من با همین بازی های قدیمی حال می کنم.
نظرم: GTA III
البته سیستم هم قدیمی هستا .......
من با همین بازی های قدیمی حال می کنم.
نظرم: GTA III
البته سیستم هم قدیمی هستا .......
خوب معلومه کی اوله دیگه با اقتدار اعلام میکینم crysis کلا بازی هایی که با موتور cry Engine ساخته شدن خیلی گرافیک خفنی دارن و از محیط های بزرگی هم پشتیبانی میکنن مثل farcry 2 که خیلی محیطش بزرگ بود
در ضمن metro 2033 هم واقعا عالی بود البته اگه کارت گرافیکتون dx11 رو پشتیبانی میکرد که دیگه خیلی با حال میشد
GeOW هم اگه با کابل hd 1080 بازی میکردید اونم تو LED خیلی بهتون حال میداد
cod:mw2 هم از نظر جزئیات واقعا عالی بود و معلوم بود واقعا روش کار شده ولی کلا از بازی های هم نسل خودش عقب تر بود
waiting foooooor
cod:bo
Geow:3
crysis 2
metro 2033
cod:mw2
کرایسیس....
انچارتد 2
و
بدون شک خدای جنگ 3
Last edited by Layken; 10-11-2010 at 23:13.
just COD BLACK OPS
یک مرحلش بود تو جنگلهای ویتنام رودخانه هم داشت واقعآ گرافیکش رو اونجا درک کردم
اتفاقا تنها جایی که متوجه ضعف انجین IW شدم همین پوشش گیاهی مزخرف تو Black Ops بود!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!جان! !!!!!اتفاقا تنها جایی که متوجه ضعف انجین IW شدم همین پوشش گیاهی مزخرف تو Black Ops بود!
شما حتمآ با کیفیت پایین داشتی بازی می کردی
رو high بذار ببین چی میشه
من الان هم مدرن وارفار رو دارم و هم بلک رو میزارم بازی می کنم میفهمم چی به چیست
حتمآ سیستمت رو اپگرید کن
به نظر من که Anno 1404
هر چند که بازی نسبتا ناشناخته ای هست و کمتر کسی پیدا میشه که بازی کرده باشه.
من با COD : Modern Warfar 2 خیلی حال میکردم هر چقدر بازی میکردم سیر نمیشدم . واقعا گرافیکش عالی بود .
COD : B O دستم نرسیده ولی فکر کنم از گرافیکش از M W 2 بهتر باشه .
بازی دومی که کردم و گرافیکش هم خوب بود DIRT 2 بود . بعد اون Sniper : Ghost Warrior واقعا عالی بود مخصوصا حرکتهای اکشنش .
بعضی دوستان عجب بازی هایی رو میگن!
کلا سری COD گرافیک فوق العاده ای نداره یعنی در حد 10 نیست فوقش بهش 9 از 10 میشه داد...
این لیست به نظر من کاملتره. فقط از بازی هایی که در راهن باید این بازی ها رو هم اضافه کرد:
گرن توریسمو 5
گیرز 3
کیلزون 3
کرایسیس 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)