آقا من نمیدونم تو این فیلمای ایرانی پلیساشون چرا هرکدومشون یه تیک داره؟ این پلیسه هی گردنشو میگیره من اونجا بودم میزدم گردنشو صاف میکردم فکر کنم گردنش یه ذره کجه !![]()
آقا من نمیدونم تو این فیلمای ایرانی پلیساشون چرا هرکدومشون یه تیک داره؟ این پلیسه هی گردنشو میگیره من اونجا بودم میزدم گردنشو صاف میکردم فکر کنم گردنش یه ذره کجه !![]()
آه ه ه ه .....
دیشب چه غم انگیز بود.و البته عالی.منصور خیلی قشنگ بازی می کنه.من دیشب خیلی متاثرشدم.
بازم آه ه ه ه ه ه .
---------- Post added at 08:08 AM ---------- Previous post was at 08:03 AM ----------
درسته یکم لوس بود.اصلا اون صحنه ها رو نشون نمی داد بهتر بود و شاید برای فلاش بک ها لازمش داشتن.که در این صورت بهشون حق میدم از یه عروسک استفاده کنن.(خیلی تابلو بود)
کلا بچه که حداقل 5-6 کیلو وزنشه رو وقتی میندازی هوا فورا میاد زمین اما این عروسکه همین طور تو هوا شیرجه می رفت.
اخی بیچاره بچه..دلم سوخت
اون قسمت عروسیش خیلی با حال بود میشه اپش کنید؟
تا چند دقیقه دیگر...
ولی اون قسمتی که منیژه سراغ بچشو میگرفت و جیغ میزد منو خیلی تحت تاثیر قرار داد حتی اشکم هم دراومد مخصوصا اونجایی که میگفت الان باید شیر بخوره
اخه من یه دختر شش ماهه دارم که اونموقع طبقه بالا خونه مادر شوهرم بود حسابی دلم تنگش شد
همینه عکسش....؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همینه عکسش....؟
*راستی یه سوتی هم دیدم دیشب شناسنامه نرگس رو دیدید ؟ از این شناسنامه قدیمی ها بود که قرمزه ولی چند سالی میشه که شناسنامه ها عوض شدن و به بچه ها شناسنامه سبز میدن که شبیه پاسپورته
من این قسمت رو از اول تا حدودای بیمارستان نتونستم ببینم لینک دانلود این قسمت اگه دارید ممنون میشم بزارید :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)