خیلی فوریه از دانشگاه شهرکرد کسی می دونه تاریخ ثبت نام کیه ؟
خیلی فوریه از دانشگاه شهرکرد کسی می دونه تاریخ ثبت نام کیه ؟
اینجا همه در مورد الفش سوال پرسیدن من الان تو ی ش هستم ، یعنی فردا آخرین هفته ای که می رم دانشگا خدا بخواد فقط یه مشکلی هست من یه مبلغ خیلی زیادی به خاطر یه اشتباهی که انجام دادم از دانشگاه طلبکار شدم یعنی دانشگا باید بهم بده ، دانشگا آزاد ، این پول رو راحت امور شهریه پس می ده یا نامه بازی اینا داره ، کسی در جریانه اگه نامه بازی داره حدودا پروسش چقدر طول می کشه ، چون دانشگا خیلی دوره برا من راحت نیست هی برم اونجا برگردم مبلغ پولم خیلی زیاده نسبتا ...
خب این رو دانلود کن:
اگه شرایط دانشگاهت توش بود، خب طبق همون عمل کن. وگرنه طبق این:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستان محبت کردن مدارک مورد نیاز برای ثبت نامو گذاشته بودن
میشه بپرسم کسایی که دانشگاه ازاد می خوان برن هم باید همین مدرک ها رو اماده کنن ایا ؟
دانشجو که شدی حساب کار میات دست عزیزم![]()
اگر واقعا پول حق شما باشه مشکلی نداره. راحت میدن. البته یه کم دوندگی داره. بیشتر بین بخش های امور مالی و شهریه و صندوق رفاه و اینا.
البته فکر کنم باید فارغ التحصیل بشی.
حق بودن که حقمه ، الانم تو سایت دانشگاه نوشته بستانکارم ، وام اینا هم نگرفتم خدا رو شکر که گیر صندوق رفاه بیافتم ... ! یه سوال کارت غذامون رو باید پس بدیم دیگه بعدا پس بدیم اون سه تومن که بابت صدور کارت ازمون گرفتن بهمون پس می دن ؟!؟ من درسمم تموم شده فردا دارم می رم برای کارای فارق التحصیلی ...
Last edited by J A V I D; 10-09-2010 at 15:51.
تازه می خواد پزشکی بخونه یعنی حدود 7 سال
فکر کن چه کدبانویی ازش در میاد!!!!!!!!!!!!
سلام
من فنی آزاد قبول شدم ولی هنوز سراسری امتحان ندادم،مهلت ثبت نام آزاد فردا و پس فردای کنکور سراسری فنیه ، اگه آزاد ثبت نام کنم بعد سراسری قبول شم میتونم پولی که برای ثبت نام آزاد دادم رو پس بگیرم؟؟؟
آره. پولتو بهت پس میدن. اصلا یکی از قسمت های پروسه ی فارغ التحصیلی همینه که میری پیش مسئول امور مالی اون نگا میکنه اگه بستانکار باشی نامه بهت میده که بهت پس بدن ، اگه بدهکار باشی که تا ندی از فارغ التحصیلی خبری نیست !
کلا اگه زرنگ باشی و گیر و گوری توی کارت نباشه توی یه روز کاری می تونی کارای فارغ التحصیلی رو انجام بدی !
در مورد کارت غذا هم نه ! چه حرفا میزنی! اون هزینه صادر شدن کارت بوده، اونو پس نمیدن که ولی اگه چیزی توی حساب کارت غذات باشه بهت پس میدن ...
نه دانشگاه آزاد که پول به کسی پس نمیده !مگر حالت اون دوستمون که بالا جوابشو دادم !
شما میری آزاد ثبت نام میکنی اگه بعد مثلا یه ترم خوندی خواستی بری دولتی این واحدهایی که پاس کردی رو توی دانشگاه دولتی برات تطبیق میکنن اونوقت دیگه اونجا نباید پاس کنی ! البته یه شرایطی داره که معمولا چندتاش هم قبول نمیکنن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)