سلام
دوست من حله حله!
همه چی خوبه
پیشاپیش مبارکتون باشه
سلام
دوست من حله حله!
همه چی خوبه
پیشاپیش مبارکتون باشه
ممنون اولترا جان!!
شرمنده ينقدر زحمت مي ديم. ولي يه سوال هم در آخر برام پيش اومد كه گفتم بپرسم كه خيالم جمع بشه!!!
گذري زدم به تالار مشكلات مادربورد ، پردازنده و ... يه تاپيك ايجاد شده بود مبني بر صفحه آبي ( صفحه مرگ):
كه در آخر به اين نتيجه رسيدن كه چون طرف به ليست رم هاي مورد پشتيباني مادربوردش (QVL)نگاه نكرده بود، رفته بود patriot خريده بود و با مشكل مواجه شده بود. البته يكي از دوستان ذكر كردند كه اين QVL در واقع رم هايي هستند كه روي اين مادربورد تست شده اند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من رفتم جدول پشتيباني حافظه رو در سايت GIGABYTE خوندم. ولي اثري ازSUPERTALENT نبود!
اين هم لينك دانلود جدول پشتيباني:
نظرت چيه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و يه سوال ديگه : خوب قطعا من يدونه مودم روي اين مين مي بندم. بعدش اگه 2ماه ديگه بخوام يدونه كارت كپچر بگيرم به مشكلي بر نمي خورم ؟ (كمبود SLOT روي مين رو مي گم؟!)
فقط همين!!
اصلا دلیلی نداره که این رم با مادربرد سازگار نباشهحالا من رفتم جدول پشتيباني حافظه رو در سايت GIGABYTE خوندم. ولي اثري ازSUPERTALENT نبود!![]()
و اون لیست هم فقط رم هایی هست که رو مادربرد تست شدند
میتونید با 10 اون هزینه بیشتر Asus P6X58D-E بگیرید تا مشکل اسلات هم نداشته باشیدو يه سوال ديگه : خوب قطعا من يدونه مودم روي اين مين مي بندم. بعدش اگه 2ماه ديگه بخوام يدونه كارت كپچر بگيرم به مشكلي بر نمي خورم ؟ (كمبود SLOT روي مين رو مي گم؟!)
تشكر.
فقط اين مادربوردي كه انتخاب كرديد رو اگر بگيرم چه چيزهايي رو نسبت به اون مدل از giga از دست مي دم؟
در ضمن اگه مي شه برام بنويسين كه هر كدوم از اين مادربورد ها به چند طريق كراس و sli مي شن؟ و چندX هست؟ 16 يا 8 ؟
ممنون.![]()
هیچی از دست نمی دید و فقط یه اسلات PCI اضافه هم بدست میاریدفقط اين مادربوردي كه انتخاب كرديد رو اگر بگيرم چه چيزهايي رو نسبت به اون مدل از giga از دست مي دم؟
اغلب مادربردهای X58 از 3Way SLI/Cross Fire پشتیبانی می کننددر ضمن اگه مي شه برام بنويسين كه هر كدوم از اين مادربورد ها به چند طريق كراس و sli مي شن؟ و چندX هست؟ 16 يا 8 ؟
و لینک تمامشون هم X16 هست
بازم ممنون.
اول تا يادم نرفته اين رو بپرسم: يكي از دوستان هم كه تاپيك زده بودن تقريبا سيستمي شبيه سيستم من دارن جمع مي كنن. منتها سي پي يو رو i7-930 برداشته بودن. كه توي اينتل اطلاعاتش رو خوندم ديدم فركانسش بالاتره. آيا 25 تومن بيشتر ارزش داره؟ ما كه اينهمه داريم پول مي ريزيم تو حلق فروشنده! يه خورده بيشتر بديم كه حداقل بعدا نسوزيم !! مي خواستم ببينم ارزش داره ؟
آخه يه سري چرت و پرت ! توي سايت giga هست. مثل: xhd & green & ... ؟؟؟هیچی از دست نمی دید و فقط یه اسلات PCI اضافه هم بدست میارید
آخه يه چيزهايي نوشته كه من دقيقا منظورش رو نفهميدم !!اغلب مادربردهای X58 از 3Way SLI/Cross Fire پشتیبانی می کنند
و لینک تمامشون هم X16 هست
اين مال p6x58d-e هست. نگاه كن:
برو تو زبونه Specifications مشخصات slot ها رو نوشته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم مال giga هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و يه سوال ديگه : اين سري x58 با سري ex58 چه فرقي مي كنن ؟
اولترا جان سرت رو درد نيارم به طور كلي مي خواستم بدونم كه آيا مادربورد ديگه اي تو همين رنج قيمت از giga پيدا ميشه كه 2 pci داشته باشه؟
واينكه مي ارزه برم اون اسوس رو بگيرم و giga رو با گارانتي آواژنگ (5سال گارانتي!!) ول كنم !؟
يه سوال ديگه: خوب من هر كاري كردم نفهميدم داستان اين مانيتور ها چيه؟؟
2262 كنتراست 70000:1 داره و 22500 كنتراست 50000:1 داره.
2262 زاويه ديدش از 22500 بيشتره.
حالا اصل مطلب اينه: سامسونگ 10-15 تومن گرونتره !!
خوب آدم شك مي كنه؟ به هر كي هم مي گي . اينطوري جواب مي ده: خيلي خري اگه LG بخري
البته خودشون سامسونگ دارن و بعضي هاشون هم فقط از اين يكي اون يكي شنيدن كه كيفيت سامسونگ بهتره؟؟ نمونش داداش خودم !! مي گه راي گيري كنيم !! خوب ديوونس ديگه چه مي شه كرد؟!!
ببخشيد رگباري سوال مي پرسم!! آخه ديگه آخر خطه !!!!
ممنون.
Last edited by sh.k_5800; 15-08-2010 at 11:50.
بله چرا که نه؟اول تا يادم نرفته اين رو بپرسم: يكي از دوستان هم كه تاپيك زده بودن تقريبا سيستمي شبيه سيستم من دارن جمع مي كنن. منتها سي پي يو رو i7-930 برداشته بودن. كه توي اينتل اطلاعاتش رو خوندم ديدم فركانسش بالاتره. آيا 25 تومن بيشتر ارزش داره؟ ما كه اينهمه داريم پول مي ريزيم تو حلق فروشنده! يه خورده بيشتر بديم كه حداقل بعدا نسوزيم !! مي خواستم ببينم ارزش داره ؟
930 بهتر و قویتره و ارزش هزینه اضافه رو هم داره
به قول خودتون چرت و پرت دیگه!آخه يه سري چرت و پرت ! توي سايت giga هست. مثل: xhd & green & ... ؟؟؟![]()
مثلا چی؟آخه يه چيزهايي نوشته كه من دقيقا منظورش رو نفهميدم !!
EX58 از SATA3 و USB3.0 پشتیبانی نمی کنندو يه سوال ديگه : اين سري x58 با سري ex58 چه فرقي مي كنن ؟
با پشتیبانی از SATA3 و USB3.0 متاسفانه خیر!اولترا جان سرت رو درد نيارم به طور كلي مي خواستم بدونم كه آيا مادربورد ديگه اي تو همين رنج قيمت از giga پيدا ميشه كه 2 pci داشته باشه؟
ایشالا که هیچوقت نیاز به گارانتی پیدا نمی کنید..واينكه مي ارزه برم اون اسوس رو بگيرم و giga رو با گارانتي آواژنگ (5سال گارانتي!!) ول كنم !؟
ولی چاره ای نیست و باید بین یک اسلات اضافه و گارانتی آواژنگ یکی رو انتخاب کنید
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
از لحاظ کیفیت تفاوت چندانی با هم ندارند و باید خودتون تصویر هر دو رو ببینید و انتخاب کنیديه سوال ديگه: خوب من هر كاري كردم نفهميدم داستان اين مانيتور ها چيه؟؟
2262 كنتراست 70000:1 داره و 22500 كنتراست 50000:1 داره.
2262 زاويه ديدش از 22500 بيشتره.
حالا اصل مطلب اينه: سامسونگ 10-15 تومن گرونتره !!
خوب آدم شك مي كنه؟ به هر كي هم مي گي . اينطوري جواب مي ده: خيلي خري اگه LG بخري
البته خودشون سامسونگ دارن و بعضي هاشون هم فقط از اين يكي اون يكي شنيدن كه كيفيت سامسونگ بهتره؟؟ نمونش داداش خودم !! مي گه راي گيري كنيم !! خوب ديوونس ديگه چه مي شه كرد؟!!
ببخشيد رگباري سوال مي پرسم!! آخه ديگه آخر خطه !!!!
ممنون.
بشخصه تصویر LG W2262TQ رو بیشتر ترجیح میدم
مثلا اين رو براي ايسوس نوشته:نقل قول:
آخه يه چيزهايي نوشته كه من دقيقا منظورش رو نفهميدم !!
مثلا چی؟
3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x8/x8 or x16/x16/x1 mode)
منظورش چيه؟ يعني يا اسلت اولي 16 و دومي 8 و سومي 8 يا اينكه اولي و دومي 16 و سومي 1 كار مي كنه؟نمي دونم شايد چرت و پرت گفتم !!!!!
قيمتش چنده؟ 315 تومن؟بله چرا که نه؟
930 بهتر و قویتره و ارزش هزینه اضافه رو هم داره
حالا از گارانتي گذشته ، كيفيتش كدوم بهتره؟ مي دونم جوابش يه كم سخته ولي حالا نظر شخصيتون رو بگيد.ایشالا که هیچوقت نیاز به گارانتی پیدا نمی کنید..
ولی چاره ای نیست و باید بین یک اسلات اضافه و گارانتی آواژنگ یکی رو انتخاب کنید
تشكر تشكر تشكر
قیمتش317تومنه
منظورش اینه اگه دو تا کارت گرافیک رو SLI یا Cross Fire کنید اسلات اول و دوم با لینک X16 و آخری با لینک X1 کار میکنهمثلا اين رو براي ايسوس نوشته:
3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x8/x8 or x16/x16/x1 mode)
منظورش چيه؟ يعني يا اسلت اولي 16 و دومي 8 و سومي 8 يا اينكه اولي و دومي 16 و سومي 1 كار مي كنه؟نمي دونم شايد چرت و پرت گفتم !!!!!
در صورت SLI و Cross Fire با سه کارت اسلات اول با X16 و دو تای دوی با لینک X8 کار می کنند
315-320قيمتش چنده؟ 315 تومن؟
مادربرد گیکابایت 14 فاز هست و قابلیت 4Way SLI/Cross Fire دارهحالا از گارانتي گذشته ، كيفيتش كدوم بهتره؟ مي دونم جوابش يه كم سخته ولي حالا نظر شخصيتون رو بگيد.![]()
یعنی 4 تا اسلات PCI Express X16 و 2 تا PCI-E X1 و یدونه PCI داره
اسوس 16 فاز هست و قابلیت 3Way SLI/Cross Fire داره
یعنی 3 تا اسلات PCI Express X16 و یدونه PCI-E X1 و دو تا PCI داره
تو بقیه موارد امکانات مشابهی دارند
بشخصه Asus رو بیشتر می پسندم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)