تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 33 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 321

نام تاپيک: ریو Rio

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

دوستان،ما تو دهه فجر طی پیش فروش سایپا ریو ثبت نام کردیم.اینطور که از نمایندگی ها و مطالب نوشته در اینجا متوجه شدم،ماشین مورد قبولیه.فقط یه سوال دارم اونم در مورد فضای داخلی اتاقه.ما یه خانواده 5 نفره هستیم.از نظر قد من و داداش کوچیکم حدود 1.90 و داداش بزرگ و پدرم حدود 1.85.مادرم هم حدود 1.65.از نظر هیکل هم متوسط هستیم.نه زیاد چاق و نه زیاد لاغر.آیا از نظر فضای داخلی جای مناسبی برای ما داره یا نه چون داداشم میگه جاش اندازه پرایده شاید هم تنگتر.مال الان خودمون پراید مدل صبا داریم.پشت وقتی من و داداش کوچیکم و مادرم میشینیم یه هواسخته. لطفا" راهنمایی کنین.

یه سوال دیگه هم دارم.آیا در مورد عایق کاری سایپا چیزایی رو حذف کرده؟مثلا" کف ماشین زیر موکت مثل اینکه سری های قبلی یه نمد سرتاسری کلفت برای کاهش سر و صدا داشت.میخواستم ببینم سایپا اینو هم مثل پروژکتور و عایق کابوت و خیلی چیزای دیگه دزدیده یا نه؟

با تشکر
    فضای داخلیش از پراید تنگ تر نیست به هیچ وجه،حا پاهاش بیشتر از پرایده،اما چون آیرودینامیک تره،سقف طرحش گردتره،قاعدتا فضای سقفش تو قسمت عقب کوتاه تر و خمیده تر از ماشینایی مثل پراید و 405 هستش
    نظر من اینه که حتما قبلش تو ریو بشینین بعد بخرین
    فکر می کنید روزی چند تا ریو تو ایران مونتاژ می شه آیا پیش فروش این ماشین وجود داره یا نه؟
    دقیق نمیدونم،اما میدونم تعداد رو خیلی کم کردن که هم قیمت رو ببرن بالا هم به مشکل قطعات برنخورن
    یه مدت محدودی پیش فروش گذاشتن،اما الان رو خبر ندارم

2. 3 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

فکر می کنید روزی چند تا ریو تو ایران مونتاژ می شه آیا پیش فروش این ماشین وجود داره یا نه؟

تعداد تولید ریو حدود 60-61 در روز هست.
    در مورد پیش فروش یه سر به سایت سایپا بزن برای فروردین شرایط پیش فروش گذاشته که برای پراید فقط نوع sl وبرای تیبا و ریو هم شرایط هست . تیبا سود 18 درصد و ریو 12 درصد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از vahidreza_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ریو هم مثل تندر 90 دچار نواسانات میشه تو تولید و فروش.
    خودروی خوبی هست مصرفشم مناسبه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان

آيا خودروي ريو ، گاز سوز ميشه ؟؟؟

با حدود 10 ميليون تومان، امكان خريد ريو دست دوم يا خودرويي مثل 206 صندوقدار گازسوز هست ؟

اگر راهنمايي بفرماييد، متشكرم.
    Last edited by mahz; 27-04-2011 at 11:03.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام دوستان

آيا خودروي ريو ، گاز سوز ميشه ؟؟؟

با حدود 10 ميليون تومان، امكان خريد ريو دست دوم يا خودرويي مثل 206 صندوقدار گازسوز هست ؟

اگر راهنمايي بفرماييد، متشكرم.
    بله میشه،اما نه بصورت استاندارد با کیفیت و کارایی مناسب

با 10 تومن میتونین مدل 86 بخرین

8. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بله میشه،اما نه بصورت استاندارد با کیفیت و کارایی مناسب

با 10 تومن میتونین مدل 86 بخرین

عدم كيفيت مناسب گازسوز شدن، بدليل 16 سوپاپ بودنش هست؟

ضمنا نوع LS چه تفاوتي با نوع معموليش داره؟ (مشخصات فني هردو در سايت سايپا يكسانه!!!)

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

10

من ریو دیروز تحویل گرفتم . رنگش نقره هست .
    نمی دانم چرا بعضی افراد این را با پراید مقایسه می کنند اخه پراید کجا ریو کجا شاید به خاطر ارم kia روش این فکر رو می کنند ولی اخه اگه این جوری باشه باید ژیان را با زانتیا مقایسه کرد ... ولی این کجا و ان کجا .
    100% از تمام ماشین های هم قیمت خودش بهتر هست . سمند و انواع پژو ها پیشش صفر که چه عرض کنم منفی اند .
    من ماشین ایران خورد داشتم انواع پژوهاش را حتی سمندش موقع دنده عوض کردن بین 2-3 یا 3-4 دنده جا نمی رفت باید باهاش بازی می کردم تا جا بره فرض کنید تو خیابون در هنگام سبقت واسه دنده معکوس بسم الله بسم الله می رفتم تا دنده جا بره ولی ریو سالار هست . ...... باریک الله کیا موتور
    ماشینم پلاک نداشت داشتم می اوردم خونه دیدم کنارم سمت چپ رونیز و پشتش هم زانتیا هست . تعجب کردم اخه همیشه این ماشین ها مثل جت از کنارم رد می شدن . طبق صدای ماشین و لرزش ماشین حدس مس زدم سرعتم مثلا 40 تا 50 باشه یهو نگاه کردم به سرعت سنج دیدم ای وای من سرعت 110 کلی تو ان لحظع حال کردم . انگار نه انگار که با این سرعت می رفتم . ...... باریک الله کیا موتور
    از شانس ما ان زمان بارانی بود برف پاکن ماشین محشر هست ...... باریک الله کیا موتور
    واقغا رنگ قشنگی داره به قول دوستان اگه شما پراید - سمند - پژو - ریو که همه شان نقره ای باشند را کنار هم بگذارید متوجه می شید که نقره ای این کجا نقره ای انها کجا ........ باریک الله کیا موتور
    صندوق عقبش واقعا جادار هست به نظرم اشتباه می گن که 4 نفره هست باید بگن 6 نفره هست چون 2 نفر تو صندوق عقبش جا می شن ....... باریک الله کیا موتور
    نمی گم با ریک الله سایبا چون وقتی ماشین را تحویل گرفتم عقربه بنزین تقریبا رو اخرش بود مسول نمایندگی گفت 9 تا بنزین داره و لی وقتی رفتم پیپ بنزین که بنزین بزنم 31 لیتر زدم کامل پرشد چون باکش 45 لیتری هست پس تو ماشین 14 لیتر بنزین بود که باز هم کمی باشد .
    ولی .... ها نمد روی موتور که باعث کاهش صدای موتور می شد را نداده بودن گفتن خودتون باید بخرید ولی باز من زیاد صدای موتورش را نمی شنیدم . تو کابین خیلی کم صدای موتور می امد. پیاده می شدیم کنار ماشین می ایستادی زور می زدی یکم چه چه موتور را می شنیدی .
    ضبطش هم با عشق بود usb - mp3 را می خونه .
    فنرش هم محشره من که طبق پژو های قبلی که داشتم و طبق صداش موتور سرعت هماهنگ می کردم رو این ماشین از سرعت گیر با سرعت بیشتر از همیشه رفتم بین 65 تا 75 اصلا سرعت گیر حس نکردم البته از این سرعت گیر های پهن . یه طورایی نرمیش شبیه زانتیا برادرم هست .
    فعلانه به نظرم توضیخات کاملی از اولین رانندگی من با سالار ماشین ها ریو .
    فقط لاستیک مناسب ریو چه سایزی بابد باشه . هر وقت ماشین از ایران خودرو می خریدم به خاطر کیفیت بد لاستیکش فرداش لاستیکش را عوض می کردم . این جا چه طوریه ؟
    یه چیزی که واقعا ناراحتم کرد این بود که تو شب ماشین روی صفحه سرعت سنج بر خلاف ماشین های دیگه نور بالا و پایین را نشون نمی ده . ولی زیاد مهم نیست چون دکمه هایی که نور بالا و پایین را تنظیم می کنیم یه طوری هست که دست بزنی یا ببینی معلومه که تو چه وضیعتی .
    در ضمن ریو مه شکن نداره منظورم ان پروژکتور های پایین تو سپرش را می شه بعدن خودمون بگذاریم ؟
    Last edited by amin_pwa; 28-04-2011 at 09:22.

11. این کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

من ریو دیروز تحویل گرفتم . رنگش نقره هست .
    نمی دانم چرا بعضی افراد این را با پراید مقایسه می کنند اخه پراید کجا ریو کجا شاید به خاطر ارم kia روش این فکر رو می کنند ولی اخه اگه این جوری باشه باید ژیان را با زانتیا مقایسه کرد ... ولی این کجا و ان کجا .
    100% از تمام ماشین های هم قیمت خودش بهتر هست . سمند و انواع پژو ها پیشش صفر که چه عرض کنم منفی اند .
    من ماشین ایران خورد داشتم انواع پژوهاش را حتی سمندش موقع دنده عوض کردن بین 2-3 یا 3-4 دنده جا نمی رفت باید باهاش بازی می کردم تا جا بره فرض کنید تو خیابون در هنگام سبقت واسه دنده معکوس بسم الله بسم الله می رفتم تا دنده جا بره ولی ریو سالار هست . ...... باریک الله کیا موتور
    ماشینم پلاک نداشت داشتم می اوردم خونه دیدم کنارم سمت چپ رونیز و پشتش هم زانتیا هست . تعجب کردم اخه همیشه این ماشین ها مثل جت از کنارم رد می شدن . طبق صدای ماشین و لرزش ماشین حدس مس زدم سرعتم مثلا 40 تا 50 باشه یهو نگاه کردم به سرعت سنج دیدم ای وای من سرعت 110 کلی تو ان لحظع حال کردم . انگار نه انگار که با این سرعت می رفتم . ...... باریک الله کیا موتور
    از شانس ما ان زمان بارانی بود برف پاکن ماشین محشر هست ...... باریک الله کیا موتور
    واقغا رنگ قشنگی داره به قول دوستان اگه شما پراید - سمند - پژو - ریو که همه شان نقره ای باشند را کنار هم بگذارید متوجه می شید که نقره ای این کجا نقره ای انها کجا ........ باریک الله کیا موتور
    صندوق عقبش واقعا جادار هست به نظرم اشتباه می گن که 4 نفره هست باید بگن 6 نفره هست چون 2 نفر تو صندوق عقبش جا می شن ....... باریک الله کیا موتور
    نمی گم با ریک الله سایبا چون وقتی ماشین را تحویل گرفتم عقربه بنزین تقریبا رو اخرش بود مسول نمایندگی گفت 9 تا بنزین داره و لی وقتی رفتم پیپ بنزین که بنزین بزنم 31 لیتر زدم کامل پرشد چون باکش 45 لیتری هست پس تو ماشین 14 لیتر بنزین بود که باز هم کمی باشد .
    ولی .... ها نمد روی موتور که باعث کاهش صدای موتور می شد را نداده بودن گفتن خودتون باید بخرید ولی باز من زیاد صدای موتورش را نمی شنیدم . تو کابین خیلی کم صدای موتور می امد. پیاده می شدیم کنار ماشین می ایستادی زور می زدی یکم چه چه موتور را می شنیدی .
    ضبطش هم با عشق بود usb - mp3 را می خونه .
    فنرش هم محشره من که طبق پژو های قبلی که داشتم و طبق صداش موتور سرعت هماهنگ می کردم رو این ماشین از سرعت گیر با سرعت بیشتر از همیشه رفتم بین 65 تا 75 اصلا سرعت گیر حس نکردم البته از این سرعت گیر های پهن . یه طورایی نرمیش شبیه زانتیا برادرم هست .
    فعلانه به نظرم توضیخات کاملی از اولین رانندگی من با سالار ماشین ها ریو .
    فقط لاستیک مناسب ریو چه سایزی بابد باشه . هر وقت ماشین از ایران خودرو می خریدم به خاطر کیفیت بد لاستیکش فرداش لاستیکش را عوض می کردم . این جا چه طوریه ؟
    یه چیزی که واقعا ناراحتم کرد این بود که تو شب ماشین روی صفحه سرعت سنج بر خلاف ماشین های دیگه نور بالا و پایین را نشون نمی ده . ولی زیاد مهم نیست چون دکمه هایی که نور بالا و پایین را تنظیم می کنیم یه طوری هست که دست بزنی یا ببینی معلومه که تو چه وضیعتی .
    در ضمن ریو مه شکن نداره منظورم ان پروژکتور های پایین تو سپرش را می شه بعدن خودمون بگذاریم ؟

سلام.مبارکه.ایشالا سلامتی.راستش ما هم تو دهه فجر ثبت نام کردیم و رنگش هم نقره ای هست و تحویلش شهریوره.میتونم بدونم شما کی ثبت نام کردی و تحویلش با تاخیر بوده یا خیر؟ براتون قیمت تمام شدش چقدر بوده ؟ مدل موتورتون MT2-ABS هست دیگه؟میدونید فرقش با قبلیا چیه؟دقیقا" حرف شما رو تایید میکنم که بعضی ها اینو با پراید مقایسه میکنن.ما راستش در حال حاضر پراید 79 داریم که از صفر کیلومتر دست خودمونه و واقعا" هم خوب بوده ولی وقتی یه جاش خراب میشد میبردیم تعمیرگاه دل به کار نمیدادن و میگفتن پرایده دیگه.بگذریم. به قول شما باریک الله کیا موتورز و من هم میگم لعنت به سایپا به دلایلی مثل : دزدین پروژکتور جلو.نمد کاپوت.رینگ و لاستیک فابریک.سیستم تنظیم نور چراغ از داخل.نبود سیستم ABS (الانا اگه نیروی انتظامی نبود اینو هم نداشت).چراغ نقشه خوان.و....

من از تمام نمایندگی ها و اونایی که ریو داشتم سوال کردم گفتن ماشین خوبیه ولی بعضی ها هی روش عیب میزارن و میگن صدای موتورش زیاده و از این جور حرفا.
    یه سوال دارم.فضای داخل کابینش چطوریه؟ برای ما که خانواده 5 نفره با قد دو نفر 192 و دو نفر 185-188 و یه نفر 165 و هیکل متوسط نشستن داخلش سخته؟ صندلیهاش چطوره؟ راحته؟ ضمنا" روی داشبورد شما دکمه تنظیم نور چراغ از داخل رو داره(چون سمت چپ فرمون یه جای مربعی خالی هست و توی دفترچه ریو هم این دکمه تنظیم نور رو داره)؟ رینگ و لاستیکش چه سایزیه؟ایرانیه؟ در مورد رینگ و لاستیک تا اونجا که من سوال کردم میگن رینگ فابریک 14 اینچ بوده که سایپا کرده 13 ولی بهر حال بهترین رینگ و لاستیک رو گفتن رینگ 14 با لاستیک 185/65.به این خاطر میگم بهترین چون گفتن از این سایز بالاتر به جلوبندی و جعبه فرمون فشار میاره.. شما هم اگه رینگ و لاستیک رو عوض کردی به ما بگو که چه نوع رینگی گرفتی ؟ اسپرت یا معمولی. به نظرم یه رینگی مثل سمند سال برای ریو باشه ماشین واقعا" خوشکل میشه.

در مورد سوالات شما (قیمتها از نمایندگی هست) : قیمت پروژکتور 95000 تومان با بسته بندی سایپا.نمد زیر کاپوت اصلی 28000 تومان.یه سری چیزای دیگه هم هست مثل آینه برقی تومان95000.زه فابریکی دربها 30000تومان .چراغ نقشه خوان و جای عینک آفتابی 28000 تومان.چراغ سقف کره ای 7000 تومان.فیلتر هوای داخل اتاق 20000 تومان. البته یه سری از قیمتا رو از لینک زیر گرفتم که یکی از دوستان کل هزینه ای که رو ریو انجام داد رو برامون لیست کرد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد مصرف سوختش هم بعد از اینکه یه مدت کار کردین بگین چقدره؟ آیا واقعا" 6.9 هست یا که کمتره؟ البته میگن مصرف ایده آل بعد از 5-6 هزار تا معلوم میشه.

در مورد علامت چراغ نور بالا و پایین فکر میکنم نور پایین که حداقل باید معلوم باشه چون تو عکساش دیده بودم و من دفترچه ریو رو که از سایت سایپا دانلود کرده بودم هر تو چراغ رو گفت که نشون میده ولی اگر هم نشون نداد جای چراغ نور بالا تو صفحه کیلومتر هست میتونین وصلش کنین.اگر هم هر دو رو نشون نمیده شاید سایپا یادش رفته سوکتاش رو وصل کنه آخه از سایپا بعید نیست.

لطفا" شما هم تجربیات رانندگی با این ماشین رو در اختیار ما بزارین.
    Last edited by vahidreza_sh; 28-04-2011 at 11:43.

13. این کاربر از vahidreza_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

10

بهتر بود که سوالات را با 1 2 3 مغلوم می کردی . ولی با این حال خودمان درست می کنیم .

سلام.مبارکه.ایشالا سلامتی.راستش ما هم تو دهه فجر ثبت نام کردیم و رنگش هم نقره ای هست و تحویلش شهریوره.میتونم بدونم شما کی ثبت نام کردی و تحویلش با تاخیر بوده یا خیر؟ براتون قیمت تمام شدش چقدر بوده ؟
    من هم همین دهه فجر بود به نظرم هر چی بود قبل 22 بهمن .
    2 هفته قبل دعوت نامه امد گفتن تا اخر اردیبهشت می دیم . ولی باریک الله خوب سریغ بودن به قول یارو گفتنی پول رو رو مرده بگذاری زنده می شه
    مثل اینکه از سال قبل 100 تومن گرون تر شده . به نظرم 1370 یا 1380 بود چون سود داشت 1340 واریز کردیم کلا .

بقیه را صبر کن برم ببینم .

لطفا" شما هم تجربیات رانندگی با این ماشین رو در اختیار ما بزارین.
    چون هنوز سندش نیومده پلاک ندارم . فعلانه با پژو این ور انور می رم . کلا 40 دقیقه با هاش رانندگی کردم تا برسم خونه . ان قدر هم به نظرم همه چیز را گفتم .

15. 2 کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

4

فضای داخل کابینش چطوریه؟ برای ما که خانواده 5 نفره با قد دو نفر 192 و دو نفر 185-188 و یه نفر 165 و هیکل متوسط نشستن داخلش سخته؟ صندلیهاش چطوره؟ راحته؟
    الان چکش کردم . صندلیاش محشره . با اینکه من صندلی را خیلی می خوابونم ولی باز وقتی می رم غقب برام جا هست . شبیه کاناپست . جالبه . شاید چون نو این طوریه . احساس را حتی کردم.

ضمنا" روی داشبورد شما دکمه تنظیم نور چراغ از داخل رو داره(چون سمت چپ فرمون یه جای مربعی خالی هست و توی دفترچه ریو هم این دکمه تنظیم نور رو داره)
    نکته جالبی اشاره کردی تازه دیدمش . عجب دزدی سایپا . جای دکمه هست ولی کو دکمه ..

رینگ و لاستیکش چه سایزیه؟ایرانیه؟
    این هم مثل ایران خودرو کلا ... لاستیکش یزد تایر 13 هست .

در مورد علامت چراغ نور بالا و پایین فکر میکنم نور پایین که حداقل باید معلوم باشه چون تو عکساش دیده بودم و من دفترچه ریو رو که از سایت سایپا دانلود کرده بودم هر تو چراغ رو گفت که نشون میده ولی اگر هم نشون نداد جای چراغ نور بالا تو صفحه کیلومتر هست میتونین وصلش کنین.اگر هم هر دو رو نشون نمیده شاید سایپا یادش رفته سوکتاش رو وصل کنه آخه از سایپا بعید نیست.
    البته گفتم که مهم نیست . مثل پژو من نیست پژو فشاری بود یعنس یه بار می زدی می شد نور بالا بار دوم می شد نو پایین . این مثلا می دی بالا نور پایین و همون طوری می مونه . می دی پایین نور پاینه و همون طوری می مونه واسه همین اگه ببینی یا لمسش کنی معلومه تو چه وضغیتی هست .

امید وارم کمکت کرده باشم .

17. 3 کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •