سلام.این adsl مخابرات چیجوریه؟سرعت دانلود شبانش چنده؟من زنگ زدم گفتن ما به خونگی حداکثر 512 میدیم با کارت دانشجوییی و کارمندی و...اینا هم کارت نمیشه.اگه به درد میخوره کسی میدونه چیجوری باید سرویس بالای 512 رو بگیرم؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام.این adsl مخابرات چیجوریه؟سرعت دانلود شبانش چنده؟من زنگ زدم گفتن ما به خونگی حداکثر 512 میدیم با کارت دانشجوییی و کارمندی و...اینا هم کارت نمیشه.اگه به درد میخوره کسی میدونه چیجوری باید سرویس بالای 512 رو بگیرم؟
سلام دوستان.من یه تست گرفتم.شاتل دارم:
سرعتم که 128 هست ولی با 300 دانلود میکنم.جریانه این سرعتی که زده چیه؟چرا اینقدر زیاده؟
اولشه داره بهت حال میده
بعدشم سرعت روزانه اینجوریه چون زودتر ترافیک تموم کنید و حجم بخرید/ بعد یک مدت شبانتون هم محدود میکنن در حد دایل اپ
الان یه 6 ماهی میشه که سرعتم اینجوریه.ولی شبا رو 60 ثابت میمونه مثل روزانه 6 ماه پیش.
دوستان ارزونترین سرویس نا محدود 128 یا 256 که سراغ دارید چیه؟پارس خوبه؟یا مخابرات؟
خوب شما شانس اوردید از اون دسته از نفراتی هستید که هر چی دانلود کنید محدود نمیشید
اتفاقا تا حالا 3بار محدود شدم.ولی هر بار محدود شدن به خاطر بیشتر از 10 روز دانلوده.خداییش هم زیاد میشه دانلود کرد هر شب!!!! از 1 تا 8 صبح 1.4 گیگ با سرعت 60 تا دانلود میشه.وقتی هم محدود میشه 2 یا 3 روزی بیشتر اینجوری نیست!
والا خود شاتل که میگه 25 روزه محدودیت
من پارس آنلاین رو پیشنهاد میدم
هرماه 128 نامحدود حدودا 41 هزار
اینم سرعت من
پارس انلاین
ساعت تقریبا 11 شب
512
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)