تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 421 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اون مال خودم نبود
    این سرویس تگ و مشخصات لپ تاپی که من آوردم
    Service Tag:5J9TDL1 Change Service Tag System Type:
    Ship Date:7/12/2010Dell IBU:Europe QuantityParts #Part Description100
    INSPIRON N5010 : N-SERIES INTEL I3-350M(100
    DISPLAY : 15.6IN HIGH DEFINITION (1366X7100
    CAMERA : INTEGRATED 1.3 MEGA PIXEL CAMER100
    LCD BACK COVER : MARS BLACK100
    SHIP ACCESSORY : ENGLISH DOCS100
    MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU100
    HARD DRIVE : 320GB SERIAL ATA (5400RPM)100
    OPTICAL DRIVE : 8X DVD+/-RW DRIVE INCLUD100
    POWER CORD : UK 1M100
    POWER SUPPLY : INSPIRON 90W AC ADAPTER100
    BATTERY : PRIMARY 6-CELL 48W/HR LI-ION100
    NO CARRYCASE REQUIRED100
    GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54100
    WIRELESS : DELL WIRELESS 1501 (802.11G/N100
    WIRELESS : EUROPE DELL BLUETOOTH 365 CAR100
    KEYBOARD : INTERNAL ARABIC QWERTY KEYBOA100
    NOT INCLUDED SOFTWARE APPLICATION100
    FREE DOS CD DROP IN THE BOX100
    1Y PARTS ONLY WARRANTY100
    BASE WARRANTY100
    HUB COUNTRIES ONLY -CARRY IN SERVICE 1Y100
    FUTURISTIC ORDER FLAG SKU(N)100
    INSPIRON N5010 ORDER - EDB100
    CONSOLIDATION FEE100
    FREIGHT - ODM DIRECT DELIVERY, AIR, DUBA
    پس لپ تاپ شما 0.13 از مال من برتره
    راستی چرا سرویس تگ من هنوز تو سایت دل فعال نشده؟؟
    تو سایت میگه چون تازه تولید شده باید صبر کنم، البته دوتا دلیل دیگم نوشته بود که من چون خوشم نیومد نخوندم

داره خودمونی میشه armanjoon_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شاید لپ تاپ های دیگه ای با کانفیگ بهتر از 5010 و قیمت ارزونتر پیدا بشن
    اما
    یه مارکش هم نگاه کن !!!
    یکی از دوستای من فوجیتسو زیمنس بخاطر قیمت ارزونتر و کانفیک خوب نسبت به قیمت خریده اما الان پشیمون بود چون خیلی اذیتش میکنه مخصوصا کیبوردش مشکل داره
    پس خیلی دقت کن چه مارکی میخری
    من شنیدم لپ تاپ ایسر سال های زیادی برات عمر نمیکنن و از طرفی شنیدم لپ تاپ های دل لپ تاپای جون سختین
    درست یا اشتباهش رو نمیدونم اما دقت کن چه مارکی میخری، دقیقا مپل خرید موبایل
    در ضمن به آخرین سرچ اکتفا نکن ، اگه این جدیده نظرتو جلب کرده حداقل یه هفته ای دربارش سرچ کن ببین بقیه ازش راضین؟
    من که تا الان از لپ تاپم راضیم اگه مشکلیم دیدم حتما اینجا میگم
    .
    حالا یه امتحانی که خودم انجام دادم رو بگم که
    بازیه
    Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2

رو با بالاترین کیفیت اجرا کرد نمی دونم این بازی برا به چالش کشوندن گرافیک چقدر میتونه خوب باشه اما خلاصه هیچ مشکلی باهاش نداشت
    راستی دماشم زیاد بالا نرفت یعنی داغ نکرد
    دمت گرم ، از دودلی در اومدم . اصلاً هر چی بیشتر سرچ بیشتر گیج میشی و دست آخر گند میزنی .خودم از اول دلم با دل بود مخصوصاً 5010 فقط بین i3 و i5 موندم که فرمودین واسه ما home user ها فرقی نمیکنه. پیش به سوی dell inspiron 5010 core i3

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دمت گرم ، از دودلی در اومدم . اصلاً هر چی بیشتر سرچ بیشتر گیج میشی و دست آخر گند میزنی .خودم از اول دلم با دل بود مخصوصاً 5010 فقط بین i3 و i5 موندم که فرمودین واسه ما home user ها فرقی نمیکنه. پیش به سوی dell inspiron 5010 core i3

به قول ناپلئون اگه شک کنی شکست میخوری
    ایشالا الان که تصمیم قطعیتو گرفتی هیچ وقت پشیمون نمیشی
    لپ تاپو خریدی یکم بازی روش نصب کن به ما هم بگو بازیای جدیدو چطوری اجرا میکنه
    من خودم تنها مشکلی که قبل اینکه این لپ تاپو بخرم باهاش داشتم این بود که یه برنامه ای داشتم که رو win 7 درست کار نمیکرد اما الان فهمیدم win 7 یه قابلیت داره که با برنامه های xp تطبیق پیدا میکنه و باید فعال شه و مشکلم رفع شد
    راستی پیشا پیش مبارکه

4. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان برای تست بازی به این لینک یه سر بزنین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از armanjoon_gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

میبینم که n50 دارها زیاد شدند .. یه تجربه بد در خرید سری inspiron در ذهن اکثر بچه های این فروم مخصوصا وجود داره من به عنوان یکی از دارندگان این سری به همه اون عزیزان توصیه میکنم نظرشون رو عوض کنند و باور کنند که سری inspiron هم با ورود مدلهای جدید چون n5010 هیچ کم و کسری از سریهای دیگه دل نداره و ضعفهای عجیب قریب گذشتش از بین رفته ...

باور کنید دارم مثل یه pc از این لپتاپ خر کاری میکشم .. روزانه حداقل 8 ساعت روشن هستش ... یه کول پد براش گرفتم که خنکش کنه (فقط 6 هزار تومن)

همین الان 4 تا بازی رو سیستمم نصبه modern warefare رو که تمومش کردم الان فعلا رزیدنت اویل 5 و nba 2k رو بازی میکنم قبلا هم گفتم تمام بازیهایی که تا الان نصب کردم در بالاترین تنظیمات اجرا شدند .. بدون هیچ مشکلی

در مورد درایورها نمیدونم چرا دوستان مشکل دارند ! من تمام درایورها رو زیگورات بهم داده تو یه سیدی کامل و هیچ مشکلی هم نداشتم تا برم دانلودش کنم ...
    راستی کیف رو بهتون اشانتیون نمیدند خود زیگورات گفته موقع فروش با کیف و موس تحویل داده بشه !

یه مشکل :
    دوستان یه مشکل بر خوردم ویندوز هفت من کرکی روش کار نمیکنه من چون همش تو نت هستم مایکروسافت فهمیده کپیه .. هر کرکی روش تست کردم متاسفانه جواب نداد .. دوستان تا حالا به این مشکل بر نخوردند ؟ بدیش اینه چون ویندوز کپیه مثلا شما عکس بک گراند رو که تغییر میدی بعد از 5 دقیقه خود ویندوز یه عکس سیاه پیش فرض میذاره میره رو اعصابتون و بهتون هشدار میده ویندوز کپیه

8. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میبینم که n50 دارها زیاد شدند .. یه تجربه بد در خرید سری inspiron در ذهن اکثر بچه های این فروم مخصوصا وجود داره من به عنوان یکی از دارندگان این سری به همه اون عزیزان توصیه میکنم نظرشون رو عوض کنند و باور کنند که سری inspiron هم با ورود مدلهای جدید چون n5010 هیچ کم و کسری از سریهای دیگه دل نداره و ضعفهای عجیب قریب گذشتش از بین رفته ...

باور کنید دارم مثل یه pc از این لپتاپ خر کاری میکشم .. روزانه حداقل 8 ساعت روشن هستش ... یه کول پد براش گرفتم که خنکش کنه (فقط 6 هزار تومن)

همین الان 4 تا بازی رو سیستمم نصبه modern warefare رو که تمومش کردم الان فعلا رزیدنت اویل 5 و nba 2k رو بازی میکنم قبلا هم گفتم تمام بازیهایی که تا الان نصب کردم در بالاترین تنظیمات اجرا شدند .. بدون هیچ مشکلی

در مورد درایورها نمیدونم چرا دوستان مشکل دارند ! من تمام درایورها رو زیگورات بهم داده تو یه سیدی کامل و هیچ مشکلی هم نداشتم تا برم دانلودش کنم ...
    راستی کیف رو بهتون اشانتیون نمیدند خود زیگورات گفته موقع فروش با کیف و موس تحویل داده بشه !

یه مشکل :
    دوستان یه مشکل بر خوردم ویندوز هفت من کرکی روش کار نمیکنه من چون همش تو نت هستم مایکروسافت فهمیده کپیه .. هر کرکی روش تست کردم متاسفانه جواب نداد .. دوستان تا حالا به این مشکل بر نخوردند ؟ بدیش اینه چون ویندوز کپیه مثلا شما عکس بک گراند رو که تغییر میدی بعد از 5 دقیقه خود ویندوز یه عکس سیاه پیش فرض میذاره میره رو اعصابتون و بهتون هشدار میده ویندوز کپیه
    من که با زیگورات تماس گرفتم گفتن همراه n5010 هیچ چیزی داده نمیشه حتا درایورا
    درمورد کرک ویندوز هم من از windows 7 loader 1.9 استفاده کردم جواب داد
    ببین بعد از نصب ویندوز ، آپدیت اتو ماتیک رو غیر فعال کن تا ویندوزت اکتیو بمونه
    فکر کنم الان دیگه مجبوری یه بار ویندوز رو دوباره نصب کنی مگه اینکه همین windows 7 loader کمکی بکنه
    شمام 5010 دارین دیگه؟ کانفیگش چیه؟ i5?
    راستی کول پدی که خریدی فن داره دیگه؟ من یدونه سوال کردم 20 تومن

10. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من که با زیگورات تماس گرفتم گفتن همراه n5010 هیچ چیزی داده نمیشه حتا درایورا
    درمورد کرک ویندوز هم من از windows 7 loader 1.9 استفاده کردم جواب داد
    ببین بعد از نصب ویندوز ، آپدیت اتو ماتیک رو غیر فعال کن تا ویندوزت اکتیو بمونه
    فکر کنم الان دیگه مجبوری یه بار ویندوز رو دوباره نصب کنی مگه اینکه همین windows 7 loader کمکی بکنه
    شمام 5010 دارین دیگه؟ کانفیگش چیه؟ i5?
    راستی کول پدی که خریدی فن داره دیگه؟ من یدونه سوال کردم 20 تومن

عزیز منظور من نمایندگی زیگوراته تو شهرم ..

شما وقتی تو شهرتون از نمایندگی زیگورات خرید میکنید بهتون یه دونه کیف و موس به همراه سیدی درایورها رو میده (البته من شنیدم الان تمام فروشنده ها از گارانتیهای دیگه هم دارن این کارو میکنن ) اگر باورتون نمیشه زنگ بزنید به نمایندگی زیگورات در شهر رشت :

013122254184

اتفاقا من این لودر رو تست کردم .. متاسفانه ویندوزم رو کلا نابود کرد و مجبور شدم از بک آپی که داشتم ریستور کنم

قبلا صحبت کردم که تو این تاپیک .. یادت رفته منو؟ 5010 با کانفیگ i3

کول پد باید فن داشته باشه دیگه .. اونی که شما قیمت کردی usb خور هستند .. یعنی علاوه بر فن در دو طرفشون usb قرار داده شده تا بتونید ازشون استفاده کنید که بدرد من نخورد .. خود لپتاپ به اندازه کافی پورت usb داره .. و نخواستم پول اضافی بدم

---------- Post added at 09:20 AM ---------- Previous post was at 09:16 AM ----------

راستی من رنگ سیاهش رو دارم.. دوستان چه رنگی رو انتخاب کردند ؟

12. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیز منظور من نمایندگی زیگوراته تو شهرم ..

شما وقتی تو شهرتون از نمایندگی زیگورات خرید میکنید بهتون یه دونه کیف و موس به همراه سیدی درایورها رو میده (البته من شنیدم الان تمام فروشنده ها از گارانتیهای دیگه هم دارن این کارو میکنن ) اگر باورتون نمیشه زنگ بزنید به نمایندگی زیگورات در شهر رشت :

013122254184

اتفاقا من این لودر رو تست کردم .. متاسفانه ویندوزم رو کلا نابود کرد و مجبور شدم از بک آپی که داشتم ریستور کنم

قبلا صحبت کردم که تو این تاپیک .. یادت رفته منو؟ 5010 با کانفیگ i3

کول پد باید فن داشته باشه دیگه .. اونی که شما قیمت کردی usb خور هستند .. یعنی علاوه بر فن در دو طرفشون usb قرار داده شده تا بتونید ازشون استفاده کنید که بدرد من نخورد .. خود لپتاپ به اندازه کافی پورت usb داره .. و نخواستم پول اضافی بدم

---------- Post added at 09:20 AM ---------- Previous post was at 09:16 AM ----------

راستی من رنگ سیاهش رو دارم.. دوستان چه رنگی رو انتخاب کردند ؟
    من از نمایندگی زیگورات تو ساری گرفتم فقط کیف رو داد البته 15 تومنم تخفیف گرفتم
    ببین منم لودر 1.8.9 رو امتحان کردم ویندوز بوت نمی شد اما اگه دقت کنی تو readme که همراهشه نوشته باید چیکار کرد که درست شه با این حال 1.8.9 برا من کار نکرد اما 1.9 اکتیوش کرده
    آره یادم رفته بود
    راستی برا شما فرکانس پردازندش 2.13 یا 2.26؟
    صفحه کلیدش حروف فارسی هم داره؟

منم رنگ مشکیشو خریدم آخه اگه مشکی بخری دو رنگ میشه ، اما رنگای دیگه سه رنگ اما هرکدومش قشنگیه خودشو داره

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من از نمایندگی زیگورات تو ساری گرفتم فقط کیف رو داد البته 15 تومنم تخفیف گرفتم
    ببین منم لودر 1.8.9 رو امتحان کردم ویندوز بوت نمی شد اما اگه دقت کنی تو readme که همراهشه نوشته باید چیکار کرد که درست شه با این حال 1.8.9 برا من کار نکرد اما 1.9 اکتیوش کرده
    آره یادم رفته بود
    راستی برا شما فرکانس پردازندش 2.13 یا 2.26؟
    صفحه کلیدش حروف فارسی هم داره؟

منم رنگ مشکیشو خریدم آخه اگه مشکی بخری دو رنگ میشه ، اما رنگای دیگه سه رنگ اما هرکدومش قشنگیه خودشو داره
    والا فعلا ویندوز رو دوباره ریختم و حالت آپدیت رو خاموش کردم تا مشکل کرک برام پیش نیاد
    صفحه کلیدش فارسی نداره ... 2.13 هم هستش

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بالاخره core i 3 رو خریدمش امروز با گارانتی زیگورات 830 تومن ، یه نکته خیلی جالب : رنگ مشکی 2.13 داشت و قرمز 2.26 گفت هیچ فرقی ندارن ، ( شایدم فیلمم کرد ) هر کاری کردم نتونستم برم طرف ایسر ، مشکی گرفتم باهاش هیچی نداد ولی به جای تخفیف یه ویندوز 7 ultimate 64 bitریخت واسم ، همه درایوراشم واسم کپی کرد و داد ، فقط درایور pci رو نشناخته که گفت مهم نیست. مهمه؟ صفحه کلیدشم فارسی نداره و خب یاید حفظ کرد. اثر انگشتم که میدونین ولی در کل خیلی خشگله . خب چن تا سوال از اساتید دارم :
    1- فروشنده گفت هیچ احتیاجی به شارژ اولیه نداری. باهاش کار کن تا باطری خالی شه بعدم بزن به برق و شارژش کن . باتری که فول بشه خود به خود از مدار خارج میشه و احتیاجی به در آوردنش نیست.اما الان میبینم رو لفافش نوشته connect the adaptor before using your system for the firs time. این یعنی اینکه اگه بخوام روشنش کنم بزنم به شارژ ؟ یعنی همون شارژ اولیه ؟ یه بار که همون جا روشنش کرد فول شارژ بود.ناگفته نمونه من ساعت یک خریدمش فروشنده گفت برو 6 بیا تا ویندوزو بریزم ( آخه یک تعطیل میکردن)
    2- اون درایور pci چیه؟
    3- من کیفیت ال ای دی سونی رو دیدم ، فکر میکنم از این بهتره. درسته؟ کیفیت ال ای دی زیاد چشمگیر نیست به نظرم.
    4- برای تغییر زبان به فارسی alt+shift رو فشار دادم کار نکرد.راهش چیه؟
    5- از کجا بدونم درایورا احتیاج به اپدیت دارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •