من تمام پست ها غیر از اونهایی رو خبر های 2 کیلومتری رو گذاشتن رو خوندم. من اصفهانی نیستم و در مورد لحجه اصفهانی نمیتونم نظر بدم. اما یه نکته رو میگم. نمیدونم چرا این قضیه وجود داره که تو سریال ها یک سری دیالوگ های بی معنی با جمله بندی های عجیب و غریب که الان یه 60 سالی هست کسی ازشون استفاده نمیکنه دیده میشه.!!!!!!!!! مثل اون زیر 8. لات و دزدو با خوانواده و بی خوانواده و قاتل و مهندس و .. همشون یک سری جمله بندی عجیب داشتن . یک جورایی همه فیلسوف و عارف بودن. مثلاً یه چیزی تو این مایه ها:
با من این کار رو کردی تا بگن ضعیفه؟ که بگن نمیتونه؟ که شاید تو جیبش شکلات نیست؟ که آدامس خروس نخورده؟
تاکید روی که بود. حالم بهم میخوره. انگار اونهایی هم که باید روشنفکر و جریان ساز باشن فقط Fake هستند. یک مشت Poser. خیلی علاقه دارن که یه جورایی قدیمی باشن. حالا اینکه داشتن فارسی حرف میزدن این طور بود. دیگه در مورد لهجۀ اصفهانی حرف نزنیم بهتره!! مشخص نیست این کار ها رو (قدیمی نشون دادن و ...) برای مخالفت با وضع موجود انجام میدن که از اونور بوم افتادن یا اینکه بهشون سفارش شده اینجوری فیلم بسازن که عامۀ مردم بگن " خب! اونجا هم خبری نیست! اونجا هم همینطوره. بیخیال پیشرفت"!!
در مورد در مسیر زاینده رود هم میگم که از خیلی سریالهای مزخرف دیگه بهتره. اما باید فیلم نامش باز نویسی میشد. خیلی ایراد داره. دیشب باباهه دخترش رو از تو خونه برمیداره با ماشین میبره میدون شاه/ امامتا بنشوندش داخل کالسکه باهاش حرف بزنه بعد قهر میکنن و با ماشین برمیگردن. آخه کی همچین کار عجیبی میکنه؟؟ پس هدفشون فقط نشون دادن کالسکه بود!!
در مورد لوکیشن ها. من تا حالا اصفهان رو ندیدم. اما اینجاهایی که این ها نشون میدن دو دسته هستند. یکی جاهای تاریخی که همه تو TV دیدن. یکی خونه ها. خداوکیلی اگه ماشین و موبایل و اینا رو نشون نمیداد فکر میکردم دارم پهلوانان نمیمیرند نگاه میکنم.. دوستانم برام تعریف کردن که اصفهان خیلی قشنگ هست. و مرتب و شیک. و البته محله های اعیان نشینی داره که قطعاً توی TV هرگز نشون نمیدن ( چون بده .. بو میده پولدار بودن). مثل همیشه تمام پیام ها، اهداف، و درس های اخلاقی (کی دیگه بهش احتیاج داره؟ نمک ها خودشون گندیدن!) رو هستند. مسخره . روی رو! سریال True Blood رو کی دیده؟ توش دیگه همه چی هست. نیودیتی و مسائل خرافی و هر چی که دینممنوع کرده و مثلاً هیچ وقت تو فیلم هایی که اینجا درست میشه اجازه اشاره بهش ندارن. ولی نکات اخلاقیش رو هم میگه. بدون اینکه بیفته توی مسیر تکراری شعار دادن.
داستان اصلی و خمیر مایۀ خوبی داره ولی اجرا بد بد بد!