کسی از شماها نمونه دعوت نامه داره بزاره ؟ میخوام بدونم چه چیزهایی رو میشه عوض کرد؟ خود خودرو رو هم میشه عوض کرد یانه؟
کسی از شماها نمونه دعوت نامه داره بزاره ؟ میخوام بدونم چه چیزهایی رو میشه عوض کرد؟ خود خودرو رو هم میشه عوض کرد یانه؟
خب اینکه چیزی نیست الان حتی ماشینهای نزدیک 20میلیونم از این مشکل بدتر هم دارند این که زیر10 میلیونه اما بازم نسبت به قبل خیلی بهتر شده....
میتونستی به یه نمایندگی که موجود داشت بری و دو سه روزه تحویل بگیری منم همین کارو کردم ................ما هم امروز بالاخره 132 sx رنگ سفيد نوشتيم تا يك ماه بعد ان شاءا...
نظر شما چيه
آخرین خبر از ماشین من اینکه در سمت راننده از داخل باز میشه و از بیرون خرابه.....؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
موقع شستشو هم وقتی درها رو بعدش باز میکنم دور تا دورش آب رفته...........
آخه براي من به صورت وام از طرف بانك بود
براي شما هم مبارك باشه .
برای منم وام بود منتهی پول نقدو گرفتم دادم نمایندگی..........آخه براي من به صورت وام از طرف بانك بود
براي شما هم مبارك باشه .
همچینین مال شما هم مبارک باشه .........
چه رنگی سفارش دادید...........صافکار خود نمایندگیمیگفت بهتره سفید بخری چون بجز سفید بقیه رنگها در صورت تصادف سخته در آوردنش............
مال من نوک مدادیه و روز اول سایدمش به یه اتوبوس..............![]()
من سفيد انتخاب كردم . وقيمتش شد 8770 .
واسه بيمه بدنه هم يه جا پيدا كردم 50 درصد هست .
مسی تیره متالیکشم اومده اسپرت خوره نازی داره!
من سفيد انتخاب كردم . وقيمتش شد 8770 .
واسه بيمه بدنه هم يه جا پيدا كردم 50 درصد هست .
مبارکه ................
هر جای بیمه نکن اگه آشنا داری یه چیز دیگه هستش خب............
اما این بیمه های خصوصی مو رو از ماست میکشن بیرون و سر آخر دلت برای بیمه کردندت میسوزه که چرا اینقدر پول دادی .............بیمه ایران و رازی خوبه.....................
ممنون از راهنمایی شما . همون بیمه ایران هست
دوستان 132جدید دار از نکات فنی بگید راضی هستید؟کیفیت-مصرف-ترمز-هیدرولیک-موتور و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)