دوست عزیز نصف ورتکسهای جسم رو انتخاب کن و اونها رو Hide کن گزینه اش هم توی پارامترهای ورتکس هستش البته نمیدونم که این گزینه تو edit mesh هم وجود داره یا نه؟ ولی تو ادیت پولی این گزینه هست.
دوست عزیز نصف ورتکسهای جسم رو انتخاب کن و اونها رو Hide کن گزینه اش هم توی پارامترهای ورتکس هستش البته نمیدونم که این گزینه تو edit mesh هم وجود داره یا نه؟ ولی تو ادیت پولی این گزینه هست.
سلام دوباره
آقا باز سوال دارم !
من میخوام ورتکس ها رو که جا به جا میکنم یو وی خراب نشه ! تو مایا یه امکانی داشت تو مکس داره ؟ اگه داره چجوری باید استفاده کنم .؟
ممنون
سلام اگه منظورت از خراب شدن کشیده شدن هست که خوب خاصیت یو وی همینه که با ورتکس ها کشیده میشه فکر نمیکنم راهی براش وجود داشته باشه مگه اینکه از UVW Modifier استفاده کنی و در زیر اون هر کار میخوای انجام بدی و روی همه لایه ها در مدیفیر این UVW یو وی رو به صورت RealTime اعمال کنه مثل همون Symetry که صحبتش شده بود.من میخوام ورتکس ها رو که جا به جا میکنم یو وی خراب نشه ! تو مایا یه امکانی داشت تو مکس داره ؟ اگه داره چجوری باید استفاده کنم .؟
فکر کنم باید از گزینه Preserve UVاستفاده کنی،دقیقا" یادم نیست!
اقا من بخوام مدرک طراحی 3 بعدی یا مدلینگ بگیرم بایید برم گرافیک رایانه ای از کجا بایید شروع کنم برای تحصیل بایید دیپلم گرافیک داشته باشم
تو خارجشم این جور رشته ای ندارند چه برسه ایران
اینهمه دانشگاه رو یهو با یه پست کردی زیر آب؟؟
یا مثلاً اینا که کاملاً توضیح دادن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی میدونه Render ی هست مثل Octane که GPU based باشه برای کارت گرافیک های ATI؟
لطف میکنی بیشتر توضیح بدی؟ ممنون.
معمولا کسایی که کار سه بعدی انجام میدن برای خروجی گرفتن از کارشون از یک سری موتور رندر استفاده میکنن که دارای تنظیمات حرفه ای تر و امکانات بالاتر نسبت به خود نرم افزار اصلیه. موتورهای رندر مختلفی هم وجود داره برای این کار که هر کدوم مزایا و معایبی دارن مثل V ray یا maxwell یا octance و ...
عملیات رندر گرفتن یک کار پیچیده و سنگینه که کاملا بستگی به قدرت cpu داره یعنی هرچی cpu قویتر باشه این کار سریعتر انجام میشه . شرکت انویدیا برای کارتهای گرافیکش یک تکنولوژی توسعه داده به اسم CUDA که باعث میشه عملیات پردازش گرافیکی بصورت موازی توسط GPU انجام بگیره که این کار باعث کاهش شدید عملیات رندر میشه .موتور رندر octanceاز اون نمونه نرم افزار هاست که GPU based هستش و بر اساسCUDA کار میکنه . سرعت رندر توسط این موتور نسبط به موتورهایی که CPU based هستن بین 10 تا 50 برابر بیشتر هستش. حالا شما تصور کنین یک رندر سنگین که قبلا مثلا 10 ساعت طول میکشیده الان 10 دقیقه طول میکشه!
این موتور رندر octance و متورهای مشابه مثل furryball فقط با کارتهای انویدیایی که قابلیت CUDA رو دارن کار میکنه و برای کارتهای ATI این تکنولوِی موجود نیست . یه چیزی مثل فیزیک که اونم انحصاری انویدیاست.
امیدوارم توضیحاتم قضیه رو براتون روشن کرده باشه .
اما اگر از اساتید کسی در این مورد چیزی میدونه اینجا بذاره ما استفاده کنیم. منظورم برای کارتهای ATI هستش.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)