سلام
الان جوابش یادم نیست . باید حلش کنم . هر وقت حلش کردم حتما جوابشو می زارم . (خیلی زود)
سلام
الان جوابش یادم نیست . باید حلش کنم . هر وقت حلش کردم حتما جوابشو می زارم . (خیلی زود)
سلام
این هم یک راه حل این مسئله است . ببینید می تونید با استقرا حلش کنید .
1377 بردار غیر صفر در صفحه داریم که همه آنها موازی نیستند . این بردار ها چنان اند که هریک از آنها را می توان به صورت مضربی از حاصل بردار های دیگر نوشت . ] مثلا برای بردار V1 عددی مانند K1 هست که V1 = K1 (V1+V2+V3+...+Vn) [
تحت این شرایط ثابت کنید حاصل جمع تمام این بردار ها صفر است .
A و B و C هر کدام تعدادی کارت پیش خود دارند . اول A از مهره های خود آن قدر به B و C می دهد تا تعداد کارت های هرکدام 2 برابر شود . بعد B هم همین کار را می کند و بعد هم C .
در پایان کارت هر کدام 24 کارت دارند . در ابتدای کار هرکدام چند مهره داشته اند ؟
سلام
روی n استقرا می زنیم . برای n=1 که واضح است ( یک ناحیطه را با سیاه و طرف دیگر را با سفید رنگ می کنیم) .
فرض می کنیم برای m<n-1 می توان این کار را کرد . برای n ثابت می کنیم که می توان این کار را کرد .
خط n ام را در نظر نمی گیریم و ناحیه ها را طبق فرض استقرا با دو رنگ رنگ می کنیم . حال خط n ام را اضافه می کنیم . تمام ناحیه هایی که در یک طرف این خط می افتند را رنگشان را عوض می کنیم . می توان ملاحظه کرد که همچنان شرط مسئله برقرار است . (چرا؟)![]()
سلام
روی n استقرا می زنیم . (پایه ی استقرا را خودتان بررسی کنید) فرض کنید برای کمتر از n شرط مسئله برقرار باشد . حال n دایره را در نظر می گیریم . دایره ی n ام را در نظر نمی گیریم و صفحه را رنگ می کنیم . حال دایره ی n ام را اضافه می کنیم . تمام ناحیه هایی که در داخل این دایره قرار می گیرند را رنگشان را عوض می کنیم . ملاحظه می شود که همچنان شرط مسئله برقرار است (چرا؟) .
سلام
روی n استقرا بزنید و ثابت کنید که هر اگر خط m ام را رسم کنیم ، m ناحیه جدید به ناحیه های قبلی اضافه می کند .
در نتیجه مجموع ناحیه ها می شود : n*(n+1)/2 +1
سلام واقعا ممنون منظورمخیلی کمکم کردین. از اینکه گفتم دستم گیرتونه با 1شخص نبودم آخه دفعه ی قبل کلی سوال نوشتم ولی هیشکی جواب نداد به همین دلیل ناامید شدم ولی حالا کلی شارژ شدم .ممنون تو تایپک فیزیک هک اگه میشه بیا 1سوال اونجا هم دارم اگه بتونی جواب بدی ممنون میشم.در ضمن من هم المپیاد کامپیوتر شرکت کردم ولی با سوالاش آشنایی نداشتم جوابشم خدا داند...
سلام
دوستان همان طور که قبلا گفتم من برای المپیاد تلاش می کنم و مرحله ی اول المپیاد و خیلی خوب دادم. در نتیجه از این به بعد باید به طور فشرده ای خودم و برای مرحله ی دوم آماده کنم . به همین دلیل ممکن است کمتر بتونم برای اتاق ترکیبیات وقت بزارم . ولی سعی می کنم که هر هفته یک بار به اتاق ترکیبیات سر بزنم . اگر دیدید که سوالی پرسیدید و جوابی به شما ندادم از الان از شماها می خواهم که از من دلگیر نشوید . چون واقعا برنامم فشرده است . ممکن است یک یا دو هفته سوالی نذارم و یک باره 10 تا سوال تو اتاق قرار بدم . ممکن هم است که هر روز یک سوال بذارم و کارم اصلا معلوم نیست .
امیدوارم که شماها هم همیشه موفق باشد . اگر مشکلی داشتید بپرسید و من هم سعی می کنم تا حد ممکن جواب شما رو بدم .
سلام
خواهش می کنم . قابلی نداشت . من که کاری نکردم .
من نتونستم پیدا کنم که شما تو کدوم قسمت فیزیک سوال پرسیدید . اگر تونستید آدرس دقیق تری بدید حتما سعی می کنم کمکتون بکنم .
امیدوارم که در المپیاد کامپیوتر هم قبول بشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)