تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 45 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

رضا عزیز من این کار رو نمیکنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خب به قول اون دوستمون این عکسی هستش که من با فوتوشاپ درست کردم! نظرتون چیه؟!
    دوست گرامی.
    شما دوربین ندارید؟ عکاسی نکردید تا حالا ؟ باشه اشکالی نداره. چشم که دارید. با چشمانتون میتونید امتحان کنید. اهل ازمایش هستید ؟ ازمایش های بی هزینه؟ من دارم عرض میکنم که از ابعاد سوزه های دور و نزدیک توی عکس نمیشه به اندازه سوژه پی برد شما میگی فتوشاپه؟ نمی پیچینوی بحث ها رو ؟ مغلطه نمیکنی؟ همه رو متهم کردی به تعصب و بستن چشمها به روی حقایق. یه مرور کن تاپیک رو. کی داره این کار رو میکنه؟ شما به هیچ سوالی جواب ندادی عملا.
    شما امشب که ماه نزدیک افقه وایسا کنار یه ساختمون و اندازش رو با ماه مقایسه کن. بعد چند متر از ساختمون دور شو و باز مقایسه اش کن با ماه. این ازمایش هزینه نداره. 1 دقیقه هم وقتت رو نمیگیره. اون وقت اونچه با چشمات میبینی رو که نمیتونی بگی فتوشاپه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این لینک رو ضمیمه میکنم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و این عکس رو:

3. 7 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

حق با شماست.
    منظورم همتون هست.
    همه کسانی که فکر می کنید سفر به ماه حقیقت داره.مخصوصا" اون با ادب ها.
    شما درست می گید.
    من اطلاعاتم کم هست.
    در بسیاری از رشته ها هم بی سواد هستم.
    سفر انسان به ماه هم حقیقت داره.
    و من یک متوهم توطئه هستم.
    حق با شماست.
    اون سرنشین ماهنورد یک ماکت نیست.
    مجید عزیز . دوست بزرگوار
    شما یک بار دیگه پست هاتون رو مطالعه کنید. پیاپی پرخاش و تندی و تحقیر و اهانت نسیب اعضی انجمن کردید.
    دوستان در واکنش نشستن و دارن به مرور به قضایای مورد نظر شما میپردازن. به روش علمی دارن تحلیل میکنن. شما هم دستت بازه و میتونی همچنان تحلیل های خودت رو اراده بدی. اما به جای واکنش درست که پاسخ به پرسش ها و تردید هاست چنین مطلبی رو مینویسی.
    پرخاش شما و همچنین این متن که در بالا نقل قول کردم فقط نشانه یک مطلبه. عدم اشنایی شما با مجادله منطقی. و نداشتن مهارت در ارتباط کلامی بدون تنش. و باز هم اشنا نبودن و عدم درک وجود اندیشه ها و افکار متضاد که همیشه بودنشون باعث رشد اگاهیه. احتمالا شما تا پیش از این بحث ها وارد مجادله کلامی با کسی نشددید. مثل وبلاگتون یا متکلم وحده بودید ( و همیشه جایی که فقط یک حرف هست، اون حرف درست به نظر میاد) یا با کسانی که به همین روش با پرخاش و تندی و دعوا با همه مسایل برخورد میکنن بحث کردید.
    اگه همه همونطور که شما مخالفینتون رو گمراه و احمق و کم فهم و شعور تصور میکردید بودن ، تمام نژاد بشر الان همچنان توی غار ها بودن و در جستجوی شکار برای رفع گرسنگی بودن.

خواهش میکنم از این به بعد رویه تون رو تغییر بدید و با ارامش و بدور از تندی و توهین در بحث ها شرکت کنید. در هر صورت ادرس وبلاگتون وجود داره و حتی اگر شما در این بحث ها شرکت نکنید اینجا میشه از محتوایش برای پاسخ گویی استفاده کرد بدون حضور شما.

ممنون.

5. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مجید عزیز خوشحال میشم لطف کنید و تکلیف این پست رو روشن کنید. واضح

اما درباره این عکس ها:

و نمونه های مشابه.
    مثل اشاره بالا کافیه کمی رو ویژگی های پرسپکتیو کار کنیم. سوزه دور دست ( مثلا در فاصله چند کیلومتری) با تغیر اندازه چند متری ما به جلو و عقب یا چپ راست تغییر جا و اندازه نمیده.
    اما سوژه نزدیک ( در فاصله چند متری) با کوچکترین تغییر جای ما جاش در تصویر و در دید عوض میشه. دید رو بولد کردم تا دوستانی که علاقه دارن امتحان کنن موضوع رو بدون دوربین و مگاپیکسل و کمربند وان الن، از خونه برن بیرون یه کوه دوردست رو پس زمینه قرار بدن و سوژه ای نزدیک رو ملاک دید قرار بدن و کمی جا به جا بشن. خیلی ساده و قابل ازمایش.

7. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

آقا یه پیشنهاد دارم
    از این به بعد آقا بابک یه عکس می زان و مشکلاشو می گن.
    ما هم استدلال هامون رو دربارش می گیم و آفا مجید یا قبول می کنه یا نمی کنه.
    بعد می ریم سر عکس بعدی.
    این طوری هر عکس کامل بررسی می شه و ابهامات رفع می شه.
    یعنی عکسی هم مونده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

یک سری عکس در این پست قرار گرفته
    هر چند درست متوجه نشدم چه نکته ای در این عکس ها هست که باعث شک بهشون میشه

این نور عموما بازتاب نور هستن در مجموعه لنز ها. به خوبی در عکس بالا شکل و شمایل دیافراگم دوربین مشخصه:

در نظر داشته باشید (نکته ای که دوستمون در پستش یاد اوری کرد و خود من هم دقت نکرده بودم) که این عکس ها اسکن شده از عکس چاپ شده یا نگاتیوه. و اگر یک بار تصویری رو اسکن کرده باشید میبینید تا چه حد جزییات از دست میره. نه فقط اسکن که اگر عکاسی روی نگاتیو رو تجربه کرده باشید میدونید که در چاپ عکس روی کاغذ بسیاری از اطلاعات رو نگاتیو از دست میره. و شما دارید روی چنین اثاری با فتوپاپ به دنبال ایرادات میگردید.

باز هم در این عکس
    یک تصویر اسکن شده است که شما فتوشاپ رو روشی برای تشخیص جعلش قرار دادید.
    در عین حال لحاظ نمیکنید که از این جسم فتوشاپی کلی فیلم هم هست . و اگر بحث ماکت و مدل رو لحاظ کنیم که در ادعای جدیدتون مطرح کردید لزومی برای این جور فتوشاپ بازی ها نمیمونه.

AS16-118-18894

به این میگن روتوش عکس به ناشیانه ترین حالت ممکن!
    کافیه یه کم کنتراست عکس رو کم و زیاد کنید،اون وقت شاهد یکی دیگر از شاهکارهای ناسا خواهید بود!

این نوع زیر و رو کردن ها شاید در فیلم های تخیلی شدنی باشه اما بیرون کشیدن و بزرگنمایی یه بازتاب در کلاه یک فضانورد که انواع اعوجاج های تصویری درش دخیل میشه کلا بی معنی و محدود به همون فیلم ها.
    در حالی که همچنان در این اسکن باز بسیاری از داده های نوری از دست میرن و به سادگی شائبه جعل رو به تصور میارن.

AS17-141-21608

اینکه در بازتاب شیشه کلاه این مثلا" فضانورد، همکارش اصلا" تجهیزاتی به پشتش نیست چه توجیح علمی میتونه داشته باشه؟

10. 5 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مورد بعدی هم خود دوربین هست.
    تمام عکس ها و فیلم ها توسط نگاتیو گرفته شده.چون اون زمان پیشرفته ترین دوربین دیجیتالی ساخته شده 2 مگاپیکسل بوده.احتمالا" میدونید که نگاتیو چقدر به نور و سایر تشعشعات حساس هست.به خاطر همین حساسیت بالا هست که ازش در عکسبرداری و فیلمبرداری استفاده میشه.
    حتی همین الان هم NASA دوربینی نداره که بتونه خارج از کمربند ون آلن با نگاتیو عکس بندازه!
    اصلا" لازم نیست دوباره برن کره ماه! یا از کمربند ون آلن رد بشن! همون دوربینشون رو ببرن ایستگاه میر و باهاش چند تا عکس بندازن!!
    حتما همون دوربین ؟ ایستگاه میر هم که نیست الان.
    شاتل در ارتفاع حدود 400 کیلومتری شد جایی برای فیلم برداری یکی از زیبا ترین فیلم های فضایی
    این که در ایران هم موجوده برای فروش توسط کمپانی ای‌مکس و با اموزش فضانوردارن برای کار با دوربین ها و در مدار زمین فیلم برداری شد. روی نگاتیو 65 میلیمتر ( قطع بزرگ)

اینا رو نوشتم که بگم با هر دوربینی میشه توی فضاپیما ها عکس گرفت. همونطور که خودتون میدونید زماین که ایستکاه میر به فضا رفت تکنولوژی تصاویر دیجیتال پیشرفت کمی داشته و عمدتا تصاویر گرفته شده در میر روی نگاتیو بوده. ( خاطرات: من اون زمان که هنوز تکنولوژی دیجیتال عمومی نشده بود و تو خبر های مجله عکس مثله چیزای عجیب و غریب ازش حرف میزدن ارادت خاصی به نیکون داشتم و اصلا برای کنون تره هم خورد نمیکردم. البته زورم به زنیت میرسید فقط . این روز ها در حسرت فایو دی کنون مارک تری روزگار میگزرونیم. این دوربین نیکون ها رو دیدم یاد اون زمان افتادم)

الان بعد از این همه نوشتن نفهمیدم هدف از این جمله چی بوده. و ما رو به چه نتیجه ای میرسونه.

