دوستان من چند ماه پیش مدل ال جی 37LH500 رو خریدم
حالا تصمیم دارم واسه اتاق خوابم و وصل کردن xbox360 و لپتاپم مدل 32LCD660 رو بخرم
به نظرتون انتخاب خوبیه؟
USB این مدل میتونه جایګزینه خوبی واسه یه پخش کننده خوب HD مثل WESTERN DIGITAL HD PLAYER باشه؟
دوستان من چند ماه پیش مدل ال جی 37LH500 رو خریدم
حالا تصمیم دارم واسه اتاق خوابم و وصل کردن xbox360 و لپتاپم مدل 32LCD660 رو بخرم
به نظرتون انتخاب خوبیه؟
USB این مدل میتونه جایګزینه خوبی واسه یه پخش کننده خوب HD مثل WESTERN DIGITAL HD PLAYER باشه؟
با سلام
ببخشید مه یک مقدار دیر جواب میدم
کیفیت تصویر ِDVD واقعا عالی بود من به شخصه جا خوردم تصاویر واقعا شفاف و براق بود
در مورد VCD هنوز چک نکردم
بزودی عکسهاش را در تاپیک عکسها قرار می دهم
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
با سلام
ببخشید من یک مقدار دیر جواب میدم
کیفیت تصویر ِDVD در این تلویزیون (42LE8500) واقعا عالی بود من به شخصه جا خوردم تصاویر واقعا شفاف و براق بود
در مورد VCD هنوز چک نکردم
بزودی عکسهاش را در تاپیک عکسها قرار می دهم
خواهش میکنم دوست عزیز، بی صبرانه منتظر عکسهای شما هستیم.
میخواستم بدونم این LE8500 42 فقط تو تهران عرضه میشه چون امروز من تو شهرمون از هر فروشگاهی جستجو کردم اصلا خبر نداشتن که این مدل هم وجود داره با آنکه کاتالوک ال جی دستشون بودولی آقایون حتی به ان نگاه هم نکرده بودن.قیمت روزش رو بنویسیدلطفا.یه خرده هم ازش بیشتر تعریف کنید
قیمت روزش 2100 بود اگه درست یادم مونده باشه، من از نزدیک اینو دیدم به نظر تی وی خوبی می اومد حیف که به بودجه من نمی خوره و گرنه شاید یکی از گزینه هام میشد.
دوستان تو رنج 2400 چه گزینه ای مناسب هست البته 47 ترجیحا باشه بهتره ایا le8500 که درموردش حرف زدید مورد خوبیه یانه .
البته همونجور ی که گفتم تو شهر ما نیست ایا میشه خرید مطمین از راه دور انجام داد(مثلا اینترنتی) که در خونه به ادم تحویل بدن .البته سالم .
آقا هادی ایا تو نمایندگیها یا فروشگاه های رشت led8600 موجود است
دیشب تو شریعتی بالاتر از ظفر نمایندگی ال جی (فروشگاه پردیس) بالاخره سایز 47 مدل 8600 رو از نزدیک دیدم.
میگفت تازه یک روزه رسیده و باز شده.
اما قیمتش خیلی بالا بود. 3350000 تومان؟؟؟؟؟
بنظر من ال جی با این قیمت نمیارزه.
بنظر شما این قیمت برای ال جی سایز 47 منطقیه؟
هادی جان یک زحمتی بکش و قیمت جدید و موثق هر دو سایز 42 و 47 این مدل 8500 رو بفرمایید تا مطمئن بشیم از قیمتها.
یکی سایز 42 رو میگفت 2400000 تومان. یکی دیگه میگفت 2100000 تومان . یکی هم گفت 2700000 تومان.
همه هم نمایندگی اصلی بودن.
ادم میمونه کدوم یکی رو باور کنه؟؟
اگر هم موجود نباشه میتونم بگیرم. (فقط همین مدل چون نمی خواهم گول فروشندگان را بخورید)
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
شما چه سایز می خواهید می توانم به قیمت واقعی براتون بفرستم.(فقط همین مدل چون نمی خواهم گول فروشندگان را بخورید)
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
اگر دوست داشته باشید میتونم با باربری براتون بفرستم.(فقط همین مدل چون نمی خواهم گول فروشندگان را بخورید)
Last edited by jabarsink2000; 29-09-2010 at 16:38.
آقا هادی ممنون از محبتت .لطفا قیمت 42 و 47 این مدل رو برام بفرست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)