تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 42 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 412

نام تاپيک: بررسی NX700 LED سونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدلهای سریX دیگه نیستن و اینایی که موندن مدلهای ویترینی هستند که با تخفیف فروخته میشن ... به نظر من حتی اگر کیفیت و امکاناتش هم دو برابر NX باشه چون دیگه آکبندش نیست وباید کارکردشو خرید بدرد نمیخوره .

2. 2 کاربر از amin GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    الان در حال مطالعه Sound Adjustment از i-Manual online سايت سوني هستم. اول صفحه نوشته :
    “Equalizer” is available depending on your region/country
    كسي امتحان كرده كدام كشور/منطقه را اگر در تلويزيون انتخاب كنيم اين امكان فعال ميشود؟
    در ضمن در بعضي از ديگر منوها چنين عبارتي نيز پيدا مي شود. شايد با انتخاب يك كشور/منطقه خاص بتوان خيلي از امكانات ديگر را فعال كرد.
    مرسي

مرسي دوست عزيز
    به هر حال جواب پست 142 چه ميشود؟ كسي امتحان نكرده؟
    ممنون
    ربطی به انتخاب يك كشور یا منطقه خاصی نداره فقط ورودی ها برای کشورها متفاوت هست . نمیدونم شاید با آپدیت نرم افزار TV این گزینه رو بشه فعال کرد !
    Last edited by baghbanzadeh; 13-10-2010 at 13:01.

4. این کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

..................از طرفی تا حالا کسی از بروبچه های NX700 دار اینجا این کارو نکرده.اگه یه نفر پیدا بشه که جرئت کنه آپدیت کنه وموفق هم بشه شاید منم اینکار رو بکنم.

دوستان سلام آخرین آپدیت نرم افزار NX700 و NX800 این ورژن هست PKG4.076GAH-0108 که جدیدآ تو سایت سونی آسیا گذاشته شده
    من دیشب موفق شدم تی ویم رو آپدیت کنم اولش یکمی دلهره داشتم ولی به قول دوستمون آقای erfandj یکم جرآت میخواست که شد . مراحل آپدیت تو سایت سونی هست . من هم روش کار رو اینجا میگم تا دوستان nx700 دار اگه خواستند update کنند راحتتر بتونند مراحل کار به این صورته

1- فایل رو از سایت سونی دانلود میکنید این هم آدرسش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از دانلود کردن فایل فشرده با این نام sony_tvupdate_2010_0476_gah رو باید از حالت فشرده خارج کنید وروی فلش که قبلآ با FAT32 فرمت شده کپی کنید چک کنید ببینید این پوشه با این نام
    sony_dtv0FA00A00A0A0_00010201 روی فلش حجمش 41.6 MB باشه .

2-TV رو روشن میکنید و فلش رو به TV وصل میکنید پیغامی رو میبینید که TV در حال آپدیت هست فقط یادتون باشه از زمانی که فلش رو به تی وی وصل میکنید تا آخرین مرحله به هیچ عنوان دکمه های روی ریموت کنترول رو نزنید .

3- تی وی در هنگام آپدیت خاموش میشه و کنار چراغ قرمز یک چراغ زرد روشن میشه باید صبر کنید و به هیچ عنوان دکمه های روی ریموت کنترول رو نزنید .

4-در این مرحله TV خودش روشن میشه و بعد از چند ثانیه یک پیغام میده The system update is complete که آپدیت با موفقیت انجام شده وشما باید OK روبزنید . حالا کار تمام هست ولی دو الی سه دقیقه دیگه هم صبر کنید بعد فلش رو از tv جداکنید .

این رو هم بگم که بعد از آپدیت تغییر ظاهری رو در منو ندیدم فقط احساس میکنم که سرعت منوها بیشتر شده احتمالآ ایراداتی رو رفع کرده تو سایت سونی گفته شده که کارایی اینترنت بهتر شده وچند سایت اضافه . شاید در آینده ای نچندان دور بچه های ما بتونند از امکانات ویدئو اینترنتی استفاده کنند.
    موفق باشید
    Last edited by baghbanzadeh; 21-12-2010 at 15:45.

6. 5 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض راهنمايي براي خريد NX 700

[QUOTE=amin GT;5338503]البته اون پایه فلزی با خود تلویزیون داده میشه (این پایه طراحی فوق العاده ای داره و ساخت خود ژاپن هستش)

البته با پایه خودش هم خیلی جذابه چون قابلیت گردش در 4جهت رو داره (در صورتی که EX700 و سایر مدلها فقط در 2جهت چپ و راست میچرخن)

ولی مدلای NX700 هم چپ و راست و هم بالا و پایین (یعنی میتونی کاری کنی که با پایه معمولی هم مثل اون پایه استیل تو حالت زاویه 6درجه وایسه!!!!)

آدرس و شماره مغازه تو بانه رو هم دارم .(علاوه بر من یکی دیگه از دوستان هم از اونجا یه 46NX700 خرید کرده بود و به نظر آدم درستی میومد)[/QUOT

آقاي امير ما هم مي خواهيم از بانه برويم و يك تلويزيون 52 اينچي سوني بخريم لطفا آدرش و شماره تلفن مغازه اي را كه خريد كرده ايد به من هم بدهيد ضمنا اين كه مي گويند تلويزيونهاي بانه تقلبي مي شوند تا حد مي تواند درست باشد؟؟؟؟؟؟؟ ما چگونه تست سريال انجام دهيم ؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما EX 700 بخريم يا NX 700???????خيلي ممنون از راهنماييتان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست خوبم من امین هستم نه امیر

شما کاربر تازه وارد هستین و احتمالا نمیشه براتون پیغام خصوصی فرستاد (فکر کنم هنو این قسمت براتون فعال نشده)

ولی من اینجا براتون میزارم وبرا اینکه تاپیک به مشکل نخوره بعد 3 روز پاک میکنم . (علاوه بر من خیلیای دیگه هم از اینجا خریدن)

فروشگاه سامی.شعبه 1:بانه بلوار شهرداری جنب پاساژ الماس. شماره های تماس:08754236535

البته تلفنا فکر نمیکنم جواب بدن .... اگر مدل خاصی مدنظرتون هستش از بچه هایی که تازه رفتن یا میخوان برن اطلاعات قیمت .و موجود بودن مدل رو بگیرین .

سریال هم داخل خود منو تلویزیون هم بغل تلویزیون و هم پشت اون و هم روی جعبه نوشته شده که باید یکی باشه ..... اگر بودجه دارین NX واقعا جذاب تر و بهتره و از خرید اون پشیمون نخواهید شد . البته به مدلهای سه بعدی هم میتونیین فکر کنیین .

9. 3 کاربر از amin GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت MEHRAN2744's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام من هفته پيش اين NX700 سوني 40 را خريدم ! ولي اصلا ازش راضي نيستم ! نميدونم به نظر مياد كيفيت تصويرش اصلا خوب نيست ! (در مقايسه با ال سي دي قديمي ها رده V ) به نظر من شارپ نيست و رنگ ها هم زنده نيست !‌ ستينگ هاش هم تغيير دادم ولي فرقي نكرد ! به نظر شما اين دستگاه ايراد داره ؟

مثلا وقتي به HD پلير وصل ميشه و فيلم فول اچ دي 1080 ميبيني خيلي بهتره ! ولي به ر س ي و ر كه اچ دي نيست وصل ميشه تصوير شارپ نيست ! وقتي كه صفحه مشكيه به نظر پيكسل پيكس مياد ! و اگر تو تصوير نوشته داشته باشه به نظر من تاره !
    ميشه لطفا اساتيد نظر بدن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض سلام

سلام من هفته پيش اين NX700 سوني 40 را خريدم ! ولي اصلا ازش راضي نيستم ! نميدونم به نظر مياد كيفيت تصويرش اصلا خوب نيست ! (در مقايسه با ال سي دي قديمي ها رده V ) به نظر من شارپ نيست و رنگ ها هم زنده نيست !‌ ستينگ هاش هم تغيير دادم ولي فرقي نكرد ! به نظر شما اين دستگاه ايراد داره ؟

مثلا وقتي به HD پلير وصل ميشه و فيلم فول اچ دي 1080 ميبيني خيلي بهتره ! ولي به ر س ي و ر كه اچ دي نيست وصل ميشه تصوير شارپ نيست ! وقتي كه صفحه مشكيه به نظر پيكسل پيكس مياد ! و اگر تو تصوير نوشته داشته باشه به نظر من تاره !
    سلام دوست من
    بنده میخوام تو همین چند روز یه nx700 بخرم.
    شما میفرمایید تصویرش خوب نیست ؟؟

12. این کاربر از air_damned بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان شنیدم یه سری مورده kdl و klv هستش که میگن سفارش اسیا و سفارش اروپا هست.
    کدوم رو بگیرم و برای نگاه کردن سریال در منو تلوزیون چه دکمه رو بزنم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان kdl و klv چه فرقی دارند ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز همانطور که قبلآ خدمتون عرض کردم کلآ درHDTV های جدید تکنولوژیهای روز و جدید رو به کار میبرند که تصاویر غیر HD رو که رزولوشن کمتری داره بهتر به نمایش در بیاد مثل موتور پردازش تصویر BRAVIA که کار اصلیش همینه ولی در کل تصاویر SD کیفیتی به مراتب پایینتر از HD دارند ولی نه به این صورت که کل تصویر پيكسل پيكسل باشه . احتمالآ تی وی شما مشکل داره . من ثصاویر SD رو با تمام ورودیهای TV چک کردم کیفیت قابل قبول بود . با ورودی کامپوننت کیفیت بهتری داشتم بهتره شما هم از این ورودی استفاده کنید ( البته دستکاه پخش DVD یا ----- هم باید این خروجی رو داشته باشه ) پیشنهاد میکنم فریمور TV تون رو آپدیت کنید شاید درست بشه مراحل آپدیت تو همین تاپیک هست پست 153 رو ببینید .

سپاس
    Last edited by baghbanzadeh; 18-10-2010 at 12:19.

16. 2 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •