تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 1124 اولاول ... 612131415161718192026661165161016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    چقد این حسابگر مارو دوست داره دمشون گرم خیلی با مرامن ! واقعا حسابگر همه جوره به کاربرا میرسه!
    چقد تخیفیف داده!!!!!!!!!!!! 1 مگ نامحدود از 330 شده 40 تومن!!!!! دوستان تورو جان فلانی برای سعادت این شرکت خوش مرام و با کیفیت دعا کنید!!! که تا دید مخابرات قیمت واقعی داد و سیل عظیمی از کاربرا در حال فسخ قرار دادشون با این شرکت هستن ...
    واقعا نمیدونه آدم چی بگه ! فقط میتونم بگم خوشحالم که بلاخره داریم قیمت واقعی بابت سرویس واقعی میدیم نه 1 مگ جای 128 قالب کنن به کاربر
    قربونش برم معنی رقابت رو هم که نمیدونه دقیقا همون قیمت های مخابرات رو کپی پیست کرده
    Last edited by ILDC2; 18-02-2011 at 05:16.

2. 3 کاربر از ILDC2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام
    چقد این حسابگر مارو دوست داره دمشون گرم خیلی با مرامن ! واقعا حسابگر همه جوره به کاربرا میرسه!
    چقد تخیفیف داده!!!!!!!!!!!! 1 مگ نامحدود از 330 شده 40 تومن!!!!! دوستان تورو جان فلانی برای سعادت این شرکت خوش مرام و با کیفیت دعا کنید!!! که تا دید مخابرات قیمت واقعی داد و سیل عظیمی از کاربرا در حال فسخ قرار دادشون با این شرکت هستن ...
    واقعا نمیدونه آدم چی بگه ! فقط میتونم بگم خوشحالم که بلاخره داریم قیمت واقعی بابت سرویس واقعی میدیم نه 1 مگ جای 128 قالب کنن به کاربر
    قربونش برم معنی رقابت رو هم که نمیدونه دقیقا همون قیمت های مخابرات رو کپی پیست کرده
    از اول تا آخر حرفت بی نقص

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شما هم نمی تونین فرمت AVI دانلود کنین؟ برا من یا دانلود نمیشه یا خیلی کند دانلود میشه

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

شما هم نمی تونین فرمت AVI دانلود کنین؟ برا من یا دانلود نمیشه یا خیلی کند دانلود میشه
    نه من مشکلی ندارم شما اگه دانلود شما مشکل داره چند ثانیه با شی پی ان وصل شو و بعد از چند ثانیه شی پی ان رو قطع کنی سرعتت درست میشه

در آغاز فعالیت 6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض بدبخت مشترکین حسابگر

خدمت بزرگواران اینترنت پرسرعت

مخابرات استان کرمانشاه خودش اینترنت پر سرعت ای دی اس ال اشتراک میده که برای دانلود

در بین شرکتها نظیر نداره.

مشترکین حسابگر به جای اینکه پول و وقتشان را به هدر بدهن.می توانند بدون هیچ هزینه ای(فقط هزینه ماهیانه-مثال=تقریبا13هزار برای 256یا ماهه نـــــــامحدود)

از مخابرات سرویس بگیرن. که قیمتش به صورت غیر قابل باور ارزانتر و از قیمت بهتر کیفیت سرویس

مخابرات طلای 18 عیاره.

حسابگر فقط به حساب جیب مشترکینش میرسه

من خودم تازه اشتراک256نا محدود از مخابرات گرفتم که کیفیت و سرعتش بهتر از یک گیگ حسابگره

از این برادر کوچکتان قبول کنید و امتحان کنید.تا بفهمید حسابگر چه کلاه گشادی داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

14

مخابرات استان کرمانشاه خودش اینترنت پر سرعت ای دی اس ال اشتراک میده که برای دانلود

مشترکین حسابگر به جای اینکه پول و وقتشان را به هدر بدهن.می توانند بدون هیچ هزینه ای(فقط هزینه ماهیانه-مثال=تقریبا13هزار برای 256یا ماهه نـــــــامحدود)

از مخابرات سرویس بگیرن. که قیمتش به صورت غیر قابل باور ارزانتر و از قیمت بهتر کیفیت سرویس

مخابرات طلای 18 عیاره.

من خودم تازه اشتراک256نا محدود از مخابرات گرفتم که کیفیت و سرعتش بهتر از یک گیگ حسابگره

از این برادر کوچکتان قبول کنید و امتحان کنید.تا بفهمید حسابگر چه کلاه گشادی داره
    سلام. این اولین پاسخی هست که توی این topic می نویسم. منم به تازگی از مخابرات اشتراک ADSL گرفتم. با این که پهنای باند 128K و 256K اش فقط در سه تومن (به ازای هر ماه) اختلاف داشت، اما فعلاً 128K اش رو فعلاً برای مدت کوتاهی گرفتم تا ببینم وضع به چه شکله و اگه لازم بود، درخواست افزایش پهنای باند بدم. با توجه به این که محدودیت حجم ارسال/دریافت داده وجود نداره، و هزینه اش کم هست، توقع زیادی از مخابرات کرمانشاه ندارم. اما چند سوال مرتبط به هم داشتم که امیدوارم شما و دوستان دیگه ای که به جمع مشترکین مخابرات پیوسته اند جواب بدن. اسم مرکز مخابراتی شما چیه؟ و سرعت تقریبا ثابت دانلودتون چند کیلوبایت در ثانیه هست؟ و همچنین اگه دوستان دیگه ای هم مایلن جواب بدن، لطفا اسم مرکز مخابراتی، پهنای باند، سرعت معمول دانلود رو بگن. خودم: مرکز بعثت، 128 کیلوبیت، 16 کیلوبایت در ثانیه. البته این سرعت دانلود با خود مرورگر فایرفاکس هست، نه با IDM و نرم افزارهای مشابه. سپاس.
    Last edited by arash1988nw; 20-02-2011 at 08:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مخابرات طلای 18 عیاره.

شما با این سرویستون روزی چقدر دانلود دارین؟
    قبول دارم مخابرات برای وبگردی بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام. این اولین پاسخی هست که توی این topic می نویسم. منم به تازگی از مخابرات اشتراک ADSL گرفتم. با این که پهنای باند 128K و 256K اش فقط در سه تومن (به ازای هر ماه) اختلاف داشت، اما فعلاً 128K اش رو فعلاً برای مدت کوتاهی گرفتم تا ببینم وضع به چه شکله و اگه لازم بود، درخواست افزایش پهنای باند بدم. با توجه به این که محدودیت حجم ارسال/دریافت داده وجود نداره، و هزینه اش کم هست، توقع زیادی از مخابرات کرمانشاه ندارم. اما چند سوال مرتبط به هم داشتم که امیدوارم شما و دوستان دیگه ای که به جمع مشترکین مخابرات پیوسته اند جواب بدن. اسم مرکز مخابراتی شما چیه؟ و سرعت تقریبا ثابت دانلودتون چند کیلوبایت در ثانیه هست؟ و همچنین اگه دوستان دیگه ای هم مایلن جواب بدن، لطفا اسم مرکز مخابراتی، پهنای باند، سرعت معمول دانلود رو بگن. خودم: مرکز بعثت، 128 کیلوبیت، 16 کیلوبایت در ثانیه. البته این سرعت دانلود با خود مرورگر فایرفاکس هست، نه با IDM و نرم افزارهای مشابه. سپاس.
    من از حسابگر اشتراک گرفتم (مرکز بعثت ) میشه بگی سرعت دانلود با نرم افزار IDM چقدره (بطور ثابت )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان کسی 2 مگ از محابرات یا حسابگر رو تست کرده تا الان
    میخوام بگیرم
    اگه 2 مگ باشه حد اقل اسپید باید 240 kb/s باشه
    اگه کسی داره بگه چقدر اسپید میگیره
    ممنون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من از مخابرات جوانرود 64 کیوبایت گرفتم واقعا خوبه نسبت به نماینده حسابگر تو اینجا با حسابگر سرعت دانلودم 6 کیلوبایت زیادتر نمیشد با مخابرات راحت میرم تا 11 کیلوبایت رنجش بین 9 تا 11 هست ولی یه شب یهو دیدم سرعت دانلود تغییر کرده رفته بود 135 تا 140 کیلوبایت در ثانیه خدا کنه دفعه دیگه اینجوری بشه تا صبح دانلود کردم حدود 2 گیگ دانلود کردم چقدر سرعت باحالی بود همچنان منتظر سرعت ناگهانی هستم امیدوارم بازم قاط اینجوری بزنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •