سریال برای نصب بازی:
11111-11111-11111-11111-11111
این طور که معلومه با این کرک نمیشه سیو کرد...
سریال برای نصب بازی:
11111-11111-11111-11111-11111
این طور که معلومه با این کرک نمیشه سیو کرد...
با سیستمی که dirt 2 رو عالی اجرا کرده میشه اینم عالی اجرا کرد ؟
نمیشه داداش.
فکر کنم باید نسخه خود skidrow رو داونلود کنم . اگه لینک تورنت از این نسخه داری حتما بزار.![]()
خب...به نظرم بهتره یه تاپیک هم برای مشکلات نصب و اجرای بازی بزارن تا در این تاپیک فقط درباره ی خود بازی بحث بشه...
______
بازیش رو از دیروز نشستم یکسره بازی کردم،بالاخره DiRT Tour تموم شد....تا فردا صبح یه نقد میزارم ازش....مولتیش قسمت نشده هنوز به خاطر آپدیتی که اگه به لایو وصل شم باید بکنم.....
لطفا لینک رپید شیر هم بزارید
ممنون از همتون
(اگه امکان داره از میهن دانلود ریموت کنه به رپیدشیر)
شرمنده...ولی فک کنم بازم باید تکرار کنم.... دوستان..این بازی ریسینگ نیست... رالی هست
ریس به اونی میگن که توی پیسته...یعنی شیفت ،F1 ویا NFS های دیگه
رالی به مسابقه ای گفته میشه که درون خاک و یا مسیرهایی همراه با نقشه است.... ( یعنی نقشه خون داره)
پس لطفا به رالی.... نگید ریسینگ... و بالعکس..به ملتی که توی خیابون باهم کورس میزارن هم نگید رالی
(کشته شدم بس که توضیح دادم اینو)
البته Racing یک سبک هستش حسام جان( یک لحظه با Gap قاطی کردم )
پس اشکالی نداره اگه بگیم Racing ... اگه بخوایم موشکافی کنیم میگیم Street Racing یا Simulation Racing یا Rally و...
( فکر کنم Race رو با Racing اشتباه گرفتی یا تو واقعیت اینو بررسی کردی... ولی تو دنیایه بازی Racing یک سبک هست )
Last edited by 779; 24-05-2011 at 23:41.
DiRT 3 - SKIDROW
Rapidshare (1.5gb Links – Premium Users Only)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFileSonic (Interchangeable)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترو خدا نمیری یه وقت
عزیز ریسینگ یه سبکه، به هر بازی که بازیباز توش چه تو زمین، هوا و چه در دریا با هر وسیله ی نقلیه ای مسابقه ای انجام بده بهش می گن ریسینگ!!
از Most Wanted و Shift و Dirt بگیر تا Euro Truck Simulator و MotorStorm همشون بازی های ریسینگ هستن!!
حالا همون طور که شایان جان هم گفتن همین ریسینگ به چند بخش تقسیم میشه:
On-road
Sports games
Water racing games
Off-road racing games
Futuristic racing games
Racing role playing games
Mission-based racing games
حالا هرکدوم از این بخش ها باز به چند دسته دیگه تقسیم میشه که الان ما بحثمون سر On-Road هست پس میشه این:
Simulation-style racing games
Semi-simulation-style racing games
Arcade-style racing games
Street racing games
Dirt هم جزو دسته ی Semi-simulation هست...
به Dirt ممکنه بگن مسابقات رالی که در اصل میشه همون Rally Racing یا Rallying، ولی منظور از رالی سبک نیست بلکه شکل مسابقس...
Last edited by marmolak kocholo; 25-05-2011 at 09:51.
بیخیاااالمیگم این Most wanted رو MW نوشتی،ملت فکر میکنن منظورت Modern warfare هست برات حرف در میارنا
ادیتش کن
ولی تایید میشه،هر گیمری میدونه Racing یه سبک هست،ایشون داشتن به نظر من در دنیای واقعی Race رو با Rally مقایسه میکردن....
بگذریم....چه خبر؟
قربونت،شما رلکس باش،قاطی پاطی کن همه روالبته Racing یک سبک هستش حسام جان( یک لحظه با Gap قاطی کردم )
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)