من ریو دیروز تحویل گرفتم . رنگش نقره هست .
نمی دانم چرا بعضی افراد این را با پراید مقایسه می کنند اخه پراید کجا ریو کجا شاید به خاطر ارم kia روش این فکر رو می کنند
.gif)
ولی اخه اگه این جوری باشه باید ژیان را با زانتیا مقایسه کرد ... ولی این کجا و ان کجا .
100% از تمام ماشین های هم قیمت خودش بهتر هست . سمند و انواع پژو ها پیشش صفر که چه عرض کنم منفی اند .
من ماشین ایران خورد داشتم انواع پژوهاش را حتی سمندش موقع دنده عوض کردن بین 2-3 یا 3-4 دنده جا نمی رفت باید باهاش بازی می کردم تا جا بره فرض کنید تو خیابون در هنگام سبقت واسه دنده معکوس بسم الله بسم الله می رفتم تا دنده جا بره ولی ریو سالار هست . ...... باریک الله کیا موتور
.gif)
ماشینم پلاک نداشت داشتم می اوردم خونه دیدم کنارم سمت چپ رونیز و پشتش هم زانتیا هست . تعجب کردم اخه همیشه این ماشین ها مثل جت از کنارم رد می شدن . طبق صدای ماشین و لرزش ماشین حدس مس زدم سرعتم مثلا 40 تا 50 باشه یهو نگاه کردم به سرعت سنج دیدم ای وای من سرعت 110 کلی تو ان لحظع حال کردم . انگار نه انگار که با این سرعت می رفتم . ...... باریک الله کیا موتور
.gif)
از شانس ما ان زمان بارانی بود برف پاکن ماشین محشر هست ...... باریک الله کیا موتور
.gif)
واقغا رنگ قشنگی داره به قول دوستان اگه شما پراید - سمند - پژو - ریو که همه شان نقره ای باشند را کنار هم بگذارید متوجه می شید که نقره ای این کجا نقره ای انها کجا ........ باریک الله کیا موتور
.gif)
صندوق عقبش واقعا جادار هست به نظرم اشتباه می گن که 4 نفره هست باید بگن 6 نفره هست چون 2 نفر تو صندوق عقبش جا می شن ....... باریک الله کیا موتور
.gif)
نمی گم با ریک الله سایبا چون وقتی ماشین را تحویل گرفتم عقربه بنزین تقریبا رو اخرش بود مسول نمایندگی گفت 9 تا بنزین داره و لی وقتی رفتم پیپ بنزین که بنزین بزنم 31 لیتر زدم کامل پرشد چون باکش 45 لیتری هست پس تو ماشین 14 لیتر بنزین بود که باز هم کمی باشد .
.gif)
ولی .... ها نمد روی موتور که باعث کاهش صدای موتور می شد را نداده بودن گفتن خودتون باید بخرید ولی باز من زیاد صدای موتورش را نمی شنیدم . تو کابین خیلی کم صدای موتور می امد. پیاده می شدیم کنار ماشین می ایستادی زور می زدی یکم چه چه موتور را می شنیدی .
.gif)
ضبطش هم با عشق بود usb - mp3 را می خونه .
فنرش هم محشره من که طبق پژو های قبلی که داشتم و طبق صداش موتور سرعت هماهنگ می کردم رو این ماشین از سرعت گیر با سرعت بیشتر از همیشه رفتم بین 65 تا 75 اصلا سرعت گیر حس نکردم البته از این سرعت گیر های پهن . یه طورایی نرمیش شبیه زانتیا برادرم هست .
.gif)
فعلانه به نظرم توضیخات کاملی از اولین رانندگی من با سالار ماشین ها
.gif)
ریو .
فقط لاستیک مناسب ریو چه سایزی بابد باشه . هر وقت ماشین از ایران خودرو می خریدم به خاطر کیفیت بد لاستیکش فرداش لاستیکش را عوض می کردم . این جا چه طوریه ؟
یه چیزی که واقعا ناراحتم کرد این بود که تو شب ماشین روی صفحه سرعت سنج بر خلاف ماشین های دیگه نور بالا و پایین را نشون نمی ده . ولی زیاد مهم نیست چون دکمه هایی که نور بالا و پایین را تنظیم می کنیم یه طوری هست که دست بزنی یا ببینی معلومه که تو چه وضیعتی .
در ضمن ریو مه شکن نداره منظورم ان پروژکتور های پایین تو سپرش را می شه بعدن خودمون بگذاریم ؟