و به همین راحتی ما هم ساندیس خور شدیم.
دوستان همگی تسلیت![]()
و به همین راحتی ما هم ساندیس خور شدیم.
دوستان همگی تسلیت![]()
امید داشه باشید
یکیاز آشنا ها تو آموزش و پرورش میگفت خیلی ازذخیره ها را اعلام میکنند
دوستان نمیدونید چند درصد ذخیره واسه هر رشته اعلام کردن؟
و اگه از دوستان ذخیره به کسی زنگ زده شد خواهشن اینجا اعلام کنه
با تشکر
Last edited by oranoos_92; 03-09-2010 at 04:14.
رفتی راهپیمایی به نیابت از ما هم برو![]()
داداش من هم قبول نشد
4 تا از دوستاش قبول شدن..
اخه چرا داداشم با اونها فرقی نداشت..یکیشون که میگفت ازمون مرحله اول رو کلا با تغلب زدم.
والله ما 10 نفر بودیم همه هم رشته با سهمیه های مختلف هیچکی قبول نشده ، فقط من توشون ذخیره در اومدم ، در صورتی که اگه از هر سه نفر یک نفر باید اصلی پذیرفته می شد و یه عده ذخیره ، بهتر از این باید جواب می گرفتیم. می گن که تو بعضی از استانها سهمیه های فنی کم شده و جاش حق التدریس گرفتن... نمی دونم.
آخه یکی از این 10 نفر تو کنکور ارشد رتبش شده 110 و می خواست در کنار تحصیل کار هم داشته باشه. بعنی سواد پذیرفته شده ها تو امتحان تخصصی از این شخص بیشتر بوده؟؟؟؟؟ من یکی مطمئن بودم که دیگه اون قبوله....
از همون اول گفتن دانشجوها حق شرکت ندارن...
.
کی گفته دانشجوئه ....
هنوز ثبت نام ارشد شروع نشده . از فردا قبول شده ها می تونند برایه ثبت نام مراجعه کنند. سر بازی هم رفته .
ایشون الان هنوز دانشجو نیست. اگه هم می گید که آموزش و پرورش فهمیده ، همون طور که رسم هست ازش باید تعهد گرقته می شد که ادامه تحصیل نده. نمیشه برایه گناه مرتکب نشده کسی رو مجازات کرد. شاید کار رو به ادامه تحصیل اواویت می داد و بی خیال دانشگاه می شد.
ثبت نام ، اعلام نتایج اولیه و انتخاب رشته ار شد همه قبل از آزمون آموزش و پرورش بوده و هیچ گونه منع قانونی نداره. خودتون که دیگه دانشجو هستید و احتمالا ارشد هم امتحان دادید و روند بر گذاری رو می دونید.
البته منظور از دانشجو نبودن، اینه که مثلا اگه شما متقاضی شغلی هستین که مدرک لیسانس میخاد دانشجوی مقطع لیسانس نباشین نه مقطع بالاتر از اون.(البته این برداشت منه ها)
سلام
بچه ها اون آقايي كه ميومد ميگفت خانومم شركت كرده نيومد بگه قبول شده يا نه؟ خيلي مطمئن بود!
آره دوست منم ليسانس كامپيوتره ولي چون مدركش آماده نبود با فوق ديپلم ثبت نام كرد ولي آموزگار ابتدايي قبول شد. هرچي مقطعت بالاتر باشه براشون ارزشمنده.
من خودم مراحل عملي و تخصصي رو عالي دادم،فقط نگران پارتي و سهميه بودم كه ديگرون داشتن و من نداشتم. امروز پدرم بهم گفت ديد بهت گفتم ايمان به خدا داشته باش!:43:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)