تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 31 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 308

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای بازی های اندروید

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام من گوشی xperia live دارم بعضی از برنامه ها و به خصوص بازی ها روی آن نصب نمی شود من در یک سایت دیگر دیدم که یکی گفته بود که فایل منیجر نصب کن درست می شود ولی فکر نمی کنم ربطی داشته باشه دوستان اگه راه حلی دارند کمک کنند ممنون مثلا بازی LaneSplitter روی این گوشی نصب نمی شود منتظر کمک دوستان هستم ممنون
    چه پیامی میده؟!
    there is a problem parsing this package نمیده؟!

پروفشنال Wolf of aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    در دنیای سه بعدی

پيش فرض راهنمای میخوام ( Sony Experia Acro S )

سلام دوستان من چند روزی میشه این گوشی رو خریدم ( Sony Experia Acro S ) وحالا بازی توش نصب کرد اجراء هم میشه اما بازی را که میخوام دیتاش رو بریزم پوشه پیش فرض خودرا در حافظه تلفن درست میکنه در کارت حافظه درست نمیکنه ...... حالا از شما میخواستم اگر راهی هست راهنمایم کنید که از کارت حافظه استفاده کن ......... با تشکر

داره خودمونی میشه POURIA.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز...
    من چند روز پیش یه galaxy tab 2 10.1 مدل GT-P5100 خریدم که که اندروید ورژن 4.0.4 روش نصبه که من طبق اموزشی که تو سایت بود روتش کردم و برنامه SUPERUSER برام اومد ولی مشکلی این ورژن اندروید داره طبق جستوجویی که تو گوگل کردم فهمیدم که این ورژن از اندروید با بیشتر برنامه ها و بازیهای HD که بعضیهاشون هم دارای دیتا میباشند روی این نسخه اجرا نمیشن مثلا من خودم چند بازی HD که مخصوص دستگاه منه رو دانلود کردم و فایل دیتاشون هم با خود دستگاه دانلود کردم اما توی همه ی موارد بعد از دانلود کردن دیتا با ارور Unfortunately."app" has stoped مواجه میشم و از برنامه خارج میشه. حالا سوال من از شما اینه که چیکار کنم که همه ی بازی و برنامه ها روی این تبلت به راحتی بیاد اگه باید کاستوم رام بریزم از کجا دانلود و چه جوری بریزم؟ اگه باید ورژن رو تغییر بدم باز اونم از کجا دانلود و چه جوری بریزم؟ لطفا راهنماییم کنید.............................خیلی ممنون....................................خی لی ممنون....................

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

تو حالت ایرپلن و با وی پی ان برو
    باید برا وی پی ان گوشی روت شده باشه؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ساده ترین راهش تو گوشی (روت نمیخواد):

گوشی رو میبرید به حالت Airplane ، به وی پی ان متصل میشید ، تمام! دقت کنید که قبلش بدون این کارا وارد گوگل پلی نشید چون گوشیتون بلاک میشه اگرم رفتید برید تو قسمت App manage گوشی و نرم ازفرار گوگل پلی رو پیدا کنید و Clear data بزنید و بعدش همون مراحلی که گفتمو ( گوشی رو میبرید به حالت Airplane ، به وی پی ان متصل میشید ) رو انجام بدید!

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

ساده ترین راهش تو گوشی (روت نمیخواد):

گوشی رو میبرید به حالت Airplane ، به وی پی ان متصل میشید ، تمام! دقت کنید که قبلش بدون این کارا وارد گوگل پلی نشید چون گوشیتون بلاک میشه اگرم رفتید برید تو قسمت App manage گوشی و نرم ازفرار گوگل پلی رو پیدا کنید و Clear data بزنید و بعدش همون مراحلی که گفتمو ( گوشی رو میبرید به حالت Airplane ، به وی پی ان متصل میشید ) رو انجام بدید!
    برنامه مارکت انلاکر رو نصب کنید+چیز پی ان دیگه با برنامه آنلاکر احتیاجی نیست گوشی رو آفلاین کنید

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

برنامه مارکت انلاکر رو نصب کنید+چیز پی ان دیگه با برنامه آنلاکر احتیاجی نیست گوشی رو آفلاین کنید

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
    مارکت آلاکر روت میخواد ، آفلاین کردن روت نمیخواد! احتمال داره گوشیشون روت نباشه آفلاین جامعیت داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه pulp_fiction's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

من بازی Modern Combat 3 : Fallen Nation دانلود کردم فایل دیتا بازی هم با حجم 677 مگابایت دانلود کردم . وقتی فایل دیتا در قسمت sd card/android/data می ریزم هیچ تغیری ایجاد نمیشه . فقط یه صفحه مشکی میاد که یه دایره می چرخه . به اینترنت هم با وایرلس وصل شدم حتی از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کردم باز همون صفحه فقط میاد . مدل گوشی گلکسی اس i9000
    فایل data : PowerVr

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

14 مشکل در تبدیل به اس ام اس به ام ام اس

سلام
    من یه گوشی گالکسی mini2دارم
    یه مشکل بزرگ با پیامک دارم و اونم اینه که اگه پیامم بیش از سه صفحه باشه خود به خود تبدیل به ام ام اس میشه
    چیکار کنم؟

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    من یه گوشی گالکسی mini2دارم
    یه مشکل بزرگ با پیامک دارم و اونم اینه که اگه پیامم بیش از سه صفحه باشه خود به خود تبدیل به ام ام اس میشه
    چیکار کنم؟
    منم با اس 3 همین مشکلو دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •