در ترکست ntv بازی رو پخش می کنه تو خود شبکه یه جورایی زیر نویس کرد(در واقع بغل نویس)
ntv
فرکانس 11054
پولاریزیشن:h
سیمبل ریت 30000
fec:5/6
بلی
خیر
در ترکست ntv بازی رو پخش می کنه تو خود شبکه یه جورایی زیر نویس کرد(در واقع بغل نویس)
ntv
فرکانس 11054
پولاریزیشن:h
سیمبل ریت 30000
fec:5/6
دوست عزیز سو تفاهم نشه منظورم این بود که اطلاعات شما از آمار و ارقام بسکتبال ایران کامل نیست ببینید یه سری چیزها قابل کنترل نیستند دست من و تو نوعی هم نیستن اینکه چقدر بودجه به بسکتبال رسیده چقدر حمایت شده و ... گذشته من میگم با تمامی این شرایط و کم لطفی ما تونستیم بازی های خوبی به نمایش بزاریم پیشرفت کنیم تو جام جهانی برد داشته باشیم این ارزشمنده بی ارزش زمانی هست که میلیاردها تومن هزینه میشه برای یک تیم ملی فوتبال بعد این تیم در یک بازی دوستانه غیررسمی(که پخش زنده میشه!)مقابل تیم متوسط باشگاهی ایتالیا اونم تو زمان آماده سازی و ... متوقف میشه و مسئولین تیم ملی و رئیس فدراسیون به این تساوی تکیه میکنن و اونو یک نتیجه عالی خارج از خانه می دونن!خب.شما هر حرفی که من می زنم رو به پای بی سوادی من و هر حرفی که خودتون می زنید رو به پای دانش گسترده ی خودتون میذارید.اصلا بر فرض من هیچی از بسکتبال نمی دونم به عنوان یه شهروند ایرانی باید از تیم بسکتبال کشورم انتظار داشته باشم یانه.
خب دوست عزیز من و شما هر دومون معتقیدیم با این شرایط به هیچ عنوانی نمی رسه.هر دو معتقدیم تو ایران به این ورزش هیچ توجهی نمی شه.با این تفاوت که شما به همین بی توجهی اعتراض نمی کنید و معتقدید که هر برد ایران افتخاره.من هم میگم افتخاره اما معتقدم لیاقت ما بیشتر از این هاست.
در مورد سیاست هم خب معلومه تو کشوری که زمین و زمان بودجش رو از دولت میگیره همه چیز به سیاست ربط داره.مگه فوتبال به سیاست ربط نداره؟مگه کشتی به سیاست ربط نداره؟
همین باشگاه صباباتری وابسطه به ارتش هست.چرا باید باشه؟به خاطر همین هست که ورزش به سیاست ربط داره.
آخرش هم حوصله ی بحث ندارم.موسی به دین خود عیسی هم به دین خود(یا برعکس)
در ضمن من اصلا معتقد نیستم نمی تونه هیچ افتخاری کسب کنه قبلا هم گفتم که نمی تونه جهانی بشه اما با همین وضعیت میتونه همیشه تو آسیا جز تیمهای برتر باشه...
بله حق با شماست پیشرفت بسکتبال ایران می تونه بیشتر از اینها باشه اما حالا که امکاناتش نیست همین رو هم نادیده بگیریم؟اگه صبر کنیم که مسئولین همه چیز رو مرتب کنن که هیچی!
همین فوتسال مگه جهانی نشد؟مگر مدعی نشد؟چه حمایتی ازش میشه چه اعتبار و منابعی داره بازی جام جهانیش با اسپانیا پخش شد؟لیگش پخش میشه؟در روزهایی که صحبت از پخش مسابقات لیگ دسته 1 فوتبال هست!!!همینطور والیبال ....
صفر یا صدی نباشیم ! موفق باشید
Last edited by Kianoosh; 01-09-2010 at 19:00.
بچه ها هر کس میتونه بازی رو ضبط کنه تا مایی که نتونستیم ببینیم دانلودش کنیم . مرسی
اگرم کسی نتونست به نظر شما لینکش میاد تو نت واسه دانلود ؟
فرکانس raisport چنده؟؟؟
14-10 به نفع آمریکا
فعلا که خیلی خوب بودن....دمشون گرم![]()
19 - 13 آمریکا
کوارتر اول تموم شد...واقعا خسته نباشن تا اینجا که عالی بودن
ایشالا بعدشم میترکونن
پایان کوارتر اول:
ایران 13 امریکا 19
خیلی خوب بازی کردن تا اینجا ...
فکر می کنم فردا تی وی ایران پخش کنه...بچه ها هر کس میتونه بازی رو ضبط کنه تا مایی که نتونستیم ببینیم دانلودش کنیم . مرسی
اگرم کسی نتونست به نظر شما لینکش میاد تو نت واسه دانلود ؟
Rai Sport 1
Hotbird
11804
V
27500
2/3
تا اونجا که من پاشدم
37 - 25 امریکا
دی$%$سا همرو سه امتیازی میندازن
گزارشگر رای هم که طرفداره ایرانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)