تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 47 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 470

نام تاپيک: رفتن به دانشگاه از «الف» تا «ی» (ثبت نام ،کتاب ،خوابگاه و...)

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

خیلی فوریه از دانشگاه شهرکرد کسی می دونه تاریخ ثبت نام کیه ؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

اینجا همه در مورد الفش سوال پرسیدن من الان تو ی ش هستم ، یعنی فردا آخرین هفته ای که می رم دانشگا خدا بخواد فقط یه مشکلی هست من یه مبلغ خیلی زیادی به خاطر یه اشتباهی که انجام دادم از دانشگاه طلبکار شدم یعنی دانشگا باید بهم بده ، دانشگا آزاد ، این پول رو راحت امور شهریه پس می ده یا نامه بازی اینا داره ، کسی در جریانه اگه نامه بازی داره حدودا پروسش چقدر طول می کشه ، چون دانشگا خیلی دوره برا من راحت نیست هی برم اونجا برگردم مبلغ پولم خیلی زیاده نسبتا ...

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

خیلی فوریه از دانشگاه شهرکرد کسی می دونه تاریخ ثبت نام کیه ؟
    خب این رو دانلود کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه شرایط دانشگاهت توش بود، خب طبق همون عمل کن. وگرنه طبق این:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یکی از دوستان محبت کردن مدارک مورد نیاز برای ثبت نامو گذاشته بودن
    میشه بپرسم کسایی که دانشگاه ازاد می خوان برن هم باید همین مدرک ها رو اماده کنن ایا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

پيش فرض

تسلیت میگم 4 سال همه بچه های خوابگاه آویزنتون میشند چون کسی اینا رو نمیبره جدی گفتم

دانشجو که شدی حساب کار میات دست عزیزم

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینجا همه در مورد الفش سوال پرسیدن من الان تو ی ش هستم ، یعنی فردا آخرین هفته ای که می رم دانشگا خدا بخواد فقط یه مشکلی هست من یه مبلغ خیلی زیادی به خاطر یه اشتباهی که انجام دادم از دانشگاه طلبکار شدم یعنی دانشگا باید بهم بده ، دانشگا آزاد ، این پول رو راحت امور شهریه پس می ده یا نامه بازی اینا داره ، کسی در جریانه اگه نامه بازی داره حدودا پروسش چقدر طول می کشه ، چون دانشگا خیلی دوره برا من راحت نیست هی برم اونجا برگردم مبلغ پولم خیلی زیاده نسبتا ...
    اگر واقعا پول حق شما باشه مشکلی نداره. راحت میدن. البته یه کم دوندگی داره. بیشتر بین بخش های امور مالی و شهریه و صندوق رفاه و اینا.
    البته فکر کنم باید فارغ التحصیل بشی.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

حق بودن که حقمه ، الانم تو سایت دانشگاه نوشته بستانکارم ، وام اینا هم نگرفتم خدا رو شکر که گیر صندوق رفاه بیافتم ... ! یه سوال کارت غذامون رو باید پس بدیم دیگه بعدا پس بدیم اون سه تومن که بابت صدور کارت ازمون گرفتن بهمون پس می دن ؟!؟ من درسمم تموم شده فردا دارم می رم برای کارای فارق التحصیلی ...
    Last edited by J A V I D; 10-09-2010 at 15:51.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دانشجو که شدی حساب کار میات دست عزیزم
    تازه می خواد پزشکی بخونه یعنی حدود 7 سال
    فکر کن چه کدبانویی ازش در میاد!!!!!!!!!!!!

9. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    من فنی آزاد قبول شدم ولی هنوز سراسری امتحان ندادم،مهلت ثبت نام آزاد فردا و پس فردای کنکور سراسری فنیه ، اگه آزاد ثبت نام کنم بعد سراسری قبول شم میتونم پولی که برای ثبت نام آزاد دادم رو پس بگیرم؟؟؟

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حق بودن که حقمه ، الانم تو سایت دانشگاه نوشته بستانکارم ، وام اینا هم نگرفتم خدا رو شکر که گیر صندوق رفاه بیافتم ... ! یه سوال کارت غذامون رو باید پس بدیم دیگه بعدا پس بدیم اون سه تومن که بابت صدور کارت ازمون گرفتن بهمون پس می دن ؟!؟ من درسمم تموم شده فردا دارم می رم برای کارای فارق التحصیلی ...
    آره. پولتو بهت پس میدن. اصلا یکی از قسمت های پروسه ی فارغ التحصیلی همینه که میری پیش مسئول امور مالی اون نگا میکنه اگه بستانکار باشی نامه بهت میده که بهت پس بدن ، اگه بدهکار باشی که تا ندی از فارغ التحصیلی خبری نیست !
    کلا اگه زرنگ باشی و گیر و گوری توی کارت نباشه توی یه روز کاری می تونی کارای فارغ التحصیلی رو انجام بدی !
    در مورد کارت غذا هم نه ! چه حرفا میزنی ! اون هزینه صادر شدن کارت بوده، اونو پس نمیدن که ولی اگه چیزی توی حساب کارت غذات باشه بهت پس میدن ...

سلام
    من فنی آزاد قبول شدم ولی هنوز سراسری امتحان ندادم،مهلت ثبت نام آزاد فردا و پس فردای کنکور سراسری فنیه ، اگه آزاد ثبت نام کنم بعد سراسری قبول شم میتونم پولی که برای ثبت نام آزاد دادم رو پس بگیرم؟؟؟
    نه دانشگاه آزاد که پول به کسی پس نمیده ! مگر حالت اون دوستمون که بالا جوابشو دادم !
    شما میری آزاد ثبت نام میکنی اگه بعد مثلا یه ترم خوندی خواستی بری دولتی این واحدهایی که پاس کردی رو توی دانشگاه دولتی برات تطبیق میکنن اونوقت دیگه اونجا نباید پاس کنی ! البته یه شرایطی داره که معمولا چندتاش هم قبول نمیکنن ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •