من ندیدم چه جوری ماست مالیش کردن؟؟؟
من ندیدم چه جوری ماست مالیش کردن؟؟؟
مگه قسمت آخرش بود!؟!![]()
این سریال رو همون نصفه نیمه ول میکردن که بهتر بود تا تموم کردنش .
اگه یادتون باشه قسمت اول همه ایناها توی بیمارستان بودن و بالای سر یک نوزاد وصدای نریشن یک خانوم بود که میگفت میخوام براتون داستان این چند نفر رو بگم و ماجرای من که قراره به دنیا بیام !!!!!!!!!
این چه ربطی به آخر فیلم داشت من که متوجه نشدم .
نه به 3 . 4 قسمت اول نه به این اواخر . انگار نه انگار که این ادامه همون فیلمه و کارگردان و نویسنده همش یکی بوده .
راستی امشب این مراد هم با این تیکه کلام خدا یا خدایا که دیگه شورش رو در اورده بود اخر هر یک جمله خدایا هدا میگفت !!!
Last edited by tik-tak; 11-09-2010 at 10:10.
خیلی مسخره بود..بچه چی شد...؟؟
اونا چی شدن..........اصلا ته ماست مالی بود...تنها سریالی که میدیم همین بود که اینم..![]()
خیلی مسخره بود..بچه چی شد...؟؟
اونا چی شدن..........اصلا ته ماست مالی بود...تنها سریالی که میدیم همین بود که اینم..![]()
خیلی مسخره .
خان عمو اعتراف کرد که گلچهره نازداره .
ریحانه با اونی که به عنوان شوهر معرفی کرده بود ازدواج کرد .
هانیه هم به مراد جواب بله رو داد ولی مراد می خواست نظر هانیه رو عوض کنه تا سهمش رو از سفره خونه از دست نده .
جواز رستوران رو هم که حامد به نام فرشته زده بود ، فرشته و بهاره تصمیم گرفتن رستوران رو فقط مخصوص خانومها کنن و آقایون رو راه ندن .
به همین خنکی !!!![]()
اصلا داستان این سریال چی بود؟
خدایا خدایا...
این چقدر مسخره تموم شد... فقط خدایا خدایاش موند.....
به شدت به نظر میاد خیل عظیمی از سریال حذف شد....! به نظر از اثرات اون قسمتیه که توش حرفای بد بد سی ا c زدن... وای وای وای... چطور جرأت کردن چنان گلطی بکنن...؟
خب....
واقعاً همينجوري تموم شد؟
واقعاً كه.
من فكر كنم اينا ميخواند اين سريال رو ادامه بدند. آخه مگه ميشه اينجوري تمومش كنند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)