12. 5 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

رضا عزیز من این کار رو نمیکنم.
    آقا از همه عذر می خوام خصوصا آقای بابک.
    من وقتی داشتم پست می دادم اشتباه به جای آقای مجید نوشتم آقا بابک!
    اینا مشکلات پیریه
    درستش اینه که این زیره:
    آقا یه پیشنهاد دارم
    از این به بعد آقا مجید یه عکس می زان و مشکلاشو می گن.
    ما هم استدلال هامون رو دربارش می گیم و آفا مجید یا قبول می کنه یا نمی کنه.
    بعد می ریم سر عکس بعدی.
    این طوری هر عکس کامل بررسی می شه و ابهامات رفع می شه.
    یعنی عکسی هم مونده؟
    همه عکسا کم و بیش بررسی شده ولی این پیشنهاد رو دادم که همه چی مرتب باشه یعنی یه عکس باشه و زیرش کامنت های بررسی از طرف هر شخص.
    اگه صفحات قبلی رو بخونین(از اول)می بینین که آقای مجید کلی عکس گذاشتن و از عکسا ایراد گرفتن.بعد دلیل هایی که بقیه برای ثابت کردن اینکه این عکس ها واقعی هستن اوردن رو قبول نکردن و توضیح کاملی برا نقضشون ندادن.(یا اگه هم دادن متقاعد کننده نیست)

14. 3 کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض پرچم،بودن یا نبودن؟ مسئله این است!

AS11-40-5875
    در عکس بالا که مربوط به ماموریت آپولو 11 هست،می بینیم که پرچم در سمت راست پلکان آپولو نصب شده.

a11photomap
    البته در نمای بالا هم این موضوع به وضوح مشخص هست.

AS11-40-5862
    اما مسئله اینجاست که در تصویر بالا، که لحظه خروج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ثبت کرده،بازتاب پرچم در پنجره سمت چپ پلکان دیده میشه!!
    این نکته هم پیش خودمون بمونه! که:
    لحظه ای که این عکس ثبت شده( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ")،هنوز هیچ پرچمی بر روی مثلا” ماه نصب نشده بوده!!! و تقریبا” نیم ساعت بعدش هست که تازه زحمت میکشن و پرجم رو نصب میکنند!

QuickTime 16-mm Film Clip [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by majid4mi; 20-12-2012 at 00:03. دليل: اصلاح نگارش

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

AS11-40-5875
    در عکس بالا که مربوط به ماموریت آپولو 11 هست،می بینیم که پرچم در سمت راست پلکان آپولو نصب شده.

a11photomap
    البته در نمای بالا هم این موضوع به وضوح مشخص هست.

AS11-40-5862
    اما مسئله اینجاست که در تصویر بالا، که لحظه خروج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ثبت کرده،بازتاب پرچم در پنجره سمت چپ پلکان دیده میشه!!
    این نکته هم پیش خودمون بمونه! که:
    لحظه ای که این عکس ثبت شده( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ")،هنوز هیچ پرچمی بر روی مثلا” ماه نصب نشده بوده!!! و تقریبا” نیم ساعت بعدش هست که تازه زحمت میکشن و پرجم رو نصب میکنند!

QuickTime 16-mm Film Clip [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در تصویر فوق سمت راست نردبان رو مشاهده میکنید و در بالای جایی که با رنگ سرخ علامت گذاری کردم و در این محدوده یعنی از نردبان تا نوشته ی ایلات متحده همون قسمتی وجود داره که مجید عزیز عنوان کرده بودن. جایی که به رنگ آبی علامت گذاری کردم هم محدوده ی نردبان تا پایه نگهدارنده رو شامل میشه که قسمت قرمز هم در اون جای میگیره.

و در تصویر پایین سمت راست رو بهتر بینیم. قسمت آبی همون محدوده علامت گذاری شده در تصویر بالا هست که شعاع نسبن زیادی وجود داره برای اینکه اون محدوده مشاهده بشه و پرچمی دیده نمیشه.

و حالا قسمتی که دوستمون به اون اشاره کرده بودن رو در تصویر و توضیحات پایین بهتر مورد بررسی قرار بدیم.
    دو محلی که با رنگ آبی مشخص شده نشون میده قطر چیزی که میله پرچم به نظر میاد یکسان نیست و در قسمت بالایی به یکباره تغریبن دو برابر شده و البته علامت + سیاه رنگی که اونجا قرار گرفته قسمت بالایی رو به دو نیم راست و چپ تقسیم کرده و چون نیم چپ کوچیکتره دیده نمیشه که البته شما با گرفتن تصویر با سایز اصلی و زوم در اون ناحیه میتونین به این مسئله به راحتی پی ببرین.
    با خطی بنفش و سبز هم به ترتیب طول و عرض چیزی که پرچم به نظر میاد مشخص شده که اگر پرچمی وجود میداشت و این تصویر اون پرچم میبوید میبایست عرض اون خیلی کوچکتر از اون چیزی که در این تصویر دیده میشه میبود و طول بزرگتر به خاطر اینکه تصویر پرچم فرضی از بالاست و از بالا عرض کمتر دیده میشه که در این تصویر اینطور نیست.
    همونطور که گفتم با کمی آگاهی در مورد ترفند های عکاسی این موارد معما به نظر نمیاد. اینجا هم به نظرم موارد ذکر شده از ثطعات داخلی هستن نه تصویر پرچم.

17. 4 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •