تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 252 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منتظري و مجيدي محروم شدند

كميته انضباطي راي خود را در خصوص بازيكنان متخلف در ديدار استيل آذين و استقلال تهران اعلام كرد.
    اقدام فريدون زندي، بازيكن تيم استيل آذين مبني بر بي احترامي و رفتاري غير ورزشي و برخورد زننده ،طبق بند الف ماده 22 وبا توجه به اينكه از داور مسابقه كارت قرمز دريافت كرده كه منجر به محروميت وي از همراهي تيم در مسابقه بعدي شده است،از صدور حكم محروميت زندي خودداري و وي با استناد به بندهاي 2 و 3 ماده 20 به توبيخ كتبي و درج در پرونده به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.

عمل پژمان منتظري و فرهادي مجيدي، بازيكنان تيم استقلال تهران مبني بر حضور و تاثير در درگيري و بروز حركات زننده منطبق با بند الف ماده 22، هر دو بازيكن به مدت يك جلسه از همراهي تيم مربوطه در مسابقات محروم و پژمان منتظري به پرداخت 20 ميليون ريال و فرهاد مجيدي به عنوان كاپيتان تيم استقلال به پرداخت 30 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شدند.

علي عشوري زاد، بازيكن استيل آذين مبني بر حضور در درگيري و اعمال زننده منطبق با بند الف ماده 22 و نامبرده به استناد بند هاي 2 و 3 ماده 20 به توبيخ كتبي و درج در پرونده و پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.

در خصوص تخلفات تماشاگران تيم هاي استقلال و استيل آذين مبني بر سر دادن شعارهاي غير اخلاقي و خلاف شئونات منطبق با بند 4 ماده 22 ،تيم فوتبال استقلال به عنوان تيم ميزبان به توبيخ كتبي و درج در پرونده و پرداخت 100 ميليون ريال و باشگاه استيل آذين به توبيخ كتبي و پرداخت 50 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.

در صورت تكرار رويه فوق از سوي بازيكنان، كميته انضباطي محروميت هاي شديد از همراهي تيم و در خصوص تماشاگران به برگزاري مسابقه بدون حضور تماشاگر را در نظر مي گيرد.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اظهارات علی دایی مبنی بر اینکه اعلام چنین حکمی از سوی شورای استیناف قابل پیش بینی بوده و سرمربی پرسپولیس می دانست که در نهایت این پرونده به ضرر وی پایان خواهد رسید، باعث شد تا پیگیری این ماجرا از سوی مقامات فیفا رنگ و بوی جدی تری را به خود گیرد.

در شرایطی که علی دایی حتی به طلب 450 میلیونی کمیته انضباطی در خصوص مطالباتش از فدراسیون فوتبال تعیین کرده بود، اعتراض داشت، کمیته استیناف طی حکمی یک طرفه حقی را برای سرمربی تیم پرسپولیس قائل نشد، تا علی دایی عملا برای رسیدن به حق و حقوقش از نهادهای داخلی قطع امید کند.

علی دایی که قبل از این نیز چنین رویه ای را متصور بود پیش از این تهدید به ارجاع این پرونده به فیفا کرده بود، تصمیمی که قطعا با توجه به اوضاع پیش آمده آخرین راه و شاید تنها راه برای وی به شمار می رود.

در فاصله 24 ساعت از اعلام حکم شکایت علی دایی از از فدراسیون فوتبال توسط شورای استیناف، واکنش علی کفاشیان در این خصوص جالب توجه است. علی کفاشیان که بی شک بعد از اعلام این رای خوشحال ترین فرد فوتبال ایران بود، با اظهار نظر عجولانه و البته توام با تفکر خود به این فرضیه صحه گذاشت.

رئیس فدراسیون فوتبال که به نظر از صدور چنین حکمی مطمئن بود، با خونسردی کامل در خصوص حکم استیناف گفت: «بر خلاف آنچه تصور می شد، رضایت من مهم نیست، بحث مقررات است، به هر حال کمیته استیناف از چند قاضی تشکیل شده و آن ها حکم را اعلام می کنند، ما هم چاره ای جز احترام به حکم نداریم»

علی کفاشیان که گفته می شود پیش از اعلام حکم هم از برائت فدراسیون در این پرونده با خبر بوده است در واکنش به چنین شایعه ای می گوید: «شورای استیناف همانند کمیته انضباطی کاملا مستقل است (!) همانطور که قبلا گفتم چند قاضی می نشینند و با بررسی جوانب پرونده، حکم خود را اعلام می کنند. در این پرونده نیز چنین روندی طی شده و فدراسیون فوتبال در این پرونده هیچ اعلام نظری نداشته است و در واقع این شورای استیناف بود که رای خود را اعلام کرده است.»

در طرف مقابل، اظهارات علی دایی مبنی بر اینکه اعلام چنین حکمی از سوی شورای استیناف قابل پیش بینی بوده و سرمربی پرسپولیس می دانست که در نهایت این پرونده به ضرر وی به پایان خواهد رسید، باعث شد تا پیگیری این ماجرا از سوی مقامات فیفا رنگ و بوی جدی تری بگیرد.

اتفاقی که به هیچ عنوان به صلاح فوتبال ایران و فدراسیون فوتبال نیست، هر چند، چندی پیش یکی از مقامات فدراسیون اعلام کرده است که اصولا مقامات فیفا در مسائل داخلی اینچنینی دخالت نمی کنند ، اما وکیل مدافع علی دایی نظر متفاوتی دارد.

عسگری پیش بین که حسابی از حکم فدراسیون جا خورده بود پس از انتقاد از این موضوع می گوید: «ارجاع پرونده علی دایی که چهره ای بین المللی محسوب می شود به فیفا، قطعا بازخورد مثبتی برای او خواهد داشت و طبیعی است که مقامات فیفا برای چهره های شناخته شده فوتبال جهان، نگرش متفاوتی داشته باشند. از این رو این فرصت را از دست نمی دهیم و از طریق فیفا به حق و حقوق علی دایی رسیدگی خواهیم کرد»

رئیس فدراسیون فوتبال که ارجاع پرونده دایی به فیفا را چندان مفید و سودمند نمی داند، در مورد پیگیری قطعی این پرونده از سوی فیفا گفت: «من نمی توانم جلوی دایی را بگیرم و او را از تصمیمی که گرفته منصرف کنم، دایی حقش را می خواهد و برای رسیدن به آن قصد دارد از طریق فیفا اقدام کند. هرچند معتقدم این امر تاثیری در حکم جاری شده نخواهد داشت.»

داره خودمونی میشه omid lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض مایلی کهن:با دایی در 90 مناظره میکنم

سرمربی تیم فوتبال سایپا که در هفته های اخیر مصاحبه هایی علیه سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان انجام داده بود، اعلام کرد آماده است تا به نمایندگی از فدراسیون فوتبال در برنامه 90 شرکت کند و در مناظره تلویزیونی پاسخگوی علی دایی باشد.

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان درگفتگو با مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: بنده آماده ام تا در صورتیکه مسئولان فدراسیون فوتبال صلاح بدانند در برنامه پنج شنبه شب 90 شرکت کنم و پاسخگوی علی دایی باشم.
    مایلی کهن تاکید کرد: هنوز صحبتی در این مورد با مسئولان فدراسیون فوتبال نداشته‌ام اما در صورتیکه بخواهند حاضرم در این برنامه حضور داشته باشم.

سرمربی تیم فوتبال چندی پیش در گفتگو با مهر عنوان کرده بود در حالی آقای سرمربی (علی دایی) به خاطر نرفتن تیم ملی به جام جهانی از فدراسیون فوتبال طلبکار است که سرمربی تیم ملی کامرون که قراردادی 3 میلیون دلاری با فدراسیون فوتبال این کشور داشت به خاطر ناکامی درجام جهانی خودش را بدهکار مردم معرفی کرد اما برعکس در ایران زمانی که تیم ما به جام جهانی نمی رود آقای سرمربی حتی طلبکار است.

وی تاکید کرد: این آقا تا دیروز برای اینکه سرمربیگری تیم ملی شود باید به فدراسیون پول هم می داد ولی امروز بابت شکست از عربستان و ناکامی نرفتن به جام جهانی از فدراسیون فوتبال طلبکار هم هست.

علی دایی روز دوشنبه از صدا و سیما خواسته بود تا نیم ساعت به وی وقت بدهند تا حقانیت خود را در پرونده شکایت از فدراسیون فوتبال ثابت کند.

عادل فردوسی پور در برنامه 90 اعلام کرد روز پنج شنبه و پس از دیدارهای هفته پنجم لیگ برتر از حوالی ساعت 23:45 دقیقه پذیرای علی دایی در این برنامه خواهد بود.

---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

اخراج علی کریمی وتو شد
    پارس فوتبال: در صورت جلسه نشست روز سه شنبه اعضاي هيات مديره باشگاه استيل آذين آمده است:

هيات مديره، ضمن قدرداني از مديرعامل محترم باشگاه و پشتيباني از تصميم و توجه جدي ايشان نسبت به رعايت اصول و ضوابط ديني از طرف بازيكنان، با توجه به تشكيك و ترديدي كه براي هيات مديره باشگاه استيل آذين در خصوص ميزان صحت و كم و كيف گزارش هاي ارائه شده به مديرعامل محترم باشگاه به وجود آمده است، پس از بحث و بررسي درباره موضوع مورد نظر، با پيشنهاد مديرعامل محترم براي ارجاع مورد به كميته انضباطي و تهيه گزارش لازم و ارائه گزارش به هيات مديره، به اتفاق آرا موافقت كرد.

‏ حسين هدايتي، حميدرضا آصفي، علي ميرزايي، پرويز كاظمي، محمدرضا خروطي، صابري ظفرقندي، شهاب الدين جهانيان، دكتر نصرا.. سجادي و مصطفي آجورلو ، اعضاي هيئت مديره اين باشگاه تهراني هستند.‏

آنچه از این حکم بر می آید این است که راي بدوي و اخراج کریمی لغو شده وقرار است کميته انضباطي درمورد وی تصميم بگيرد.

این نکته هم که در بيانيه آمده که در مورد گزارشات ارائه شده به مدير عامل ترديد وجود دارد موضوع جالبی است و لابد مقدمه ایست برای بازگشت کریمی به شیوه ای که نه سیخ بسوزد نه کباب
    Last edited by omid lp; 18-08-2010 at 11:36.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مهر: مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه استیل آذین پس از اتفاقاتی که پیرامون اخراج علی کریمی از تیم فوتبال این باشگاه صورت گرفت، توضیحاتی ارائه کرد.
    مصطفی آجورلو روز سه شنبه با تاکید مجدد بر اینکه دلیل اخراج علی کریمی تظاهر به روزه خواری و توهین به مسئولان فدراسیون فوتبال بوده است، گفت: طی روزهای گذشته برخی سعی داشته اند با شیطنت‌های خود بازیکنان و برخی از چهره‌های فوتبال را مقابل این جریان قرار دهند. یقینا اگر دایی از من موضوع را سوال می کرد موضع او متفاوت می‌شد.

وی ادامه داد: طبیعتا برخود علی دایی هم با کسی که در انظار عمومی چنین رفتاری را انجام می‌دهد، نمی‌توانست غیر از این باشد. مطمئنا کسانی که به این شکل موضع‌گیری داشته اند از مسئله آگاهی کامل ندارند و از فحاشی و رفتار گستاخانه یک بازیکن دفاع نمی کنند.

مدیرعامل باشگاه استیل آذین خاطرنشان کرد: برخی افراد که پیشینه توهین به جامعه خبرنگاران ورزشی را داشته اند و اهالی رسانه‌های ورزشی را متهم به دریافت پول و باج خواهی از اهالی ورزش می کردند، حالا وارد میدان شده اند و می‌خواهند مسائل شخصی خود را مطرح کنند. سوال من از آقایان این است زمانی که جامعه رسانه ای ورزش را به باج خواهی متهم می‌کردید، اعتقادی به لزوم پوشاندن معایب دیگران و خودداری از تهمت زدن نداشتید؟

وی با بیان اینکه ترجیح می‌دهم در مورد این افراد سکوت کنم، اضافه کرد: در مجموع کسانی که می‌خواهند از این شرایط استفاده کنند و بازیکنان و جامعه فوتبال را علیه این حکم تحریک کنند باید از اصل موضوع آگاه شوند و به جای اینکه مواضع شتابزده بگیرند، شخص متخلف را محکوم کنند.

آجورلو با اشاره به اینکه برداشت‌های نادرستی از موضوع اخراج کریمی مطرح شده و مسائل غیر واقعی به عنوان دلیل اخراج ایشان عنوان می‌شود، تاکید کرد: با صداقت و شجاعت می‌گویم دلیل اخراج کریمی انتقادات مطرح شده در مورد مدیرعامل باشگاه و هیچ موضوع دیگری نبوده است. علی کریمی به دلیل تظاهر و پافشاری بر روزه خواری علنی و اعتراض شدید همراه با توهین و فحاشی به مسئولان فدراسیون فوتبال از این باشگاه اخراج شده است.

وی با بیان اینکه کریمی در 8 ماه گذشته بارها در مجالس عمومی و خصوصی و در رسانه‌ها علیه مدیریت باشگاه موضع گیری کرده، افزود: اگر می خواستم واکنشی به این موضوع نشان بدهم در همان مقطع ایشان را اخراج کردم اما این مسئله کاملا متفاوت بود.

مدیرعامل استیل آذین در مورد انتقادات مطرح شده و لزوم پوشش دادن و پنهان کردن اشتباهات اشخاص اظهار داشت: سال‌ها در فوتبال مدیریت کرده ام و بازیکنان بزرگی در کنارم فعالیت داشته اند. می‌توانید بروید و از بازیکنان بزرگی که در پاس با من همکاری داشتند بپرسید. فکر می‌کنید همه بازیکنان پاس در آن سال‌ها و یا همه بازیکنان استیل آذین روزه می‌گیرند؟ متاسفانه باید بگویم اکثر بازیکنان ما و بسیاری از ورزشکاران ما روزه نمی‌گیرند اما موضوع ما تظاهر به روزه خواری و پس از آن اعتراض و فحاشی نسبت به مسئولان محترم فدراسیون فوتبال بوده است.

وی در این خصوص تصریح کرد: اگر این اتفاق و این اشتباه به صورت محرمانه و مخفیانه صورت می گرفت حتما ما هم به شکل پنهان با موضوع برخورد می کردیم اما زمانی که این اتفاق علنی شده، در یک روزنامه به چاپ رسیده و عده دیگری در فضایی باز موضوع را دیده اند و پس از آن گزارش‌هایی از این موضوع در رسانه‌ها منتشر شده چطور باید برخورد کنیم؟ باید منکر این اتفاقات بشویم؟

آجورلو ادامه داد: قطعا در طول سال‌های فعالیتم در فوتبال بارها شاهد اشتباهات بزرگ و کوچک بازیکنان زیادی بوده ام اما از انتشار چنین اخباری جلوگیری کردم و سعی داشتم چنین مسائلی در داخل یک خانواده به شکل محرمانه حل شود اما زمانی که یک اتفاق غیر دینی و غیر اخلاقی رسانه ای شده و اصحاب رسانه از من در مورد صحت موضوع سوال می کنند چطور باید به انکار چنین اتفاق تلخی بپردازم؟

وی در مورد قرار داشتن آب در محل تمرینات استیل آذین و استفاده بازیکنان از آب در تمرینات افزود: سازمان لیگ طبق دستور العمل کتبی از باشگاه‌ها درخواست کرد که روزه خواری به شکل علنی صورت نگیرد و در مکان‌های سربسته انجام شود، بر همین اساس از اعضای تیم خواسته شد چند متر دورتر از زمین، در محلی که در نظر گرفته شده بود در صورت تمایل یا اگر عذر شرعی داشته اند از آب استفاده کنند اما کریمی گفت حتما باید در وسط زمین از آب استفاده کند و بعد از آن هم با فحاشی تاکید کرده که هیچکس نمی‌تواند من را محروم کند. بر همین اساس چاره ای به جز اتخاذ این تصمیم وجود نداشت.

مدیرعامل استیل آذین در خصوص اظهارات علی کریمی که استفاده از آب و فحاشی به مسئولان فدراسیون فوتبال را تکذیب کرده، خاطرنشان کرد: کریمی باید به دو دلیل از مردم عذرخواهی کند، ابتدا به دلیل تظاهر در روزه خواری علنی و فحاشی و سپس به دلیل دروغ گویی در این دو مورد.

وی در مورد علت تاخیر در برخورد با علی کریمی تاکید کرد: پس از دریافت این خبر به مدت 48 ساعت صبر کردیم و گزارشات را با دقت مورد بررسی قرار دادیم. ابتدا از طریق یک روزنامه متوجه موضوع شدم و پس از آن با تحقیق از شاهدان مشخص شد که چنین اتفاقی روی داده است. مایل بودم پیش از بازی با استقلال کریمی را اخراج کنم اما حسین هدایتی از من خواست که تا پایان بازی صبر کنیم و بعد از آن تصمیم من، تصمیم مورد تایید ایشان است.

آجورلو در پایان گفت: حسین هدایتی این موضوع را تقبیح کرد و گفت که این عمل بسیار زشتی بوده و تاکید کرد هر تصمیمی که مدیرعامل اتخاذ کند، مورد حمایت رئیس هیئت مدیره قرار دارد.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مایلی کهن:با دایی در 90 مناظره میکنم
    مرتیکه شورش در اورده حالم داره بهم می خوره ازش.فقط به درد پاچه گرفتن می خوره

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تومباكوويچ:تا به حال چنين چيزهايي نديده بودم
    کل دنیا دیگه ما رو شناختن فقط این یک مونده بود...
    نمی دونم آخه آقای مدیر (شاید محترم) سپاهی چی کار داری که کی روزه می گیره کی نمی گیره!
    چقدر راحت شده آبرو ریختن...چقدر هم به این کارش افتخار می کرد...من پاسدارم و الم و بلم و

---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

چه می کنه این بازیکن.....90 که ترکوند حالا هم داره می ترکونه!

---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------

این پروین چقدر باحاله هنوز فکر می کنه کریمی بچه است!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

4 بیاین یه خرده بخندیم!

دوستان اصفهانی و سپاهانی ناراحت نشند ولی خداییش قلعه نویی دمش گرم تا شب می خندیم!
    امير قلعه‌نويي: تيم را مثل بارسلونا بسته‌ايم

سرمربي تيم فوتبال سپاهان در آستانه ديدار مقابل ذوب‌آهن گفت: با توجه به شرايط موجود تساوي در اين بازي به سود هيچيک از دو تيم نيست.

امیر قلعه‌نویی در خصوص بازی چهارشنبه مقابل ذوب‌آهن گفت: پس از برتری مقابل شاهین‌بوشهر به شرایط مطلوبی رسیدیم و تمرینات خوبی طی چند روز گذشته برگزار کردیم. بازی چهارشنبه مثل تمام شهرآوردها حساسیت خاص خودش را دارد. اما این بازی با تمام حساسیت‌هایش در نهایت 3 امتیاز دارد. وی در این خصوص افزود: نتیجه تساوی به سود ما و ذوب‌آهنی ها نخواهد بود. با این حال امیدوار سه امتیاز شهرآورد اصفهان نصیب ما شود.
    سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان در مورد رضا عنایتی و انتقاداتی که از این بازیکن می‌شود، اظهار داشت: انتقاد از عنایتی را نمی‌پذیرم چرا که او بازیکن با کیفیتی است و بازی‌اش را قبول دارم اما استقلالی‌ها همین بازیکن را هفته چهارم، پنجم اخراج کردند.

وی افزود: جدا از بحث عنایتی، همچنان از سپاهان به عنوان یک تیم پرمهره انتقاد می‌شود اما در پاسخ به این منتقدین باید بگویم مگر بارسلونا، رئال مادرید و ... تیمشان را برای قهرمانی با بهترین مهره‌ها نمی‌بندند؟ ما هم می‌خواهیم قهرمان بشویم و تیم خود را مثل بارسلونا پرمهره بسته‌ایم.
    امیر قلعه‌نویی در این خصوص ادامه داد: البته همین افراد اگر آمار مهره‌های 6 تیم بالای جدول را بگیرند، به این نتیجه می‌رسند که فقط سپاهان پرمهره نیست.
    دیدار دو تیم سپاهان و ذوب‌آهن در شهرآورد اصفهان چهارشنبه شب از ساعت 21:30 در ورزشگاه فولاد شهر برگزار می‌شود.
    منبع:FOOTBALL3.IR

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

دوستان اصفهانی و سپاهانی ناراحت نشند ولی خداییش قلعه نویی دمش گرم تا شب می خندیم!
    امير قلعه‌نويي: تيم را مثل بارسلونا بسته‌ايم

سرمربي تيم فوتبال سپاهان در آستانه ديدار مقابل ذوب‌آهن گفت: با توجه به شرايط موجود تساوي در اين بازي به سود هيچيک از دو تيم نيست.

امیر قلعه‌نویی در خصوص بازی چهارشنبه مقابل ذوب‌آهن گفت: پس از برتری مقابل شاهین‌بوشهر به شرایط مطلوبی رسیدیم و تمرینات خوبی طی چند روز گذشته برگزار کردیم. بازی چهارشنبه مثل تمام شهرآوردها حساسیت خاص خودش را دارد. اما این بازی با تمام حساسیت‌هایش در نهایت 3 امتیاز دارد. وی در این خصوص افزود: نتیجه تساوی به سود ما و ذوب‌آهنی ها نخواهد بود. با این حال امیدوار سه امتیاز شهرآورد اصفهان نصیب ما شود.
    سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان در مورد رضا عنایتی و انتقاداتی که از این بازیکن می‌شود، اظهار داشت: انتقاد از عنایتی را نمی‌پذیرم چرا که او بازیکن با کیفیتی است و بازی‌اش را قبول دارم اما استقلالی‌ها همین بازیکن را هفته چهارم، پنجم اخراج کردند.

وی افزود: جدا از بحث عنایتی، همچنان از سپاهان به عنوان یک تیم پرمهره انتقاد می‌شود اما در پاسخ به این منتقدین باید بگویم مگر بارسلونا، رئال مادرید و ... تیمشان را برای قهرمانی با بهترین مهره‌ها نمی‌بندند؟ ما هم می‌خواهیم قهرمان بشویم و تیم خود را مثل بارسلونا پرمهره بسته‌ایم.
    امیر قلعه‌نویی در این خصوص ادامه داد: البته همین افراد اگر آمار مهره‌های 6 تیم بالای جدول را بگیرند، به این نتیجه می‌رسند که فقط سپاهان پرمهره نیست.
    دیدار دو تیم سپاهان و ذوب‌آهن در شهرآورد اصفهان چهارشنبه شب از ساعت 21:30 در ورزشگاه فولاد شهر برگزار می‌شود.
    منبع:FOOTBALL3.IR
    مربی به این خوبی ...دلتونم بخواد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مغالطه‌های یک مدیرعامل

خبرگزاری مهر: نشان دادن سخنان مغالطه‏آمیز در سخنان مدیرعامل استیل آذین از آن روی اهمیت دارد که وی منشای اثر در جامعه ورزشی ایران به طور خاص و عموم مردم به طور عام است و عاری بودن سخنان امثال وی از مغالطه می‏تواند الگویی برای اهالی ورزش و افراد جامعه باشد.

مصطفی آجورلو در روز سه شنبه 26 مردادماه 1389با تأکید مجدد بر اینکه دلیل اخراج علی کریمی تظاهر به روزه‌خواری و توهین به مسئولان فدراسیون فوتبال بوده است، به ارائه توضیحاتی در این باره پرداخت. (به نقل از خبرگزاری مهر)

اما با توجه به اینکه ایشان بنا بر تأکید خودشان از یکسو سالهاست که در حوزه فوتبال تجربه مدیریت دارند و از سوی دیگر نه فقط با فوتبالیستهایی در ارتباطند که ممکن است برای بسیاری از کودکان و جوانان ایرانی، چون الگو باشند، بل سخنان شخص ایشان نیز می‏تواند منشأ اثر در جامعه باشد، آنگاه ضرورت ذکر چند نکته مغالطه‏آمیز در گفته‏های ایشان اجتناب ناپذیر به نظر می‏رسد.

"یقیناً" به جای "دلیل"

مدیرعامل باشگاه استیل آذین در رابطه با سخن علی دایی مبنی بر اینکه در حق علی کریمی ظلم شد گفته است: "طی روزهای گذشته برخی سعی داشته‏اند با شیطنت‌های خود بازیکنان و برخی از چهره‌های فوتبال را مقابل این جریان قرار دهند. یقیناً اگر دایی از من موضوع را سؤال می‏کرد موضع او متفاوت می‌شد."

به نظر می‏رسد کاربرد واژه "یقیناً" در اینجا کوششی برای این امر بوده است تا آجورلو، مخاطبان خود را قانع کند که ادعای وی را بپذیرند؛ ادعایی مبنی بر اینکه اگر علی دایی موضوع را از شخص ایشان سؤال می‏کرد، موضع او متفاوت می‏شد و احتمالاً چندان هم از تصمیم مدیرعامل استیل آذین در برخورد فعلی‏اش با علی کریمی حمایت نمی‏کرد.

در واقع "واژه‏های اقناعگر"ی همچون "مطمئناً"، "یقیناً"، "آشکارا" و "به وضوح" از آن دست واژگانی هستند که برای تأثیرگزاری خطابی مورد استفاده قرار می‏گیرند. البته بی‏شک کاربرد این واژگان گاه اجتناب ناپذیر و حتی ضروری است اما گاهی نیز ضرورت دارد که تنها به استفاده از این واژگان برای اقناع مخاطب اکتفا نشود؛ به ویژه اگر موضوع بحث، مناقشه‏انگیز باشد و این واژگان به این منظور به کار روند که نتایج ناموجهی را به ناروا به مخاطبان بقبولانند.

بنابراین شاید بد نباشد اگر مصطفی آجورلو توضیح دهد که قرار است چه چیزی به دایی بگوید که می‏تواند سبب تفاوت موضع کنونی وی شود، نه اینکه صرفاً با واژه‏ای چون یقیناً در صدد باشد از کوتاهترین راه ممکن عقیده خود را بیان کند.

خودت هم از این کارها کرده‏ای...

مدیرعامل باشگاه استیل آذین در بخشی دیگر از سخنان خود چنین گفته است: "برخی افراد که پیشینه توهین به جامعه خبرنگاران ورزشی را داشته‏اند و اهالی رسانه‌های ورزشی را متهم به دریافت پول و باج خواهی از اهالی ورزش می‏کردند، حالا وارد میدان شده‏اند و می‌خواهند مسائل شخصی خود را مطرح کنند. سوال من از آقایان این است زمانی که جامعه رسانه‏ای ورزش را به باج‏خواهی متهم می‌کردید، اعتقادی به لزوم پوشاندن معایب دیگران و خودداری از تهمت زدن نداشتید؟"

سخن آقای مدیرعامل در اینجا کاملاً متین اما ای کاش ایشان توضیح می‏داد که این نکته چه ربطی به اصل بحث دارد. دریافت پول و باج‏خواهی از اهالی ورزش توسط اهالی رسانه‏های ورزشی و نیز متهم کردن آنها توسط این افرادی که پیشینه توهین به جامعه خبرنگاران ورزشی را داشته‏اند، البته امر ناپسندی است، هرچند ممکن است واقعاً برخی از افراد گروه اول چنان باشند و برخی از افراد گروه دوم، محق. اما اینکه فردی پیشینه توهین به جامعه خبرنگاران ورزشی داشته باشد یا به لزوم پوشاندن معایب دیگران و خودداری از تهمت زدن معتقد باشد یا نباشد، ربط مستقیمی به وضعیتی که مدیر عامل استیل آذین در آن قرار گرفته است ندارد.

یعنی حتی اگر فرض کنیم که افراد مورد نظر آجورلو، اعتقادی به لزوم پوشاندن معایب دیگران و خودداری از تهمت زدن نداشته باشند و خودشان هم پیش از این مرتکب چنین چیزی شده باشند، باز صورت مسئله و اصل استدلال پاک نخواهد شد. بهتر است آقای مدیرعامل به اصل انتقاد پاسخ دهد نه صرفاً به منتقدین تا مبادا گرفتار مغالطه "خودت هم" شود.

در این مغالطه فرد در مواجهه با انتقادات دیگران بر اعمال یا خطای خود، چیزی شبیه به این می‏گوید که "خودت هم همین کار را کرده‏ای". گویا اگر فرد به تنهایی این کار را کرده بود، خطا محسوب نمی‏شد اما حال که هر دو آن کار را کرده‏اند مشکلی وجود ندارد.

بنابراین بهتر آن است که وی توضیح دهد آیا تصمیم و اقدام اخیر خود را مصداق آشکار کردن معایب دیگران و ایراد اتهام به آنها می‏داند یا نمی‏داند (که البته در جایی دیگر در صدد این کار برآمده است) تا اینکه به یک معنا به برخی از منتقدان خود چنین بگوید که "خودت هم قبلاً همین کار را کرده‏ای".

عمل به وظیفه یا نگاه ابزاری؟

مدیرعامل باشگاه استیل‏آذین همچنین در مورد علت تأخیر در برخورد با علی کریمی توضیحاتی داده است: "پس از دریافت این خبر به مدت 48 ساعت صبر کردیم و گزارشهای را با دقت مورد بررسی قرار دادیم. ابتدا از طریق یک روزنامه متوجه موضوع شدم و پس از آن با تحقیق از شاهدان مشخص شد که چنین اتفاقی روی داده است. مایل بودم پیش از بازی با استقلال کریمی را اخراج کنم اما حسین هدایتی از من خواست که تا پایان بازی صبر کنیم و بعد از آن تصمیم من، تصمیم مورد تایید ایشان است.

آجورلو در مصاحبه‏ای که از برنامه نود (دوشنبه، 25 مرداد 1389) پخش شد، به صراحت گفت که این تصمیم وی ارتباطی به انتقادات علی کریمی از وی ندارد و دلیل اصلی این تصمیم خود را چیز دیگری عنوان کرد که در متن بیانیه صادر شده از سوی روابط عمومی باشگاه استیل آذین در رابطه با تخلفات کریمی و اخراج وی، "عمل به وظیفه دینی و قانونی" اعلام شده است. در این بیانیه همچنین تأکید شده است که "بی گمان نگاه ابزاری و هدف محور به ورزش بدون لحاظ داشتن جنبه‏های معرفتی، معنوی و انسانی منجر به حاکمیت اخلاق و معنویت در ورزش نمی‏شود".

با این اوصاف به نظر می‏رسد مصطفی آجورلو باید به این پرسش نیز پاسخ دهد که اگر وی پیش از بازی استیل آذین با استقلال به این یقین رسیده بود که علی کریمی شئونات ماه مبارک رمضان را در جریان تمرین رعایت نکرده است، چرا پیش از بازی به وظیفه دینی و قانونی خود عمل نکرد و اعلام و اجرای تصمیم را به بعد از این بازی موکول کرد؟ و آیا به تعویق انداختن، خود مصداق نگاه ابزاری و هدف محوری که بیانیه فوق‏الذکر آن را تقبیح می‏کند، نیست؟

بنابراین یکی از بهترین مؤلفه‏ها در ارزیابی سخنان افراد می‏تواند میزان انسجام این سخنان و نیز میزان پشتیبانی گزاره‏ها از هم یا نقض آنها از سوی یکدیگر باشد.

جدای از همه این بحثهای منطقی اگر از نگاه دینی به قضیه نگاه کنیم عیان کردن یک سیئه - اگر سیئه‌ای صورت گرفته باشد - کمتر از انجام خود آن زشتی نیست. به‌خصوص آنکه این ادعا در مورد فردی مطرح شده که الگوی بسیاری از جوانان این مرز و بوم است.

---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

نامجو مطلق را در اراك كتك زدند

سايت گل ـ مجيد نامجومطلق كه به تازگي مربي تيم دسته يكي صنايع اراك شده بود، عطاي اين تيم را به لقايش بخشيد و به تهران برگشت. اما اتفاقي ناگوار باعث شد تا نامجومطلق قيد مربيگري در اراك را بزند.

نامجومطلق در حال تست‌گيري از بازيكنان عراقي بود كه يك بازيكن اراكي در تست حضور داشت و پس از اينكه مورد تأييد نامجومطلق قرار نگرفت او و بازيكن غيربومي را تهديد كرد و يك روز بعد هنگامي كه نامجومطلق قصد رفتن از تمرين به محل اقامت خود را داشت.

يك پرايد سفيد جلوي او را مي‌گيرد و چهارجوان از جمله همان بازيكن از اتومبيل پياده مي‌شود و با زنجير به ماشين نامجومطلق حمله مي‌كند و تمام شيشه‌هاي ماشين را مي‌شكند و سپس نامجومطلق را از اتومبيل بيرون مي‌آورند و شروع به ضرب و شتم مربي صنايع اراك مي‌كنند. اين اتفاق در فوتبال دنيا اتفاقي نادر است كه يك بازيكن به دليل خط خوردن از تست مربي‌اي را مورد ضرب و شتم قررا مي‌دهند،‌ مجيد نامجومطلق پس از اين اتفاق قيد مربيگري در اراك را مي‌زند و به تهران برمي‌گردد. اكنون دو تن از افرادي كه نامجومطلق را مورد ضرب وشتم قراردادند را پليس دستگير كرده است اما نامجومطلق حاضر نيست به اراك برگردد.
    Last edited by Mahdi.p30; 18-08-2010 at 15:05.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حلافي: در آبادان هم مرا تهديد كردند

مصاحبه سعيد حلافي قبل از بازي با صنعت نفت باعث شد تا حاشيه‌هاي زيادي براي او به وجود بيايد.

حلافي تهديدها را تاييد مي‌كند و درباره حضورش در آبادان مي‌گويد: «جريان تهديد كاملا درست است. من از سوي يك فرد ناشناس تهديد شدم. جالب اينكه زماني هم كه تيم داشت از فرودگاه به هتل مي‌رفت حتي چند نفر آمدند و مرا باز هم تهديد مي‌كردند. بعد از آن هم در ورزشگاه چند نفر به من توهين كردند اما هواداران نفت آنها را از خود دور كردند و حتي مرا تشويق هم مي‌كردند. من اين لطف هواداران آباداني را اصلا فراموش نمي‌كنم.»

حلافي كه بازي با نفت را يك بازي خوب مي‌داند، معتقد است گرما و شرجي هواي آبادان حتي او را هم اذيت كرده: «ما بازي خوبي انجام داديم اما گرما و شرجي هوا براي من هم عجيب بود چون هيچ وقت تا اين حد هوا گرم و شرجي نمي‌شد. پس بازي براي بچه‌ها خيلي سخت بود اما دوندگي خوبي داشتند و خوب دوام آوردند كه نتيجه آن هم كسب پيروزي شد.»

بازيكن آباداني در مورد حضور 10 دقيقه‌اي‌اش در بازي با صنعت نفت هم مي‌گويد: «براي من اين 10 دقيقه، شروع خوبي بود و قبول دارم كه بايد اين زمان بازي به بازي هم بيشتر شود و اميدوارم در بازي‌هاي بعد حداقل بتوانم يك نيمه بازي كنم تا به شرايط آرماني برسم و براي پرسپوليس مثمرثمر باشم.» سعيد حلافي در مورد حركت نوروزي و اعتراض نفتي‌ها به اين حركت توضيح مي‌دهد:

«فكر نمي‌كنم نوروزي حركت اشتباهي انجام داده باشد كه باعث اعتراض شود. در آن صحنه هم داور نزديك بود و حركت نوروزي را ديد. پس اعتراض نفتي‌ها موجه نيست.» حلافي بازيكن تيم اميد كشورمان، بازي اين هفته مقابل راه‌آهن را هم يك بازي جذاب و ديدني پيش‌بيني مي‌كند: «بازي با راه‌آهن بازي خوب و جذابي خواهد بود. البته اين بازي براي ما خيلي سخت است چون راه‌آهن در بحران قرار دارد و به دنبال جبران است اما ما بايد خوب بازي كنيم و 3 امتياز را بگيريم.»
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •