سلام.
اولا چرا می خواهی Adobe Reader رو عوض کنی ؟!!
دوما اگه ورژن Adobe Reader که میریزی جدیدتر باشه براحتی نصب میشه و جواب هم میده.
شاد باشی![]()
سلام.
اولا چرا می خواهی Adobe Reader رو عوض کنی ؟!!
دوما اگه ورژن Adobe Reader که میریزی جدیدتر باشه براحتی نصب میشه و جواب هم میده.
شاد باشی![]()
سلام
من یک مشکل دارم وقتی می خوام با گوشی و کامپیوتر به اینترنت وصل بشم . کامپیوتر صفحه آبی میشه و ریستارت . نمی دونم چه کنم ؟؟ ویندوز هم عوض کردم بازم جواب نداد
کسی نبود چواب بده ؟
دوستان کیفیت پخش موسیقی این گوشی چجوریه ؟
من 5320 دارم که چون رمش تا 8 هست دنبال گوشی نوکیا با رم بالاتر میگردم، البته فقط برای موسیقی.
ممنون.
سلام.
واقعا مورد جدیدی هست. شما با یک گوشی دیگه تست بکن ببین چی میشه. فکر نمی کنم مشکل از گوشی باشه.
واسه من که هیچی، واسه دوستامم تا حالا چنین چیزی پیش نیومده.
پس با گوشی دیگه تست کن و نتیجه رو اعلام کن.
طبق نظر خیلی ها این گوشی کیفیت صدای بدی داره.
اما من با این موافق نیستم و معتقدم که میتونه پاسخگوی نیاز های عادی یه کاربر باشه.
من هم قبول دارم که صداش خیلی بلند نیست اما هر وقت می خواهم آهنگ گوش بدم صدا رو تا ته زیاد نمی کنم.
یعنی نیازی به صدای خیلی زیاد ندارم.
موفق باشید![]()
ممنون. نه بابا کاربر عادی چیه. من میخوام موسیقی با کیفیت خوب گوش بدم.
با این حساب از گزینه هام حذف میشه.
سلام
من کدوم دکمه رو باید بزنم که صدای زنگ موبایل رو قطع کنه ولی برای طرفی که زنگ زده بوق اشغال نزنه؟
در واقع فقط صدای زنگ قطع بشه ولی ارتباط فرد باقی بمونه؟
سلام دوستان
این گوشی واسه یک کاربر معمولی که کارش تماس و مسیج و در نهایت پخش موسیقی باشه مناسب هستش یا نه ؟
اگه میشه معایبش رو هم لطف کنید بگید
با تشکر
درود
در مورد مزایای این گوشی خیلی شنیدم
اما کسی از ایراد هاش نگفته
به نظر شما اصلی ترین مشکلات و ایراد های این گوشی چیه؟
از قیمت روزش خبر دارید؟
با سپاس
درود
اگه اخرین نسخه ی فریم ور روش نصب باشه (6.05) تقریبا همه ی باگهای کوچولو رفع شدن، مشکل کم بودن حجم صدا توی پلیرش هم حل شده و صداش قوی شده.
ایراد فیزیکیش اینه که اسپیکراش پشتش هستن . گوشی خیلی خوبیه و ایراد قلنبه نداره.![]()
Last edited by .SA33D.; 12-02-2011 at 10:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)