تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 63 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 626

نام تاپيک: ◄◄ اتــاق تــجــزیــه و تــرکــیــبــات ►►

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

با استفاده از اصل لانه کبوتری اثبات کنید

به ازای هر عدد طبیعی حداقل یک مضرب وجود دارد که فقط از اعداد 0 و 1 تشکیل شده مثلا

عدد 4 مضرب 100 دارد یا عدد 2 مضرب های 10 و 100 و 110 و 1010 و ... دارد
    سلام
    الان جوابش یادم نیست . باید حلش کنم . هر وقت حلش کردم حتما جوابشو می زارم . (خیلی زود)

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

s = 1+2+3+...+n
    s = n+(n-1)+(n-2)+(n-3)+...+1
    +__________________________
    2s = (n+1)+(n+1)+(n+1)+...+(n+1)

==> 2s = n*(n+1) ==> s = n*(n+1) /2
    سلام
    این هم یک راه حل این مسئله است . ببینید می تونید با استقرا حلش کنید .

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

1377 بردار غیر صفر در صفحه داریم که همه آنها موازی نیستند . این بردار ها چنان اند که هریک از آنها را می توان به صورت مضربی از حاصل بردار های دیگر نوشت . ] مثلا برای بردار V1 عددی مانند K1 هست که V1 = K1 (V1+V2+V3+...+Vn) [

تحت این شرایط ثابت کنید حاصل جمع تمام این بردار ها صفر است .

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

A و B و C هر کدام تعدادی کارت پیش خود دارند . اول A از مهره های خود آن قدر به B و C می دهد تا تعداد کارت های هرکدام 2 برابر شود . بعد B هم همین کار را می کند و بعد هم C .

در پایان کارت هر کدام 24 کارت دارند . در ابتدای کار هرکدام چند مهره داشته اند ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

1 جواب!!

سلام
    ثابت کنید می توان ناحیه های ایجاد شده به وسیله ی n خط که هیچ دوتایی موازی و هیچ سه تایی هم راس نیستند
    را با دو رنگ چنان رنگ کرد که هیچ دو ناحیه ی مجاور همرنگ نباشند .
    سلام
    روی n استقرا می زنیم . برای n=1 که واضح است ( یک ناحیطه را با سیاه و طرف دیگر را با سفید رنگ می کنیم) .
    فرض می کنیم برای m<n-1 می توان این کار را کرد . برای n ثابت می کنیم که می توان این کار را کرد .
    خط n ام را در نظر نمی گیریم و ناحیه ها را طبق فرض استقرا با دو رنگ رنگ می کنیم . حال خط n ام را اضافه می کنیم . تمام ناحیه هایی که در یک طرف این خط می افتند را رنگشان را عوض می کنیم . می توان ملاحظه کرد که همچنان شرط مسئله برقرار است . (چرا؟)

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

9 جواب!!

سلام
    ثابت کنید می توان ناحیه های ایجاد شده توسط n دایره ی غیر تودرتو( یعنی هر دو دایره همدیگر را در دو نطقه قطع می کنند) را با دورنگ چنان رنگ کرد که هیچ دو ناحیه مجاوری رنگ یکسان نداشته باشند.

سلام
    روی n استقرا می زنیم . (پایه ی استقرا را خودتان بررسی کنید) فرض کنید برای کمتر از n شرط مسئله برقرار باشد . حال n دایره را در نظر می گیریم . دایره ی n ام را در نظر نمی گیریم و صفحه را رنگ می کنیم . حال دایره ی n ام را اضافه می کنیم . تمام ناحیه هایی که در داخل این دایره قرار می گیرند را رنگشان را عوض می کنیم . ملاحظه می شود که همچنان شرط مسئله برقرار است (چرا؟) .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

1 راهنمایی

سلام
    ثابت کنید که هر n خط در صفحه که هیچ دو خطی موازی نیستند و هیچ سه تایی از یک نقطه نمی گذرند چند ناحیه ایجاد می کنند .
    سلام
    روی n استقرا بزنید و ثابت کنید که هر اگر خط m ام را رسم کنیم ، m ناحیه جدید به ناحیه های قبلی اضافه می کند .
    در نتیجه مجموع ناحیه ها می شود : n*(n+1)/2 +
    1

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض ممنون

[B]سلام
    اثبات تشابه دو مثلث هنگامی که سه ضلع مثلثی با سه ضلع مثلث دیگر متناسب باشد:
    دو مثلث ABC و 'A'B'C را در نظر بگیرید ( فرض کنید ABC مثلث بزگتر است) . روی اضلاع AB و AC در مثلث ABC هم اندازه ی 'A'B و 'A'B جدا کرده و نقاط بدست آمده را "B و "C می نامیم و آنها را به هم وصل می کنیم .
    بنا بر فرض داریم : A'B'/AB = A'C'/AC نتیجه : AB"/AB = AC"/AC نتیجه (عکس قضیه تالس) B"C" || BC
    از بالا نتیجه می گیریم که زاویه ی C"=C و B"=B .
    همچنین بنا بر قضیه ی تالس نتیجه می گیریم که : AB"/AB = AC"/AC = B"C"/BC
    از طرفی : A'C'/AC = B'C'/BC
    از دو خط بالا می توان نتیجه گرفت :
    B"C"/BC = B'C'/BC then B"C" = B'C' then ABC~AB"C" =>A^=A'^ , B"^=B'^ , C"^= C'^ and
    و بنا به تساوی ای که در بالا داشتیم (تساوی زاویه ها) زاویه های : ^A'^=A^ , B'^=B^ , C'^=C باهم مساوی اند .
    اثبات به پایان رسید . [/B
    اگه در جایی بد توضیح دادم بگید تا دوباره توضیح بدم .(ببخشید منظورتون از ایندفعه دستم خیلی گیرتونه یعنی چی ؟ مگه قبلا هم دستتون گیر من بوده؟)
    سلام واقعا ممنون منظورمخیلی کمکم کردین. از اینکه گفتم دستم گیرتونه با 1شخص نبودم آخه دفعه ی قبل کلی سوال نوشتم ولی هیشکی جواب نداد به همین دلیل ناامید شدم ولی حالا کلی شارژ شدم .ممنون تو تایپک فیزیک هک اگه میشه بیا 1سوال اونجا هم دارم اگه بتونی جواب بدی ممنون میشم.در ضمن من هم المپیاد کامپیوتر شرکت کردم ولی با سوالاش آشنایی نداشتم جوابشم خدا داند...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

13 توجه!!!

سلام
    دوستان همان طور که قبلا گفتم من برای المپیاد تلاش می کنم و مرحله ی اول المپیاد و خیلی خوب دادم . در نتیجه از این به بعد باید به طور فشرده ای خودم و برای مرحله ی دوم آماده کنم . به همین دلیل ممکن است کمتر بتونم برای اتاق ترکیبیات وقت بزارم . ولی سعی می کنم که هر هفته یک بار به اتاق ترکیبیات سر بزنم . اگر دیدید که سوالی پرسیدید و جوابی به شما ندادم از الان از شماها می خواهم که از من دلگیر نشوید . چون واقعا برنامم فشرده است . ممکن است یک یا دو هفته سوالی نذارم و یک باره 10 تا سوال تو اتاق قرار بدم . ممکن هم است که هر روز یک سوال بذارم و کارم اصلا معلوم نیست .
    امیدوارم که شماها هم همیشه موفق باشد . اگر مشکلی داشتید بپرسید و من هم سعی می کنم تا حد ممکن جواب شما رو بدم .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام واقعا ممنون منظورمخیلی کمکم کردین. از اینکه گفتم دستم گیرتونه با 1شخص نبودم آخه دفعه ی قبل کلی سوال نوشتم ولی هیشکی جواب نداد به همین دلیل ناامید شدم ولی حالا کلی شارژ شدم .ممنون تو تایپک فیزیک هک اگه میشه بیا 1سوال اونجا هم دارم اگه بتونی جواب بدی ممنون میشم.در ضمن من هم المپیاد کامپیوتر شرکت کردم ولی با سوالاش آشنایی نداشتم جوابشم خدا داند...
    سلام
    خواهش می کنم . قابلی نداشت . من که کاری نکردم .
    من نتونستم پیدا کنم که شما تو کدوم قسمت فیزیک سوال پرسیدید . اگر تونستید آدرس دقیق تری بدید حتما سعی می کنم کمکتون بکنم .
    امیدوارم که در المپیاد کامپیوتر هم قبول بشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •