وقتی defense+ به من پیغامی داد که پروسس svchost.exe اجازه دارد به وب دسترسی پیدا کند،و من گزینه block را انتخاب کردم،
وقتی وارد محیط کاربری کومودو می شوم دو چیز توجه مرا بیشتر جلب می کند،
با وجود این که فایروال پروسس فوق را به طور مثال 222 بار بلوک کرده ولی این پروسه ترافیکinbound connection را دارد!!
شما می توانید در تصویر زیر جزئیات جلوگیری از 222بار فضولی!!! پروسس svchost.exe را ببینید...
سه سوال برای من پیش می آید؟
1.بلوک شدن این پروسس(svchost.exe)چه تاثیر سویی می تواند داشته باشد؟
2.وقتی این پروسس بلوک می شود چرا هنوز ترافیک دارد و مفهوم inbound connection چیست؟
3.چگونه می توان این پروسه را که قبلا بلوک کردم از حالت بلوک در بیاورم؟؟در آن صورت چه مزیتی بر من خواهد داشت؟
در قسمت active process list که ازdefense+کومودو وارد شدم،به این نکته جالب رسیدم:
یعنی این پروسه ها قابل اطمینانند؟!هدف از دسترسی به اینترنت برای این پروسه ها چیست؟
کمی این روند مرا گیج کرده،در جایی من آن ها را بلوک کرده ام در جایی می بینم ترافیک دارند و در جایی می بینم که آن ها trustedهستند،لطفا در این زمینه شفافسازی نمائید...
با تشکر ،
یک سوال دیگه ای برام پیش اومد تفاوت تعریف کردن برنامه|پروسه قابل اطمینان از طریق
firewall---->define a new trusted application
با انجام این کار از طریق
firewall----->network security policy چیه؟
با وجود تعریف کردن از اولی،با مراجعه به nsp دیدم بازم یه قسمتی از پروسه svchost.exe بلوک شده{به شکل زیر نگاه کنید}
در ضمن من اتوماتیک آپدیت ویندوزو خاموش کردم و کلا هیچ مسنجری هم ندارم ولی می خوام بدونم چرا svchost.exe می خواد تبادل اطلاعات با اینترنت کنه!!!
.gif)
لطفا بیایید همفکری کنیم....
دوست عزیز این 2 پست شما فکر نمیکنم به کمودو و یا فایروال های دیگه ربطی داشته باشه. بلکه این شما هستید که با طرز کار svchost آشنا نیستید. من با جستجو در اینترنت مقالۀ مفیدی رو در این رابطه براتون پیدا کردم برید بخونید و هر موقع svchost را خوب شناختید اونوقت خودتون جواب همین سوال ها رو پیدا خواهید کرد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
svchost کارهای خیلی زیادی را در سیستم عامل ویندوز انجام میده چند تا از کارهاش میتونه دفراگ کردن, رجیستری, ثبت فایل ها در حافظۀ موقت, جاسوسی برای مایکروسافت, ایجاد کردن ارتبات اینترنت از طریق درست کردن کانکشن ها و غیره میتوه باشه.
حالا با توجه به مقاله و توضیحات بالا Svchost بلاک شده چه فایده ای میتونه برای سیستم شما به غیر از ضرر رساندن به سیستمتون رو میتونه داشته باشه.
ویروسها و تروجانها هم کارشون اینه که دسترسی شما رو به اینترنت قطع کنند, رجیستری را ببندند و یا در کانکشن شما اختلال ایجاد کنند و شما الان دارید بصورت دستی این آسیب ها را از طریق CIS به سیستم خودتون میرسونید. اونوقت فرق CIS با یک ویروس چیه؟