید
    به خاطر همین چیزا هست که میگم بعید نیست یکی دو تا گروه تروریست یا گروههایی با اعتقادات عجیب غریب بیان توی دسامبر 2012 خراب کاری کنن و جنگ راه بندازن تا بگن دیدین مایاها درست پیش بینی کرده بودن ! یعنی یه عده به زور بخوان پیش بینی مایاها رو تبدیل به واقعیت کنن ...
    در این صورت بازم مشخصه که پیش گویی ای در کار نبوده و همه چیز برنامه ریزی شده بوده !

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خب منم بر مبنای نجوم میگم که همه چیز از پیش تعیین شده هست
    اگه شما با یک تکنولوژی (فرق نمیکنه حالا هر چی میخواد باشه) مثلا از وسط یک سیاه چاله رد بشید و یه دیدی از زمین داشته باشی که آینده ی زمینه با یک تلسکوپ خیلی قوی خودتو روی زمین پیدا کنی مثلا ببینی تو سال 2014 چیکار میکنی دیگه راهی نداره که از اون سرنوشت فرار کنی
    خوسبختانه برمیگردیم انگار رو بحث علمی . ( اینجا انجمنه علمیه دوستان)
    نکته اینه که همه چیز قطعی نیست. واقعا ممکنه که سیارکی کشف بشه که بخوره به زمین. این علمیه. ( موارد دیگه ای هم هست که خیلی راحت حیات زمین رو به مرز نابودی میبره. مثل انفجاز ابر نواختری در فاصله کمتر از تقریبا 30 سال نوری یا انفجار پرتو گاما در فاصله حدود 30 هزار سال نوری ) منظور این که رخداد پدیده های مخاطره امیز برای حیات وجود داره و ممکنه.
    ÷س ماجرای 2012 نا ممکن نیست. نا ممکن نیست مشروط به این که پشتوانه منطقی داشته باشه.
    واقعیت اینه که هیچ چیزی جز تموم شدن یک تقویم پشت این ماجرا نیست*. بقیه اضافاتی که یه عده آدم بیکار به ماجرا اضافه کردن. وقوع انفجار های خورشیدی طبیعیه و هر 11 سال اتفاق میوفته. هم خط شدن زمین و خورشید و مرکز کهکشان سالی یک بار اتفاق میوفته. سیاره ای به نام نیبیریو وجود نداره که اگر بود الان با تلسکوپ های کوچیک هم قابل دیدن بود. ( در پاسخ به اونها که ناسا رو دروغ گو میدونن) نکته بعدی ترکیب عددی جزاب روز و ماه و ساله که عموما اما به ترکیب هایهماهنگ علاقه داریم.

و
    سال 2012 که اومد. و هیچ اتفاقی نیوفتاد . چیزی نمیشه. خیلی ساده این ها که مدعی ماجرا بودن ( مثل زکزیا سیچکین) غیبشون میزنه. اما چند سال بعدش گروه جدیدی میان و بر یک مبنای ضعیف دوباره تاریخ جدیدی برای پایان کار جهان میدن.

* یکی از دوستان کتابی نوشته و در اون تاریخ و ساعت دقیق تحویل سال ها رو در بازه چند هزار سال در اورده. کتابش تا تاریخ 3000 هجری شمسی رو پوشش میده . ممکنه آیندگان با دیدن این کتاب به این تتیجه برسن که سال 3000 آخر دنیاست ؟

10. 8 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

در کذب بودن این ادعا که شکی نیست . این بیشتر شبیه به موضوعاتی تبلیغاتی و تجاری ست تا چیز دیگه ای . اولش که یه فیلمی به این نام ساختن . بعد هم که گفته میشه تو آمریکا پناهگاه ها یی گرون قیمت برای ملت ساختن تا از حوادث مختلف در امان بمونن . تمام این شایعات و ایجاد وسواس و سردرگمی های ذهنی از سوی غرب هست که تاریخ نشون میده برای رسیدن به منافع خودشون از هیچ کاری (حتی غیر انسانی و غیر اخلاقی)دریغ نکردن.

چند ماه پیش تو خبرها میخوندم که خود ناسا هم در این مورد گفته هنوز عقیده های احمقانه در مورد سال 2000 و پایان جهان از یادها نرفته . اونا میگن هیچ شواهدی از برخورد شهاب سنگ با زمین وجود نداره .

یه نکته جالب درباره تقویمهای رومیزی مایا اینه که آخرین روز تقویمشون این روزه و این به این معنی نیست که اگه برگه های یه تقویم به آخر برسه پس جهان هم در آن تاریخ نابود میشه ، بلکه دوباره سال از نو آغاز میشه .

این هم ببینید جالبه ، آخر الزمان از زبان نادر طالب زاده
    البته شاید از نظر بعضیا بی ارتباط باشه ،اما موضوع کاملا" منطبق بر هم هست .

کد:

12. این کاربر از sasha_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

همه ی این اندیشه ها و نظریات رو یه عده در راس ایجاد میکنن
    فراماسون ها، بیدربرگ و...
    حکومت مخفی جهانی
    همونطور که بحران جهانی رو راه انداختن تا 90 درصد اقتصاد و بانک های دنیا رو در دست بگیرن
    همونطور که اوباما رو آوردن تا انقلاب نشه
    همونطور که یوفوها رو با عنوان جعلی فرازمینی ها معرفی کردن
    همونطور که تمام تاریخ رو جعل کردن
    همونطور که البای انگلیس رو برطبق اصول خودشون بوجود اوردن و زبان بین المللی کردن(رای مثال B=13)
    همونطور که...
    حالام 2012
    2+0=2
    1+2=3
    23 یعنی عدد شیطان و نماد شیطان
    متاسفانه وضع جهان طوری شده که دیگه نیازی نیست شما اینها رو اثبات کنی وقتی فقط 16% مردم آمریکا عقیده دارن که 11 سپتامبر همونطوری هست که دولتشون بهشون گفته و اینهمه سند و مدرک برای رد حرف دولت هست.مهم نیست بقیش.... باید خودمون رو آماده کنیم

میشه منبعی هم برای گفته هاتون قرار بدید. این موارد رو درباره مصر در هیچ کجا تا به حال ندیدم.
    آقا بابک منبع از دوستان خواسته بودید برای نقاشی های باستانی از مصر که حاوی تصاویر اشیا پرنده است.این معبد گیزا واقعا در نوع خودش از همه نظر کم نظیره

بالگرد نوین و باستانی:

هواپیمای یا بالن یا سفینه باستانی:

احساس میکنم زیاد به دنیا دروغ گفته شده! نه؟
    کد:

14. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

متاسفانه وضع جهان طوری شده که دیگه نیازی نیست شما اینها رو اثبات کنی وقتی فقط 16% مردم آمریکا عقیده دارن که 11 سپتامبر همونطوری هست که دولتشون بهشون گفته و اینهمه سند و مدرک برای رد حرف دولت هست.مهم نیست بقیش.... باید خودمون رو آماده کنیم

آقا بابک منبع از دوستان خواسته بودید برای نقاشی های باستانی از مصر که حاوی تصاویر اشیا پرنده است.این معبد گیزا واقعا در نوع خودش از همه نظر کم نظیره

بالگرد نوین و باستانی:

هواپیمای یا بالن یا سفینه باستانی:

احساس میکنم زیاد به دنیا دروغ گفته شده! نه؟
    کد:

سلام . آره اما بستگی داره به اینکه کی دروغ گفته باشه.
    الان اگه اثبات بشه بهتون که دنیا زیاد بهتون دروغ نگفته چی کار میکنید ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 4 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •