تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 120 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

البر: بایرن فعلا بازیکنی از آمریکای جنوبی نمی‌خرد
    او گفت بایرن تا دو سال آینده بازیکنی از این قاره نخواهد خرید.

سایت گل – جیووانی البر، مهاجم سابق بایرن مونیخ گفته که قهرمان آلمان قصد ندارد بازیکنی از آمریکای جنوبی در دو سال آینده خریداری کند.

البر 38 ساله به دلیل این تصمیم شغل خود به عنوان مشاور باشگاه را از دست داده است.

او می‌گوید: «من دیگر مشاور بایرن نیستم. آنها پس از جام جهانی به من گفتند که در دو فصل آینده بازیکنی از آمریکای جنوبی نمی‌خرند. پس دیگر نیازی به من به عنوان مشاور آمریکای جنوبی ندارند.

تصمیم آنها برای پایان همکاری با من را درک می‌کنم. البته تصمیم آنها برای این که بازیکنی از برزیل نخرند به نظرم کار اشتباهی است. نمی‌توانید بدون بازیکنان برزیلی فاتح لیگ قهرمانان شوید. ما همه دیدیم در سال 1999 چه شد. در آن تیم بازیکنی از برزیل نبود و آنها باختند. بایرن دو برزیلی در فینال 2001 در ترکیب خود داشت و قهرمان اروپا شد.

من به بایرن توصیه کرده بودم رامیرس چلسی و میشل باستوس لیون را بخرند، اما این بازیکنان سر از باشگاه‌های فعلی‌شان درآوردند.»

---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

خاطره شواین‌اشتایگر: توپ‌جمع‌کن بودم، کفش‌های هارگریوز را گرفتم!
    او به واقعه جالبی در گذشته اشاره می‌کند.

سایت گل – باستین شواین‌اشتایگر درباره پیشرفت و رشدش در بایرن مونیخ صحبت کرده و از خاطرات سال‌های دورش سخن گفته است.

هافبک 26 ساله بایرن می‌گوید: «من توپ‌جمع‌کن بودم. فوق‌العاده بود که همیشه نزدیک به زمین باشم و ستاره‌ها را از نزدیک ببینم. البر، کان، یرمیس، لینکه، شول... چند سال بعد خودم در کنار آنها بازی می‌کردم. من همچنین تا جای ممکن تمرینات را هم تماشا می‌کردم. در آن هنگام با دوچرخه از مدرسه به خوابگاه جوانان تیم می‌رفتم.

یادم هست یک بار تنها تماشاگر حاضر در تمرینات بودم و مدت‌ها اوون هارگریوز را تماشا کردم که تک و تنها ایستاده بود و توپی را به نیمکتی چوبی می‌زد و در برگشت آن را کنترل می‌کرد. او در آن هنگام فرم قرارداد حرفه‌ای را امضا کرده بود. من بی‌صبرانه می‌خواستم کفش‌های بازیکنان حرفه‌‌ای را داشته باشم و پیش او رفتم و التماس کردم که کفش‌هایش را به من بدهد!»

از او پرسیدند که آیا هارگریوز این کار را کرد یا نه و او پاسخ داد: «بله. ما مدت‌ها بود هم را می‌شناختیم. هر دو در اردوی جوانان بودیم. سال‌هایی که در خوابگاه شبانه‌روزی گذراندم فوق‌العاده بود. روشن است که باید از برخی کارهایی که پسران در آن سن از آنها لذت می‌برند دوری می‌کردم، اما این کار برای رشد من فوق‌العاده مهم بود.

در آن هنگام برای اولین بار مستقل می‌شوید. باید خریدتان را انجام دهید، غذایتان را خودتان درست کنید. من حتی یک بار نزدیک بود خوابگاه را کاملا به آتش بکشم. پودینگ یخ‌زده خریده بودم و کبابش کردم. بیرون آنها سیاه شده بود و داخلشان همچنان یخ زده بود! اما از آن تجربه درس گرفتم و دیگر پودینگ را خودم درست نمی‌کنم.»

او درباره بازی این هفته تیمش مقابل کلن و رویارویی با لوکاس پودولسکی، هم‌تیمی سابقش می‌گوید: «لوکاس در سال 2006 به بایرن آمد و پس از جام جهانی همه چشم‌ها به سمت او بود. اوضاع در ابتدا برای او خوب پیش نرفت و همه تنها او را مورد انتقادات فراوان قرار دادند. هر چند من متقاعد شده‌ام که او پتانسیلش را داشت.

برخی افراد می‌گویند دلیلش این بود که او تصمیم گرفت خارج از شهر زندگی کند. اما من درک نمی‌کنم. او در کلن هم وسط شهر زندگی نمی‌کند.»

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فان خال: مطمئنم بار دیگر روی غلتک گلزنی می افتیم

مربی هلندی شاهد تساوی بدون گل تیمش در دیدار شنبه شب بود ولی معتقد است که به زودی اخبار خوشی در مورد بایرن خواهیم شنید

سایت گل- لوئیس فان خال، مربی هلندی بایرن مونیخ شنبه شب شاهد سومین ناکامی متوالی تیمش در رقابتهای این فصل بوندس لیگا بود. بایرن مونیخ شنبه شب در دیدارش در آلیانس آرنا نتوانست به نتیجه ای بهتر از 0-0 مقابل کلن دست یابد.

فان خال نیز در پایان این مسابقه با انتقاد از تاکتیکهای تیم میزبان،این تاکتیکها را عامل شکست تیمش نامید.

فان خال در کنفرانس خبری پایانی بازی گفت:« من از بازی تیمم ناامید نیستم. ما فرصتهای متعددی در محوطه جریمه حریف خلق کردیم . البته زمانی که حریف افراد زیادی را دنبال توپ دارد، کار همیشه سخت می شود. این باعث شد تا ضربات نهایی و پایان کار سخت شود.»

مربی سابق تیمهای آژاکس، بارسلونا و آ.زد آلکمار ادامه داد:« در چنین شرایطی به اندکی خوش شانسی نیاز است. ما باید به همین ترتیب به بازی کردنمان ادامه دهیم و مطمئنم که دیریا زود گلها از راه می رسند و فقط به اندکی زمان نیاز است.»

این در حالی است که بایرن در سه هفته اخیر رقابتهای بوندس لیگا رنگ پیروزی را ندیده و با پنج امتیاز در رده هشتم جدول قرار دارد. آنها سه شنبه شب مقابل هوفنهایم به میدان خواهند رفت.

---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------

شاف ناامید از عملکرد برمن مقابل ماینس

مربی وردربرمن در صحبتهایی به انتقاد از عملکرد شاگردانش پس از شکست 0-2 برمن مقابل ماینس گشود

می تواند آنچه در دیدار شنبه شب تیمش مقابل ماینس دید و با شکست 0-2 برمن همراه بود را باور کند.

شاف در پایان این دیدار در گفتگو با خبرنگاران گفت:« حتی برای یک ثانیه هم آن وردربرمنی که مردم به آن عادت دارند، نبودیم. ما بیش از حد، به دفاع می پرداختیم.»

مربی وردربرمن ادامه داد:« شاید این خوب باشد که روز سه شنبه مقابل هانوفر قرار خواهیم گرفت.»
    بدین ترتیب و با شکست شنبه شب وردربرمن، این تیم در رده دهم جدول بوندس لیگا قرار دارد و تنها 4 امتیاز مقابل نام خود می بیند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

باز که این شالکه باخت
    یوسف ....بیا یه تیم دیگه به من بده

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

باز که این شالکه باخت
    یوسف ....بیا یه تیم دیگه به من بده
    دورتموندخوبه.....
    اما بزن تو کار بایرن وخلاص

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

نه...بایرن خزه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نه دیگه داداش نداشتیم...
    توی تاپیک المان؟
    به سلطان اروپا(بایرن کبیر)توهین میکنی؟
    شوخی کردم...
    بهرحال میل خودته...
    ماینس چطور؟
    هرچی باشه مثل اون تیمه چیبود امروز بهش 4تا زدین!!6-4تا نمیخوره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

نه منظور از خز اینه که خیلی ها طرفدارشند.............میخوام مثل چلسی (اونموقعه ای که طرفدارش شدم) کمتر طرفدار داشته باشه ................میدونی که چی میگم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شالکه یک – دورتموند 3: درخشش کاگاوا، برد دورتموند در داربی
    کاگاوا همان طور که پیش‌بینی کرده بود دو گل زد.

سایت گل – شینجی کاگاوا، هافبک بازی‌ساز دورتموند قبل از بازی گفته بود دو گل می‌زند. و دو گل هم زد.

دورتموند در 25 دقیقه ابتدایی بازی حاکم میدان بود. در ابتدای بازی گل سون بندر با تصمیمی مشکوک آفساید اعلام شده بود و نون سوبوتیچ هم ضربه‌ای به تیر دروازه زده بود. سپس نوبت به کاگاوا رسید که در سومین موقعیت خوبش، پاس پشت پای ماریو گوتزه را به گل تبدیل کند.

لوکاس باریوس کمی بعدتر موقعیت دیگری را برای دورتموند از دست داد. ضربه ایستگاهی گوتزه هم به تیر دروازه برخورد کرد و مانوئل نویر هم با واکنشی عالی ضربه سوبوتیچ را گرفت تا شالکه در نیمه اول بیش از یک بار دروازه‌اش باز نشود.

در دقیقه 58، کاگاوا روی سانتر کوبا با ضربه‌ای دیگر گل دوم را به ثمر رساند. کمی بعدتر، نیکولاس پلستان از شالکه اخراج شد و بازی کاملا به دست دورتموند افتاد.

در دقیقه 73 موقعیتی عالی برای شالکه از دست رفت و در حالی که رومن وایدنفلر، دروازه‌بان دورتموند تسلیم شده بود، بندیکت هاودس نتوانست ضربه خوبی به توپ بزند و ضربه جوئل ماتیپ از فاصله نزدیک هم از بالای دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه 86، رابرت لواندفسکی روی کرنر نوری شاهین گل سوم را زد و در نهایت کلاس یان هونتلار ضربه کریستوف موریتس را منحرف کرد و به دروازه دورتموند زد تا گلی تسلی‌بخش را به ثمر رسانده باشد.

ترکیب دو تیم

شالکه: نویر، پلستان، هاودس، سارپی (66 ماتیپ)، موریتس، کلوگه، راکیتیچ، هونتلار، رائول، دیاک (45 ادواردو)، فارفان

بروسیا دورتموند: وایدنفلر، هوملس، سوبوتیچ، شملتزر، اوومویلا، شاهین، بندر، باریوس (81 پیشچک)، کاگاوا (74 لواندوفسکی)، گوتزه (45 بلاشچیکوفسکی)، گروسکروتس.

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------

ماگات و گله از «بدترین روزش» در شالکه

مربی باشگاه شالکه معتقد است که شکستهای متعدد، از روحیه شاگردان کاسته است

سایت گل- فلیکس ماگات، سرمربی باشگاه شالکه در صحبتهایی اعلام کرد که روز یکشنبه ،بدترین روز کاری اش در شالکه، از زمان پیوستن به نیمکت مربیگری این تیم در تابستان سال 2009 بود.

شالکه یکشنبه شب و در حضور تماشاگردان مشتاق حاضر در ولتینز آرنا با نتیجه 1-3 مغلوب بورسیا دورتموند شد.

ماگات در پایان این دیدار در کنفرانسی خبری گفت:« یکشنبه بدترین روزی بود که در رختکن شالکه تجربه کردم.»

مربی سابق بایرن مونیخ و وولفسبورگ در ادامه صحبتهایش در مورد شروع تیمش در رقابتهای این فصل که با 5 شکست متوالی در تمامی رقابتها همراه بود، گفت:«این شروعی بود که هرگز آن را تجربه نکرده بودم.این شکستها تاثیر بدی برروی بازیکنانمان گذاشته و تیممان کاملا احساس ناامنی می کند.»

شالکه در حال حاضربا 4 شکست در 4 دیدار ابتدایی اش در رقابتهای بوندس لیگا، در قعر جدول تکیه زده و روز چهارشنبه در دیدار هفته پنجم مقابل فرایبورگ قرار خواهد گرفت

---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------

بحران مصدومیت در تیم لورکوزن؛ کیسلینگ و هلمس مصدومان جدید بایری ها

کیسلینگ پس از اینکه از ناحیه قوزک پا دچار آسیب دیدگی شد، از بازی بیرون رفت و این مسئله برای تیم لورکوزن ممکن است بسیار گران تمام شود زیرا آنها پاتریک هلمس را نیز به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ برای مدتی در اختیار نخواهند داشت.

سایت گل- اشتفان کیسلینگ ، مهاجم تیم لورکوزن، که در تساوی0-0 تیمش مقابل نورنبرگ به دلیل تکل خشن آندره آس ولف تعویض شده بود، ممکن است مجبور شود چند هفته را دور از میادین سپری کند.

کیسلینگ پس از اینکه از ناحیه قوزک پا دچار آسیب دیدگی شد، از بازی بیرون رفت و این مسئله برای تیم لورکوزن ممکن است بسیار گران تمام شود زیرا آنها پاتریک هلمس را نیز به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ برای مدتی در اختیار نخواهند داشت.

آسیب دیدگی هلمس به اندازه هم تیمی اش شدید نیست اما این بازیکن به تازگی با پشت سر گذاشتن آسیب دیدگی زانو، به روزهای اوجش بازگشته بود و مصدومیت جدید می تواند برای او بسیار ناگوار باشد.

کیسلینگ امروز تحت آزمایشات بیشتری قرار می گیرد اما نشریه بیلد گزارش داد او برای مدتی نسبتا طولانی از میادین دور خواهد بود و این به آن معنی است که او دیدارهای تیم ملی آلمان مقابل ترکیه و قزاقستان در مقدماتی یورو 2012 را از دست خواهد داد.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بردیمبردم!

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

سایت گل – شینجی کاگاوا، هافبک بازی‌ساز دورتموند قبل از بازی گفته بود دو گل می‌زند. و دو گل هم زد.

دورتموند در 25 دقیقه ابتدایی بازی حاکم میدان بود. در ابتدای بازی گل سون بندر با تصمیمی مشکوک آفساید اعلام شده بود و نون سوبوتیچ هم ضربه‌ای به تیر دروازه زده بود. سپس نوبت به کاگاوا رسید که در سومین موقعیت خوبش، پاس پشت پای ماریو گوتزه را به گل تبدیل کند.

لوکاس باریوس کمی بعدتر موقعیت دیگری را برای دورتموند از دست داد. ضربه ایستگاهی گوتزه هم به تیر دروازه برخورد کرد و مانوئل نویر هم با واکنشی عالی ضربه سوبوتیچ را گرفت تا شالکه در نیمه اول بیش از یک بار دروازه‌اش باز نشود.

در دقیقه 58، کاگاوا روی سانتر کوبا با ضربه‌ای دیگر گل دوم را به ثمر رساند. کمی بعدتر، نیکولاس پلستان از شالکه اخراج شد و بازی کاملا به دست دورتموند افتاد.

در دقیقه 73 موقعیتی عالی برای شالکه از دست رفت و در حالی که رومن وایدنفلر، دروازه‌بان دورتموند تسلیم شده بود، بندیکت هاودس نتوانست ضربه خوبی به توپ بزند و ضربه جوئل ماتیپ از فاصله نزدیک هم از بالای دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه 86، رابرت لواندفسکی روی کرنر نوری شاهین گل سوم را زد و در نهایت کلاس یان هونتلار ضربه کریستوف موریتس را منحرف کرد و به دروازه دورتموند زد تا گلی تسلی‌بخش را به ثمر رسانده باشد.

ترکیب دو تیم

شالکه: نویر، پلستان، هاودس، سارپی (66 ماتیپ)، موریتس، کلوگه، راکیتیچ، هونتلار، رائول، دیاک (45 ادواردو)، فارفان

بروسیا دورتموند: وایدنفلر، هوملس، سوبوتیچ، شملتزر، اوومویلا، شاهین، بندر، باریوس (81 پیشچک)، کاگاوا (74 لواندوفسکی)، گوتزه (45 بلاشچیکوفسکی)، گروسکروتس.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

فان خال: مطمئنم بار دیگر روی غلتک گلزنی می افتیم
    فقط خدا کنه مثه فصل قبل ما رو جون به لب نکنه !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •